خسته نباشد
من دنبال یک ماژول شبیه raxo all mode هستم کسی میتونه راهنمایی بکنه
و اینکه خود این ماژول رو چطوری میتونم تهیه کنم برای خرید از سایت خودش دلار باید بدیم کهما خیلی بچه تر از این حرفاییم که کردیت کارت داشته باشیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشد
من دنبال یک ماژول شبیه raxo all mode هستم کسی میتونه راهنمایی بکنه
و اینکه خود این ماژول رو چطوری میتونم تهیه کنم برای خرید از سایت خودش دلار باید بدیم کهما خیلی بچه تر از این حرفاییم که کردیت کارت داشته باشیم
سلام
می تونید از سایت های پرداخت دلاری استفاده کنید. یک جستجو در نت داشته باشید سایت ها رو مشاهده می کنید
این ماژول تمپلیت داره و هر تمپلیتش یه نوع خاص برای نمایش داره. شما کدوم تمپلیت رو مد نظرتون هست؟
من تمپلیت All-mode Portal رو میخوام ممنون میشم کمک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه ای که شبیهش باشه رو می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دریافت کنید
یه اسکرین شات اگر داشت خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا من اینو نصب کردم ولی وقتی انشتر میدم تو سایت سایت بالا نمیاد و چندین خط ارور میده
چه خطایی میده؟ آدرس سایتتون رو قرار بدید (بدون هایپرلینک)
نقل قول:
راستش وقتی فعالش میکنم کلا بالا نمیاد بخاطر همین نمیتونم فعالش کنم که ببینید
خطای زیر رو میده
Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/--/public_html/modules/mod_aidanews2/mod_aidanews2.php on line 27 Warning: require_once(/home/--/public_html/modules/mod_aidanews2DShelper.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/--/public_html/modules/mod_aidanews2/mod_aidanews2.php on line 27 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/--/public_html/modules/mod_aidanews2DShelper.php' (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php') in /home/--/public_html/modules/mod_aidanews2/mod_aidanews2.php on line 27
سایت شما با این خطا دان میشه؟
یعنی پیغام به همراه صفحه ی سفید هست یا فقط در بالای سایتتون نمایش داده میشه؟
ماژول رو پیکربندی کردید؟
نسخه صحیح رو دانلود کردید؟ (نسخه مطابق با نسخه ی جوملا)
این خطا تو سایت میاد و دیگه کلا بالا نمیاد یک صفحه سفید به همراه این خطاهانقل قول:
پیکربندی کردم ماژول رو
نسخه صحیح رو از لینکی که تو همین تاپیک هستش دانلود کردم