با سلام بنده قصد دارم کد شناسه را به عنوان کد خبر در مطلب نمایش دهم لطفا اگر کسی میدونه دقیق توضیح بده تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام بنده قصد دارم کد شناسه را به عنوان کد خبر در مطلب نمایش دهم لطفا اگر کسی میدونه دقیق توضیح بده تشکر
منظورتان در لینک مطلب هست ؟
باید عنوان انگلیسی رو عدد وارد کنید .
اگر داخل مطلب رو میگید باید دستی وارد کنید .
اگر دموی بدهید بهتر میوشد راهنمایی کرد .
مثلا همین لینک که داخلش هستیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
54485 شماره شناسه ش است که قصد دارم به عنوان کد خبر در مطلب نمایش داده بشه
برای اینکار شما نیاز به کد نویسی دارید
تمام کار شما با کامپوننت content و article می باشد که در هسته کد ها و همچنین پلاگین ها باید دستوران فراخوانی Article ID رو ایجاد کنید و در جای مناسبی از صفحات خبری قرار بدید که این کار هم توسط سی اس اس ها انجام میشه
کار چندان مشکلی نیست فقط نیاز به دقت داره .. من الان جستجو کردم و تنها چیزی که تونستم پیدا کنم این لینک بود که راهنمایی میکنه کدها چجوری کار می کنند و برای ایجاد یک المانت دلخواه کجاها رو ویرایش کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آموزش چی هست ؟ بنده یک خط کدنویسی وارد نیستم مگه اینکه دقیق توضیح بدید لطفا اگه وارد هستید آموزشش رو بزارید ممنون
این سوال شما داره نیاز به تعقل !
باید کنی کپی کد شناسه داخل عنوان انگلیسی تا حل بشه مشکلت .
چیزی که شما می خواهید انجام یک سری تغییرات و اضافه کردن کد هست که می تونید ار برنامه نویسی کسی بخواهید براتون انجام بده
1. قرار دادن Div و ایجاد موقعیتی مثلا روبروی جایی که تاریخ ارسال خبر رو نشون میده ( بسته به طراحی مطلب در قالب )
2. ایجاد کدهای PHP و فراخوانی شناسه مطلب Article ID در محتوای جوملا و یا ItemID در افزونه کی 2
3. ایجاد کد های سی اس اس در قالب برای جلوه و نمود بهتر این فرایند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اگه واقعا بلدی خوب راهشو دقیق توضیح بده دیگه چرا گنگ و مبهم با تردید سخن میگید دوست عزیز ، کسی که قصد جواب دادن سوالی رو داره دقیق جواب میده و اگه یاد نداشت تو بحث شرکت میکنه .موفق باشید
دوست عزیز آجاکس چرا نمیکنی تعقل ؟
وقتی نوشتی مطلبی بهت میده شناسه مطلب بعد از کردن ذخیره
برو و کپی کن شماره رو و بکن پست داخل کادر عنوان انگلیسی .
عمل باید بکنی دستی .
به چه زبانی نوشتی خودتون متنی که نوشتی رو میتونی بخونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سوال رو از مدیران پرسیدن اما معلوم نیست چرا به این پست سر نمیزنند!!!!!!!