سلام خسته نباشید من میخواستم عنان سایت رو عوض کنم کردم ولی جولا که نصب کردم عکس سایت قسمت تیتل جوملا هست میخوام عوضش کنم میشه کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید من میخواستم عنان سایت رو عوض کنم کردم ولی جولا که نصب کردم عکس سایت قسمت تیتل جوملا هست میخوام عوضش کنم میشه کمک کنید
دروود
مدیریت > منو ها > منو اصلی > نمایش عنوان ( پارامتر های سمت چپ )
در پناه ایزد
دوست عزیز من نمیخوام متنشو عوض کنم میخوام عکسشو عوض کنم دیدی وقتی جوملا نصب میکنی بالا متن داره با عکس اونو میگم اگه میشه کامل تر توضیح بدی ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت رو بگین تا بررسی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vatsap [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
bumusic.tkنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کدوم عکسو میگین؟؟ یه اسکرین شات بگیرین ببینم کجا رو میگین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vatsap [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن search ت هم فقط یه عکسه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آهان منظورتون اینه... این favicon نه عکس تایتل...نقل قول:
به مسیر فایلهای جوملا برین و favicon رو پاک کنین یا اگر خواستین یه فاوایکونی replace کنین.
من فارسی جوملا کاملا کجا باید برم میشه بگی فایل جوملا کجاست و چطوری ایکون خودمو بزارم داخلش با اون عوض کنم :wink:نقل قول:
باید وارد cpanel شی بعد ftp اونجایی که فایلهای جوملاتون هست بعد برین توی پوشه template بعد تم موردنظری که الان استفاده می کنین بعد favicon رو پیدا بعد پاکش کنین
یا اینکه یه فاوآیکون با همون اندازه و نام بسازین و جایگزینش کنین..
تشکر هم خوب چیزیه...تا بفهمیم که مشکلتون:D رو حل کردیم یا نه ..