با سلام و خسته نباشید. من دنبال منوی عمودی مثل این سایت هستم.ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید. من دنبال منوی عمودی مثل این سایت هستم.ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام منوی محصولات منظورتونه ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت را کاری ندارم / تو این زمینه که این سایت فعالیت می کنه من خیلی دوست دارم علاقمندم بهش . اگه چون خودتون هم این سایت را دیدی گفتم شاید حیطه کاری شما هم باشه!
اگه نیروی تو این کارها و بیشتر بخواهید من هستم
متشکر.
جناب aminomidvaar باسپاس.بله.منوی عمودی محصولات منظورم بود.
سلام . پیام های خصوصیتون رو چک نماییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط eh.sa.s [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیزی نیست !
سلام
موفق باشید
جناب hamidy. سلام وتشکر از راهنمایی و لطفتون. منوساز "ماکسی منو ck" را قبلا نصب و امتحان کردم ولی در جوملا 3.3 مثل اینکه درست کار نمی کنه و زیاد خوش آیندنبود . درمورد بقیه منوها هم اینطور عرض کنم که از بین تمام منوهای موجود در سایت رسمی جوملا خیلی هاشونو امتحان کردم ولی متاسفانه یا راست چین نمیشدن یا درست و حسابی نبودن. اطلاعات بنده هم از جوملا فقط در حد " کاربر عادیه" چون رشته ام چیزی دیگه اس و برنامه نویسی های مرتبط با اون رو بلد نیستم و متاسفانه فرصت یادگیریشم ندارم، فقط بارگذاری مطالب و ماژولها و یکسری کارهای اولیه رو بلدم، یعنی یک طراحی خیلی ابتدایی . بنابراین قادر نیستم با دست بردن در کد ماژول ها اونا رو راست چین کنم . ممنون میشم لطف کنید و بیشتر راهنمایی بفرمایید.
سلام
خیلی راحت از داخل تنظیمات ماژول راست پین هم میشه
جناب siraty.از ماژولی که فرمودین استفاده می کنم ولی زیبا نیست و محدوده.