پاسخ : درخواست از مدیران مامبو
سلام دوست عزیز
باعث خوشحالی ماست که شما این موضوع رو انتخاب کردید .
از نظر ما مشکلی برای انجام این موضوع نیست و تاجایی که بتونیم به شما کمک میکنیم .
لطفا به صورت دقیق و کامل کارهایی که باید انجام داد رو ذکر کنید ... تا اقدامات لازم صورت بگیره
یا علی
سلام
جناب آقای فیروزمندان از همکاری و توجهتان ممنونم. با توجه به تأییدیه شما، گام اول آماده کردن پرسش نامه است که بعد از این که آن را کامل کردم، در اختیار شما می گذارم تا درباره نحوه قرار دادن آن بر روی سایت های مامبویی تصمیم بگیریم.
بنظر من شما پرسشنامه رو درست کنید و لینکش رو اینجا در تاپیک مجزا بگذارید . کسایی که مایلند و از مامبو استفاده میکنند به سئوالات جواب بدن.
اگر پرسشنامه بر اساس قواعد ارائه شده در Research Methodology تنظیم شده باشه به نتایج مطلوبی میرسید و یک تحقیق میدانی خوب از آب در میاد .
موفق باشید :)
بهتره نظر سنجی رو برای همه کسانی که با مامبو کار میکنند ارسال بشه تا اونها پرش کنن
البته برای یک نظر سنجی خوب خود شما باید مهارت کافی روی مامبو پیدا کنید
سوالاتتون رو مطرح کنید اول تا بچه های قدیمی ( خودم رو نمیگم) رو کم و کیف سوالات نظر بدن اول
[quote author=Amir H link=topic=6051.msg36510#msg36510 date=1177610409]
....اگر پرسشنامه بر اساس قواعد ارائه شده در Research Methodology تنظیم شده باشه....
موفق باشید :)
[/quote]
شما رشتتون زبانه؟
سلام
لطفاً پرسش نامه را در لینک زیر ببینید، منتظر نظرات سازنده شما هستم.
با تشکر مجدد
نگار طاهری
[/quote]
سلام
قالب فرمی که تهیه کردید HTML هست و دوستان برای پرکردن و فرستادن اون برای شما دچار مشکل میشن
بهتر بود در یک صفحه وب فرمی درست میکردید و آدرس اون رو قرار میدادید تا دوستان با دقت مطالعه و تکمیل کنند و یا از فایل WORD استفاده میکردید ...
اما فکر میکنم راه اول جواب بهتری به شما بده ...
یا علی
جناب آقای فیروزمندان
سلام
از توجهتون ممنونم.من ابتدا می خواستم که دوستان مامبو راجع به کیفیت فرم نظر بدهند. قطعاً این فرم برای پر شدن توسط کاربران باید تکمیل شود تا اطلاعات پست شده به صورت ایمل ارسال شود. هم چنین روی سایت مامبو و یا سایت های ساخته شده با مامبو در لینک مناسبی که از روی صفحه اصلی قابل دسترس باشد، قرار گیرد.
با تشکر
نگار طاهری
سلام
شما اگر این فرم رو در یک سایت قرار بدید ما میتونیم به اون لینک بدیم و از کاربران تقاضا کنیم که این فرم رو تکمیل کنند اما متاسفانه نمیتونیم این فرم رو به صورت مستقیم در سایت قرار بدیم و ...
یا علی
سلام
حتما من در دو سه روز آینده فرم را آماده می کنم و به شما اطلاع می دهم
با تشکر دوباره
نگار طاهری