ایا وجود داره چنین کامپوننتی
نمایش نسخه قابل چاپ
ایا وجود داره چنین کامپوننتی
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
آقاي احمد زاده من تقريبا تمام اينا رو استفاده كردم . اما هيچكدوم درست كار نمي كنه . يا ايران رو نداره . يا شهراشو . شما اگه تجربه اي دارين ميشه در اختيار ما هم بزارين ؟
من برات آپلود کردم از اینجا بگیرش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم اطلاعات مربوط به بعضی شهرهای ایران که من پیدا کردم. شما میتونید سرچ کنید و باقی رو پیدا کنید.
OIII,OIKB,OIFM,OIKK,OIMM,OISS,OITT,OIAW : Metar stations
Metar stations description : تهران,بندر عباس,اصفهان,کرمان,مشهد,شیرا ز,تبریز,اهواز
راستش رو بخوایید من منظورتون رو نفهمیدم اگه ممکن است یه کم بیشتر توضییح دهید
این یک ماژول هست. مراحل زیر رو انجام بده
1- برو در قسمت ماژول های سایت نصبش کن
2 - وارد ماژول بشو و در مقابل Metar stations و Metar stations description اینهایی که گذاشتم رو وارد کن. یعنی کپی پیست کن
به همین راحتی
چطوري مي شه Metar stations ساير شهرهاي ايران رو بدست آورد مثلا اروميه
من تو اينترنت سرچ كردن بغير از اين شهر ها چيزي پيدا نكردم. ???
سلام
چیزی که گوگل به من گفت این بود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جایی رو که میخوای رو انتخاب کن، به شهرت که رسیدی و آب و هوارو آورد
یه جا نوشته ob
روبروش رو نگاه کن، متوجه میشی چی به چیه
این مال تهرانه:
از خوب url هم میتونی بفهمی ;) این راحت تره!
یا علی
[quote author=webpen link=topic=843.msg4383#msg4383 date=1145128939]
من برات آپلود کردم از اینجا بگیرش
این هم اطلاعات مربوط به بعضی شهرهای ایران که من پیدا کردم. شما میتونید سرچ کنید و باقی رو پیدا کنید.
OIII,OIKB,OIFM,OIKK,OIMM,OISS,OITT,OIAW : Metar stations
Metar stations description : تهران,بندر عباس,اصفهان,کرمان,مشهد,شیرا ز,تبریز,اهواز
[/quote]
webpen جان
آیا روی مامبو 4.6.1 هم تست کردید تا ببینید درسته؟
مرسي از راهنماييت.
درضمن اينو رو 4.6.1 نصب كردم عالي كار مي كنه.
اطلاعاتش هم كامله.
دارم فارسيش مي كنم.