پاسخ : mostlyceV2.2مشکل در نصب
سلام دوست من
1- دوباره پاک کن و نصب کن ( البته اول بگو شبیه سازت چی هست ؟)
2- در این مورد بحث شده در انجمن سرچ کن
اما جواب شما در مدیریت مامبو ---> سیستم ---> چک کلی
مرسی مشکل قفل ها حل شد، :) :-*
ولی منظورتون از شبیه ساز چیه؟ ???و تازه وقتی اصلا نه توی مامبوتها نشون ش میده و نه توی کامپوننتها چجوری من پاکش کنم از روی هاستم که نم یدونم کجا هستش و کدوم فایلهاس! جون من بگین چجوریه که بد جوری به مشکل بر خوردم!مرسی :'( :-[
خب به صورت دستی پاک کن
یعنی توی فولدر مامبوت ها برو و اسم احتمالا آمده پاکش کن
در ضمن از چه نسخه ای از مامبو داری استفاده می کنی؟؟
منظور از شبیه ساز نرم افزاری هست که روی لوکال نصب کردی و با اون داری مامبو و ... را اجرا می کنی مانند appserv , easycafe , wamp
ورژن مامبوی من 4.6.2 هست آخرین ورژنی که اومده
شبیه سازم اگه منظروتونو درست فهمیده باشم ماله من آپاچی هستش!
یعنی این مشکل حل میشه چون خیلی احتیاج دارم به ابزارهای ادیتور اخه عادت دارم متنهای جینگولیه رنگ رنگی بنویسم ;D :-*
راستی من روی لوکالم مامبو نصب نیست مستقیم روی هاستم نصب کردم این آدرسlم هستش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب شما اصلا چرا در 4.6.2 پاک کردید که دوباره نصب کنید دوست عزیز
پیش فرض مامبو 4.6.2 آخرین ورژن این ادیتور بود .
دوست خوبم می دونم ولی وقتی از همون اول نصب یاراد داشت و ابزارها معلوم نبود!در بحثها دیدم که گفتن پاکش کنید دوباره نصب کنید منم همین کارو کردم!الان مشکل پیدا کردم باب راه حل بم بگین چرا منو مجازات می کنید سر کوفتم میزنید! :'(
حالا باید چه کار کنم تااین ادیتور رو نصب کنم دوباره و اینبار سالم باشه؟
خب دوست عزیز چرا ناراحت میشید
شما یک لطفی کن فولدر های mambots\editors و components رو ببین و mostlyce رو پاک کن همچنین در فولدر administrator هم همین کار رو بکن وارد components بشو و پاک کن
بعد از اول دوباره نصب کن انشا الله مشکل حل میشه
[quote author=مجید link=topic=8862.msg49283#msg49283 date=1190189639]
خب دوست عزیز چرا ناراحت میشید
شما یک لطفی کن فولدر های mambots\editors و components رو ببین و mostlyce رو پاک کن همچنین در فولدر administrator هم همین کار رو بکن وارد components بشو و پاک کن
بعد از اول دوباره نصب کن انشا الله مشکل حل میشه
[/quote]
پاک کردم این فایل ها را بنده اما نصب نشد دوباره و اروری media/installation و در آخرش com_mostlyce already ... را میده چی کار کنم ؟ هر فایلی هر جا بود را پاک کردم .