مشکل در نصب مامبو بر روی سرور
با سلام خدمت مدیران محترم
هنگام نصب مامبو تعدادی از فولدرها غ.ق.ویرایش میباشند و بایستی به طور دستی پرمیشن آنها را 777 ست کرد و پس از اتمام مراحل نصب با کلیک بر لینک ورود به بخش مدیریت به جای وارد شدن به آن بخش مجددا" به مرحله اول از مراحل نصب وارد میشود.لازم به ذکر میباشد که فولدر اینیستال را نیز حذف نمودم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
پاسخ : مشکل در نصب مامبو بر روی سرور
سلام
در مرحله آخر فایل configuration.php را ایجاد کردید ؟ کدها را در این فایل کپی کردید ؟
غیر قابل ویرایش
شما میتوانید نصب را ادامه دهید و در انتها کدی که به شما داده میشود را در فایلی به نام configuration.php کپی کنید
در انتها هیچ کدی موجود نیست ؟!!!
آیا سایت الان بالا میاد
شاید پرمیشن روت رو هم 777 کردید و خودکار ساخته شده این فایل ؟؟؟؟ چک کنید یکبار دیگه پرمیشن ها رو
در ضمن فولدر نصب رو هم باید پاک کنید تا ...
هنگام نصب مامبو تعدادی از فولدرها غ.ق.ویرایش میباشند و بایستی به طور دستی پرمیشن آنها را 777 ست کرد و پس از اتمام مراحل نصب با کلیک بر لینک ورود به بخش مدیریت به جای وارد شدن به آن بخش مجددا" به مرحله اول از مراحل نصب وارد میشود.لازم به ذکر میباشد که
</b> فولدر اینیستال<b> را نیز حذف نمودم.
آموزش نصب مامبو 4.6 رو در سایت مامبولرن بطور کامل از اول تا آخر بخونید !
جناب رادمهر بنده این آموزش رو تا حالا چندین بار خوندم.سی دی مامبو رو هم گرفتم .لوکال مشکلی ندارم "n" بار نصب کردم.منتهی الان کاریش نمیشه کرد
به صورت دستی فولدرای غ.ق.ویرایش رو به 777 تغییر پرمیشن دادم.مراحل نصب رو هم به طور کامل طی کردم.
مشکل من در مراحل نصب نیست .
بعد از اتمام آخرین مرحله نصب به جای وارد شدن به بخش کاربری یا مدیریت وارد اولین مرحله از مراحل نصب میشود.و وقتی فولدر انیستال رو حذف میکنم ارور 404 میاره.مشکل ازکجاست ؟
Not Found
The requested URL /installation/index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
همانطور که ملاحضه میکنید به صورت دیفالت وارد این شاخه میشود URL /installation/index.php
در صورتی که بایستی وارد ایندکس میشد.
منتظرم
مشکل شما این است که دسترسی هایی که در پست اول گفته اید را تغیر داده اید.
احتمالا شما دسترسی پوشه ای که مامبو را در آن نصب میکنید 777 نکرده اید
مثلا اگر سایت شما در ریشه باشد در هاستی لینوکس و cpanel باید این پوشه را جدا از پوشه های بالا 777 نمایید:
public_html
"مشکل شما این است که دسترسی هایی که در پست اول گفته اید را تغیر داده اید"
بایستی تغییر ایجاد نمیکردم ؟!!! در این صورت آیا مراحل نصب کامل به اتمام میرسد ؟!!!
لازم به ذکر میباشد که از مامبو سرور هاست گرفتم.
تغییر پرمیشن روت public_html به 777 از لحاظ امنیتی مشکل ساز نمیشه ؟!!!
[quote author=paad link=topic=10291.msg55691#msg55691 date=1197154316]
تغییر پرمیشن روت public_html به 777 از لحاظ امنیتی مشکل ساز نمیشه ؟!!!
[/quote]
بعد از اینکه نصب تمام شد دوباره پرمیشن ها رو به حالتی که بارها گفتیم بر گردونید تا مشکلی ایجاد نشه
user pass بفرست ببنیم جریان چیه !!!
همون طور که گفتم درمسنجر به شما
1- مامبو رو نصب نکردید فایل کانفیگ رو نریخته بودید حالا من ریختم شما باید تنظیمش کنید
جناب مجید مامبو رو نصب کردم و کلا مراحلش به ÷ایان رسید.حالا شما میگید نصب نکردم ؟!!! مگه فولدرهای نصب موجود نبود
در مورد کانفیگ هم چند پست بالا تر رو ببینید جواب صحیحی دریافت نکردم .چدر همان مرحله اول نصب مامبو نوشته " در پایان کدی به شما داده میشود.که بنده هیچ کدی مشاهده نکردم
با تشکر
الان آدرس سایت رو که می زنید می بینید که سایت بالا میاد
دیتا بیس رو ساختم و ...
درست کردم شما برو فعلا استفاده کن انشا الله که دیگه مشکلی نباشه
دیتا بیس رو ساختم و ...
منظورت اینه که دیتا بیس رو هم نساخته بودم ؟!!! واقعا" که ...
شما احیانا" طلبکاری ؟!
دوست داشتم خودم مشکل رو برطرف کنم و میخواستم بدونم کجای کار ایراد داشت ...
ب هر حال ممنونم و قسط جسارت نداشتم
[quote author=paad link=topic=10291.msg55763#msg55763 date=1197228928]
دیتا بیس رو ساختم و ...
منظورت اینه که دیتا بیس رو هم نساخته بودم ؟!!! واقعا" که ...
[/quote]
مطمئنم هستم که حتی یکبار هم آموزش نصب مامبو رو نخوندی
دوما حالا که درست شده دیگه چرا این همه هیاهو شما می خواستی مشکل حل بشه که شد حالا چه خودت چه ما
[quote author=paad link=topic=10291.msg55784#msg55784 date=1197275881]
به یکی بگی سلام در جواب بگه هوا سرده خوشحال میشی ؟!!!
[/quote]
در ثانی اصولا بعد از حل یک مشکل میان و میگن ممنون از کمک شما نه این با این لحن بفرمایید
در اینجا توهینی که به شما نشد فقط گفتیم که روش رو درست اعمال نمی کنید می بینید که با همون چیزهایی که در تاپیک های قبل گفتیم و همون طور که در مسنجر هم به شما گفتم !!!!!!!!!! اعمال شد و درست شد
در ضمن مشکل شما ر وگفتم چندین بار اما باز هم ...
1- دیتابیس ساخته شده بود اما کلمه کاربری و عبوری که باید برای دیتابیس باشه بهش اضافه نشده بود و یا احیانا مشکل داشت
2- فایل کانفیگ هم ساخته نشده بود حال به هر دلیلی
3- دیتابیس باید ریپیر می شد تا درست کار کنه
الان خدا رو شکر مشکل حل شد و ...
موفق و پیروز باشید
یاعلی
خیلی از شما ممنونم آقا مجید
خدایی نکرده قصد اهانت نداشتم.
دوستانی که با مشکل من مواجه شده اند .میتوانند یک فایل 0 بایتی کانفیگ آپلود کنند و پرمیشن رو 777 ست کنند. مشکل حل میشه.
در پناه حق