-
خطاي سرور
سلام
من مامبو رو روي يه سرور لينوكس نصب كردم تا چند روز هم مشكلي نداشت ولي الان وقتي ميزنم پيغام پايين مياد به نظر شما ايراد از كجاست از سرور يا مامبو ؟
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.39 Server at gibson.myserverhosts.com Port 80
-
پاسخ : خطاي سرور
ببینید چه تغییراتی دادید؟ اگر هم شما تغییری ندادید از هاستتون بچرسید په تغییراتی دادن
-
اقا کمک.
من از داخل مامبو تنظیمات پرمیشنها رو 777 کردم به محض اینکه save زدم این خطای بالایی دوستمون میاد.
تو کنترل پانل سایت میرم ولی فایلها 777 هم نشده حالا ما موندیم و این مامبو پر دردسر.
این همه اطلاعاتم از بین رفت اه.
-
بچه ها ایناهاش اینطوری شده تو configuration.php
$mosConfig_fileperms = '0777';
$mosConfig_dirperms = '0777';
ارجینال دستورات configuration.php رو کی داره بزارم ببینم شاید یه دستور دیگه هم عوض شده ؟
-
$mosConfig_fileperms = '0644';
$mosConfig_dirperms = '0755';
-
نه مجید جان.
با این چیزا درست نمیشه.
اگه درست بشه ها دیگه به چیزی دست نمیزنم اخه یکی نیست بگه بیکار بودی.
البته ناگفته نماند چون قالب سایت تو حالت غیر قابل ویرایش بود و پرمیشنش 777 نمیشد به این configuration.php پناه اوردم که .....
راستی ارجینال دستورات منظورم کل فرامین configuration.php بود.
-
configuration.php-dist
این فایل رو باز کن و اصل کد ها رو می بنی در روت مامبو هست این فایل ;)
-
نه مجید جونم این ماجرا حالا حالا ها ادامه داره ... بازم نشد.
یعنی این مشکل تا به حال پیش نیامده بود تو مامبو ؟
-
چرا Internal Server Error زیاد هم پیش اومده و عموما با مامبو ربطی نداره و مشکل از سرور هست
همین Internal Server Error رو جستجو کن و همه ی تاپیک ها رو بررسی کن همین
-
::) Ok . همشونو خوندم هیشکی نشد.
به سرور مزنون نیستم چون تو سالهای گذشته اینطور نشده بود و من به محض تغییر پرمیشن به 777 اینطور شد. درستش میکنم از همین پرمیشنهاست.
از شما هم ممنونم .
خیلی متشکر و تشکر و شکر :)
-
سلام همون طور که آقا مجید فرمودند تغییرات رو از فایل دست نخورده دوباره برگردونید به همین سادگی در ضمن وقتی فایل یا قالب یا کامپونت یا... رو از طریق مامبو نصب میکنید دیگه از هاست قابل ویرایش یا حذف نیست باید از مامبو این کار رو انجام دهید.
موفق و پیروز باشید یا علی.
-
شما وقتی از داخل تنظیمات کلی مامبو پرمیشن ها رو تغییر میدید مامبو با دستورات php مربوطه پرمیشن ها رو عوض میکنه.
این دیگه ربطی به عوض کردن دستی عدد پرمیشن در فایل configuration.php نداره و بهیچ وجه با تغییر دستی این اعداد در فایل، مامبو پرمیشن ها رو تغییر نمیده چون دیگه دستوری رو اجرا نمیکنه برای این کار !!
تغییر پرمیشن از داخل تنظیمات کلی فقط شامل فایل ها و پوشه هایی خواهد شد که پس از نصب مامبو اضافه میشن .. فایل ها و پوشه های اصلی مامبو با تغییر این اعداد پرمیشن هاشون عوض نمیشه.
فایل configuration رو هم اگر خودتون ساخته باشید که عین جمله ی بالا میشه و اگر خود مامبو ساخته باشه، مالک اون مامبو میشه و تغییر پرمیشن ها از تنظیمات کلی شامل این فایل نیز خواهد شد.
-
جناب رادمهر یعنی درشو ببندم دیگه ...رفت همه اطلاعات سایت . یعنی resetup mambo کردن ؟
چون راهی برای رفتن به تنظیمات نیست.
مگر اینکه بگردم اون هایی که بعد مامبو اضابه شده و پرمیشن هاشون عوض شده تغییر بدم.
-
بچه ها یکی خواهش میکنم که کمکم کنه . هر کی کمکم کنه دعا میکنم که ان شا الله هر چه مشکل داره به یاری خداوند حل بشه مشکلش و خوشبخت بشه.
من مردم از بی سایتی.
راستی اگه مامبو رو دوباره تو یه دایکتوری دیگه install کنم چطوری پستهامو برگردونم و ... .
اگر میشه یه راه حلی بدید این مشکلم حل بشه .
-
شما هرجا خواستی نصب کن .
توی فایل کانفیگورش ، همون دیتابیس قبلی رو تعیین کن . بعد بجای آدرس ، آدرس دایرکتوری مربوطه رو توی فایل کانفیگ بزن
-
امیر حسین جان مرسی .
بابا وقتی سایتم رو دیدم حال کردم.
من مامبو رو تو یک دایرکتوری دیگه نصب کردم و بعد همون قالبم رو اپ کردم و وقتی configuration.php رو اونجوری که فرمودید انجام دادم دیگه حل شد.
فقط مشکل عکسهای ارسالهام بود که رفتیم تو پوشه رو از مامبو قدیمی کپی کردیم تو مسیر مامبو جدید و حل شد.
اما ناراحتیم اینکه نتونستیم تو حالت قبلی درستش کنیم.
ولی خوب حالا مرسی که من مشکلی دیگه ندارم. مرسی مرسی مرسی . ان شاالله من دعات میکنم که هر چی مشکل داری که ناراحتی حل بشه.
امیر حسین جان میبخشی اما :
تو مدیریت مامبو که میرم وابیلا هست. تنظیمات اولیه اعمال شده و اون مطالب محتوای مامبو قبلیه نیست.
بازم نشد.
** دو پست شما یکی شد
-
با سلام
فکر کنم ما به هر مشکلی که بر خوردیم باید یک بار مامبو نصب کنیم، درسته؟ چون اگر این طور باشه دیگه نمی شه روی سایت های بزرگ حساب کرد ;)
خوب، فرمودید دسترسی ها رو به 777 که در تنظیمات کلی مامبو تغییر دادم، چنین مشکلی پیش اومد:
بله!، در لینوکس گاهی وقت ها برای اینکه کاربران زیاد علاقه به هک شدن بهشون دست نده، سرور رو طوری تنظیم می کنن که اگر پوشه 0777 شد، دیگه هیچ اطلاعاتی اجرا نشه، برای رفع مشکل، می توانید نرم فزار FileZilla را دریافت کنید، وارد FTP خود شده و تمامی پوشه ها را انتخاب کنید، دسترسی تمامی فایل ها را با FTP برابر 0644 و تمامی پوشه ها را برابر 0755 کنید.
توجه: دسترسی شاخه ریشه public_html را نیز بررسی کنید که 0755 باشد.
به امید خدا مشکل حل خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
خوب توی فایل کانفیگش ، نام دیتابیست رو ست کن .
فقط توجه کن که برای اینکه مطالبت نشون داده بشه ، احتیاج داری یا از طریق phpmyadmin دیتابیس رو ادیت کنی .
یا انقدر بخش و مجموعه ایجاد کنی که آدی بخش و مجموعه هایی که قبلا" وجود داشته دوباره ایجاد شه .
چون مطالب طبق شماره ای دی بخش و مجموعه نمایش داده می شن
-
lالان که دارم اینو براتون مینویسم از خوشحالی دارم گریه میکنم.
امیر حسین جان از راهنماییات واقعا ممنونم. مرسی . از خدا می خوام که خوشحال بشی و ارزوی موفقیت از ته دلم برات میکنم.
سید سیادتی جان گل از شما هم ممنونم . من واقعا نمی دونم از شما بچه های گل و خوب چطوری تشکر کنم.
آقای سیادتی جان عزیزم من همه مشکلاتم بدون کوچکترین کاری درست شد. اخر این تاپیک هم به موفقیت انجامید.
سید سیادتی جان عزیزم من همانطور که فرموده بودید انجام دادم و با برنامه Filezilla پرمیشنها را برگردوندم به اون حالت اول و یکهو سایتم رو رفرش کردم و دیدم درست شده.
سید جان واقعا که دستت و سخنت طلایی و خداییه. خیلی خوشحالم کردی. من از ته دلم برات از خدا ارزوی موفقیت و خوشبختی میکنم.
در اخر بازم از همه شما بچه های گلم ممنونم و سپاسگزار. واقعا گل هستید. مرس تشکر و ممنون.
-
من قبلا با نيوك كار ميكردم ، از وقتي مامبو رو نصب كردم ، گهگاهي به پيغام Internal Server Error بر ميخورم ،به پشتيباني هاستينگ تماس گرفتم ، چك كردن گفتن سرور هيچ مشكلي نداره ، قبلا ً هم با نيوك مشكلي پيش نميومد ... :'( نميدونم چرا اين مشكل گاهي پيش مياد ... >:(
لطفا راهنمائي كنين ...
-
سلام
دقیقا چه مواقعی این مشکل پیش میاد ؟ ارور لاگ سایت رو چک کردید ؟ SEF فعال هست ؟
یا علی
-
موقع خاصي نداره ، اگر از نظر زماني بگم بين ساعت 12 تا 5-6 بعد از ظهر اين مشكل بيشتر پيش مياد .. وقتي ميخوام سايت رو ببينم ، شبها خوب كار ميكنه ، گهگاهي وقتي ميخوام مطلب جديدي رو بنويسم يا در حال آپ سايت هستم اين مشكل پيش مياد كه خيلي كمتره .. فكر ميكنم تو يه ساعت خاصي اين مشكل رو داره ...
ارور لاگ هم چيز خاصي نداره ... بجز اين 5 -6 خط
[Tue May 20 06:33:02 2008] [error] [client 74.6.29.111] File does not exist: /home/brit/public_html/404.shtml
[Tue May 20 06:33:02 2008] [error] [client 74.6.29.111] File does not exist: /home/brit/public_html/article-topic0-page4.html
[Tue May 20 06:29:22 2008] [error] [client 85.185.82.49] File does not exist: /home/brit/public_html/500.shtml, referer: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[Tue May 20 06:29:22 2008] [error] [client 85.185.82.49] File does not exist: /home/brit/public_html/500.shtml, referer: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[Tue May 20 06:21:44 2008] [error] [client 66.249.73.164] File does not exist: /home/brit/public_html/404.shtml
[Tue May 20 06:21:44 2008] [error] [client 66.249.73.164] File does not exist: /home/brit/public_html/modules.php
درمورد SEF هم متوجه نشدم يعني چي .. :(
-
سلام
منظور از sef همون بهینه سازی برای موتور جستجو هاست.
+ این مشکل رو فقط توی مدیریت می بینین ؟
-
نه فقط تو قسمت مديريت نيست ، گهگاهي واقعا خيلي خوب كار ميكنه ، مامبو سيستم راحتيه ، ولي نميدونم چرا بعضي از اوقات اين مشكل پيش مياد ، مخصوصا ً سر ظهر .. :)
-
از مامبو 4.6.2 استفاده می کنین ؟
آیا پچی که منتشر شده بود برای مامبو رو نصب کردید ؟
با فایرفاکس کار کنید !
-
[quote author=عبدالحليم link=topic=10542.msg72326#msg72326 date=1211371124]
نه فقط تو قسمت مديريت نيست ، گهگاهي واقعا خيلي خوب كار ميكنه ، مامبو سيستم راحتيه ، ولي نميدونم چرا بعضي از اوقات اين مشكل پيش مياد ، مخصوصا ً سر ظهر .. :)
[/quote]
سلام
خوب همین نشون میده مشکل از سرور باید باشه :) چون همیشگی نیست :)
یا علی علیه السلام
-
>:( اگه مشكل از سرور هست قبلا اين مشكل رو نداشت بايد ناسازگاري با مامبو داشته باشه .. :D
يه سرور خوب معرفي كنين :-*
-
-
:o كو كجاست ؟ آدرس بدين .. :P
.كام كه منظورتون نيست .. ::)
-
سلام
نه بابا ;)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مال تیمه دیگه :) تو چطور تا حالا آوازشو نشنیدی؟ ;)
یا علی علیه السلام
-
مگه پرنده است ؟ ;D چرا شنيدم ميخواستم مطمئن بشم ... :o يه ايميل هم تقديم گروه كرديم ببينم آقايون چي جواب ميدن :-\ فعلا كه سايتم كلا ً اوت شده .. >:(
گويا امكانش نيست كه به مامبو سرور ترنسفر بشم .. يكي از آقايون فرمودن كه پچ مامبو رو نصب كنم .. :-[ ميشه بيشتر راهنمائي كنند /... شايد مشكل حل بشه :)
** دو پست شما یکی شد
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل هاش رو overwrite کنید روی مامبوتون .
-
سلام دوست عزیز :) این فایلها رو باید از هاست ریپلیس کنم دیگه .. بعد با ریپلیس کردن این فایلها پیجهایی رو که درست کردم از بین نمیره ؟ ::)
-
سلام
پیج ها در دیتابیس ذخیره میشن نه در فایل
اما گرفتن بکاپ قبل از هر تغییر شرط عقله ...
یا علی
-
;) مرسی .. لطف دارین شما حتما انجام میدم ::)