با سلام
من وقتي كامپوننت fireboard رو در لوكال نصب ميكنم با موفقيت نصب ميشه ولي وقتي ميخوام رو سرور نصب كنم بعد از نصب پيغام زير رو ميده:
آپلود universal - با موفقیت انجام شد
حال انكه اصلا نصب نشده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من وقتي كامپوننت fireboard رو در لوكال نصب ميكنم با موفقيت نصب ميشه ولي وقتي ميخوام رو سرور نصب كنم بعد از نصب پيغام زير رو ميده:
آپلود universal - با موفقیت انجام شد
حال انكه اصلا نصب نشده؟
پرمشین فولدر های component و سایر فولدر هایی که نیاز هست رو چک کردید اصلا 777 هستن تا بتونه توشون بریزه یا خیر ...
با سلام
آیا غیر از ÷رمیشنهای نصب اولیه مامبو پرمیشنهای دیگری هم باید تغییر کنه؟
منظورن پرمیشنهای غیر از این پرمیشنهاست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اینجا دانلودکردید fireboard.ir یا از سایت اصلی ...
از بابت سايتي كه معرفي كردين ممنون دوباره دانلود و نصب كردم ببينم كار ميكنه يا نه؟
با سلام مجدد
كدام نسخه:
com_fireboard_1.0.1_fa.beta.zip
يا
com_fireboard_1.0.3_Stable_mambo.zip
com_fireboard_1.0.3_Stable_mambo.zip
با سلام
من از نسخه com_fireboard_1.0.3_Stable_mambo.zip استفاده كردم ولي منوها از جاشون تكون خوردند؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت رو میدید ببینیم ؟ احتمالا اشکال از قالب باشه
آیا انجمن نصبه؟
sadisch.com/index.php?option=com_fireboard&task=view
من چیزی ندیدم!
با سلام
انجمن رو رو سرور نميتونم نصب كنم فكر كنم به دليل سرعت پايين ديال اپ هندلي باشه!
خوب روی لوکال نصب کنید و ببرید روی سرور بعد
چه مشکلی هست؟؟؟
با سلام
اخه تو نحوه انتقال سوالاتي تو ذهن دارم كه به نظرم مياد در حين انتقال گرفتارش بشم
ازجمله:
آيا هنگام تعريف يوزر پسوورد در لوكال بايد مثل سرور عمل كرد؟يا فرقي نميكنه؟
و....
لوکال شما هم به نوعی سرور هست فرقی نداره هر کاری بکنی توی لوکال روی سرور هم همون رو می تونی انجام بدی
با سلام
من انجمن فوق را روي لوكال نصب كردم و وقتي روي انجمن كليك ميكنم بالاي صفحه اين خطلا رو ميده؟چرا؟
Table \'mambo.mos_fb_whoisonline\' doesn\'t exist SQL=INSERT INTO mos_fb_whoisonline (`userid` , `time`, `what`, `task`, `do`, `func`,`link`, `userip`, `user`) VALUES (\'0\', \'1198771844\', \'انجمن اصلی\',\'\',\'\',\� 39;\',\'/mambo/index.php?option=com_fireboard&Itemid=54\' ;, \'127.0.0.1\', \'0\')
دیتابیس رو یکبار repiar کنید
با سلام
من انجمن رو نصب كردم و بعد از نصب وقتي بر روي مديريت انجمن كليك ميكنم اين خطا رو ميده:
Table 'sadisch_mambo.mos_fb_categories' doesn't exist SQL=SELECT a.*, a.name AS category, u.name AS editor, g.name AS groupname, h.name AS admingroup FROM mos_fb_categories AS a LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = a.checked_out LEFT JOIN mos_core_acl_aro_groups AS g ON g.group_id = a.pub_access LEFT JOIN mos_core_acl_aro_groups AS h ON h.group_id = a.admin_access GROUP BY a.id ORDER BY a.ordering, a.name
ايا اين خطا مهمه و اگه مهمه چجور مرتفع ميشه؟
البته كاملش اينه:
DB function failed with error number 1146
Table 'sadisch_mambo.mos_fb_categories' doesn't exist SQL=SELECT a.*, a.name AS category, u.name AS editor, g.name AS groupname, h.name AS admingroup FROM mos_fb_categories AS a LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = a.checked_out LEFT JOIN mos_core_acl_aro_groups AS g ON g.group_id = a.pub_access LEFT JOIN mos_core_acl_aro_groups AS h ON h.group_id = a.admin_access GROUP BY a.id ORDER BY a.ordering, a.name
** دو پست شما یکی شد
با تشكر از همراهي دوستان مشكل حل شد