عدم ارسال نامه تایید عضویت
سلام و خسته نباشید .
چند نفر رفتن تو سایت واسه ثبت نام که پس همه کارا گفته :
"عضویت شما با موفقیت انجام پذیرفت ولی هنوز تایید نشده است برای همین کار ما یک نامه برای تایید به پست الکترونیکی شما فرستادیم و شما باید به پست الکترونیکی خود رفته و نامه تایید را باز کنید و بر روی لینک فعال سازی کلیک کرده و عضویت خود را تایید کنید پس برای ورود به سایت اول عضویت خود را تایید کنید با تشکر."
ولی نامه ای براشون ارسال نشده من خودمم که یوزر ساختم ولی نامه ارسال نشد . مشکل از چیه در صورتی که قبلا چندتایی ثبت نام کردن و نامه براشون فرستاده شده ؟
پاسخ : عدم ارسال نامه تایید عضویت
تنظیمات ارسال ایمیل شما چیست ؟؟
php mail function یا smtp اگر دومی هست آیا از صحت موارد خواسته شده اطمینان دارید و در ضمن اگر دارید شاید ایمیل از این طریق به spam ها رفته چک کنید
سلام از عکسش همه چیز رو متوجه میشید . در ضمن من چک کردم تو spam هم نمیره .
[img width=640 height=238]http://i15.tinypic.com/8bsck6x.jpg[/img]
شما از SMTP استفاده کنید
نام کاربری همون ایمیل
کلمه عبور هم که رمز ایمیل و
هاست هم که آدرس میل سرور رو بدید
سلام نشد ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یحتمل اشکال از سمت سرور شماست
با مدیر سرورتون در میون بزارید
سلام
من از smf هم دارم استفاده میکنم و پس از ثبت نام در اونجا نامه تایید رو فرستاد پس فکر نکنم مشکل از طرف سرور باشه نظرتون چیه ؟
شما از همون پیشفرض استفاده کن.
اگه SMF جوب میده و مشکلی نداره پس سرور مشکلی نداره!
منظورم PHP Mail Function هست
روی اون ست کن و یکبار تست کن ببین درست میشه یا نه
سلام
درست شد ولی نمیدونم چرا میره تو spam ؟
سلام
پاسخ شما رو اینجا دادم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من روی stmp تنظیم کردم این ارور رو داد :
Warning: fsockopen() expects parameter 2 to be long, string given in /hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105
Warning: fsockopen() expects parameter 2 to be long, string given in /hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105
مگه شما نگفتید درست شد؟
چرا دوباره رو smtp گذاشتید؟!
خوب اگه نخوام بذارم رو smtp که نباید ایمیل سرور رو بدم مگه stmp مال ایمیل سرور نیست ؟
به خدا گیج شدم .
من چیکار کنم که نامه رو ارسال کنه و به spam هم نره چون smf به اینباکس میره نه به spam ???
سلام مشکل من هنوز پا برجاست
سلام مشکل من الان دقیق اینه.
اگه روی SMTP بذارم اصلا نمیفرسته و ارور sockopen رو پس از ارسال ارتباط با ما میده و من فکرکنم مشکل از اون تنظیمات مربوط به SMTP هاست هست که به من گفتن mail.ninjavo.com هست .
من گذاشتم روی این گزینه ولی نمیفرسته اگه میشه این mail.ninjavo.com رو یه نگاه بندازین ببینید همونه ؟ یا نه ؟
ادامه مشکل : اگه روی php mail بذارم میفرسته ولی صاف تو spam . در صورتی که smf نامه هاش رو به inbox میفرسته در این مورد با مسئول هاست صحبت کردم گفت ما در لیست سیاه نیستیم و یه آدرس داد من دیدم و درست هم بود .دوستان هم که گفتند مشکل از سایت نیست .
یکی تکلیف منو معلوم کنه!!! :( >:(
خواهش میکنم.
مرسی
با سلام
آیا شما مطما هستید که اطلاعات وارد کرده در تنظیمات کلی مامبو درست می باشد؟، لطفا نام کاربری و کلمه عبور مامبو + پانل مدیریت وب سایت خود را بصورت خصوصی ارسال نمایید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با سلام
من مامبو را بر روی SMTP تنظیم کردم، ولی انگار SMTP Server ایمیلی ارسال نمی کنه ???، به هر حال در حال حاضر تنظیمات SMTP مامبو فعال هست و حتی شما می توانید از SMTP یک سرور دیگه مثل GMail برای ارسال ایمیل استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
ای بابا یعنی سایت نامه نمیفرسته ؟
با سلام
خوب این رو دیگه باید از مدیر سرور سوال کنید !، چون تنظیمات SMTP در حال حاضر کاملا درست هست و تا به حال این تنظیمات بر روی هزاران سایت فعال شده و به درستی دارن کار می کنن ???، کلا بر روی CMSSERVER دوستان زیادی مشکل داشتن که با اومدن به سرور مامبوسرور مشکلشون حل شده.
موفق و پیروز باشید
یا علی