-
مشکل با گالری داتسو
سلام. من گالری داتسو 1.3.8رو روی مامبو 4.6.2 کامل و بدون هیچ پیام اخطاری نصب کردم. اما هرچی می گردم که منوی اونو پیدا کنم تا بتونم از این کامپوننت در صفحه اصلی استفاده کنم، اصلا وجود نداره. در ضمن تمام انواع منوها را چک کردم و چند بارهم اونو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد. ممنون می شم مثل همیشه بنده رو مورد لطف قرار بدید.
-
پاسخ : مشکل با گالری داتسو
مدیریت مامبو > منو > منوی اصلی > جدید > کامپوننت > گالری تصاویر داتسو رو انتخاب کناد، نام منو رو هم مشخص کنید > ذخیره !
-
ممنون آقای رادمهر اما کاری رو که گفته بودید انجام دادم ولی هیچ ایتمی با عنوان گالری داتسو یا شبیه این در قسمت مدیریت مامبو > منو > منوی اصلی > جدید > کامپوننت وجود ندارد. ممنون می شم راهنمایی بفرمائید. البته هنگام نصب یه پیغام خطا می دهد که می گوید " خطا: شاخه تم ها قابل ویرایش است. 1. datsogallery.png
2. dgpics.png
3. dgcategory.png
4. dgcomment.png
5. dgupload.png
6. dgzipupload.png
7. dgimport.png
8. dgconfig.png
9. dgreset.png
که البته در انتها پیغام می دهد که نصب با موفقیت انجام شده است و در کار کردن با قسمت های این کامپوننت مشکلی ندارم ولی فقط مشکل نبود منو است. ممنون
-
آیا آیتم گالری در قسمت کامپوننت ها آماده بعد از نصب ؟؟؟
مدیریت سایت ---> کامپوننت ها ---> گالری داتسو رو دارید ؟
-
بله وجود دارد و با قسمت های مختلف اون هم کار کردم
-
user pass خصوصی بفرست من چک کنم
-
ساختم براتون
گالری سایت در منوی اصلی
-
خیلی ممنون آقا مجید. زحمت کشیدید. روم نمی شه ولی اگه براتون زحمت نیست که می دونم هست، به سوالی که در قسمت نصب مطرح کردم اگه جواب بدید خیلی ممنونتون می شم
-
سلام من گالری داتسو ورژن 1.6 رو نصب کردم این ارور رو میده
Warning: unlink(/var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/fa/administrator/components/com_datsogallery/images/datso_logo.gif) [function.unlink]: Permission denied in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/fa/includes/core.classes.php on line 943
البته چند خطه و نکته بامزش اینه که ورزن رو 1.3.8 نشون میده
باید چی کارش کنم ؟
-
اقا من تونستم گالری رو نصب کنم ورژن 1.6 رو ولی این پیام خطارو تو گالری نشون میده لطفا راهنمایی کنین
Notice: Use of undefined constant _DG_SUBCATEGORIES - assumed '_DG_SUBCATEGORIES' in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/fa/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 917
دلیلش رو اگه میشه بگید - منتظرما
-
روی جه نسخه ای از مامبو نصب کردید ؟؟؟؟
دوست عزیز شما لطف کن ابتدا مورد قبلی رو کامل حتی فولدرش در جاهایی که هست رو پاک کنید و بعد نصب کنید حتما هم در نسخه ی 4.6.2 باید نصب بشه
-
مشکل نصبم حل شد ولی الان این پیام رو میده نسخه 4.6.2 هستش
Notice: Use of undefined constant _DG_SUBCATEGORIES - assumed '_DG_SUBCATEGORIES' in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/fa/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 917
همچی خوب کار میده ولی این پیام خطا یکم ظاهر کارو خراب میکنه وگرنه مشکلی در اجرا نیست
دلیلش ؟
-
سلام
تو فایل زبانش برو ببین این هست؟ _DG_SUBCATEGORIES
اگر نیست اضافه کن، جلوش هم بنویس: زیر مجموعه ها
ایشالا حل میشه
یا علی علیه السلام
-
وایی مرسی اون پیام رفت ولی یکی دیگه هنوز مونده
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/fa/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 304
اینم راهنمایی کنین ممنون
-
سلام
ممکنه گالری ای نساخته باشید، یا عکسی توش آپلود نکرده باشید
این مورد رو چک کنید :) اون ارور foreach رو هم سرچ کنید
اگر نشد از اینا استفاده کن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی علیه السلام
-
[quote author=mahmooood link=topic=10919.msg60884#msg60884 date=1201729312]
وایی مرسی اون پیام رفت ولی یکی دیگه هنوز مونده
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/fa/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 304
اینم راهنمایی کنین ممنون
[/quote]
راه حل های هر دو موضوع رو در اینجا نوشتم
بررسی کنید
-
سلام با اجازه یه مشکلم من داشتم تو گالری وقتی میخوای یک عکس ببینی صفحه بهم میریزه میشه را هنمایی کنین ممنون
این لینک سایت
-
n[quote author=persiansun link=topic=10919.msg60979#msg60979 date=1201806279]
سلام با اجازه یه مشکلم من داشتم تو گالری وقتی میخوای یک عکس ببینی صفحه بهم میریزه میشه را هنمایی کنین ممنون
این لینک سایت
[/quote]
دوست من این مشکل از گالری نیست شما باید اندازه ی چیش فرض تصاویر را کوچکتر بگیرید
این مشکل از اندازه ی قالب هست که ....
موفق باشید
-
میشه کمک کنین من از کجا باید تنظیم کنم و چقدر باید بزارم ممنون
-
در تنظیمات گالری داتسو --> اندازه حداکثر رو بزارید روی 350 عرض و ارتقاع هر چی دوست دارید تا تصاویر بیشتر از 350 بعد از نشن
یا اینکه قالب رو عوض کنید و و یا همین قالب رو درست کنید
-
تنظیماتو عوض کردم نشد میشه بگین میشه این فابو درست کرد ؟
-
تنظیمات که عوض میشه
باید دوباره تصویر آپلود کنید روی تصاویر از قبل آپلود شده تاثیر نداره
-
با سلام مجدد ممنون که به سوالات من جواب میدین ببخشید یه سوال دیگه داشتم میشه بگین من الان قالب عوض کردم عکس درست شده ولی وقتی میخوای عکس رو در اندازه اصلی ببینی عکس تو صفحه جدید باز میشه و اون حالت اصلی (به صورت فلش ) باز نیمشه باید چیکار کنم
-
به حالت لایت باکس باز نمیشه ؟؟
اولا در تنظیمات این حالت انتخاب شده و ثانیا در قالبتون کد دیگری مثل این کد بکار بردید ؟؟
-
خیر من فقط قالب رو عوض کردن قالب سبزی که با خود مامبو هست گزاشتم این جوری باز میشه ولی وقتی قالب قبلی رو میزارم درست میشه وقی صفحه بهم میریزه
-
مطمئنا یک کد جاوا اسکریپت دیگری الان در قالب و یا ... می باشد که باعث تداخل می شود و امکان لایت باکس بودن رو میگیره
بررسی کنید
-
ببخشید من زیاد سر در نمی یارم میشه شما زحمتشو برای من بکشین به خدا ممنون میشم
-
آدرس سایت رو بدی همین جا بررسی می کنیم
-
خیلی ممنون از لطفتون
-
اون ماژول منوی اصلی رو لطفا بردارید و تست کنید ببنید مشکلتون حل میشه
یا نه ؟؟؟
-
سلام خدمت شما دوست عزیز آقا مجید نه درست نشد ولی هرقالبی که منو هاش بهم میریزه لایت باکس اجرا میشه ولی تو اون قالب که همه چی درسته اجرا نمیشه تورو خدا بگین چیکار کنم
ببخشید الان یه چیزی امتحان کردم گفتم بگم من نمایش کد امنیتی رو غیرفعال کردم تو قالب مامبو 4.6.2 صفحه یه خورده جم شد ببینین
** دو پست شمایکی شد
-
به طور کلی بگم
اگر می بینی با یک قالب کار می کنه با یکی نه
مشکل این هست که کدهای جاوااسکریپت با هم تداخل پیدا می کنه و یکی رو از کار میندازه
اون ماژول منوی اصلی که گفتم منظورم اون jscook بود ها ؟؟؟!!!
-
-
ببین اگر با یک قالب درسته و با یک قالب درست نیست مشکلی در قالب ها هست
یک سوال دیگه شما از lightbox هم استفاده میکنید در سایت ؟؟