کسی ماژول تقویم فارسی (شمسی) رو نداره مثل تصویر زیر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی ماژول تقویم فارسی (شمسی) رو نداره مثل تصویر زیر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من این ماژول رو روی سایتم دارم ولی میلادی هست وقتی توابع تقویم شمسی رو اضافه میکنم به فایل اصلی برنامه پیغام خطا میده
ماژول رو بفرستید ... سعی می کنم براتون درستش کنم
ماژول فارسی و تاریخ شمسی رو گیر آوردم ولی نمیدونم چرا وقتی نصبش کردم به جای اینکه تاریخ رو نشون بده حروف d Y M i رو نشون میده و تاریخ رو نشون نمیده
اگر پیدا کردید لطفا اپلود کنید تا ماهم استفاده کنیم
پیدا کردم اما متاسفانه خرابه وقتی نصبش کردم به جای اینکه تاریخ رو نشون بده حروف d Y M i رو نشون میده و تاریخ رو نشون نمیده
درستش کردم : و تقدیم میکنم به تمامی کاربران عزیز مامبو
فارسی و بهینه سازی برای مامبو:محمد جواد دهشهری
[/img]http://img.majidonline.com/pic/134495/untitled.JPG[img]
لینک دریافت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام محمد جان
چطوری برادر؟
آقا یه ایراد کوچیک منطقی داره ;) اون بالاش به جای اینکه مثلا بنویسه چهارشنبه، میزنه بعد از ظهر ;) یه خورده ضاععه
خط 170 رو به
تغییر بدی درست میشهکد:<div align="center" ><?php echo jdate("l"); ?></div></td>
یا علی علیه السلام
سلام
خیلی ممنون بابت این ماژول فقط یه سوالی داشتم:
اگه من بخوام این عددی که برای تاریخ در وسط کادر نشون میده رو با فونت بزرگتر بنویسم باید کجاشو تغییر بدم؟
سلام بر عماد گل
خط 200 رو ادیت کن
این عبارت رو: font-size:80px
اون 80 رو بیشتر کنی بزرگتر میشه :) ولی من با بزرگیش مشکل داشتم ;) نه کوچیکیش
یا علی علیه السلام
خیلی ممنون حسین جان
من این خط 200 رو ادیت کردم ولی هیچ تغییری نکرد.
راستی یه مشکل دیگه ای هم که دیدم اینه که وقتی از تو ادمین بک گراند های مختلف رو انتخاب میکنم عوض نمیشه و همون قرمز رو نشون میده. البته من روی لوکال تست کردم.
خیلی خوب میشد اگه دوستان مامبولرن این ماژول رو ویرایش کنند و بذارن رو مامبو دیگ برای داناود.
منظورم از ویرایش همون درست کردن نشون دادن روزها و مشکل تعویض عکس.
سلام
مشکل بک گراند چیز خاصی نیست، یه مقدار وسواس تو فارسی کردن ;) زیادی فارسی شده فقط همین
تو فایل mod_jm_cdate.xml خط 22 رو به :
تغییر بدید، دوباره عکس رو از ادمین تغییر بدید درست میشهکد:<param name="background" type="imagelist" directory="/modules/date" default="date_red.png" label="انتخاب تصویر" description="تصویر زمینه تقویم" />
یا علی علیه السلام
من هم تو سایتم نصب کردم و چند روز کار کرد تا اینکه پیغام زیر ور میده ممنون میشم راهنمایی کنید:
Warning: modules_html::include(/var/www/vhosts/udro.org.ir/httpdocs/fa//modules/mod_jm_cdate.php) [function.modules-html-include]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/udro.org.ir/httpdocs/fa/includes/frontend.html.php on line 210
Warning: modules_html::include() [function.include]: Failed opening '/var/www/vhosts/udro.org.ir/httpdocs/fa//modules/mod_jm_cdate.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /var/www/vhosts/udro.org.ir/httpdocs/fa/includes/frontend.html.php on line 210
سلام
ظاهرا سرور شما تغییراتی رو داده که پرمیژن ها به هم ریخته
ببینید سطح دسترسی mod_jm_cdate.php چیه؟ 777 کنید و تست کنید ببینید درست میشه؟
یا علی علیه السلام
لینک دانلود کار نمی کنه . میشه روی همین سایت آپلود کنین برای دانلود ؟ کسی لینک داره به منم بده برای دانلود ؟
كدون لينك دانلود كار نميكنه ؟
ميشه بديد ما هم تست كنيم ؟
سلام
منظورشون این لینک هست:
[quote author=pctaz link=topic=10931.msg58579#msg58579 date=1199879012]
درستش کردم : و تقدیم میکنم به تمامی کاربران عزیز مامبو
فارسی و بهینه سازی برای مامبو:محمد جواد دهشهری
[/img]http://img.majidonline.com/pic/134495/untitled.JPG[img]
لینک دریافت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
میتونید از این لینک اصلاح شدش رو دانلود کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی علیه السلام
آقاي شكرزاده از لطفت ممنونم . خيلي بزرگواري كردي لينك اينو دادي . راستي ببخشيد اوقات شرعي رو داريد بديد ؟
سلام...
فونت عدد تاریخ که سایزش 80 هست تئ قالب من کوچک دیده میشه...
قالب رو عوض کردم دیدم تو چنتا قالب سایزش بزرگ و خوبه ولی تو چنتا دیگه کوچیکه..مثلا همون 12 هست...
از طرفی هم من نمیتونم قالب خودم رو عوض کنم...باید چیکار کنم که تو این همه قالب ها سایزش 80 نشون داده شه....ممنونم
سلام
آدرس سايتتون ؟
ميشه با عكس مشكلتون رو نشون بديد.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لود نشد !
از صحبت های شما میشه اینجوری نتیجه گیری کرد :
این ماژول در بعضی از قالب ها از کلاسی که به اون ماژول نسبت داده شده پیروی میکنه و درنتیجه فونت و یا سایز تغییر میکنه .
شما اگر لینک سایتتون رو بدید دقیقا بهتون میگم که کدوم کلاس رو باید تغییر بدید
یا علی
سلام
داره از این کلاس میخونه
td, tr, p, div
اگر فونت سایز اینتو رو حذف کنی احتمالا درست میشه :) یا علی علیه السلام
سلام
مشکل از همین کلاس بود.
ممنون از وقتی که گذاشتین....
یا حق
من این ماژول رو نصب کردم ولی متاسفانه نام اسفند رو بصورت "اسفن" می زنه ماه قبل رو هم بصورت "بهم" نشون میداد.
فکر می کنید علتش چی می تونه باشه؟
با سلام و تشکر از این ماژول خوب
من هم همین مشکل رو دارم و "اسفند" رو به صورت "اسف" می بینم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
لینک دانلودها برای من مشکل داشت ...
لطفا یه لینک سالم بزارید
با سلام
جناب شمشیری لطفا آخرین نسخه را دریافت کنید، اگر باز هم مشکلی داشت مطرح کنید، و برای دریافت می توانید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اقدام کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید :
با سلام
این لینک کار نمی کنه برای دانلودش، میشه فایل ماژول تقویم فارسی رو مجدد آپلود کنید.
ممنونم
خداحافظ
سلام
جناب pctaz ! مطمئنی با مامبو 462 سازگاره؟ یکمی به هم می ریزه قیافه اش!
(به جای وسط چین، راست چین یا چپ چین میشه)
آریوی عزیز اینم دو تاا لینک مستقیم . اگه باز هم نتونستید دانلود کنید 100% مشکل از خودتون هست
یاسر جان این ماژول هیچ مشکلی نداره و با مامبو سازگار شده است
میتونید بر روی سایت خودم ببینید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟ :(
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
سلام
شما از مامبوی فارسی استفاده می کنید ؟
[quote author=tina1385 link=topic=10931.msg68562#msg68562 date=1208287937]
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟ :(
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
[/quote]
احتمالاً شما از مامبوی لاتین استفاده میکنید . این ماژول برای مامبو فارسی بهینه شده و توابع تاریخ شمسی که درون مامبو هست رو نمایش میده
سلام
آقا من دانلود کردم ونصبش کردم ولی مثل اینکه یه حاله جلوی عکس بک گراندش رو میگیره و نمیذاره نمایشش بده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببینید !
سلام
لطفاً در یک تاپیک جدید مشکل خودتون رو مطرح کنید. از این تاپیک یکسالی میگذرد و طبق قوانین ... .
یا حق