Re: راسته که میترا هک شده ؟
سلام
بله . سایت میترا به علت وجود باگهای فراوان که در آن بود در تاریخ 2006/05/23 هک شد .
شما میتونید برای تماشای صفحه Deface َشده به آدرسهایی که در سایت معروف Zone-H ثبت شده مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحاتی که هک شدند :
و
نکته جالب اینجاست که مدیر این سایت برای کاربران خود و رفع این مشکل هنوز هیچ اقدامی نکرده و هیچ Patch ی برای رفع این مشکل منتشر نکرده !!! ???
وقتی میترا هک کردن بدونین که هک سایتهای دیگر هم براشون سوته
پس مامبوها براشون راحت تره
اشتباه نکنید .
مامبو توسط یک تیم خبره و برنامه نویس نوشته شده کاملا Stable و بدون مشکل هست و مثل میترا نیست که با Replace کردن و تغییرات ناشیانه که در اون بوجود اومده باعث بوجود اومدن باگهای فراوان در اون شده و براحتی هک بشه .
متاسفانه میترا تنها ظاهر خوبی داره اما اگر شما برنامه نویس باشید با یک بررسی سطحی پی به نکات زیادی میبرید .
;)
یا علی
من منظورم فقط یک شوخی ساده بود
مامبو خیلی عالیه
خوشحالم که به این موضوع واقف هستید .
به قول یکی از دوستان اسم مامبو رو باید با وضو آورد ;)
یا علی
من فکر میکنم اینکه کدنویس های ایرانی شروع به ایجاد تغییرات یا نوشتن کد های جدید در ارتباط با یه پورتال بکنن کار خوب و پسندیده ای هستش.
ولی چون تجربه زیادی در این ارتباط نداریم گاهی اتفاقات اینچنینی هم میافته.
بهرحال هک شدن مهم نیست , مهم مدیریت بحران و پشتیبانی از یه محصول هستش , اونم وقتی کاربرایی داریم که دارن از محصول ما استفاده میکنن و یه جورایی مسئولیت به وجود میاد.
تجربه نشون داده که بعد از اتفاقات اینچنینی اگه گروه پشتیبانی خوب عمل کنه محبوبیت محصول کم که نمیشه هیچی زیادم میشه و برعکس , اگه پشتیبانی بد باشه اونوقت....
راستی این میترا کار کیه؟!!! من شنیدم کار آقای بلوردی هست درسته ؟ مون اول فکر میکردم میترا توسط برنامه نویس های خارجی ویرایش شده !!!!!
=))
میترا یک کپی ناشیانه و ابلهانه از چند سیستم خوب هست. دقیقا مثل پژو آر دی!!
میترا فقط آب و رنگ خوبی داره. اگه یه نگاه به کد ها بندازید متوجه میشید.
امیدوارم که دوستان گروه میترا که برای دومین بار هست که همچنین پروژه هایی را شروع میکنن و بعد با رها کردنش کاربرها رو سر در گم و متضرر میکنن درس گرفته باشن و بدونن که پشتیبانی یک سیستم هست اهمیت اون خیلی بیشتر از اصل کار و خود سیستم هست.
شما با سر زدن به فاروم میترا متوجه میشید که سوالات کاربران بعد از چند روز پاسخ داده میشه و این مشکل اصلی هست.
من هم با آقای trueend5 موافقم.
دوستان حرف سر تغییر ناشیانه نیست! متاسفانه وقتی آقای بلوردی میاد و چند تا Header فایل ها رو عوض می کنه و بنام تغییرات بنیادی!! بجای کمک به برنامه اون رو خراب می کنه باید به حال اینطور برنامه نویس ها تاسف خورد. نوشتن CMS تخصص و مهارت می خاد نه یه اسم! Mambolearn به تخصص برنامه نویس هاش تکیه داره نه به ...
دوستان خواهش میکنم از آقای ....نگید که تموم پته هاش رو میریزم رو آب خدایی که ......بر پدر این پول لعنت که بعضی ها چه کارهایی براش میکنند..
این آقا به اندازه کافی پوست از سر کاربران مامبو کنده اون موقعی که هنوزر برو بکس با مرام مامبولرن نیومده بودن
با سلام
---------------------------------------------------------------------
یک کلام ختم کلام فقط مـــــــــامبــــــــــــ ــــــــــــــــو لـــــرن
---------------------------------------------------------------------
یاحــــق