پاسخ : مشکل در انتقال هاست
پیغام خطا و نمونه فونت ها به شکل زیر است.
تÙکیک موضوعی
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iiendco/public_html/modules/infinity_menus/mainclass.php on line 147
آخرین مطالب
شاید هم به صورت utf8 نمی شناسد.ولی احتمالا فقط یک تیبل خاص مشکل دارد که امتحان کردم ولی متوجه نشم کدوم تیبل است
سلام
شما به 4.6.3 ارتقا دادید؟
اگر آره، فایل ها رو برگردونین به قدیم، ببینید درست میشه؟ چون من این مشکل رو داشتم، اینطوری حل شد ;)
دیتابیس رو هم یه بار Repare کنید، یا اگر بک آپ دارید، بک آپ رو باز کنید
یا علی علیه السلام
نه! من به 4.6.3 ارتقاء ندادم
من از یک سرور به یک سرور دیگه انتقال دادم.
مطالب هم همش درستند فقط منوها و تیتر ماژول ها و نام بخش ها اینجوری شدن!
من بلاخره با روش try & error منو ها را درست کردم.
الان مشکل نام بخش ها و مجموعه هاست که نمی دانم کدام جدول هستند.
همینطور یک ارور در ماژول حاضرین در سایت دارم.
سلام
بخش ها: mos_sections
مجموعه ها: mos_categories
متن ارور چیه؟
یا علی علیه السلام
حاضرین در سایت
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/iiendco/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
1 میهمان حاضر است
و بخش و مجموعه ها هم حروف اجق وجق هست مثل زیر:
منابع انسانی - مقالات
حتی خواستم دوباره بخش ها را بسازم که نشد.
توی سایت نگاه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ورژن mysql سایت قبلی و ورژن Mysql سایت فعلی رو بررسی کنید احتمالا این دو یکسان نیستند
اگر یکسان نبودند موقع امپورت کردن حتما سازگاری رو با ورژن ها رعایت کنید compatibility و ...
تیبل های مشکل دار را یکی یکی پاک کردم و دوباره ایمپورت کردم، مشکل تیبل ها حل شد ولی ارور زیر همچنان باقیست.
سرچ هم کردم و شبیه ساز را هم روشن و خاموش کردم و نیز فایل مربوطه را هم یکبار دیگه اپ لود کردم ولی درست نشد
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/iiendco/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
سلام
includes/phpgettext/phpgettext.class.php
این فایل رو دوباره جایگزین کنید
یا علی علیه السلام
این فایل را دوباره هم ریختم ولی جواب نداد
این ارور اصلا چیه؟!
چون خط اول فقط نوشته php ؟! چطوری از این خط ارور میدهد
سلام
من هم این ارور رو میگرفتم با جایگزین کردن حل شد، اول چک کن هاستت چقدر فضای خالی داره، بعد فایل رو پاک کن، دوباره از یه مامبو که تازه دانلود کردی بریزش، اگر نشد، سعی کن همه ی فایل ها رو Replace کنی، ایشالا حل میشه
یا علی علیه السلام
فایل مورد نظر رو کامل اول پاک کن و بعد دوباره جایگزین کن
syntax error خطایی برنامه نویسی هست که مثلا یک چیزی درست نوشته نشده و یا بسته نشده و ...
احتمالا طبق گفته ی حسین فایل ها درست منتقل نشده و یا جایگزین نشدند
هاست من الان حدود 30 مگ فضا داره.
مگر به فضا هم ربط داره؟
به نظر شما همه فایلها را جایگزین کنم یا فقط همان فایل رو که ارور میدهد؟
هر دو رو امتحان کن اول از جایگزین کردن خراب ها و بعد ...
من کل فولدر includ را دوباره ریختم درست شد.
اما الان مشکلم اینه که وقتی وارد قسمت ادیت مطالب می شوم قسمت اصلی را خالی نشان میدهد و قسمت ادامه را به صورت کد های html .
در مورد مطالب استاتیک هم که کلا خالی نشان میدهد.
البته در صفحه اصلی سایت درست نشان میدهد. فقط هنگام ادیت در قسمت مدیریت اینجوری هست
چیزی که مشخص هست اینه که فایل های شما درست منتقل نشده
خوب فکر میکنید الان با توجه به مشکلم بهتره کدوم فایل ها را دوباره آپ لود کنم و اینکه اگر فایلها را از روی سورس اصلی مامبو 4.6.2 آپلود کنم مشکلی پیش نمی آید.
چون من 4.6.1 داشتم که ارتقا دادم.
اگر فایلی رو تغییر ندادید ( منظورم اینه که وقتی ارتقا دادید تغییر خاصی در فایلی ندادید ؟ ) مشکلی پیش نمیاد . مامبو 4.6.2 رو overwrite کنید
یا علی
انگار این ویرایشگر ما فعال نیست فایلهای مربوط به ادیتور را هم دوباره جایگزین کردم فایده نداشت.
ادیتور را هم از تنظیمات کلی تغییر داده و دوباره رگرداندم نشد! چه کنم
مهرداد شما یه کاری کن
توی یک فولدر دیگه فایلهای مامبو رو بریز ( مامبو 4.6.2 ) بعد اون رو به دیتابیس فعلیت متصل کن ببین باز هم مشکلی هست یا نه ؟
یا علی
من ادیتور را پاک کردم و دوباره دانلود کرده و نصب کردم.
الان مشکل این هست که هر تغیری در تنظیمات کلی میدهم صفحه سفید می آید و دیگه قسمت مدیریت کار نمی کند تا زمانی که دوباره فایل configuration.php را جایگزین کنم.
آقا محسن تور خدا بدادم رسید .این انتقال حسابی ما و سر کار گذاشته! من طبق فرمایش شما یوزر و پسورد را برایتان فرستادم نمیدانم دیدید یا کاری انجام شد یا نه !
سلام
ببین احتمال زیاد فایل هات کامل نیست
کل فایل های مدیریت رو یه بار دیگه آپلود کن (زیپ نکن بعد ... همرو با FTP آپ کن) ببین درست میشه ایشالا
نگران نباش، کار نشد نداره ;)
یا علی علیه السلام