-
بالا نیامدن سایت
با سلام
من برای اینکه Register Globals را off کنم همان دستوراتی را که فروم بود در فایل .htaccess نوشتم و در روت سایت قرار دادم البته مامبو من در شاخه sciencpaper نصب شده. بعد از این دیگه مامبو بالا نمیاد. چیکار باید کنم؟ :'(
اینم آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : بالا نیامدن سایت
سلام
مواردی که برای OFF کردن register global در htaccess اضافه کردید رو حذف کنید مشکل حل میشه !
یا علی
-
با ftp اون فایل رو نمیشه دید. من هم یه فایل دیگه درست کردم و هیچ کدی توش ننوشتم و خالی دوباره owerwrite کردم. اما باز هم همون پیغام رو میده.
یعنی باید مامبو رو دوباره نصب کنم؟ :o
-
خیر !
از طریق Control Panel هاستتون اقدام کنید . ربطی به مامبو نداره !
یا از مدیر هاستتون بخوایید که این فایل رو حذف کنه
یا علی
-
خیلی ممنون . درست شد. فایل داخل مامبو رو هم می بایست overwrite کنم. :D
اما دیگه نمیشه تو فایل .htaccess هیچ دستوری نوشت چون هر تغییری که میدم دوباره سایت از کار میفته مخصوصا برای کارهای امنیتی. فکر میکنید اشکال از کجاست؟
-
احتمال زیاد Server API شما Apache نیست و CGI هست .
-
توی مشخصات سیستم که میرم به این شکل هست:
اینترفیس توکار پی اچ پی برای وب سرور : cgi
منظور همون server API هست؟
و اگر اینطور باشه با مامبو ناسازگار هست؟
-
یه سوا داشتم . من به مسئول هاست گفتم register global رو off کنه اونم میگه یه فایل php.ini رو گذاشته تو روت وب سایت و از اونجا اونو off کرده. مگه اینطوری register globalخاموش میشه؟
-
ببخشید safe mode رو اشتباها register global نوشتم
-
سلام
خوب الان یه PHPInfo بگیر، ببین خاموشه یا روشن، اگر بلد نیستی یه سرچکی بزن :)
یا علی علیه السلام
-
وقتی phpinfo میگیرم. Safe Mode=off و register global = off هست اما توی مامبو on نشون میده!!! و موقع نصب جامع ارور safe mode میده:
Fatal: Your system is running in Safe Mode component install is aborting!
-
من یک فایل test.php ساختم تا phpinfo رو ببینم. اینم آدرس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه شما تست کنید! توی مامبو قسمت سیستم Safe Mode=on هست!!!؟؟
-
توی phpinfo تون هم که ON هست !
safe mode را باید به مسئول سرورتون بگید براتون Off کنن.
برای off کردم register global هم توی انجمن آموزشش هست به قول حسین یه سرچکی بزن .
-
من به مسئول هاست میگم off کنه اونم یه فایل php.ini تو روت گذاشته و در اون safe mode = off قرار داده. اما فکر نمی کنم اینطوری درست بشه. در ضمن چون سرور از cgi استفاده می کنه نمیشه از فایل htaccess استفاده کرد چون سایت دیگه بالا نمی یاد. کسی می دونه چطوری میشه از سرور safe mode رو off کرد؟ یا حداقل مراحلش چیه؟
خیلی هم سرچ کردم ??? تقریبا اکثر مقالات درباره safe mode و register global رو خوندم. چرا هی میگین یه سرچکی بزن!!!
-
خوب اگه اینجوریه register global رو هم ایشون باید خاموش کنن.
متسفانه شما دسترسی ندارین و فقط مسئول سرور می تونه خاموش کنه .این موارد به سرورتون ربط داره از اونها کمک بخواین اونها حتما بیشتر راهنماییتون باید بکنن !
-
به نظر میاد suexe فعال هست به همین دلیل شما نمیتونید در فایل htaccess از php flag استفاده کنید .
محتویات فایل htaccess رو خالی کنید مشکل حل میشه
safe_mode & Register_global هم OFF شدند
یا علی
-
ميدونم كه اين تاپيك ديگه داره از حوصله خارج ميشه اما ... :-[
همونطور كه آقاي فيروزمندان نوشتن به ظاهر هر دو off شدن اما وقتي توي مامبو ميريم توي مشخصات سيستم هنوز on هستند.
وقتي فايل php.ini رو رينيم ميكنم و phpinfo ميگيرم هنوز on هست اما اگه اين فايل باشه بطور غيرواقعي off نشون ميده در حاليكه اينطور نيست. :o
يا علي
-
این مورد رو با مدیر سرورتون در میون بذارید
-
من با مدير هاست تماس گرفتم. ميگه بخاطر امنيت نمي تونه safe mode كل سرور رو off كنه و اكانت من هم بايد با همون فايل php.ini درست بشه (كه نشده) . خلاصه آخرش گفت مي توني ماژولها تو دستي نصب كني. نميدونم ميشه يا نه؟
آيا ميشه اول همه ماژولها رو روي لوكال نصب كرد بعد بصورت آموزشيي كه گذاشتين فرستاد روي سرور؟ آيا اينطوري ماژولها و مامبوتها در حالت safe mode كار مي كنند؟
بطور كلي اگر safe mode روشن باشه فقط براي نصب ماژول مشكل پيش مياد يا خود ماژولها هم ممكنه كار نكنند؟ مثلا داتسو يا بعضي كامپوننتها
-
این کار ممکنه
ولی با روشن بودن safemode بعدا حتما به مشکل برمیخورید
توصیه میکنم هاستتون را عوض کنید
-
سلام
البته من الان نگاه کردم، تو phpinfo دیدم Safe_mode خاموشه
Register Globals هم همینطور
تو مامبو که میری، یه CTRL+F5 بزن، ببین شاید کش شده...
یا علی علیه السلام
-
CTRL+F5 هم زدم تا بطور كامل refresh بشه اما بازم safe mode روشن هست. احتمالا مامبو safe mode اصلي سرور رو مي خونه. چون الان يك روز هم هست كه فايل php.ini رو در روت قرار داده اما خبري از off شدن نيست!!!
-
دوست عزیز
سرور شما مشکل داره با مامبو .. حالا تا 10 روز دیگه هم اینجا برای هم داستان تعریف کنیم مشکل حل نمیشه
توصیصه میکنم هاستتون رو عوض کنید اگر میخواین از مامبو استفاده کنید
-
ببخشید من یه مقدار دیر این تاپیک رو دیدم ! :(
ولی میگم تا بعدا اگر شخصی سرچ کرد اینو پیدا کنه ، با عرض پوزش از اساتید سایت:
منم همچین مشکلی داشتم با شرایط مشابه شما تو یکی از سایت هام .....راه حل اینه که شما یه فایل php.ini میسازی و هر تنظیمی که لازم داری توش میذاری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا برا اینکه این تنظیمات کار کنه باید این فایل رو توی همه ی شاخه ها کپی کنی ! :o میپرسی چه طور ؟ با کمک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا اسکریپت مشابهی که داری
اسکریپت و فایل php.ini و تو روت کپی می کنی و اسکریپت رو اجرا می کنی همه چی حله
-
سلام
با تشکر از hisitech عزیز به خاطر این اسکریپت و راه حلشون :)
دوستان بزرگتر این راه رو تایید میکنید؟ آیا خطر امنیتی یا ... به وجود نمیاره؟
راستی hisitech جان...
اسکریپت و فایل php.ini و تو روت کپی می کنی و اسکریپت رو اجرا می کنی همه چی حله... انشاالله یادت رفت ;)
یا علی علیه السلام
-
[quote author=hisitech link=topic=11066.msg60010#msg60010 date=1201186812]
ببخشید من یه مقدار دیر این تاپیک رو دیدم ! :(
ولی میگم تا بعدا اگر شخصی سرچ کرد اینو پیدا کنه ، با عرض پوزش از اساتید سایت:
منم همچین مشکلی داشتم با شرایط مشابه شما تو یکی از سایت هام .....راه حل اینه که شما یه فایل php.ini میسازی و هر تنظیمی که لازم داری توش میذاری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا برا اینکه این تنظیمات کار کنه باید این فایل رو توی همه ی شاخه ها کپی کنی ! :o میپرسی چه طور ؟ با کمک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا اسکریپت مشابهی که داری
اسکریپت و فایل php.ini و تو روت کپی می کنی و اسکریپت رو اجرا می کنی همه چی حله
[/quote]
سلام
آقا! دستت درد نکنه خیلی عالی بود. بالاخره safe mode خاموش شد.
-
سلام
آقا! ضمن تشكر صميمانه با توجه به مشكل مشابه من
php.ini و php_ini_copy.php را در شاخه /public_html قرار داده ام و مي خواهم php.ini را در تمام شاخه هاي مثلا : public_html/fa كپي كنم
با توجه به : ; "path = "/home/" . get_current_user() . "/public_html$
1- مسير root را چگونه تنظيم كنم ؟ با هر مسيري پيغام خطاي Error - no source php.ini file مي آيد
2- براي اجراي اسكريپت از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بايد استفاده كنم؟
متشكرم
-
با سلام
فقط کافیه فایلهای php.ini و php_ini_copy.php رو توی روت کپی کنی. بعد از طریق اکسپلورر php_ini_copy.php رو اجرا می کنی.( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) یه صفحه باز میشه و نشون میده که داره توی تمام فلدرهای سایت فایل php.ini کپی میشه.
-
هر چند این تاپیک قدیمی است ولی من سوال میکنم به امید خدا کسی جواب بده
من پوشه ای به نام public_html اصلا ندارم (من از کنترل پنل plesk استفاده میکنم) و به جای اون httpdocs دارم ایا برای استفاده از اسکریپت ارایه شده باید در اون تنظیمات و یا تغییراتی انجام گیرد یا که نه ؟!
من هر کار کردم نشد و پیغام داد Error - no source php.ini file این هم کدهای موجود در اسکریپت
کد:
<?php
// set this value to Y if you only want to overwrite old php.ini files
// set this value to N if you want to put a php.ini file in every directory
$overwriteOnly = "N";
if ($overwriteOnly == "Y") echo "Operating in Overwrite Only Mode<br><br>";
$path = "/home/" . get_current_user() . "/public_html";
$source = $path . "/php.ini";
if (!file_exists($source)) die('Error - no source php.ini file');
function search($dir) {
global $source;
global $overwriteOnly;
$dh = opendir($dir);
while (($filename = readdir($dh)) !== false) {
if ( $filename !== '.' AND $filename !== '..' AND $filename !== 'cgi-bin' AND is_dir("$dir/$filename") ) {
$path = $dir."/".$filename;
$target = $path . "/php.ini";
if (!file_exists($target) AND $overwriteOnly == "Y") {
echo "$path <b>skipped - no php.ini file</b><br>";
} else {
echo "$target <br>";
if (!copy($source,$target)) echo "<b>Write failed for $target </b><br>";
if (file_exists($target)) chmod($target,0600);
}
search($path);
}
}
closedir($dh);
}
search($path);
echo "<br>Done.";
?>
با سپاس
-
متن اسکریپت که درسته. هر دو فایل رو در شاخه www بریزید و بعد اجرا کنید.
اگر باز هم ارور داد، در متن اسکریپت public_html رو به httpdocs تغییر بدین. امیدوارم که درست بشه.
-
ممنون دوست عزیز
ولی من شاخه ی www هم ندارم در واقع به جای اون و public_html فقط httpdocs رو دارم حالا چیکار کنم؟!
-
[quote author=ميثم مينايي link=topic=11066.msg77149#msg77149 date=1214893875]
اگر باز هم ارور داد، در متن اسکریپت public_html رو به httpdocs تغییر بدین. امیدوارم که درست بشه.
[/quote]
این کار رو انجام دادید؟
-
بله
این کار رو هم انجام دادم حتی home رو هم عوض کردم ولی همش همین پیام رو میده دیگه نمیدونم چیکار کنم
حتما باید یه راحی داشته باشه ولی من هیچی PHPبلد نیستم دوستان دیگه هم که اصلا توجه نمیکنن متاسفانه
به هر حال ممنون میشم اگه راحی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید