سلام من میخاستم بدونم چطوری میتونم smfرا در سیستم خودم نصب کنم راه حلش چیست در کجا باید بریزمش و کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میخاستم بدونم چطوری میتونم smfرا در سیستم خودم نصب کنم راه حلش چیست در کجا باید بریزمش و کنم
آموزش های مربوط به SMF در سایت SMFLearn.com موجود هست
آموزش نصب رو مطالعه کنید به همین راحتی چیزی شبیه به نصب مامبو هست تقریبا
من هنگام نصب مشکل دارم
به عکس توجه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من !
smf يك اسكريپت جدا هست !
اون رو در يك پوشه جداگانه بزاريد ، ديتابيس واسش بسازيد و ...
آموزش هاش در smflearn.com و انجمن موجود است.
منظور شما از پوشه جداگانه اینه که من فولدر smfرا در پوشه wwwقرار بدم (از حالت زیپ خارج شده)و در قسمت phpMyAdmin یک پایگاه جدید با نام فروم درست کنم سپس نام برخی از فایل ها را ویرایش کنم(منظور از ست کردن 777 چیست) این قسمت رو بلد نیستم چه جوری میتونم این فایل ها رو ست کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
++  در لوكال هاست ، سطح دسترسي فايل ها بصورت پيش فرض 777 هست.
++ بله ، در پوشه www ، يك پوشه ديگه مثلا به اسم smf بسازيد و فايل ها رو آپلود كنيد.
++ در phpmyadmin هم يك ديتابيس جديد بسازيد و ...
من این کارها را کردم
اما برای نصب مشکل دارم باید در مرورگر خود چی بنویسم من که دومین ندارم(دومینم باید لوکال هاست باشه)
اگر لوکال هاست هست من امتحان کردم ولی نشدش
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید
اگر پوشه شما اسمش smf باشه
ميشه به اين صورت :
نوری عزیز بابت جوابت ممنون اما چندتا مشکل
اولیش اینه که من وقتی اکسترا می کنم درون فایل می زارم در پوشه www می زارم و دیتا بیس جدید هم ایجاد می کنم وقتی در مرورگر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد می کنم چیزی نمی اید(فایل های مربوطه را در پوشه ای به نام smf زدم)
وقتی به تمام فایل های که گفته شده شماره 777 را به ادامه نامشان اضافه می کنم با پیغام زیر روبرو می شوم که در شکل گذاشتم(در فایل های گفته شده این فایل را ندارم Packages/server.list
[img width=640 height=297]http://irapic.com/uploads/1202711016.jpg[/img]
و زمانی که شماره 777 را از روی فایل Settings.php
برمی دارم با پیام زیر مواجه می شوم
حالا باید چکار کنم اون فایل رو باید از کجا به دست بیارم
سلام
ببین احتمالا بد نصب کردی دیگه، مشکل دیتابیس داره، یوزر پسورد و ... رو چک کن
فایل ها رو هم همه رو یه بار دیگه بریز
یا علی علیه السلام
اقا حسین عزیز من هنوز هم به نصبش نرسیدم
ایا فیلمی ندارید که اموزش نصبش رو بده بعد در مورد اون فایلی که نیست چکار کنم
اون قدر پیچیده نیست..
ببین از اول در www فایل ها رو اکسترکت کن. بعد مرورگرت رو باز کن.(مطمئن باش که ومپ روشنه وگرنه صفحه ی لوکال هاست اصلا باز نمی شه) وقتی صفحه ی اول باز شد از phpmy admin دیتابیس درست کن . دوباره برو به صفحه ی لوکال هاست و یه جایی وسطای صفحه اسم پوشه ات رو نوشته روی اون کلیک کن و باقی مراتب رو ادامه بده. کمی آموزش ها و بحث های مشابه رو مطالعه کنی بیشتر دستت می یاد.
z-tazekar عزیز من این کارها را کردم ولی زمانی که پوشه را باز میکنم چیزی درونش نیست و مجبور میشم اسم ها را با 777 ست کنم بعد این مشکل برام پیش میاید که در بالا گفته ام
یه سوال اگه درست شد در پوشه باید چکار کنم منظورم این است که وقتی فایل را باز کردم باید چکار کنم
شما اسم پوشه ها رو تغيير ميديد به 777 ؟
شما اين مراحل رو دنبال كنيد :
1 - فايل SMF114Install.tar.gz رو كه دانلود كرديد رو پوشه اي به نام smf اكستراكت ميكنيد ( unzip )
2 - از روشن بودن شبيه ساز سرورتون اطمينان پيدا ميكنيد.
3 - در phpmyadmin يك ديتابيس ميسازيد
4 - در مرورگرتون آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ميزنيد.
+ نكته : در شبيه ساز سرور (لوكال هاست) سطح دسترسي فايل ها بصورت پيشفرض 777 هست !
5 - طبق آموزشي كه در انجمن هست ، ادامه ميديد و smf رو نصب ميكنيد.
+ نكته : هيچ فايلي رو تغيير نام نديد. !!!
اقای نوری عزیز من پله پله کارهایی که شما گفتید را انجام دادم
اولا زمانی که من در مرورگر خود تایپ میکنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک پیغام خطا میدهد
[img width=640 height=303]http://irapic.com/uploads/1202744193.jpg[/img]
حالا باید چکار کنم من چند بار از نو smfرا اکسترا کردم ولی افاقه نکرد
وقتی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را میزنم سیستم Apache خراب میشه و پشت سر هم نات ریسپونگ میشه
من این جمله چیست(قبل از نصب باید بانک اطالاعاتی برنامه را جهت دخیره داده ها ایجاد نمایید و دسترسی لازم برای مدیریت این پایگاه داده را داشته باشید)
شرمنده که من همش با مشکل مواجه میشم و باعث دردسر برای شما
نسخه ی SMF و WAMP شما چی هستن ؟
SMF114Install[1].tar
wamp5_1.4.4
اقا مجید امکان داره بسته smf من مشکل داشته باشه
این مشکل رومن خودم هم داشتم که یک دفعه آپاچی من از کار می افتاد
1- اشکال از آپاچی من بود
2- مشکل از ویندوزم بود
3- اسکریپتی اضافه در فایل هام بود که اون رو حذف کردم درست شد
حالا هر سه رو بررسی کنید ببینید فقط با SMF مشکل دارید یا ....
اقا مجید من هر وقت می خوام smf را نصب کنم اپاچیم مشکل پیدا میکنه حتی چند بار یونیستال کردم اما افاقه نکرده در مورد فایل ها من یک فایل رو ندارم که در بالا نوشتم عکس تمام فایل ها را گذاشتم ببینید اید شاید چیزی اضافه باشه
[img width=640 height=317]http://irapic.com/uploads/1202799629.jpg[/img]
من بعضی از برنامه ها رو برای نصب رفتم اونا هم مشکل داشتند موندم چکار کنم
یه سوال میشه به جای smf از برنامه دیگری استفاده کرد که با مامبو سازگاری داشته باشه اگر هست لطف کنید نام ببرید
احتمال داره wamp من مشکل داشته باشه
نرم افزار دیگری وجود داره که به جای wamp استفاده کنم
برای رفع مشکل اپاچی باید چکار کنم
سلام
محسن جان، SMF رو بی خیال نشو :) از دستت میره
به جای wamp از xampp یا appserv استفاده کن
من خودم با xampp حال میکنم (تو گوگل سرچ کنی گزینه دوم)
اگر نشد، یه win دیگه نصب کن ببین درست میشه یا نه :)
یا علی علیه السلام
[quote author=mohsen_blid link=topic=11622.msg62117#msg62117 date=1202729412]
یه سوال میشه به جای smf از برنامه دیگری استفاده کرد که با مامبو سازگاری داشته باشه اگر هست لطف کنید نام ببرید
احتمال داره wamp من مشکل داشته باشه
نرم افزار دیگری وجود داره که به جای wamp استفاده کنم
[/quote]
appserv بهترین گزینه می باشد آخرین نسخه رو دریافت کن و نصب کن
ویندوز ویستا داری یا اکس پی ؟؟ اگر ویستا باشه شاید مشکل از اون هم باشه
به هر حال appserv رو نصب کن ببین مشکل حل میشه بعد ...
طریقه نصب smf بر روی wamp شبیه نصب بر روی این دو نرم افزاری که میگید است
من ویندوزم xp است و خیلی هم اطلاعات روش هست نمیتونم قیدش رو بزنم
اقا حسین اگه میشه ادرسش رو بدید چون من با چند گزینه مواجه شدم که نمیدونم کدومشون رو دانلود کنم
خوب من برنامه appserv را طبق دستور اقا مجید انجام دادم و نصب کردم طبق اموزش خوب پیش رفت تا موقعی که میخواستم نام mysql را بنویسم که با این مشکل روبرو شدم عکسش رو میزارم
[img width=640 height=154]http://irapic.com/uploads/1202782659.gif[/img]
حتما يوزر نيم و پسوردي رو كه داديد اشتباه بوده
دوباره يك ديتابيس جديد بسازيد و چك كنيد .
من چند بار دیتابیس ساختم ولی مشکل داره
نمیدونم چکارکنم یک مشکل حل شد یک مشکل دیگه جاش اومد
اگه میشه به صورت خلاصه نحوه ساخت یک دیتابیس رو بنویسید در appserv
در جلوی نام دیتابیس انتخاب charset وجود دارد ایا باید ان را عوض کنم
مرحله زير رو انجام بديد :
phpmyadmin > Create new database
+ هيچ چيزي رو انتخاب نكنيد !
بعد از اينكه ديتابيس رو ساختيد ، پيغم :Database 007 has been created. رو ميده !
بر روي آيكون HOME (شكل خونه هست ، بالا ،سمت چپ ) كليك ميكنيد.
در صفحه اصلي بر روي Privileges كليك كنيد.
بعد روي گزينه Add a new User كليك كنيد. ( براي ادد كردن يك يوزر در ديتابيس 007 كه ساختيد )
گزينه : User name = نام كاربري كه در ديتابيس ادد ميشه
گزينه : Host = كه بايد حتما localhost باشه
گزينه : Password = پسورد يوزري كه ميسازيد
گزينه : Re-type = پسورد و مجدد بنويسيد
بعد از پر كردن گزينه هاي زير Global privileges رو Check All كنيد و دكمه GO رو بزنيد.
بعد از زدن دكمه Go ، كدي مثل زير نمايش داده ميشه كه به معني ساخته شدن و ادد شدن يوزر در ديتابيس هست :
کد:CREATE USER '007'@'localhost' IDENTIFIED BY '**';
GRANT ALL PRIVILEGES ON * . * TO '007'@'localhost' IDENTIFIED BY '**' WITH GRANT OPTION MAX_QUERIES_PER_HOUR 0 MAX_CONNECTIONS_PER_HOUR 0 MAX_UPDATES_PER_HOUR 0 MAX_USER_CONNECTIONS 0 ;
بیشتر از بیست بار انجام دادم ولی نمیشه و همش ارور میده که اشتباه است
دوباره چند بار تمام دیتا بیس رو پاک کردم و دوباره ساختم ولی افاقه نمیکنه موندم چه مرگشه
من اطمینان دارم که درست دیتابیس درست میکنم و درست هم وارد میکنم ولی مشکل با خود برنامه است
نمیدونم دیگه باید از چه برنامه ای استفاده کنم
[quote author=mohsen_blid link=topic=11622.msg62220#msg62220 date=1202757871]
من اطمینان دارم که درست دیتابیس درست میکنم و درست هم وارد میکنم ولی مشکل با خود برنامه است
نمیدونم دیگه باید از چه برنامه ای استفاده کنم
[/quote]
برعكس !
نظر من اينه كه شما يك مشكلي در سيستم ،ساخت ديتابيس و هزار پارامتر ديگه داريد
الان بيش از 100 ها سايت از اين سيستم استفاده كردن !
و 1000 ها نفر روي لوكال تست كردن...
كمي با صبر و تامل موارد رو دوباره چك كنيد...
من باز امتحان میکنم
اما من روی برنامه wamp مامبو را نصب میکنم و با ساخت دیتابیس هیچ مشکلی ندارم با این برنامه حتی نمیتونم مامبو نصب کنم چه برسد به smf
شاید با برنامه اموزشی یه فیلم کوتاه ازش درست کردم و براتون فرستادم شاید اینطوری بشه بهتر مشکلم رو پیدا کنم
سلام
خوب بلاخره تونستم درستش کنم البته با نرم افزار easyphp که یکی از دوستان معرفی کرد از تمام زحماتی که شما دوستان کشیدید و مرا راهنمایی کردید کمال تشکر را دارم