-
محل ذخیره فایل ها در remository
سلام
میخواستم ببینم فایل های remository در کجا ذخیره می شوند. توی تنظیمات اون یه گزینه هست به اسم ذخیره فایل های در دیتابیس. یعنی فایل ها در دیتابیس ذخیره میشن؟
اینجوری که اگه مثلا یه فایل 2 مگی رو آپلود کنیم یعنی 2 مگ به دیتابیس اضافه میشه؟
من گزینه ذخیره در دیتابیس رو هم روی خیر قرار دادم ولی بازم نفهمیدم که فایل هاش کجا ذخیره میشن.
-
پاسخ : محل ذخیره فایل ها در remository
سلام
نه در دیتابیس ضخیره نمیشن :) تو یه فولدر ضخیره میشن
یا علی علیه السلام
-
خوب کدوم فولدر؟ من توی فولدر dowmloads و upload ایی که می سازه و همین طور فولدر خودش توی کامپوننت ها رو هم نگاه کردم ولی نبود.
پس اون گزینه ذخیره در دیتابیس چی کار میکنه تو تظیماتش؟
-
من هم همین سئوال رو دارم که این کامپونت فایل ها رو کجا و در کدوم فولدر ذخیره می کنه
-
تا جایی که یادم هست در دیتابیس ذخیره می کنه
برای اطمینان بیشتر چون الان فایل ها رو ندارم بزارید بررسی کنم تا بگم
-
-
-
فایل ها رو تو دیتابیس ذخیره میکنه. من یع فایل 11 مگی رو آپلود کردم و حجم دیتابیس هم 11 مگ زیاد شد. حتی وقتی اون گزینه ذخیره در دیتابیس رو در تنظیماتش خیر قرار میدم باز هم تو دیتابیس ذخیره میکنه. جالب اینه که وقتی از طریق خود ریموستری همون فایل ها پاک میکنیم هم حجم دیتابیس کم نمیشه و انگار فایل ها اصلا پاک نمیشن از دیتابیس.
من که از پسش بر نیومدم، آخرشم مجبور شدم backup ایی رو که از db داشتم رو رو سرور restore کنم.
در کل اگه اینجوری باشه اصلا نمیشه ازش استفاده کرد. 4 تا فایل سنگین بزارم دیگه نمیشه از دیتابیس اصلا بکاپ گرفت.
راستی یه چیز دیگه:
مگه وقتی یه کامپوننت رو پاک میکنیم نباید تیبل هایی که در دیتابیس برای اون کامپوننت ساخته شده هم پاک بشه؟
من وقتی ریموستری رو پاک کردم اون تیبل هاش همین جوری باقی مونده. خودم پاکش کنم؟ تیبل ها هم با download شروع شدن.
-
بابا یک کامپونت آپلودسنتر خوب بهم معرفی کنید...
این طور که اماد میگه فایده نداره...
من این کامپونت رو نصب کردم اما الان که می خوام وارد سایت بشم میگه سایت آفلاینه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=behrooz0_o link=topic=11642.msg62329#msg62329 date=1202832826]
بابا یک کامپونت آپلودسنتر خوب بهم معرفی کنید...
این طور که اماد میگه فایده نداره...
من این کامپونت رو نصب کردم اما الان که می خوام وارد سایت بشم میگه سایت آفلاینه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
سايت شما كامل لود شد.
كامپوننت هاي فارسي شده و آماده دانلود در mambo-digg.com موجود است.
-
ریموستری کامپوننت خوبیه
مشکلی کسی باهاش نداشته تا به حال .........
ولی خب DOCman و sobi2 هم هستن
-
یه چیز دیگه هم در مورد ریموستری فهمیدم.
در صورتی که نخواید فایل ها در دیتابیس ذخیره بشه باید فایل ها رو رو هاست آپلود کنید و در قسمت مدیریت فایل ریموستری گزینه ایجاد از سرور دیگر رو بزنید و آدرس فایلی رو که رو هاست هست رو بهش بدید. در این صورت فقط آدرس فایل در دیتابیس ذخیره میشه.
این راه خیلی بهتره به نظرم تا اینکه پدر دیتابیس در بیاد.
-
آقایون داک من یا سوبی فایل ها رو روی دیتابیس میریزن یا ...؟
-
داك من و سوبي هم به روش زير ميشه ازش استفاده كرد :
[quote author=emad_67 link=topic=11642.msg62359#msg62359 date=1202843566]
یه چیز دیگه هم در مورد ریموستری فهمیدم.
در صورتی که نخواید فایل ها در دیتابیس ذخیره بشه باید فایل ها رو رو هاست آپلود کنید و در قسمت مدیریت فایل ریموستری گزینه ایجاد از سرور دیگر رو بزنید و آدرس فایلی رو که رو هاست هست رو بهش بدید. در این صورت فقط آدرس فایل در دیتابیس ذخیره میشه.
این راه خیلی بهتره به نظرم تا اینکه پدر دیتابیس در بیاد.
[/quote]
-
اقای نوری آپلود سنتری نیست که بدون اینکه فایل ها رو تو بانک اطلاعاتی بریزه کار کنه؟
همونطور که دوستمون اشاره کرد اگه در بانک اطلاعاتی بریزه مشکل میشه ازش فایل پشتیبانی گرفت!!!
-
توجه كرده بوديد متوجه ميشديد كه :
نقل قول:
بقيه هم به همين صورت هست... ميشه لينك داد و ...
-
[quote author=emad_67 link=topic=11642.msg62292#msg62292 date=1202817795]
فایل ها رو تو دیتابیس ذخیره میکنه.
حتی وقتی اون گزینه ذخیره در دیتابیس رو در تنظیماتش خیر قرار میدم باز هم تو دیتابیس ذخیره میکنه
جالب اینه که وقتی از طریق خود ریموستری همون فایل ها پاک میکنیم هم حجم دیتابیس کم نمیشه و انگار فایل ها اصلا پاک نمیشن از دیتابیس.
...
من وقتی ریموستری رو پاک کردم اون تیبل هاش همین جوری باقی مونده. خودم پاکش کنم؟
[/quote]
سلام
منم الان دقیقاً به همین مشکل برخوردم
کسی از رفقا میدونه چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟ (حذف فایل ها از دیتابیس و انتقالشون بروی هاست بصورت فایل)
-
سلام
از بر و بچ تيم مامبولرن خواهش ميکنم اگه ميدونند مشکل رو چطور ميشه حل کرد، سريعتر بگن.
اگه نميدونن هم بگن!
اگرم دارند روى اين موضوع کار ميکنن هم بگن تا خانواده اى رو از نگراني برهانند!
-
خیلی عجیبه ، ریموسیتوری که من نصب کردم ، بعضی از فایل ها رو تو پوشه دانلود خودش قرار داده و بعضی ها رو تو دیتابیس!!!!
-
سلام دوستان عزيز
من هم چند روز پيش (اين تاپيك رو نخونده بودم!) به همين مشكل ريموسيتوري بر خوردم.
اون طور كه من فهميدم، اگر شما فايل رو بخواهيد لوكال آپلود كنيد و اگر تنظيم هم توي ديتابيس نكرده باشيد اگر ريموسيتوري در آپلود به مشكل بر بخوره روي ديتابيس كه دم دسته آپلود مي كنه!
اون دوستي كه پرسيد چجوري مي شه فايل ها رو از ديتابيس خالي كرد، من كه اين كار رو كردم:
اول تمام فايل ها رو دانلود كردم.
بعد گرفتم آن تيبل كه حجمش از همه بيشتره و فكر كنم اسمشم "mos_downloads_blob" بود رو خالي كردم!
در واقع تمامي فايل ها از ديتابيسم خالي شد!
(البته قبل همه اين كارها براي احتياط از همه چي بك آپ بگيريد!)
و بعد به بخش مديريت ريموسيتوري در كنترل پنل سايت رفتم و اون فايل ها رو از اونجا هم پاك كردم و تك تك (بعد از آپلود فايل ها به سرور) از طريق "ايجاد از سرور ديگر" فايل ها رو معرفي و لينك كردم.
البته براي من زياد سخت نبود، چون اول كار بود و فقط 5 تا فايل بود!
در ضمن امنيت دانلود در اين حالت نسبت به حالت ديتابيس پايين است. يعني هر كس يك بار فايل رو دانلود كرد و لينك را فهميد مي تواند n بار ديگر و بدون محدوديت سئوال و جواب، دانلود كند.
اميدوارم مفيد باشد
يا عــــــــــــــي
-
[quote author=علیرضا link=topic=11642.msg66809#msg66809 date=1206999780]
در ضمن امنيت دانلود در اين حالت نسبت به حالت ديتابيس پايين است. يعني هر كس يك بار فايل رو دانلود كرد و لينك را فهميد مي تواند n بار ديگر و بدون محدوديت سئوال و جواب، دانلود كند.
[/quote]
سلام
این نکته آخرش خیلی دبش بود! سلامتیش صلوات!
-
با سلام
برای جلوگیری از ذخیره فایل در بانک اطلاعاتی از روش زیر استفاده کنید :
وارد مدیریت شده، از منو های بالا کامپوننت ها » سرویس دانلود » تنظیمات را انتخاب کنید، در تب "مسيرها و ساير تنظيمات" مقدار "مسير آپلود:" و "مسير دانلود:" را یک مسیر معتبر وارد کرده و دسترسی 777 یا دسترسی که به شما اجازه آپلود فایل را بدهد، داده و بر روی تب "دسترسي ها" ها رفته "ذخیره فایلها در بانک اطلاعاتی، بطور پیشفرض" را بر روی "خیر" ببرید.
توجه کنید بهتر است فایل ها در بانک اطلاعاتی ذخیره نشود، چرا که در صورت بالا رفتن حجم بانک اطلاعاتی، هم به MySQL فشار وارد خواهد شد و هم در BackUp گرفتن امکان مشکل پیش آمدن بسیار زیاد است.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
سلام
جناب سیادتی! شما روش بهتری (نسبت به روش علیرضا) بلدی؟
[quote author=علیرضا link=topic=11642.msg66809#msg66809 date=1206999780]
من كه اين كار رو كردم:
اول تمام فايل ها رو دانلود كردم.
بعد گرفتم آن تيبل كه حجمش از همه بيشتره و فكر كنم اسمشم "mos_downloads_blob" بود رو خالي كردم!
در واقع تمامي فايل ها از ديتابيسم خالي شد!
(البته قبل همه اين كارها براي احتياط از همه چي بك آپ بگيريد!)
و بعد به بخش مديريت ريموسيتوري در كنترل پنل سايت رفتم و اون فايل ها رو از اونجا هم پاك كردم و تك تك (بعد از آپلود فايل ها به سرور) از طريق "ايجاد از سرور ديگر" فايل ها رو معرفي و لينك كردم.
[/quote]
-
با سلام
والا من هم پاک کردم چنین مشکلی بود، نظر بهتری بجز پاک کردن از بانک اطلاعاتی به ذهنم نمی رسه بجز اینکه در نسخه بعدی خودمون چنین امکانی رو بهش اضافه کنیم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
سلام
اگر اين كار رو بكنيد كه عالي مي شه
يا علــــــــــــي
-
سلام
آقا من این mos_downloads_text رو میتونم خالی کنم؟ چی توشه معمولاً؟
-
-
سلام
دیر شد، من پاکش کردم! چی توشه؟
-
لول، دیگه سوال پرسیدن برا چی بود پس؟!! ???
اگه اشتباه نکنم توضیحات مروبط به فایل هایی که قرار می دید...
-
سلام
ببخشید علی آقا! یعنی به نظر شما 4 روز آدم منتظر بمونه کم وقتیه؟
البته از آقا محسن ممنونم که جواب دادند (منم از کسی طلب کار نیستم همینقدر هم لطف کردن)، اما اینطوری نبوده که من پست رو بزنم و نیم ساعت بعدش اون کار رو بکنم
چون فورس بود، دقیقاً همون روزی که آقا محسن جواب داده صبحش من اینکار رو کردم
-
قاعدتا با فعالیت بچه ها نباید این قدر طول بکشه ، شاید این قسمت "دیدن موضوع های جدید ارسال شده " درست کار نمی کنه!!! :o