سلام به همگی
اگر بخواهیم یک منو به منوهای اس ام اف اضافه کنیم ، چکار باید کنیم ؟ َآیا مودی در این زمینه است.
و یا راهنمایی که بتوان از طریق آن اینکار را انجام داد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
اگر بخواهیم یک منو به منوهای اس ام اف اضافه کنیم ، چکار باید کنیم ؟ َآیا مودی در این زمینه است.
و یا راهنمایی که بتوان از طریق آن اینکار را انجام داد.
به سادگی میشه اینکارو کرد برای همین بسته ای نداره
شما بگیر برای کدوم قالب میخواهید من بهتون میگم کدوم کدها را تغییر بدید
بابا ایول
قالب : Outline
بسم الله
توی فایل index.template.php خط شماره 443 به بعد هر echo یک منو را نمایش میده
به همین سادگی
ممنون آقا
بنده این کار را کردم و داخل منوها یک منو اضافه شد ولی نوشته که ارسال جدیدی وجود دارد .
حالا چکار کنم؟
یعنی چه؟
دقیقا چکار کردید؟
من این کد را بعد از کد [pm] قرار دادم:
همینکد:// Show the [ali] button.
echo '<li><a' , $current_action=='ali' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=ali"><span>' , $txt[333] , '</span></a></li>';
ولی نمیدانم که جریان این action=ali چی میشه
اینجا لینکو تغییر بدید:
کد:href="', $scripturl, '?action=ali"
کد:href="smflearn.com"
آقا بنده فرمایش شما را انجام دادم ولی این را به من نشان میدهد:
کدی که بنده وارد کردم دقیقا این است:کد:Template Parse Error!
It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.
You can also try refreshing this page.
بازم منونکد:// Show the [ali] button.
echo '<li><a' , $current_action=='ali' ? ' class="current"' : '' , ' href="smflearn.com"><span>' , $txt[333] , '</span></a></li>';
بنده این کد را قرار دادم و درست شد
آقا از راهنمایی های شما ممنونم.
کد:
کد:// Show the [help] button.
echo '<li><a' , $current_action=='help' ? ' class="current"' : '' , ' href="smflearn.com"><span>' , $txt[3333] , '</span></a></li>';
در مورد قالب دیفالت چه باید کرد
من میخواهم یک لینک در منو برای برگشت به صفحه اول سایت ( نه انجمن)بگذارم
در صورت امکان کد را بفرمائید
از این کد استفاده کنید ..
به جای yourdomain نام سایتتون رو قرار بدیدکد:  // Show the [site] button.
                              echo '<li><a' , $current_action=='help' ? ' class="current"' : '' , ' href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اصلی</span></a></li>';
بکاپ هم یادتون نره
من تو قالبم يك منو اضافه كردم ولي بجاي اسم منو � <- اينو نشون ميده. انكودينگ هم درسته مشكل كجاست؟ آيا نميشه تويه: $txt[3333] تو فايل زبان قرارش داد؟
لطفا دقیق بگید چطور این کارو میکنید ؟ مراحل انجام کار رو بگید
روی لوکال ... سرور ؟ فایل رو کجا ویرایش میکنید ؟ انکودینگ کجا رو ست کردین ؟!
سلام.
من با كپي كردن اين كد همانند ساير دوستان يك منو اضافه كردم: (براي مثال):
ولي بجاي نشون دادن مثلا كلمه فارسي "ارتباط" اينو نشون ميده: � �����کد:// Show the [ارتباط] button.
echo '<li><a' , $current_action=='contact' ? ' class="ارتباط"' : '' , ' href="smflearn.com/contact.php"><span>' , $txt[3333] , '</span></a></li>';
من براي ويرايش از اديتور فرانت پيج استفاده ميكنم البته يكبار هم از اديتور خود اس ام اف استفاده كردم.
انكودينگ رو هم در همون ويرايشگر ست كردم به : UTF 8
يا بايد متن فارسي تون رو در فايل زبان در آخرين سطر قرار بديد با بايد انكودينگ رو تغيير بديد.
درست متوجه نشدم. آقاي فيروزمندان حالا مشكل از كجاست؟ چطور ميتونم تو فايل زبان بزارم؟
سلام جناب martian_man
نگران نباشید .. این مشکل کوچیکیه ....
آیا برای متغیر $txt[3333] در فایل زبان فارسی ترجمه ای تعریف شده؟
شما اگه از کد زیر استفاده کنی احتمالا مشکلت حل مشه ... یه بار تست کن
کد:// Show the [ارتباط] button.
echo '<li><a' , $current_action=='contact' ? ' class="ارتباط"' : '' , ' href="smflearn.com/contact.php"><span>ارتباط</span></a></li>';
جاويد جان اينكارو هم كردم ولي بازهم همون كاراكتر هاي علامت سوال مياد به جاي كلمه فارسي.
یه چیز جالب ... من دیشب از یه سیستم دیگه ان دم و اصلا علامت سوالی ندیدم .. بلکه فقط چند تا نقطه دیدم
الان می بینم علامت سوال هستند ... به همین دلیل متوجه مشکلتون نشده بودم ...
به قول دوستان مشکل از انکودینگ شماست ...
شما بهتره فایل ها رو توی دریم ویور چک کنید تا متوجه بشید که انکودینگ اونها utf-8 هست یا نه
جاويد خان چك كردم. در دريم ويور هم انكودينگش UTF 8 هست. خوب جاويد خان اگر ايراد از انكودينگ بود چرا ساير نوشته هاي فارسي علامت سوال نميشه؟
نميدونم چرا هرچه بلاي اس ام افي سر من مياد...!!!
يوزر و پسوورد كديريت انجمن و سي پنل رو برام بفرست ...
چند روز طول ديگه چك مي كنم ...
دوستان من این کد آخری رو که گفته بودین رو وارد کردم ، حتی انگلیسی هم نوشتم ، ولی به زبان چینی نشون میده ! ( چینی که نه ، ولی دایره و منحنی و این حرفا ) .
سلام
من میخوام یکی دو تا منو توی قالب پیش فرض اضافه کنم
با این کد هایی که شما دادید به راحتی این کار انجام میشه ولی منوهایی که اضافه شدن سر جای خودشون و کنار بقیه منو ها نمیان و کمی بالاتر از بقیه منو ها به صورت یه لینک نشون داده میشن
مشکل چیه؟
میشه دقیقا کدی رو بدید که اگر بخوایم منویی به قالب پیش فرض اضافه کنیم باید وارد کنیم؟
از این کد استفاده کردید؟؟
کد:// Show the [ارتباط] button.
echo '<li><a' , $current_action=='contact' ? ' class="ارتباط"' : '' , ' href="smflearn.com/contact.php"><span>ارتباط</span></a></li>';
[quote author=جاوید هادی link=topic=12049.msg101393#msg101393 date=1234110207]
از این کد استفاده کردید؟؟
[/quote]کد:// Show the [ارتباط] button.
من از همین لینک استفاده کردم و مشکلی هم نداره ، تنها مشکلی که هست آدرسی که وارد می کنید بعد از آدرس انجمن قرار میگیره که باعث میشه صفحه لود نشه
مثلا من میخوام برم به سایت tcshop.ir ، وقتی که روی لینک ایجاد شده تو انجمن کلیک می کنم آدرس اینطوریه
myforum.com/tcshop.ir
برای همین صفحه لود نمیشه
چکار کنم که آدرس انجمن رو در نظر نگیره ؟؟
href="smflearn.com/contact.php را حذف کنید و کد زیر رو جایگزینش کنید ...
کد:href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون جاوید جان مشکل حل شد
من این کد رو گذاشتم
نیازی به تعریف هیچی هم تداره و خیلی راحت و بدون مشکل هم میارهکد:// Show the [help] button.
echo '<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target=_blank><span>فروشگاه تی سی شاپ</span></a></li>';
کد زیر رو که میگذارم رو که اصلا دیگه صفحه بالا نمیاد!
کد زیر رو هم که میگذارم منو ها به صورت عکس زیر میشه ( منوی صفحه اصلی رو اضافه کردم )!کد:// Show the [ارتباط] button.
کد:// Show the [help] button.
echo '<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target=_blank><span>فروشگاه تی سی شاپ</span></a></li>';
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعضی از قالب ها هستند که برای ساخت منو باید تغیرات دیگه ای هم بدید تا منو درست نمایش داده بشه
اسم قالبی که استفاده می کنید رو بگید تا دوستان راحتتر راهنماییتون کنند
برای من هم بجای نوشته فارسی ����� میاد . لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
[quote author=جاوید هادی link=topic=12049.msg93113#msg93113 date=1226361853]
سلام جناب martian_man
نگران نباشید .. این مشکل کوچیکیه ....
آیا برای متغیر $txt[3333] در فایل زبان فارسی ترجمه ای تعریف شده؟
شما اگه از کد زیر استفاده کنی احتمالا مشکلت حل مشه ... یه بار تست کن
[/quote]کد:// Show the [ارتباط] button.