سلام
در عضويت مامبو تاييد توسط خود كاربر بايد صورت بگيره من ميخوام تاييد توسط مدير سايت صورت بگيره و به اين ترتيب فقط كاربران مورد نظر عضو بشن. اين كار چگونه عملي ميشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در عضويت مامبو تاييد توسط خود كاربر بايد صورت بگيره من ميخوام تاييد توسط مدير سايت صورت بگيره و به اين ترتيب فقط كاربران مورد نظر عضو بشن. اين كار چگونه عملي ميشه؟
سلام،
یکی از راههاش استفاده از کامپوننت Comprofiler هستش که میتونی باهاش هر user رو که میخوای Approve کنی.
اين كامپوننت رو از كجا بگيرمش؟
سلام،
سایت اصلی این پروژه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای دانلود باید اول توی سایت ثبت نام کنی.
البته من هنوز ندیدم جایی به فارسی ترجمش کرده باشن.
فايل رو از آدرس زير دريافت كردم ولي هنوز تست نكردم ولي اگر مشكلي داشت همنجا خبر ميدم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در نهايت اين كامپوننت نصب شد ولي حالا چه جوري فعال كنم كه روي سايت اعمال بشه؟
من الان تنظيمات رو از منوي مخصوص كامپوننت ايجاد كردم ولي رد سايت اعمال نميشه مثل اينكه اصلا كامپوننت وجود نداره!!
سلام،
اینکه گفتم از سایت اصلیش بگیر برای این بود که هم آخرین نسخه Stable رو میگیری و هم اینکه امکانات کاملتری در اختیارت میزاره:
این فایل شامل 4 فایل zip هست که درونش هستند:
1- cblogin.zip
2- comprofiler.zip
3- mod_comprofilermoderator.zip
4- mod_comprofileronline.zip
که از اینها شماره 1 (ماژول ورود و خروج کاربران) و شماره 2 (خود کامپوننت comprofiler) به دردت میخوره. ماژول ورود و خروج comprofiler رو جایگزین ورود و خروج فعلی سایتت کن (ورود و خروج قبلی رو غیرفعال کنی کافیه) و کامپوننت رو هم نصب کن.
بعد از نصب در قسمت Components -> Community Builder -> User Management شما جلوی اسم هر user تان 3 گزبنه Enabled , Confirmed و Approved داری که دیگه در این قسمت ریش و قیچی دست خودته!
اما اگه یه سری به قسمت Components -> Community Builder -> Configuration بزنی و بعد به تب Registration بری اولین گزینه Require Admin Approval هستش که اگر Yes رو انتخاب کنی و بعد ذخیره (Save) رو بزنی، همون چیزی رو که دنبالش بودی بدست میاری.
امیدوارم که مشکل حل بشه.
سلام
مرسي از راهنمايي خوبتون و ببخشيد از بي دقتي من بين اين فايل اصلي كه اواين بار من پيدا نكردم و اوني كه دانلود و نصب كردم خيلي اختلاف هستش :)
به هر حال با كمك شما مشكلم حل شد ولي سوالي دارم. من ميخوام اين كامپوننت رو فارسي كنم البته بدونه نقص و از مسير درست ، چيكار كنم كه UTF-8 فارسي بشه نه Arabic و آيا بايد بعد از اتمام كار فارسي سازي دوباره نصبش كنم يا با جايگزين كردن فايلها فارسي شده مشكلي پيش نمياد؟
در صورت موفق بودن در فارسي سازي حتما يك نسخه اينجا ميگذارم
متشكرم
ولی خود مامبو هم این قابلیت رو داره ها !
به قسمت تنظیمات کلیک برید خواهید دید
[quote author=iransbs link=topic=1278.msg9703#msg9703 date=1153901736]
ولی خود مامبو هم این قابلیت رو داره ها !
به قسمت تنظیمات کلیک برید خواهید دید
[/quote]
بهرام جان منظور ایشون این نیست که خود کاربر تایید کنه. منظورشون اینه که مدیر سایت تایید کنه.
سلام
اين كامپوننت خيلي كامل هستش ولي پيچيده هم هست!!! قسمتي به نام image داره ولي نميدونم در كجاي سايت اعمال شده و نحوه استفاده از اون چي جوري هست. تمام گزينه هاي داخل اين قسمت رو تنظيم و فعال كردم ولي در جايي از سايت اعمال نشده!!! لينك خاص يا عمل خاصي بايد انجام بدم؟
خيلي ممنون
سلام
لینک زیر رو ببینید
با مطالعه این قسمت اکثر مشکلات شما حل خواهد شد .
یا علی
سلام
من اين لينك رو باز كردم ولي كدو يكي از قسمتهاش به كاري كه من ميخوام مربوط ميشه؟
لطفا بيشتر راهنمايي كنيد!!!
سلام
آموزش تصویری این کامپوننت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی