-
تاریخ محتوا یه روز عقبه
سلام خدمت دوستان
عزیزان من جدیدا مشکلی با تاریخ در مامبو پیدا کردم. وقتی محتوایی رو ایجاد می کنم و خود به خود تاریخ رو از سیستم می گیره مثلا امروز 25 اسفند درسته؟ ولی در باکس تاریخ نوشته امروز 24 اسفند... در نتیجه محتوای من براش به گونه ای تعریف می شه که انگار باید فردا انتشار پیدا بکنه!
من از ماژولی استفاده میکنم که با توجه به تاریخ محتوا اونها رو به ترتیب نمایش می ده ولی به دلیلی که گفتم درست کار نمی کنه و حتما باید ویرایشش کنم و تاریخ ایجادشو ست کنم. هر بار که اون محتوا رو ویرایش کنم باید تاریخشو ست کنم وگرنه باز تاریخش خراب می شه.
مشکل از سروره ؟؟!!!!!
-
پاسخ : تاریخ محتوا یه روز عقبه
تاریخ کامپیوتر و سرورتون درست ست شده ؟
-
تاریخ کامپیوترم که درسته. تاریخ سرور هم که از اول دست نزنم. باید طبیعتا درست باشه. از کجا باید ببینم تاریخ سرور رو ؟
-
در تنظيمات كلي تب ناحيه . اختلاف زماني با سرور را چك كنيد شايد اشتباه ست شده .
-
الان روی صفر ست شده.
تفاوت زمانی که الان هست دقیق 24 ساعته! یعنی ساعتش با ساعت محلی برابره ولی تاریخ یک روز عقبه.
-
خوب بجای صفر +24 بزار ببین حل می شه ؟
-
نمی شه چیزی تایپ کرد یه combo box هست که می تونی بین 12 تا 12- انتخاب کنی
-
-
اختلاف زماني هايي كه در تنظيمات كلي نيست رو مي تونين دستي در فايل configuration.php ست كنيد
-
offset رو گذاشتم +24
تاریخ می ره به سال 1348!!!!!!
-
علامت + ديگه نمي خواد . همون 24 بزار ببين چي ميشه ؟
-
روی لوکال امتحان کردم. تاریخ محتوای جدید رو به صورت پیش فرض می بره روی سال 83 و در قسمت تنظیمات کلی هم که می بینم رفته روی -12 در حالی که در خود فایلش 24 هست.
-
یه موردی رو یادم رفت بگم...
در لوکال من یک مامبو تازه هم که درست می کنم میبینم که در تقویم صفحه ی ایجاد محتوا فکر می کنه امروز 27 اسفنده ولی امروز 28 امه..
-
میگم... مطمئنی تاریخ سیستمت درسته؟ و البته pm am ساعت...
-
بله مطمئنم.
ببین الان من یک ماژول دارم که اخبار رو داره به با یک اینترو ی کوچیک و یک عکس thumbnail نمایش می ده. ولی تقریبا یک هفته است که درست کار نمی کنه. قبلا هر وقت این جوری می شد تاریخ محتوا رو به عقب بر می گردوندم که فکر کنه قبلا انتشار دادم و کار کنه ولی الان دیگه از طریق تقویم خود مامبو امکان پذیر نیست و اگر هم تایپ کنم و ذخیره کنم, ذخیره می کنه ولی بهش اعتنا نمی کنه و باز هم نمایشش نمی ده. اون ماژولی که گفتم با توجه به تاریخ ایجاد مطالبه که 4 تا از آخرین مطالب رو نمایش می ده.
صاحب سایت هم عصباااااانیه. و داره عیدمو خراب می کنه :-)
-
سلام
رو یه هاست دیگه امتحان میتونی بکنی؟
ببین میشه یا نه؟
-
عجب کار سختی گفتی....
الان حجم سایته 130 مگه!
-
سلام
هاست به هاست... کاری نداره که با rapidleech
یه zip کن همه رو، بعد بیار رو یه هاست دیگه
-
سعیمو می کنم.اما من الان حتی روی لوکال هم این مشکل تاریخ رو دارم. فقط یک مسئله ای در لوکال وجود نداره و اون هم این که وقتی تاریخشو عوض می کنم مطلب رو انتشار می ده در اون ماژول ولی الان انتشار نمی ده در سایتی که روی سروره. حتی وقتی مطلب جدید درست می کنم هم نشونش نمیده. قبلی هاییکه نمایش نمی ده که بماند. ولی نکته ی جالب امر اینجاست که اون ماژوله thumbnail می سازه از عکسایی که داخل محتواهام دارم. ولی نمایش محتوا رو نمی ده.
-
سلام
بعد از اینکه انتقال دادی، اگر دیدی درست بشو نیست، یه بار دیگه فایل های مامبو رو بریز... ببین چی میشه
راستی، هاست دیگه ای که میزنی، حتما رو یه سرور دیگه باشه
-
درست نشد..
همچنان امروز 27 اسفنده!
ببین اگر مشکل هاسته پس چرا لوکال هم مشکل داره؟ شما خودت الان تو سیستم هایی که نصب کردی تو تقویم می گه امروز 28 اسفنده؟ منظورم تقویم مامبوهاستا
-
سلام
آره
مثلا اینو نگاه کن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بالاش تاریخ رو نگاه کن... این رو مامبوسروره
-
سلام
تاریخ بالای سایت منم درسته. نگاه کن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سه شنبه 28 اسفند 1386
درسته که ! چی شد ؟!
-
:-))))))بله تاریخ بالای سایت درسته.
اقای شکرزاده تاریخ بالای سایتش رو لینک کردند. منم خواستم بگم که اون قسمت سایتم کار می کنه. مشکل از جای دیگه است.
تاریخ در صفحه ی ایجاد محتوا اشتباهه. باعث می شه مطالب درست انتشار داده نشه.
این عکس رو ببین:
[img width=640 height=480]http://i29.tinypic.com/o8wb5w.gif[/img]
-
لطفا نام کاربری و کلمه عبور هاست و مامبو رو بصورت خصوصی برام بفرستید تا چک کنم
-
سلام
حق با شماست . این مشکل وجود داره . این موضوع در داشبورد ما قرار گرفت . حتما در نسخه بعد این موضوع رو حل میکنیم .
ممنون از اینکه این موضوع رو گوشزد کردید
یا علی
-
تلاش هاتون رو قدر می نهیم.