سلام دوستان
من میخوام یک سایت که الان با جوملا هست را به مامبو کوچ بدم باید چه کار کنم ؟ من سوالم در واقع این هست
پسوندها در جوملا jos_ هست در حالیکه در مامبو mos_ هست
من میخوام اینا را هم چنج کنم
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من میخوام یک سایت که الان با جوملا هست را به مامبو کوچ بدم باید چه کار کنم ؟ من سوالم در واقع این هست
پسوندها در جوملا jos_ هست در حالیکه در مامبو mos_ هست
من میخوام اینا را هم چنج کنم
ممنونم
چرا میخواین از جوملا به مامبو کوچ کنید ؟ [glow=red,2,300]( تبریک )[/glow]
سلام
از جوملا چه ورژني ؟
1.0.13
سلام
JOS_ and _MOS تنها prefix هستند و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنند .
این کار غیر ممکن نیست در صورتی که شما با دیتابیس کار کرده باشید .
( قبل از انجام تمام این کارها حتما بکاپ بگیرید . و یا ابتدا در لوکال تست کنید )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک بالا رو کامل مطالعه کنید .
یا علی
سلام جناب فیروزمندان عید هم بر شما مبارک بازم مثل همیشه تمام کننده بحث شمایید
من میخوام prefix ها را هم عوض کنم تا در آینده مشکلی نخورم
ممنونم اگر راهنمایی در این باره هم انجام بدید
سلام
نیاز به عوض کردن prefix نیست . به هیچ مشکل خاصی هم بر نمیخورید ;)
راستی میشه بگید چرا تصمیم به این کار گرفتید ؟ چرا میخوایید جوملا رو به مامبو تبدیل کنید ؟
یا علی
مرسی
در آینده و در نصب کامپوننت ها به مشکل نمیخورم ؟
خوب نیکی و پرسش آقای فیروزمندان ؛ حتما یه چیزی دیدم توش که میخوام اینکار را کنم امیدوارم بتونم از راهنمایی شما استفاده کنم
یک دلیل ساپورت قوی شماست
مرسی مرسی
حب طبیعتا کامپوننتها رو باید ساگار کنید با مامبو و ...
یعنی prefix نیاز تغییر بدم؟
خیر .. نیازی به تغییر prefix ندارید
سلام منم می خوام جوملا را به مامبو تبدیل کنم ولی آقای فیروزمندان یه کم مشکوک رسیدند چرا می خوای عوض کنی؟
به هر حال دلیل من اینه که در جوملا ارسال به آینده مشکل داره ولی در مامبو این اشکال وجود نداره !
سلام
مشکوک نیست ;) فقط میخواستم دلیل ها رو بنویسید تا دوستان دیگه که مطالعه میکنن تفاوت هارو ببینن ....
خیلی از کسایی که طرف جوملا فارسی نمیرن بخاطر پشتیبانی یا عدم وجود یک تیم تخصصی حرفه ای هست .
در هر صورت ... موفق باشید
یا علی
ممنون جناب فیروزمندان. راستی من می خوام جوملا 1.013 را به مامبو تبدیل کنم ولی نشد لینک زیر را هم دیدم چیزی متوجه نشدم.
اگر امکانش هست شما مو به مو برام توضیح بدید که چکار باید بکنم. با تشکر منتظرم
سلام
در لینک زیر کامل توضیح داده شده :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر دیتاهای شما زیاد نیست بگید راه حل خیلی خیلی خیلی ساده تری هم هست
یا علی
بسیار ممنون. دیتاها؟ حجم دیتابیسم در حالت فشرده 1 مگ و در حالت عادی 5 مگ هستش. نمی دونم منظور از زیاد تا چه حده.
البته من دستی خواستم تیبل های کاربران و مطالب را اظافه کنم که مشکل درست شد.
راستی همین لینک را می گفتم. اینو دیدم چیزی نفهمیدم.
اگه آموزش فارسی را لطف بفرمایید ممنون میشم یا یه توضیحات کلی بدید درباره کار.
با تشکر
سلام
منظور من تعداد مطالب هست ... مثلا بیشتر از 40-50 مطلب در سایت شماست ؟
از اونجایی که این روش ، روش رسمی نیست و از طرف بنیاد مامبو پچی منتشر نشده ما نمیتونیم این کار رو انجام بدیم .
اگر تعداد مطالب کم هست اونها رو به صورت دستی منتقل کنید .
در مورد یوزرها هم نگران نباشید اگر خواستید از طریق دستی مطالب رو منتقل کنید بگید تا برای یوزر ها راه حل رو بگم ...
یا علی
آقا جون مادرتون یکی کمک کنه من جوملامو می خوام به مامبو تبدیل کنم . نمیشه. برای امتحان روی لوکال نصب میکنم اما کاملا قاط میزنه. پسوند دیتابیساشم از jos به مال مامبو تبدیل کردم ولی نشد. جوملا 1.0.15 هستش و می خواهم حداقل به مامبو 4.6.2 تبدیل کنم.
دارم منفجر میشم - کمک کنید
[quote author=shariati link=topic=12378.msg70950#msg70950 date=1210422867]
آقا جون مادرتون یکی کمک کنه من جوملامو می خوام به مامبو تبدیل کنم . نمیشه. برای امتحان روی لوکال نصب میکنم اما کاملا قاط میزنه. پسوند دیتابیساشم از jos به مال مامبو تبدیل کردم ولی نشد. جوملا 1.0.15 هستش و می خواهم حداقل به مامبو 4.6.2 تبدیل کنم.
دارم منفجر میشم - کمک کنید
[/quote]
دوست من این بار سومی هست که این مورد رو دیدم لطفا لطفا لطفا قوانین سایت مامبولرن رو هم بخونید مطمئن باشید با زدن یک پست هم جواب خودتون رو خواهید گرفت
راه برای انتقال از جوملا به مامبو هست اما ... به هر حال موفق باشید