پاسخ : نصب نشدن e back up
سلام
براي بك آپ گيري از مامبو 4.6.2 يك كامپوننت به صورت پيشفرض نصب هست بر روي مامبو
آيا اون نيازهاتون رو براورده نمي كنه ؟ چون e backup با نسخه 4.6.2 سازگار نيست .
چگونه و از کجا می توانم ازش استفاده کنم
با تشکر از پاسخ سریعتان.
سلام
رو خود مامبو نصبه دیگه... تو مدیریت، کامپوننت ها ... بانک اطلاعاتی...
یا علی علیه السلام
1-سلام از جوابهاتون ممنونم - eback up نصب شد اما پس از انتخاب فایلی که باید برگرداند و اجرای دستور لحظه ای فکر می کند ودیگر هیچ عملی انجام نمی شود وقتی سایت رو هم چک می کنم هیچ اطلاعاتی برگردانده نشده دقیقا برگرداندن پشتیبان مامبو نیز به همین گونه عمل می کند مشکل کجاست؟
2- مگر همراه فایل زیپ فایلهای پشتیبان نیز روی هاست وارد نمی شوند یا باید جداگانه کپی شان کنم روی هاست.
3- ضمنا هاست پشتیبانی می گوید safe من را خاموش نمی کند چون مشکل امنیتی پیش می آید (همینجور نصب کن)!
با تشکر از آقای شکر زاده و دیگر دوستانشان
:( 1-من با ای بک آپ پشتیبان گرفته ام آیا با پیشفرض مامبو می توانم برگردانم
2- 2 تا فایل برای بازگرداندن نشان می دهد که هیچ کدام کار نمی کنند و عملی را انجام نمی دهند(فیل zarand_JOBID0_20080330_125014.sql.gz و zarand_JOBID0_20080222_085241.sql
کدام را باید انتخاب کنم.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
سلام
جناب محاسبان
یه کاری کنید: از تو Phpmyadmin برید، بک آپ از دیتابیس بگیرید، بعد این بک آپ قدیمی رو از همون طریق برگردونید، احتمال داره ارور بده، اگر داد به من بگید ارور ها رو
فقط حتما بک آپ رو گرفته باشید
یا علی علیه السلام
من رفتم روش کار کنم قبل از اون الان یه نگاهی به سایت بندازید جملات را سر هم می نویسد اومد خودم مستقیم از رو هاست توش وارد کنم این جوری لطفا به من راهنایی دهید. با تشکر
:) :)
:-\ :-\
:-[ببخشید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
عجیبه هنوز سرور ها، برای تامین امنیت خود از SafeMode استفاده می کنند، دوست عزیز مامبو در حالت SafeMode به راحتی کار های خود را انجام نمی دهد(و البته بسیاری از برنامه های مدیریت محتوای دیگر).
پیشنهاد می کنم، هاستینگ خود را عوض کنید تا در مورد SafeMode مشکلی نداشته باشید، یکی از امن ترین سرور ها، مامبوسرور هست که با قیمت های مناسبی ارائه می شود ;)
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام منم پیشنهاد میکنم از Phpmyadmin استفاده کنید می توانید که از .htaccess در public_html برای خاموش کردن safe mode اقدام کنید
این خط رو به این فایل اضافه کنید
php_value safe_mode 0
اما درکل این برای هاست شما safe mode را خاموش میکنه ولی اگه خوده سرور خاموش باشه و امنیت داشته باشه بهتره.
یا علی.
سلام
یه سایت داشتم که به دلیل تغییرسرور مجبور شدم بک آپ رو ازش بردارم و روی سرور جدید بزارم . توسط همین برنامه بک آپ رو برگردوندم روی سایت . اما حالا که بک آپ جوملا رو روش پیاده کردم اصلا قابل خوندن نیست و مقالات به صورت زیر دیده میشه :
کتاب « خود آموز تربیت Ø¹Ø±ÙØ§Ù†ÛŒ » برای نخستین بار در قلمرو Ø¹Ø±ÙØ§Ù† Ùˆ روانشناسی اجتماعی ØŒ اساس
تورو خدا یکی راهنمایی کنه که چطوری این همه مقاله ای که بیش از 600 تا هست درست کنم ؟ چه کارهایی باید انجام بدم که مقالات درست بشن ؟
یکی لطفا منو راهنمایی کنه
مشکل رو خودم با دستکاری حل کردم . این مشکل به این دلیل ایجاد شده که phpmyadmin روی یونیکد نبوده . برای همین با مدیر سرور تماس گرفتم و تقاضا کردم که یونیکد رو فعال کنه برام