-
چند میگیری قالب فارسی کنی ؟
سلام
من 3 تا قالب میخوام فارسی کنم اگه میشه بگید چند میگیرید که ایم قالبها رو فارسی کنید.من لینک میذارم قالبها رو ببینید. لطفا قیمت هر قالب رو بگید.
1 :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3
با تشکر
-
پاسخ : چند میگیری قالب فارسی کنی ؟
بیشتر زیبایی این قالب های به خاطر ماژولها و چیدمان مطالب و .. شه.
فکر کنم خودت بتونی با کمی کار روی همین قالب های رایگان خودمون و پیداکردن ماژولهای آژاکس زیبا سایتی شبیه این نمونه ها رو پیاده کنی.
موفق باشی.
-
ممنون از نظرتون میشه توضیح بدین ؟
-
بیشتر قشنگیش به خاطر عکساییه که به کار برده و همین طور ماژولهایی که گذاشته از لحاظ گرافیک و رنگ به قالب می یان.
وگرنه پیکر بندی و موقعیت هاش خیلی تفاوت نمی کنه. مثلا ambient شبیه قالب 4.6.1 ه فقط باید کمی موقعیت ماژول اون بالا اضافه کنی و یکی هم بالای قسمت بدنه ی محتوا و روی تصاویر و رنگ بندیش کار کنی.
-
حالا اگه کسای دیگه نظری دارن منتظرم
-
با سلام
برای فارسی سازی قالب می توانید با آدرس ایمیل info[at]mambolearn[dot]com تماس برقرار کنید تا قیمت فارسی سازی برای شما ارسال شود، در ضمن بعضی از قالب هایی که قرار داده اید غیر رایگان می باشد و از شما هزینه خریداری قالب نیز دریافت خواهد شد.
اما اگر خود شما می خواهید چنین قالبی را ایجاد کنید پیشنهاد می کنم از جلوه های ویژه moo.fx استفاده کنید یا از کتابخانه های معروف prototype.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
سلام
اقای سیادتی اگه میشه بگید اینای که الان گفتی یعنی چه ؟
-
با سلام
دوست عزیز، منظور شما کدام قسمت می باشد؟ لطفا واضح تر بفرمایید :)
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
فکر کنم این قسمت بود: [quote author=سیادتی link=topic=12581.msg66878#msg66878 date=1207060172]
اما اگر خود شما می خواهید چنین قالبی را ایجاد کنید پیشنهاد می کنم از جلوه های ویژه moo.fx استفاده کنید یا از کتابخانه های معروف prototype.
[/quote]
این قسمت مربوط میشه به توابع که توابع مربوط به جلوه های ویژه برای صفحات و ... هست!
-
سلام
نمي خوام بحث رو به توابع جلوه هاي ويژه بكشونم.
من اصلا نمي دونم اين توابع چي هستند. ولي خيلي دوست دارم ياد بگيرم.
ممكنه در اين مورد بيشتر راهنمايي كنيد.
حداقل منبع آموزش مناسب انگليسي ذكر كنيد تا ما هم بريم ياد بگيرم.
خدا رو چه ديديد. اومد و تونستيم يه جايي براي مامبو قدمي برداريم.
ممنون از لطفتون
-
من حاضرم ترجمه کنم رایگان !!!!
با ایمیل من مکاتبه کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
با سلام
برای راهنمایی در مورد استفاده از کتابخانه های حاضر Ajax از سایت های :
می توانید استفاده کنید.
[quote author=online link=topic=12581.msg66909#msg66909 date=1207070464]
من حاضرم ترجمه کنم رایگان !!!!
با ایمیل من مکاتبه کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
کار شما بسیار پسندیده است و بعد از فارسی سازی می توانید برای گروه مامبولرن ارسال کنید تا بصورت رایگان برای کاربران منتشر شود ;)
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
سلام مجدد
من قالبهای رو فارسی کردم . اما نمیدونم کجا بفرستم .
البته هنوز تجربه کامل تو این بحث ندارم . اما کارم یکمی خوبه میشه روش حساب باز کرد :)
-
با سلام
همین که به فکر کاربران هستید برای ما بسیار ارزش مند هست، شما برای منتشر شدن قالب های خود چند گزینه دارید:
1. در سرور خود آپلود کنید، لینک را در اینجا قرار دهید
2. به آدرس ایمیل info[at]mambolearn[dot]com ارسال کنید، تا در mambo-digg قرار گیرد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
خوب کتابخانه های Ajax یعنی چه ؟
چیکار میکنن ؟
-
آقا من فایلای مربوط به این سایتها رو دانلود کردم ولی نمیدونم چیکارشون کنم ؟
خواهش میکنم یاد بدین .
-
[quote author=online link=topic=12581.msg66914#msg66914 date=1207075531]
من قالبهای رو فارسی کردم . اما نمیدونم کجا بفرستم .
[/quote]
[quote author=سیادتی link=topic=12581.msg66917#msg66917 date=1207076467]
در سرور خود آپلود کنید، لینک را در اینجا قرار دهید
[/quote]
سلام
چی شد؟
-
چند روز دیگه چند قالب برای شما آپلود میکنم
البته یکمی وقت چون من الان تو سفرم . برگردم حتما براتون ارسالش می کنم
-
با سلام
یعنی مجموعه توابع و کار شما بسیار راحت تر می کند و دیگر نیازی به نوشتن کد های JavaScript نخواهد داشت، اگر وارد همون سه سایت نوشته شده بشید، مطما به نتایج خوبی خواهید رسید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
والا من که چیزی نفهمیدم یعنی این کدها رو کجا بذارم ؟
-
با سلام
خوب برای استفاده از کد های جاوا اسکریپت و ...، بهتر است در مورد JavaScript ، CSS، XML، HTML و PHP اطلاعات کافی را داشته باشید، توصیه بنده این است که یا از مقالات موجود در اینترنت استفاده کنید یا از بیرون کتاب های مورد نظر را خریداری کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
میگم کسی نیست یه قالب مشکی رنگ قشنگ برا من درست کنه ؟
-
سلام
برو این سایت رو ببین. ببین چطوره
-
چیش چطوره ؟
من یه قالب سیاه رنگ خوشگل میخوام کسی سراغ نداره ؟
-
با سلام
سه پیشنهاد به شما می کنم :
1. خود شما قالب را طراحی کنید
2. از سایت هایی مثل Joomlart یا RocketTheme قالب را دریاف کرده و فارسی کنید
3. با آدرس ایمیل sales [at] mambolearn [dot] com تماس گرفته تا برای شما اینکار توسط تیم مامبولرن انجام شود.
** Ninjavo اصلاح شد، ممنون
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
سلام من کاری به این کارا ندارما ولی اینایی که گفتین سه تا بود ! 8) ;D