-
ماژول منوی زیبا و جذاب kwick
سلام
پریشب یک ماژول منوی بسیار جالب رو دیدم که مدت ها بود ایده اش در ذهنم بود! (اولین بار مشابه اش رو در سایت کتاب اول دیده بودم)
یک منوی تصویری زیبا برای موقعیت top !
حیفم اومد اونو در اختیار رفقا قرار ندم. به همین دلیل سریع دست بکار فارسی سازی و یکمی هم دستکاریش شدم که امیدوارم اگه بچه های تیم صلاح بدونن اونو برای دانلود درون مامبولرن بگذارند
اسم ماژول، kwick_menu است که یکی از ماژول های جوملایی منتشر شده تحت GPL ، محصول templateplazza و مبتنی بر اسکریپت های mootools و Sam Birch می باشد
اینم لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : ماژول منوی زیبا و جذاب kwick
سلام. می خواستم اولین نفری باشم که این وقت نصف شب از شما تشکر می کنم. واقعا ازتون ممنون ممنون ممنوم.
یــــــــــــــــــــــــ ـا عــــــــــــــــــــــــ ـــــــلی
-
سلام
امیدوارم مفید واقع بشه. ضمناً یکی از رفقا PM داده بود که لینک خرابه. چک کردم سالم بود اما با این حال روی این آدرس هم دوباره Up کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
اینم دمو :
(بدلیل اینکه امکان ویرایش تاپیک رو نداشتم، از مدیران محترم انجمن خواهشمندم این تاپیک ها رو در صورت صلاحدید یکی کنند)
-
دستت درد نکنه فقط یه مشکل داره اگه یکی بخواد از 4 تا آیتم استفاده شکل رو بهم میزنه سایت من رو ببین
1 آیتم آخر رو حذف کردم ولی وقتی میری روش لینک میشه به اون لینک که در ماژول هست
-
سلام
متاسفانه بصورت پیشفرض این منو با 6 ایتم معرفی شده و از سطح مدیریتی پایینی برخورداره
اما شما میتونی با حذف یا اضافه چند خط کد درون فایل mod_kwick_sliding_menu.php آیتم های مورد نظر را حذف یا اضافه کنید
-
کدوم خط ها . اگه اضافه شه که خیلی عالی میشه
-
سلام
مثلاً اگه میخوای 4 تا ایتم داشته باشی، خط های زیر رو پاک کن 25و26 31و32 37و38 92تا98 107و108
در خط 15 هم به جای 6 بنویس 4
هر چند مهم تر از همه حذف دو خط 107 و 108 بود
-
سلام
فونتهاشو تو بخش مدیریت ماژولها نمی خونه و بصورت ؟؟؟؟ نشون می ده .
-
سلام تو دموش وقتی میری تو لوکال و میری روی عکس هیچ چیز نمیاره و باز نمیکنه و وقتی روی عکس کلیک میکنیم میره به medialand و جزییات را نشون نمیده.
-
[quote author=adinehzadeh link=topic=12665.msg67496#msg67496 date=1207495790]
فونتهاشو تو بخش مدیریت ماژولها نمی خونه و بصورت ؟؟؟؟ نشون می ده .
[/quote]
سلام
چه فونت هایی؟
شما دستکاری کردین یا بعد از نصب همینطوری دیده میشن؟
من با فرمت UTF-8 ذخیره کردم و مشکلی نداره.
یک جایی از سیستم شما(احتمالاً دیتابیس مامبو یا انکودینگ مرورگرتون یا ...) درست تنظیم نشده
-
سلام
[quote author=ninjavo link=topic=12665.msg67505#msg67505 date=1207506658]
سلام تو دموش وقتی میری تو لوکال و میری روی عکس هیچ چیز نمیاره و باز نمیکنه ....[/quote]
چی باید بیاره یا باز کنه؟ منظورت اینه که حرکت هم نداره؟
وقتی روی عکس کلیک میکنیم میره به medialand
[/quote]
آدرسی که به عنوان مقصد براش تعریف شده، بصورت پیشفرض، آدرس وب سایت شخصی ام است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از این بابت مشکلی هست؟
خوب شما با ورود به مدیریت این ماژول، آدرس دلخواهت رو بنویس
میره به medialand و جزییات را نشون نمیده.
[/quote]
چه جزئیاتی رو باید نشون بدهد که نمی دهد؟
-
بله حرکت نمیکنه ببینید مثلا روی عکس نوشته ساپورت بعد که میریم روش نوشته مربوطه باز میشه مال من نمیشه و نمیدونم این توضیحات رو کجا باید بنویسم.
-
یه چیز جالب اصلا من نمیدونم این ماژول کجا میره که من هرچی دنبال این فایل php گشتم واسه ویرایش ولی پیداش نکردم ولی نصب میشه ولی نیست !!
-
سلام
منظورتون رو خیلی بد می رسونید!
[quote author=ninjavo link=topic=12665.msg67513#msg67513 date=1207511897]
حرکت نمیکنه ببینید مثلا روی عکس نوشته ساپورت بعد که میریم روش نوشته مربوطه باز میشه مال من نمیشه [/quote]
بالاخره باز میشه یا نمیشه؟ اونی که میگید باز میشه رو در کجا دیدید؟ دمو رو میگید؟
اصلاً نکنه درج اون دو خط کد در Head فایل Index.php قالب تون رو فراموش کرده اید؟
[quote author=ninjavo link=topic=12665.msg67513#msg67513 date=1207511897]
نمیدونم این توضیحات رو کجا باید بنویسم.[/quote]
کدوم توضیحات رو میگید؟
-
دمو رو میگم
همین دیگه : من بعد از این تگ کد رو نوشتم :
<head>
ولی نشد
-
سلام
[quote author=ninjavo link=topic=12665.msg67514#msg67514 date=1207512013]
اصلا من نمیدونم این ماژول کجا میره[/quote]
عکس هایی که در حقیقت آیتم منو هستند میرند در این آدرس
modules\kwick_menu\images
فایل مورد نظر تون هم مستقیم میره توی پوشه modules
-
سلام الان مشکل من اینه :
منو میاد ولی وقتی میرم روش هیچ حرکتی نمیکنه . فایل php رو هم ویرایش کردم برای 4 منو ولی اون هم درست نشد . اون دو خط کد رو هم گذاشتم ولی تاثیری نداشت.
-
سلام
بحث حذف اون 2 خط کد فعلاً دخلی به این موضوع نداره.
اول همه تنظیمات رو به حالت اول برگردوید(یا اینکه ماژول رو پاک کنید و مجدد نصب کنید)
بعد دقت کنید که کد زیر را بدرستی بین <head> </head> فایل index.php قالب تون درج می کنید!
کد:
<script type="text/javascript" src="modules/kwick_menu/js/mootools.js"></script>
<script type="text/javascript" src="modules/kwick_menu/js/imageMenu.js"></script>
-
-
پاک کردم دوباره نصب کردم
مشکل 4 تا و 6 تاش حل شد ولی مشکل حرکت هنوز پابرجاست
-
سلام
روی مرورگرتون جاوا اسکریپت فعاله؟
اصلاً با چه مرورگری چک می کنید؟
روی مرورگرهای دیگه هم تست کردین؟ جایی میتونید نصب کنید آدرس بدید؟
-
ماژول منوی زیبا و جذاب kwick
سلام. من هم ماژول را نصب کردم. خیلی هم قشنگه. فقط یه سوالی داشتم.
برای اینکه ماژول منو به درستی در موقعیت top قالب من قرار بگیره و قالبم به هم نریزه ضمن ویرایش عکس ها تغییراتی هم در اندازه ی ارتفاع منو، عرض آیتم ها و عرض آیتم ها موقع باز شدن دادم.حالا وقتی که موس را روی آیتمی از منو می برم سایر آیتم ها خیلی کوچک می شوند. راهی نیست که بتوان در هر حال اندازه ی (عرض) کل منو را ثابت نگه داشت یا حتی موقع بردن موس روی یک آیتم اندازه ی کل منو بزرگتر شود تا وقتی موس روی آیتمی از منو می رود بقیه ی آیتم ها به اندازه ی متناسب کوچک شوند.در ضمن من تعداد آیتم های منو را با حذف خطوط 107 و 108 و تغییر خط 15 با موفقیت به 4 آیتم تغییر دادم ولی خط جداکننده ی آیتم ها در پایان آیتم 4ام نیز می آید. چطور می توان آن را از انتهای آیتم 4 ام که دیگر انتهای منو محسوب می شود حذف کرد؟
[size=10pt]در ضمن منو برای من فقط روی لوکال کار می کند و در هاست همان مشکل ثابت بودن آیتمها را دارد. [/size]
ممنون...
-
سلام. آقا منوی من بعد از دو سه روز که رو هاست بود خودش جا افتاد و درست شد.(متحرک شد)
حالا فقط یه مشکلی دارم و اون اینکه با توجه به اینکه منو را 4 آیتمی کردم در IE کاملا درست کار می کنه ولی در Opera و Firefox آخرین آیتم میاد سطر دوم ( زیر سه آیتم اولی) و قالب به هم می ریزه.باید چیکار کرد؟
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــلی
-
[quote author=.::Only FreeWares::. link=topic=12665.msg67621#msg67621 date=1207619224]
منوی من بعد از دو سه روز که رو هاست بود خودش جا افتاد و درست شد.(متحرک شد)
[/quote]
سلام
فقط می تونم بگم : :o مگه چایی است که دم بکشد یا آبگوشته که جا بیافته؟ ;D
-
[quote author=.::Only FreeWares::. link=topic=12665.msg67621#msg67621 date=1207619224]
حالا فقط یه مشکلی دارم و اون اینکه با توجه به اینکه منو را 4 آیتمی کردم در IE کاملا درست کار می کنه ولی در Opera و Firefox آخرین آیتم میاد سطر دوم ( زیر سه آیتم اولی) و قالب به هم می ریزه.باید چیکار کرد؟
[/quote]
سلام
شرمنده! در مورد سازگاری با این مرورگرها، بدلیل عدم شناخت کافی از توابعی که مورد استفاده قرار می دن چیزی نمی تونم بگم
من جای شما باشم با آزمون و خطا، کدها رو ور میرم. عدد ها رو کم و زیاد می کنم تا نتیجه رو در IE و اون مرورگرها ببینم
هرچند ممکنه هیچ وقت هم نشود که این ماژول در تمام مرورگرها درست عمل کنه.
منکه به شخصه در footer تمامی سایت هایی که کار می کنم این نکته رو می نویسم که مرورگر توصیه شده ما IE5 و به بالاست
-
من از همون اول باهاش مشکلی نداشتم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
من هم قبلاً آدرس شما رو دیده بودم مشکل نداشت اما الان داره!
بدون حرکته.
در status Bar می نویسه Done, but with errors on Page
نمی دونم مشکل از مرورگر منه یا ...
-
-
[quote author=مهندس پزشک link=topic=12665.msg67791#msg67791 date=1207739672]
قالب من head نداره
[/quote]
سلام
منکه یادم نمی آد صحبتی از Head کرده باشم. اگه منظورتون موقعیت Head هست این پیشنهاد ها رو براتون دارم
1- قالب تون رو عوض کنید!!
2-از موقعیت مشابه دیگری (مثل Top و نه الزاماً آن) استفاده کنید
3-موقعیت مزبور را خودتون درون قالب ایجاد کنید
4-موقعیت مزبور رو به یکنفر سفارش بدید ایجاد کنه! (مثلا info [@] mambolearn [.] com)
5- ... !
-
منظوم اينه ياسر
تگ <head> </head
رو نيافتم
-
سلام
آوخ! جگرم رفت
درون فایل index.php رو بگردید. اوایل فایل هست (Ctrl+F)
-
[quote author=یاسر link=topic=12665.msg67636#msg67636 date=1207637569]
سلام
من هم قبلاً آدرس شما رو دیده بودم مشکل نداشت اما الان داره!
بدون حرکته.
در status Bar می نویسه Done, but with errors on Page
نمی دونم مشکل از مرورگر منه یا ...
[/quote]
ولعنت الله بیل گیتس و الی کل ماکروسافتیون فکل IE یون و الحافظون فایرفکسیون من کل موزیلا
ترجمه : خدا لعنت کنه بیل گیتس و کل ماکروسافت رو با این IE ساختنشون و حفظ فرماید کل مجموعه موزیلا رو به خاطر این فایر فکس ;D :o ::)
هر چی میکشیم به خاطر این IE لامذهب بی دین هست ! توی فایر فکس درست نشون میده
-
[quote author=مهندس پزشک link=topic=12665.msg67798#msg67798 date=1207741560]
منظوم اينه ياسر
تگ <head> </head
رو نيافتم
[/quote]
وارد بخش مدیریت شو و از منوی بخش کاربری > مدیریت قالب ها > قالب های بخش کاربری رو انتخاب کن
بعد قالب پیش فرض رو انتاب کن و گزینه ویرایش HTML رو بزن و گزینه <head> رو پیدا کن و اون و خط کد رو دقیقاً بعد از این تگ قرار بده
ولی من الان دارم اون کد ها رو توی قالبتون میبینم دقیقاً بعد از تگ <head>هست
-
با اجازه آقا عقیل توی این ماژول یه تغییراتی ایجاد کردم که اون رو بصورت عمودی در میاره!!!
پیش نمایش و دریافت ماژول منوی Kwick به صورت عمودی:
یا علی ...
-
سلام
لینک قبلی پاک شده. لینک جدید :
آقا مجید در مامبو دیگ نمیذاری اینو؟
-
مشکلی نداشت ؟!
اگر خیر امروز منتشر کنم
علی ، سعید ، مهدی و ... تست کردید ؟
-
سلام.مجیدجان من با تنظیمات پیشفرض (6 آیتم در منو) تست کردم در FF و IE6 و Opera سالم بود. فقط اون مورد که اگه تو کدهاش دست می بردیم تا منو 4 آیتمه بشه و یه کم مشکل ایجاد می کرد تو FF را نرسیدم تست کنم :
[quote author=یاسر link=topic=12665.msg67425#msg67425 date=1207460653]
سلام
متاسفانه بصورت پیشفرض این منو با 6 ایتم معرفی شده و از سطح مدیریتی پایینی برخورداره
اما شما میتونی با حذف یا اضافه چند خط کد درون فایل mod_kwick_sliding_menu.php آیتم های مورد نظر را حذف یا اضافه کنید
[/quote]
[quote author=یاسر link=topic=12665.msg67486#msg67486 date=1207492711]
سلام
مثلاً اگه میخوای 4 تا ایتم داشته باشی، خط های زیر رو پاک کن 25و26 31و32 37و38 92تا98 107و108
در خط 15 هم به جای 6 بنویس 4
هر چند مهم تر از همه حذف دو خط 107 و 108 بود
[/quote]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=12665.msg67621#msg67621 date=1207619224]
ممنون...
یــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلی
[/quote]
[quote author=یاسر link=topic=12665.msg67627#msg67627 date=1207629250]
[/quote]
سلام
شرمنده! در مورد سازگاری با این مرورگرها، بدلیل عدم شناخت کافی از توابعی که مورد استفاده قرار می دن چیزی نمی تونم بگم
من جای شما باشم با آزمون و خطا، کدها رو ور میرم. عدد ها رو کم و زیاد می کنم تا نتیجه رو در IE و اون مرورگرها ببینم
هرچند ممکنه هیچ وقت هم نشود که این ماژول در تمام مرورگرها درست عمل کنه.
منکه به شخصه در footer تمامی سایت هایی که کار می کنم این نکته رو می نویسم که مرورگر توصیه شده ما IE5 و به بالاست
[/quote]
اما در عین حال کسپرسکی عزیز گفته بود :
[quote author=کاسپرسکی link=topic=12665.msg67630#msg67630 date=1207634410]
من از همون اول باهاش مشکلی نداشتم
[/quote]
حالا این مورد را یا دوستان زحمت بکشن تست کنن یا من خودم سر فرصت تستش می کنم. اگرم چیز اضافه ایه و ربطی به ماژول نداره(چون ماژول در حالت پیشقرض مشکلی نداره) دیگه تصمیم انتشارش با شماست.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
-
سلام..
لینک ها مشکل داره..