سلام. من مامبوت LightBox را از سایت مامبو دانلود و روی سایتم نصب کردم ولی فقط یه مشکل داره و اون اینکه وقتی توی سایت روی یه عکس کلیک می کنم و LightBox کار می افته، عکس دکمه هایی مثل بستن نمیاد.چکار کنم؟
ممنون...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من مامبوت LightBox را از سایت مامبو دانلود و روی سایتم نصب کردم ولی فقط یه مشکل داره و اون اینکه وقتی توی سایت روی یه عکس کلیک می کنم و LightBox کار می افته، عکس دکمه هایی مثل بستن نمیاد.چکار کنم؟
ممنون...
سلام میشه لینک سایت رو بدید
با سلام.
1. امکان داره کمی طول بکشه تا تصاویر بارگذاری بشه، لطفا کمی صبر کند.
2. فکر می کنم اگر بر روی خود عکس کلیک کنید، تصویر بسته خواهد شد.
3. همان طور که دوست مان آقای رجبی فرمودند، ادرس سایت خود را قرار دهید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام من چک کردم کد جاوا موجود هست کمی بالا تر از تصویر کلیک کنید بسته میشه
در ضمن آدرس وب سایت خود را در انجمن مطرح کنید تا دیگر دوستان هم بتوانند چک کنند این طوری سریع تر مشکلتون حل میشه.
موفق و پیروز باشید.
تصاویر در کد جاوا images/close.gif این تعریف شده چک کنید تصاویر در این پوشه موجود هست یا خیر ؟؟؟؟
** دو پست شما یکی شد
به نظر من این مامبوت و کلا lightbox یه مشکل اساسی داره و اون اینکه لود شدن عکس اصولا به صورت خط به خط انجام می شه ، برا همین پیشرفت کار نشان داده می شه و باعث می شه که به کاربر feedback رو بده که داره لود می شه ، اما استفاده از این مامبوت و یا خود lightbox ، چون تا کامل لود نشه ، نشون داده نمی شه ، برای همین کاربر ممکنه از لود عکس پشیمون بشه ، نمی شه یه جوری یه کاری کرد که خط به خط عکس رو لود کنه ؟! یا اینکه به یه کلکی این حس رو تو کاربر ایجاد کرد؟!
با سلام
Yahoo! Mail را مشاهده کردید؟ برای بارگذاری صفحه چقدر زمان می بره، اما باز هم حوصله کسی سر نخواهد رفت ;)، خوب شما هم می توانید از چنین شکلک هایی استفاده کنید.
در ضمن با تغییر کد های JavaScript می توانید برای بارگذاری خط به خط عکس هم اقدام کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام من که yahoo mail میخوام برم غمگین میشم واقعا ...
[quote author=سیادتی link=topic=12769.msg67889#msg67889 date=1207773656]
با سلام
Yahoo! Mail را مشاهده کردید؟ برای بارگذاری صفحه چقدر زمان می بره، اما باز هم حوصله کسی سر نخواهد رفت ;)، خوب شما هم می توانید از چنین شکلک هایی استفاده کنید.
در ضمن با تغییر کد های JavaScript می توانید برای بارگذاری خط به خط عکس هم اقدام کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
ممکنه یه راهنمایی کنید برای خط به خط لود شدنش؟! و یا اینکه منبعی چیزی به این منظور معرفی کنید.
با تشکر.
[quote author=رجبی link=topic=12769.msg67881#msg67881 date=1207772707]
تصاویر در کد جاوا images/close.gif این تعریف شده چک کنید تصاویر در این پوشه موجود هست یا خیر ؟؟؟؟
[/quote]
سلام دوستان. والا اون جوری که من بررسی کردم آدرس عکس ها در mambots/content/thumlight/close.gif می باشد ولی با این حال من عکس ها را در هر دو پوشه ی مذکور دوباره آپلود کردم ولی اثری نداشت.
در مورد اینکه بعضی از دوستان از feedback نشدن لود عکس به کاربر گله داشتند هم باید عرض کنم که پس از کلیک روی عکس و باز شدن LightBox یه عکس لودینگ میاد تا عکس اصلی کامل لود بشه. شما حتی می تونید این عکس لودینگ را توی فایل های Lightbox ببنید. ولی در مورد سایت من این عکس هم مانند عکس بستن نمی آید و جای آن یک علامت ضربدر (که نشانه ی عدم لود شدن عکس های لودینگ و بستن و ... می باشد ) ظاهر می شود.این هم لینک سایتم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از توجهتون.
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــلی
سلام دوسته من بنظر من مشکل از feedback نیست چرا که فایل های موجود نیستند در همون آدرس در ضمن این lightbox رو توصیه می کنم در لوکال هاست هم یک چک بکنید.
موفق و پیروز باسید.
[quote author=رجبی link=topic=12769.msg67940#msg67940 date=1207821100]
سلام دوسته من بنظر من مشکل از feedback نیست چرا که فایل های موجود نیستند در همون آدرس در ضمن این lightbox رو توصیه می کنم در لوکال هاست هم یک چک بکنید.
موفق و پیروز باسید.
[/quote]
سلام. در لوکال هم امتحان کردم و با وجود عکس های Lightbox در فولدر های images و mambots/content/lightThumb بازهم همون مشکل لود نشدن عکس های داخلی LightBox وجود داشت. چیکار کنم؟
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــلی
منم همین مشکل رو داشتم اما بیخیال لایت باکس شدم !
[quote author=pctaz link=topic=12769.msg68081#msg68081 date=1207976271]
منم همین مشکل رو داشتم اما بیخیال لایت باکس شدم !
[/quote]
سلام. پس اين جور كه بوش مياد اين مامبوت در كدنويسي خودش اشكال داره كه عكس هاي داخلي قالب خودش را نشون نمي ده. اين طور نيست؟
سلام.
آقا لااقل یکی این بحث را به یه جا برسونه. یه راهنمایی ،چیزی، یا معرفی یه چیز مشابه LightBox که این مشکلات را نداشته باشه یا چیزی شبیه اینها.
ممنون...
یـــــــــــــــــــــــاعـــــــــــــــــــ ـــلی
** دو پست شما یکی شد
سلام
قبلا هم راه حل رو گفتیم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دو لینک بالا رو ببینید
آموزش های لازم در لینکها داده شده
تنها کافیه چند فایل JavaScript و gif و CSS در سایت آپلود کنید . فایلهای جاوا اسکریپت رو include کنید و با ADD کردن کد زیر در a href از این قابلیت استفاده کنید .
به عنوان مثال :کد:rel="lightbox"
یا علیکد:<a href="images/image-1.jpg" rel="lightbox" title="my caption">image #1</a>
سلام آقا محسن.
خوب من این مشکلاتی را که در این تاپیک مطرح کردم مربوط به "مامبوت LightBox" هست و من منظورم نصب دستی LightBox نبود. همون مامبوتی که توی سایت مامبولرن هست.برای اون هم اگه راه حلی دارید بفرمایید.
سلام
اون مامبوت یک سری مشکلات داره که باید حل بشه . اما این راه حل مشکل شما رو برای همه سیستم ها حل میکنه .حتی اگر مامبو رو ارتقا هم بدید نیازی به ورژن جدید این مامبوت وجود نداره ...
در هر حال انشالله نسخه بدون مشکل یا حتی شاید یک نسخه اختصاصی در سایت برای دانلود قرار بدیم ...
فقط عجله نداشته باشید
یا علی