در زمان ارتقا به نسخه 1.1.5 این پیغام رو میده:
خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.
نمایش نسخه قابل چاپ
در زمان ارتقا به نسخه 1.1.5 این پیغام رو میده:
خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.
سلام
برای ارتقا از فایلهای upgrade استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل بالا رو دانلود کنید
اکسترکت کنید و جایگزین فایلهای فعلی کنید . سپس فایل upgrade.php رو اجرا کنید ...
**** قبل از انجام این کار از فایل ها + دیتابیس بکاپ بگیرید
یا علی
کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی زمانی که فایل upgrade.php رو اجرا می کنم پیغام زیر طاهر میشه:
The upgrader found some old or outdated files.
Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package.
Click here to try again.
البته فوتر سایت شماره ورژن 1.1.5 ظاهر میشه ...!
پس ارتقا انجام شده
من هم با این مشکل مواجه شدم. متوجه شدم که اس ام اف تبدیل به 1.1.5 شده ولی دیتابیس همچنان 1.1.4 مونده. چیکار کنیم که دیتابیس هم تبدیل بشه ؟
سلام
فایل upgrade.php رو اجرا کنید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=13355.msg71011#msg71011 date=1210483356]
سلام
فایل upgrade.php رو اجرا کنید
یا علی
[/quote]
من اجرا كردم
اين ارور رو داد
The upgrader found some old or outdated language files.
Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package, even the theme and language files for the default theme.
Click here to try again.
سلام
برای حل این مشکل :
بعد از گرفتن این ارور لینک صفحه رو ببینید . مقدار جلوی Step رو از 0 به 1 تبدیل کنید و اینتر رو بزنید ...
یا علی
سلام خدمت دوستان عزیز
من این کارو انجام دادم ولی این ارورو میده:
Updating and creating indexes... Unsuccessful!
This query:
ALTER TABLE smf_smileys
ORDER BY LENGTH(code) DESC;
Caused the error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LENGTH(code) DESC' at line 2
ممنون میشه اگر در مورد بالا کمک بفرمایید. :)
راستی هر بسته ای رو هم که میخوام نصب کنم پیغام میده که نمیتونه به ftp متصل بشه.
میشه = میشم
( ببخشید دوتا پست پشت هم دادم. اشتباه تایپی بود )
منم همين مشكل رو دارم لطفا راهنمايي كنيد
فروممون رو هواست يكي كمك كنه در اين مورد لطفا الان توي ارتقا گير كرديم . چند تا از بسته ها كار نمي كنن تاريخ فرورم به هم ريخته و كار نميكنه دقيقا مشكلي كه دوستمون گفتن چيكار كنيم الان ؟
[quote author=mehdi_org link=topic=13355.msg72950#msg72950 date=1211889033]
سلام خدمت دوستان عزیز
من این کارو انجام دادم ولی این ارورو میده:
Updating and creating indexes... Unsuccessful!
This query:
ALTER TABLE smf_smileys
ORDER BY LENGTH(code) DESC;
Caused the error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LENGTH(code) DESC' at line 2
[/quote]
در مورد این ایراد دوستان به این تاپیک مراجعه کنن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[hr]
نارسیس عزیز برای حل مشکل شما هم در یک تاپیک دیگه که پرسیده بودید براتون توضیح دادم
مرسي واقعا دستتون درد نكنه . مي نويسم كه در آينده بقيه بدونن كه با اين كار مشكل حل شده و ارتقا با موفقيت انجام شد