درود دوستان
چطور میشه مامبو رو به طور کامل اجاکسی کرد ایا باید پکیجی نصب بشه آیا پکیج پولی است و اگه پولیه از کجا میشه خرید و ازش استفاده کرد ممنون میشم از پاسخ هاتون ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
درود دوستان
چطور میشه مامبو رو به طور کامل اجاکسی کرد ایا باید پکیجی نصب بشه آیا پکیج پولی است و اگه پولیه از کجا میشه خرید و ازش استفاده کرد ممنون میشم از پاسخ هاتون ;)
سلام
مامبو آژاکسی شده تا اونجایی که من میدونم
برای تهیه با Sales at mambolearn dot com تماس بگیرید
یا علی علیه السلام
open4g.com/
سایت فوق رو می تونید بررسی کنید
موفق باشید
میشه بیشتر توضیح بدبد که آجاکسی شده یعنی چه؟آجاکس چی هست؟
در مورد آجاکس مقالات بسیار زیادی وجود داره که می تونید بخونید که یک نمونه از اون رو من براتون قرار میدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اما برای مامبو نیست همچین امکانی وجود داره که در دموی زیر می توانید ببنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
مشکلش اجاکس با گوگل برطرف شده یا هنوز برقراره؟
آژاکسی شدن کل سایت به اون مفهوم آره ، اما خوب این قدر ماژول های وب 2 ریخته که با استفاده دقیق و حساب شده از اون ها می شه هم وب 2 و آژاکس رو داشت هم SEO رو...
درود
دوست عزیز میشه چند نمونه از این ماژول ها رو معرفی کنی و یه توضیح اجمالی در مورد استفاده حسای شده بدید از لطفتون سپاسگزارم
سلام
Ajax و آژاکس رو تو همین انجمن جستجو کنید
توضیح اجمالی اینکه وقتی شما مطالب اصلی سایتت رو آژاکسی نکنی ... حله
یا علی علیه السلام
یک تمونه از لینک ها مقالات
یاعلی
درود
ممنون از پاسخ هاتون اما مجید جان او سایتی که تو اون مقاله رفتم مثل اینکه پروژه مامبو شو متوقف کرده چون سایت دموهاش بالا نمی آید شاید من اشتباه میکنم لطفتون اگه اشتباه میکنم راهنمایم کنید ;)
بررسی می کنم خبرشون بعدا جویا بشید
مرسی