-
مشکل با tinyMCE
من نسخه 4.6.2 را نصب کردم ولی وقتی می خواهم مطلبی را ویرایش یا حذف کنم با خطای زیر مواجه می شوم و اصلا هیچ مطلبی ذخیره نمی شود لطفا راهنمایی کنید:
tinyMCE is undefined
اینم عکس خطا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : مشکل با tinyMCE
1- مطمئن بشید آدرس سایت در configuration.php با آدرس وارد شده یکی باشد
2- آیا در Firefox نیز ایراد وجود دارد؟
-
آدرس سایت در configuration درست است.در بخش مدیریت نیز چک کردم مشکلی نیست.
با فایرفاکس هم همین مشکل رو دارم.یعنی مطلبی رو ویرایش که می دم تغیرات ذخیره نمی شه.
-
یکبار دیگه بچ این نسخه رو که انتشار دادیم دریافت کنید و دوباره جایگزین فایل های قبلی بکنید
و در ضمن قالب فعلی ادمین مامبو رهم اگر باز هم درست نشد تغییر بدید انشا الله درست بشه
یاعلی
-
من تمام کارهایی که راهنمایی فرمودید را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست.فکر می کنم شاید از نسخه های قدیمی استفاده کنم بهتر باشه.اگر این مشکل راه حل دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
البته نا گفته نمونه وقتی ادیتورم رو روی No WYSIWYG Editor میزارم هیج مشکلی ندارم.
-
پیشنهاد می کنم یکبار این مامبوت ادیتور رو پاک کنیدو نصب کنید
اینم لینک دانلودش و تاپیک مورد نظر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
این کار را انجام می دم و نتیجه را به شما می گم امیدوارم که مشکلم حل بشه.
فقط یک مشکل دیگه که مامبو 4.6.2 داره اینه که وقتی یه کاربر جدید ثبت نامشو تکمیل می کنه ، ایمیلی که برای اتیو کردن ثبت نام براش ارسال می شه کاملا به هم ریخته است. این باگ را هم چک کنید و راه حل آن را نیز بگویید. با تشکر
-
سوالتون رو در تاپیک حداگانه بپرسید ممنون یاعلی
-
من هنوز با ادیتور Tiny مشکل دارم دوباره هم حذف و سپس نصب کردم ولی هنوز ویرایشگرم غیر فعال کمک کنید :(
-
[img width=640 height=336]http://i32.tinypic.com/s6ha28.jpg[/img]
-
من تمام راه حل هایی که در فروم انگلیسی مامبو در خصوص این مشکل بیان کرده بود را تست کردم.متاسفانه مشکل من پا برجاست.
لذا می خواستم ببینم اگه ویرایشگر دیگه ای هست که بشه بجای tiny نصب کرد و استفاده کرد(حتی اگه ساده تر باشه) رو معرفی کنید تا مشکلم حل بشه.ممنون اگه سریعتر جواب بدین. :'(
-
لیستی از تمام کارهای که تا کنون برای رفع مشکلم انجام دادم به شرح ذیل:
1.نصب چندین باره tiny 2.2
2.قرار دادن www در ابتدای نام دامنه سایت در فایل configuration.php (با توجه به توصیه های[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
3.قرار دادن کد: ]
در فایل .htaccess
4.پاک کردن cache در IE 7
5.استفاده از مرورگرهای Firefox , Netscape به جای IE
6.تغیر سطح دسرسی به فایلهای مورد نیاز به "قابل نوشتن"
7.تغییر در سورس فایلهای مختلف که در سایت forum.mambo-foundation.org توصیه شده بود.
-
خصوصی برای من بفرستید یوزر پسوورد سایتتون رو تا من یک بررسی بکنم
-
آقا مجیدخیلی نوکرتم . انشاءا.. مشکل حل میشه دیگه ؟
منتظر جوابت می مونم
-
خب من نگاه کردم اولا سرور شما api آن CGI/fastCGi هست این معمولا یک کمی مشکل بر می خوریم
همه ی تنظیمات دقیقا همون چیزی نیست که باید باشه اما مهمترین ها درست هست
1- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این لینک رو دریافت کنید و نصب کنید این آخرین نسخه ی موجود هست لطفا قبلا روی لوکال تست کنید
2- یک سوالی پیش اومده برای من الان شما مامبوی خودتون رو چطوری آپلود کردید بر روی سرور ؟ فایل به فایل ؟؟ یا اینکه با یک zip فایل و بعد اکستراکت کردید بر روی سرور ؟؟
-
به صورت فایل به فایل و با برنامه Cuteftp روی هاستم انتقال دادم
-
پیشنهاد می کنم اگر راه های بالا رو رفتید نشد
یکبار دیگه به طور زیپ فایل بفرستید بالا و بعد روی هاست اکسترکت کنید
-
لینکی رو که دادی هم نصب کردم ولی فایده نداره امروز روز سوم هست که من درگیر این مسئله ام :'(.به هر حال
منظورت اینه که کل مامبو(یه صورت زیپ) آپلود کنم و دوباره روی هاست نصب کنم یا اینکه فقط mostlyce رو؟
چون من یه دفعات و همه رقمه mostlyce رو نصب کردم.
اگر هم منظورت مامبو هستش چطوری این کارو بکنم؟(یعنی رو هاست چطوری اکسترکت کنم)
-
نه من منظورم کل مامبو هست
2 تا احتمال می دم که اولی همین هست یعنی همه ی فایل ها به درستی آپلود نشده فعلا همین رو هم تست کن ببین چی میشه
نگران نباش بالاخره حلش میکنیم
-
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلی می خوامت مجیییییید....... ;D ;D ;D ;D ;D
چشم شیطون کر درست شد.فایل zip شدشو ریختم تو هاست و اونجا extract کردم.مو ، لا درزش نمیره این مامبو احسنت به برو بچ مامبولرن.
دعا کن دیگه خراب نشه که تو این 3 روز کلا رو صندلی جلوی کامپیوتر بودم .فیزیک بدنم شده شبیه صندلی صبحونه و نهار و شامم ، سیگارو چایی....... :D :D
خیلی نوکرم به خدا
-
خدا رو شکر
یادت باشه فقط دفعه بعد فایل به فایل چیزی رو انتقال ندی
بهترین راه همون که بالا گفتم
یاعلی