آقا من میخوام که کنترل پنل اصلی رو به کسی ندم و کاربر ها بتونن اخبارشون رو خودشون بودن کنترل پنل اصلی توی قسمت های مختلف سایت قرار بدن
چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
سایتم 2 تا section و 12 تا category داره...
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من میخوام که کنترل پنل اصلی رو به کسی ندم و کاربر ها بتونن اخبارشون رو خودشون بودن کنترل پنل اصلی توی قسمت های مختلف سایت قرار بدن
چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
سایتم 2 تا section و 12 تا category داره...
یک کاربر جدید بسازید با سطح دسترسی پایین تر. و از اونجا بخش مدیریت با امکانات پایین تری در اختیارشون قرار بدید.
یا اینکه از صفحه اصلی (قسمت ماژول ورود و خروج) بتون وارد بشن ، ولی انطورری برای ارسال مطلب به هر بخش باید یک لینک جداگانه براشون بسازید.
قسمت دوم رو چه جوری میتونم انجام بدم؟
آخه اگه قرار باشه توی کنترل پنل لاگین کنن کمترین سطح دسترسی manegment هست که باز هم دسترسیش زیاد هست من میخام محدود تر باشه.
قسمت دوم رو چه جوری میتونم انجام بدم؟ یه کم راهنمایی کنین thank u
لینک اون از نوع آدرس وب هست ، که شما وقتی مامبو رو به صورت با اطلاعات پیش فرض نصب کنید ، لینک اون موجود هست ،
لینکتون می شه index.php?option=com_content&task=new&sect ionid=3
حالا چی کا کنم؟ به چه صورتی تغییر بدم تا درست بشه؟
همیشه این لین کنیست دوست عزیز. گفتم که برای هر بخش، یکی باید از این لینک ها بسازید.نقل قول:
لینک اون از نوع آدرس وب هست ، که شما وقتی مامبو رو به صورت با اطلاعات پیش فرض نصب کنید ، لینک اون موجود هست ،
برای هر بخش، باید در مدیریت بخش ا، شناسه اون رو پیدا کنید به جای عدد 3 قرار بدید. برای هر بخش یک لین جداگانه.کد:index.php?option=com_content&task=new&sectionid=3
یه کم بیشتر توضیح میین من حسابی گیج شدم .
اگه لطف کنید مرحله به مرحله بگید خیلی خوب میشه و کلی ممنون میشم
چون واقعا کلافه شدم :'(
سلام دوست عزیز. خوب خیلی سادست.خونسردی خودت را حفظ کن و ادامه مطلب را بخون:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همونطور که استاد عزیز، آقا سعید فرمودند شما باید از قسمت administrator سایتت بری تو قسمت "مدیریت بخش ها" و در همون جا می بینی که جلوی هر بخش، شناسه یا ID اون بخش هم نوشته شده که یه عدده مثله 30 یا 4 یا هر چیز دیگه ای. خوب شما این عدد ها را با نام بخش ها یه جا بنویس یا حفظش کن. (خلاصه اینکه باید شناسه هر بخش را بلد باشی) بعد به منو -->منوی کاربری و گزینه ی جدید را انتخاب کن(برای ایجاد یک آیتم جدید در منو).خوب حالا توی مشخصات این آیتم ،در قسمت نام،ارسال مطلب برای یه بخش خاص را بنویس .مثلا : ارسال مطلب ورزشی و بعد هم در قسمت آدرس لینک، همون آدرسی را که آقا سعید فرمودند می نویسی و فقط به جای اون عدد آخری، عدد شناسه ی بخش مورد نظر را وارد می کنی.برای مثال ، الان داری لینک ارسال مطلب برای بخش ورزشی را تنظیم می کنی و شماره ی شناسه (ID) بخش ورزشی هم که توی مدیریت بخش ها قبلا دیدی 18 هست. خوب لینکش به این صورت میشه :.خوب دیگه کافیه این آیتم را انتشار بدی و ذخیره کنی.البته سطح دسترسی اون را هم هرجور دوست داری تنظیم کن.(اگه می خوای کاربرا به بخش اصلی مدیریت سایت دسترسی نداشته باشن و فقط به این لینک ها دسترسی داشته باشن، باید سطح دسترسی را زیر manager تعریف کنی.)کد:index.php?option=com_content&task=new&sectionid=18
برای هر بخش هم می تونی به همین روش لینک ارسال مطلب درست کنی.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم؛چون توضیحش یه کم سخت بود.
یــــــــــــــــــــــــ ــــــاعـــــــــــــــــ ــــــــــــــــلی
من یه مشکل دیگه ای دارم
هر کاربری که ثبت نام میشه می تونه همه مطالب روی صفحه رو ویرایش کنه
با اینکه سطح دستریسشون رو هم در حد رجیستر گذاشتم ولی باز هم می تونن ویرایش کنن
چطور می تونم محدودشون کنم که فقط مطلب بفرستن و مطالبشون بعد از تایید توسط آدمین ها روی سایت قرار بگیره
بدون دسترسی editor قاعدتا نمی تونن مطالب رو ویرایش کنند.
برای اینکه فقط مطلب بفرستند و بعد از تایید بره رو سایت، باید سطحش دسترسی کاربر رو بکنی : author
از اینکه وقت گذاشتین و تایپ کردین واقعا متشکرم.تست میکنم و نتیجش رو خدمتتون عرض میکنم
[quote author=سعید link=topic=13870.msg73472#msg73472 date=1212270547]
همیشه این لین کنیست دوست عزیز. گفتم که برای هر بخش، یکی باید از این لینک ها بسازید.نقل قول:
برای هر بخش، باید در مدیریت بخش ا، شناسه اون رو پیدا کنید به جای عدد 3 قرار بدید. برای هر بخش یک لین جداگانه.کد:index.php?option=com_content&task=new&sectionid=3
[/quote]
خوب معلومه دیگه ، من مثال زده بودم!!
سلام.بر منکرش لعنت.اصلا جرقه ی اولیه و اصلی را شما زدی ولی خوب دوستمون متوجه نشده بود.نقل قول:
خوب معلومه دیگه ، من مثال زده بودم!!
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلی
دوست عزیزمون فرمودن : "
البته سطح دسترسی اون را هم هرجور دوست داری تنظیم کن.(اگه می خوای کاربرا به بخش اصلی مدیریت سایت دسترسی نداشته باشن و فقط به این لینک ها دسترسی داشته باشن، باید سطح دسترسی را زیر manager تعریف کنی.) "
البته خلط منظور و مفهوم نشه.
وقتی میگیم سطح دسترسی، منظور ممکنه اینجا دو چیز باشه.
1- سطح دسترسی کاربر
2- سطح دسترسی به لینکی که ساختید.
سطح دسترسی لینک رو با توجه به اینکه قرار نیست به صورت عمومی باشه، و فقط اعضا می تونن مطلب ارسال بکنند، اونهم به طور پیش فرض کسانی که دسترسی author دارند، باید حداقل registered تنظیم کنید.
سطح دسترسی کاربر هم برای اینکه اون لینک رو مشاهده کنه، باید برابر یا بالاتر از سطح دسترسی ای باشه که برای لینک در نظر گرفتید.
بنا براین توصیه می کنم شما سطح دسترسی کاربرتون رو بکنید author
اون لینک رو بسازید و سطح دسترسیش رو تنظیم کنید روی registered.
حالا اینطوری کاربرایی که سطح دسترسی author یا بالاتر دارند، می تونن مطلب ارسال کنند. ضمن اینکه به بخش مدیریت اصلی هم دسترسی ندارند.
ضمنا یک مورد دیگه هم هست که اگر حتی سطح دسترسی کاربر شما، manager یا حتی superadministrator هم هست، می تونید با یک روش، دسترسی اون رو طوری محدود کنید که به بخش کنترل پنل اصلی سایت ، دسترسی نداشته باشه و فقط از بخش کاربری بتونه وارد بشه.
حالا اگه سطح دسترسیش publisher یا author باشه، فقط می تونه مطلب بفرسته. اگر بالاتر باشه یعنی editor ، یا manager یا administrator یا super administrator ، باز هم د رحالت عادی فقط می تونه مطالب رو ویرایش کنه و مطلب بفرسته.
راهش هم اینه که روی پوشه مدیریت پسورد بگذاری. (/administrato/)
اتفاقا این کار برای بالاتر بردن امنیت سایت هم اکیدا توصیه میشه.
سلام.بسیار عالی و به جا بود سعید جان[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یــــــــــــــاعــــــــ ــــــــلی
اگه بخوام کاربر ها در حد Author بتونن از مدیریت رسانه ها استفاده کنن چطور؟یعنی میخوام موقع ارسال نتونن عکسشون رو هم آپلود کنن.
[quote author=dj_ahmad link=topic=13870.msg75131#msg75131 date=1213443171]
اگه بخوام کاربر ها در حد Author بتونن از مدیریت رسانه ها استفاده کنن چطور؟یعنی میخوام موقع ارسال نتونن عکسشون رو هم آپلود کنن.
[/quote]
استفاده كنن ؟
آپلود نكنن ؟
آخرش بكنن يا نكنن ؟
ميشه يك كم واضح تر توضيح بديد ؟
:D ;D استفاده کنن عزیز...اخه به صورت معمولی که آپلود نمیتونن بکنن....
بزارسد کلی ترش کنیم مثلا میخواهیم کاریر ها بدون لاگین کردن توی قسمت مدیرت از همون قسمت خودشون به بعضی از امکانات مدیریتی دسترسی پیدا کنن.....
نقل قول:
یعنی میخوام موقع ارسال نتونن عکسشون رو هم آپلود کنن.
نقل قول:
استفاده کنن عزیز...اخه به صورت معمولی که آپلود نمیتونن بکنن....
من كه گيج شدم. :(نقل قول:
بزارسد کلی ترش کنیم
آقا سعید از شما بعید که اینجوری بخواهید خرد بگیرید.من مطمئن هستم که منظورم رو همه متوجه شدن.
عرض کردم میخوام که کار برها بدن دسترسی به کنترل پنل اصلی عکس آپلود کنن.      آخه غیر از این حالت دیگه ای متصور هست؟
گر بر سر نفس خود امیری مردی....گر بر دگری خرده نگیری مردی!...
با تشکر
یا علی   
من موقع ارسال متوجه غلط املایی شدم ولی چون قابلیت ادیت مجدد نداشتم نتونستم اصلاحش کنم و به واگذارش کردم به طبع بلند و هوش سرشار ایشان
** دو پست شما یکی شد
[quote author=سعید link=topic=13870.msg73546#msg73546 date=1212322709]
ضمنا یک مورد دیگه هم هست که اگر حتی سطح دسترسی کاربر شما، manager یا حتی superadministrator هم هست، می تونید با یک روش، دسترسی اون رو طوری محدود کنید که به بخش کنترل پنل اصلی سایت ، دسترسی نداشته باشه و فقط از بخش کاربری بتونه وارد بشه.
حالا اگه سطح دسترسیش publisher یا author باشه، فقط می تونه مطلب بفرسته. اگر بالاتر باشه یعنی editor ، یا manager یا administrator یا super administrator ، باز هم د رحالت عادی فقط می تونه مطالب رو ویرایش کنه و مطلب بفرسته.
راهش هم اینه که روی پوشه مدیریت پسورد بگذاری. (/administrato/)
اتفاقا این کار برای بالاتر بردن امنیت سایت هم اکیدا توصیه میشه.
[/quote]
1. میشه بفرمایید چطوری این کار رو انجام بدیم؟
2.وقتی این کار را کردیم باید از روشی که قبلا گفته شد لینک مجموعه ها را بزاریم تا بتوانند در آنها مطلب بدند یا راه دیگه ای داره؟
با تشکر
دوست عزیز
قبل از فعالیت در انجمن قوانین رو مطالعه بفرمایید.
خوب توضیح دادم که باید روی پوشه administrator پسورد بگذاریم.
برای چگونگی انجام این کار جستجو کنید.
2- خیر. باید به ازای هر بخش، یک لینک بگذارید .و سطح دسترسی اون لینک رو هم تنظیم کنید.
ضمنا با لینک دادن به هر بخش، هنگام ارسال مطالب، مجموعه های تحت اون بخش به صورت اتوماتیک نشون داده میشن.
با سلام
من منوی کاربری پیشفرض ماملو را گذاشتم که خودش لینک ارسال مطلب داره و کار هم میکنه . فقط مشکلش اینه که ابزارهای ویرایشی مثل فونت و اندازه و چپ چین و... را نداره .
چه طوری میتونم اینها را اضافه کنم.
با تشکر
سلام
در بخش کاربری از کدوم قالب استفاده میکنید ؟
یا علی
فکر کنم سو تفاهم شد.
من در ادامه بحث بالا گفتم که در صفحه سایت وقتی نویسنده با نام کاربری وارد میشه در منوی کاربری گزینه ارسال مطلب وجود داره که وقتی روی آن کلیک میشه وارد صفحه ای میشه که مثل محتوای مدیریت هست فقط اینکه ابزار ویرایشی نداره.
اگر مفهوم نبود بفرمایید ;)
بله کاملا متوجه شدم !
شما بفرمایید از چه قالبی استفاده میکنید تا راه حل رو خدمتون عرض کنم !
در ضمن یادم رفت بگم که دکمه ذخیره هم کار نمیکنه (برای همین ارسال مطلب نویسنده)
قالب ja sabina
** دو پست شما یکی شد
فایل index.php قالب رو باز کنید و کد زیر را :
بعد ازکد:<?php if ( $my->id ) { initEditor(); } ?>
اضافه کنید .کد:<?php mosShowHead(); ?>
ذخیره کنید و چک ...
یا علی
خیلی ممنون
درست شد
فقط یه مشکل دیگه
پشت زمینه فرم ارسال مطلب(اونجای که مطلب مینویسم) سفید نیست و رنگ اطراف صفحه (سبز) هست.
با تشکر و سپاس فراوان ;)
الان ادیتور از CSS قالب اسنفاده میکنه برای حلش وارد تنظیمات کامپوننت ادیتور بشید و این گزینه رو تغییر بدید
یا علی
خیلی خیلی متشکرم
یا حق ;) ;) ;)
[quote author=dj_ahmad link=topic=13870.msg75131#msg75131 date=1213443171]
اگه بخوام کاربر ها در حد Author بتونن از مدیریت رسانه ها استفاده کنن چطور؟یعنی میخوام موقع ارسال بتونن عکسشون رو هم آپلود کنن.
[/quote]
آیا میشه دسترسی مدیریت رسانه ها رو در بخش fronted سایت به کاربران auther یا publisher تا از این طریق بتونن عکس ارسال کنن؟
كامپوننت مديريت رسانه ها يك كامپوننت ادمين سايد هست. يعني توي پوشه administratorهست.
به صورت پيش فرض امكان اينكه از خود كامپوننت در بخش كاربري استفاده بشه نيست.
مگر اينكه تغييراتي رو اعمال كنيد.