من میخواستم تبلیغات قالبم رو مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببرم اون گوشه.چه جوری این کار رو انجام بدم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من میخواستم تبلیغات قالبم رو مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببرم اون گوشه.چه جوری این کار رو انجام بدم؟
سلام
خوب ماژولش رو در قسمت left منتشر كن .
يا علي
نه منظورم left تر بود این جوری کنار کنار نمییوفته!!
سلام
يه كم بيشتر توضيح ميدي اگر هم روي عكس ميتوني نشون بدي تابهتر مبتونم كمكت كنم؟
يا علي
قالب کلا این جوریه که یه قسمت برای ماژول تعریف شده که خارج از table اصلی هست ، البته قالب هم مشکل داره...
فرق اولی با دومی چیزی هیت که من میگم
[img width=342 height=480]http://i31.tinypic.com/r7rep5.jpg[/img]
اینجا جای تبلیغ درست هست .من چی کار کنم این شکلی بشه؟؟؟
[img width=527 height=480]http://i29.tinypic.com/wweurd.jpg[/img]
سلام
حالا شد. شما فايل ايندكس قالب رو باز كن و يك تيبل ديگه كنار اين تيبل قرار بده و براش يك موقعيت درست كن و ماژول تبليغات رو توش منتشر كن.
اگر خودت نتونستي فايل ايندكس رو بفرست برات انجام بدم يا اينكه بيشتر براتن توضيح بدم
باي
آقا ابراهیم این هم از فایل ایندکس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این وب سایت فکر کنم با جوملا ایجاد شده پس شما 2 تا کار می تونید انجام بدید:
1- بگردید قالبی شبیه این سایت پیدا کنید
2- از ماژول kenymart drop-in module استفاده کنید که با این می تونید هر مطلبی رو هر جای صفحه که دوست دارید منتشر کنید و محدودیت مکان ماژول ها رو نداره ( مثل تبلیغات بلاگفا)
موفق باشید
من از همون قالب استفاده میکنم.
اینم لینک دانلود ماژولی که دوستمون گفت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
البته این رو هم بگم که سایت با مامبو ایجاد شده. مشکلی که به و جود نمیاد.
این خصوصیا ماژولی هست که معرفی شد ولی برای جوملاست :-[
You only have about 5 seconds to do "something" before your visitor is bored and move to the next website, which is most likely your competitor's website, which means, you lose your sales !! That's all the time you have to grab their attentions. Grabbing visitors' attention is #1 job. However most websites fail to retain their readers onto their webpage.یه همچین چیزی برای مامبو نداریم؟!!! اگه باشه خیلی عالی میشه ::)
The KenyMart Drop-in Module had been updated to version 1.1 with the following changes:
1) New Parameter: " DO NOT display Drop-in if user is logged in"
This setting will hide the drop-in if the user is logged in.
2) Anchor text to close the Drop-in
The default value is "[Close]". You are able to customize the text from this parameter.
3) Remove Opacity (Transparency setting) parameter
This parameter was removed due to the compatible issue with the Internet Explorer 7
To install the new version:
1) Uninstall the current module. **Prior module setting will be reset. Before uninstalling, please note down your current setting.
2) Install the new version of the module **You have to reconfigure the module setting.
*** سه پست شما یکی شد
سلام دوست عزیز من همین ماژول روی مامبو دارم استفاده می کنم و مشکلی نداشته
سلام.. من نميتونم از rapidshare دانلود كنم.. ميشه لطفا يك جاي ديگه upload كنيد كه من هم بتونم استفاده كنم.. مرسي
اگه با 4shared مشکل نداری بیا دوباره برات آپلود کردم
آقای مجید66 میشه شما هم مازولی رو که خودتون استفاده میکنید آپلود کنید و بگید ورژن مامبو تون چنده؟
مامبوی من 4.6.2 هستش ولی ورژن ماژول خاطرم نیست.
ولی من همین فایل شما را دانلود کردم و روی لوکال روی 4.6.2 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی کار کرد.
موفق باشید
سلام براي من هم نصب نشد :'(
ورژن مال من 4.6.2 هست..
چي كار كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این فایل زیپ شده است شما باید بازش کنید و محتویاتشو نصب کنید چون داخلش یک فایل pdf که نحوه کار با این فایل توضیح داد وجود داره
در ضمن این را هم بگم که بعد از نصب شما بایت متن یا عکس به صورت مطلب ایجاد کنید بعد شماره شناسه مطلب ایجاد شده را قسمت Content ID: بنویسد تا این ماژول کار کنه در غیر این صورت هیچ چیزو نمایش نمیده
موفق باشید
یه مشکلی هم هست که به دوستان یدآوری کنم که این فایل به صورت rar فشرده شده که اول باید از حالت rar خارج بشه و zip بشه.
برای اینکه خیالتون راحت بشه اینو دانلود کنید
من یه همچین چیزی دارم:
من دوباره روی مامبوی 4.6.2 و روی قالب JA Sabina نصب کردم مشکلی نداشت میشه خطا را کامل اینجا وارد کنید
توی نصبش مشکلی ندارم بعد از نصب وقتی یه قسمت رو منتشر میکنم اون کد ها رو که توی عکس میبینید به نمایش میزلره