-
Mambo 4.6.4 Farsi / Persian pre beta
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کار برنامه نویسی این نسخه تقریبا تمام شده .
قرار بر این شد که در این نسخه ترجمه ها از ابتدا بازنگری بشه و کلا ترجمه صورت بگیره که حدود 75% کار انجام شده
یه سری آپشن جدید در این نسخه قرار دادیم که قطعا همه خوشحال خواهند شد ( این موضوع بمونه تا انتشار نسخه Stable )
قالب هنوز کار داره ، انشالله برای این نسخه قالب جدیدی به عنوان پیشفرض قرار میدیم .
لطفا فعلا بخش کاربری رو ببینید . همه بخش ها رو چک کنید . عضویت ... ترجمه هایی که تا الان تغییر کرده ... & ...
هر مشکلی بود بیان کنید تا در این نسخه حل بشه .
مشکلاتی که در نسخه های قبل داشتید رو چک کنید ( درسته بعضی از مشکلات در قسمت مدیریت بود اما فعلا مواردی که مربوط به بخش کاربری بود رو چک کنید . انشالله بعد از تست اولیه نسخه بتا رو در اختیارتون قرار میدیم که کامل همه قسمت ها رو چک کنید )
یا علی
-
پاسخ : Mambo 4.6.4 Farsi / Persian pre beta
سلام
تو محبوب ترین ها
مهمترین بخش های مامبو (23 hits)
وقتی به یه مطلب رای دادم ترکید :D
در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی سرچ میکنیم: Url
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشود و کاراکتر های ه م� … دیده میشه
من اینارو دیدم :)
یا علی علیه السلام
-
سلام محسن جان ضمن عرض تبریک و خسته نباشید برای شما دوستان بی صبرانه منتظر نسخه نهایی خواهم بود.
سپاسگذارم.
یا علی
-
دوستان لطفا حتما اشکال یابی کنید + نظر خودتون ممنون
-
سلام
خسته نباشید کارتون عالیه . فقط حسین جان درست میگه وقتی رای میدی سایت می ترکه .
اینم یه تصویر از این واقعه :
در مورد ارورر جاوااسکریپ هم در ثبت نام ، وقتی نام کاربری رو کم میزنی ارور به این شکل هست (البته قبلا هم بوده اگه بشه حل کرد که عالیه ;))
کد:
لطفا لطفا نام کاربری را وارد نمایید. معتبر وارد نمایید. بدون فاصله و تعداد حروف ها بیش از 2 و فقط شامل
کاراکترهای 0-9 و a-z و A-Z باشد.
و البته در مورد ایمیل هم :
کد:
لطفا یک %s معتبر وارد نمایید . که تعداد کاراکتر ها بیش از %d باشد و فقط از حروف و اعداد 0-9 و a-z و A-Z تشکیل شده باشد.
, و همین مشکل در مورد کلمه عبور هم هست .
شاخه کش هم پرمیشن مناسب نداشت وگر نه یه سری به اونجام هم میزدم . ;D
در قسمت ثبت نام هم برای قوانین این نوشته شده .
Disclaimer and
Privacy Policy
توی قسمت محبوب ترین ها از کلمه 37 hits) استفاده شده است. (البته فرمودید که 75درصد انجام شده ولی برای یاد آوری گفتم. ;))
موفق باشید .
-
سلام دوستان
قسمت خروجی سایت هم خطا را انگلیسی می نویسه
Warning: fopen(/home/tmambo/public_html/464//cache/rss20.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/tmambo/public_html/464/includes/feedcreator.class.php on line 690
متن لاتین خطا:
Error creating feed file, please check write permissions.
-
اینو یادم رفت
تو قسمت جستجوی پیشرفته
One or more common words were ignored in the search
مشکلی جزء مشکل رای دادن ندیدم
البته این ترجمه ها هم آقا محسن گفت 75 درصد ما هم محض یاد آوری این متن های لاتین گذاشتیم
یا علی مدد
-
بله ترجمه ها در حال تکمیل شدن هست
لطفا اشکالات فنی سایت رو بیشتر مرور کنید ممنون
-
ممنون دوستان عزیز فقط یک اشکال ریز :
دایرکتوری که توش هست را باید آیکون نارنجی از اون طرف باشه .
این متن را هم ببینید :
"در صورت مواجه شدن با مشکل چاره کار ساده است : مامبولرن و انجمن پشتیبانی مامبو در كنار شما است. "
در این صفحه بهم ریخته هست تقریبا جای نقطه سمت راست هست .
و یک مشکلی که من با نسخه های قبلی داشتم این بود که وقتی PDF میساختم با دکمه ساخت PDF و یا چاپ بهم ریخته می شد این مشکل اینجا هم هنوز هست :
و اینکه فونتش هم خراب میشه .
در هنگام رای دادن به مطلب هم بجای کلمه "رای دادن " در دکمه نوشته " ارزش " ! این را هم اگه میشه بررسی کنید .
بعد اینکه وقتی روی لوگو کلیک میکنیم این میاد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که ز کل بهم ریخته هست . RTL خراب میشه و خیلی چیز های دیگه .
این ها مسائل فنی بود یک مسئله غیر فنی هم میتونم بگم و ظاهریه :
خیلی ضعیف هست کار توی قالب و ظاهر مامبو ! این طوری خیلی از افراد از مامبو زده میشند ! ببینید الان سایت هایی مثل همین سایت خودم شهر سخت افزار و سایت های مشابه اگه به کسی مثلا بگید این سایت مامبو هست راغب میشه به مامبو اما اگه به کسی بگید مامبو اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] طرف دمش را میگذاره رو کولش در میره ! درسته یکی از مهارت های تیم طراحی قالب به صورت تجاری هست اما حیف هست این طوری ارائه کنید مامبو را . به نظر من یک قالب قشنگ و نسبتا حرفه ای استفاده کنید و نکات کارآمد را هم توش رعایت کنید : مثلا Underline ها را بردارید الان زیر مثلا مطالب توی محبوب ترین ها هست و فونت ها را هم یکم کوچیک کنید چون توی سایت های فارسی و سایت های حرفه ای دیگه یک حالت عرف هست که از سایز فونت 8pt استفاده کنند جای 10pt . درسته این ها کار هایی هست که خود وب مستر باید انجام بده اما به نظر من اگه انجام بشه یک سیستم حرفه ای میاد دست کاربر چون کاربر که نمیاد هسته را بررسی کنه اول از همه ظاهر کار را کار داره .
باتشکر
شهریار
-
سلام
ممنون از همه پیشنهاد ها
ببینید این نسخه هنوز خیلی کار داره و ما نوشتیم Pre Beta !
خیلی از مشکلاتی که بیان کردید مربوط به قالب هست که قطعا قالبی جدید روی این نسخه نصب خواهد شد .
خیلی از مشکلاتی که بیان کردید این بود که قسمت ... ترجمه نشده که در ابتدا عرض کردم حدود 75% ترجمه شده پس صبر کنید ...
پس لطفا فقط موارد فنی رو چک کنید . به مرحله چک ترجمه و قالب هم میرسیم .
اگر مشکلی دیدید حتما روی تصویر توضیح بدید ( Screenshot بذارید )
ممنون از همه شما که وقت میذارید
یا علی
-
آقای فیروزمندان یک مشکل کوچیک هم هستش که من یک بار هم قبلا مطرح کرده بودم. کامپوننت rss پیش فرض مامبو خیلی ضعیف هستش. فقط متن نشون میده. عکس ها و لینک ها فقط آدرسشون رو میزاره. خیلی ابتدایی هستش! واسم جای سوال شده آخه این چیه گذاشتن ؟ یک جورایی احساس کردم فقط رفع تکلیفه.
-
من چیزی ندیدم دیگه و فقط این یه عکس هست که باید چپ به راست بشه و اونم ماله نمایش مسیر تو سایت هست
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13917.msg73817#msg73817 date=1212476737]
سلام
ممنون از همه پیشنهاد ها
ببینید این نسخه هنوز خیلی کار داره و ما نوشتیم Pre Beta !
خیلی از مشکلاتی که بیان کردید مربوط به قالب هست که قطعا قالبی جدید روی این نسخه نصب خواهد شد .
خیلی از مشکلاتی که بیان کردید این بود که قسمت ... ترجمه نشده که در ابتدا عرض کردم حدود 75% ترجمه شده پس صبر کنید ...
پس لطفا فقط موارد فنی رو چک کنید . به مرحله چک ترجمه و قالب هم میرسیم .
اگر مشکلی دیدید حتما روی تصویر توضیح بدید ( Screenshot بذارید )
ممنون از همه شما که وقت میذارید
یا علی
[/quote]
ساخت PDF و چاپ چی ؟
-
برای اون هم کمی صبر کنید
یاعلی
-
به دور از تبلیغ ، د رمورد pdf فارسی، مثل اینکه یکی از تیم های همکار، این کار رو انجام دادده. البته با حجم فشرده شده 12 مگابایت :D
من هم تست نگردم. ولی خوب شاید درست باشه
در مورد rss هم واقعا پایینه. یعنی فقط rss صفه اول رو نشون میده . یعنی اگه مطلبی روی صفحه اول نره ::) توی rss هم نمی ره
-
برای pdf فارسی یه روش که کامل جواب بده فکر کنم هنوز نیومده، اما یه چی برای جوملا دیدم که تا حدود 99% مشکلات اون رو حل کرده بود ، فقط توی اون حرف الف همچنان جدا نوشته می شد.
خوب اما بریم سر مشکلات ، متن برای چاپ به صورت ltr هست ...
فرم ارسال به دوست هم همین طور.
به نظر میاد دیگه همه ی مشکلات گفته شده ...
اما یه سوال ، جریان چیه اینقدر این سایت زور لود می شه؟! کلا کاری برای افزایش سرعت صورت گرفته ؟ یا اینکه چون چیزی نداره این جوریه؟! یا امشب اینترنت من داره کولاک می کنه؟! آخه تا کلیک می کنم لود می شه ، لوکالم از این کند تره!!!!!!
-
[quote author=سعید link=topic=13917.msg73940#msg73940 date=1212526602]
به دور از تبلیغ ، د رمورد pdf فارسی، مثل اینکه یکی از تیم های همکار، این کار رو انجام دادده. البته با حجم فشرده شده 12 مگابایت :D
[/quote]
سلام.همونطور که دوست بسیار عزیزم فرمودند این مشکل به طور نسبی حل شده ولی تا اونجاییکه من خبر دارم :
نقل قول:
فقط مشکلی که داره عکس را نمیتونه لود کنه ، ولی بزودی این را هم حل میکنیم و در اختیارتون میزاریم
در ضمن همون دوستان هم گفتند که:
نقل قول:
لازم به ذکر است که مشکل جوملا در تبدیل pdf برای متون UTF-8 اولین بار توسط شخصی یونانی به نام emav حل شده .
خوب و همچنان عمده ترین مشکل ظاهری مامبو همان PDF فارسی است.
موفق باشید
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ـــلی
-
آره اما تو فارسی یه مشکل وجود داره و اون سر هم و جدا بودن حروف هست ، که کار رو خراب کرده و گرنه utf-8 که خیلی وقته حل شده...
یه راه حل دیدم یه جا از لحاظ علمی که به نظر درست میو مد ، حالا تو عمل چی از آب در بیاد نمی دونم، البته این اطلاعاتی که من دارم مال 15-20 روز پیش هست ، احتمالش زیاده تا حالا مشکل رو حل کرده باشند ، چون یه چند نفر دنبال قضیه بودن...
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=13917.msg73942#msg73942 date=1212527887]
برای pdf فارسی یه روش که کامل جواب بده فکر کنم هنوز نیومده، اما یه چی برای جوملا دیدم که تا حدود 99% مشکلات اون رو حل کرده بود ، فقط توی اون حرف الف همچنان جدا نوشته می شد.
خوب اما بریم سر مشکلات ، متن برای چاپ به صورت ltr هست ...
فرم ارسال به دوست هم همین طور.
به نظر میاد دیگه همه ی مشکلات گفته شده ...
اما یه سوال ، جریان چیه اینقدر این سایت زور لود می شه؟! کلا کاری برای افزایش سرعت صورت گرفته ؟ یا اینکه چون چیزی نداره این جوریه؟! یا امشب اینترنت من داره کولاک می کنه؟! آخه تا کلیک می کنم لود می شه ، لوکالم از این کند تره!!!!!!
[/quote]
درسته ! سرعت خیلی بیشتر شده ! البته یک تکنیک هست علی آقا جان که ما روی سایت خودمون هم اجرا کردیم اما با مامبو معمولی فرق داره باید دید که مامبولرن کاری روی نسخه انجام داده یا واقعا سریعتر شده در حالت معمول .
ممنون
شهریار
-
دوستان من که تاپیک ها رو بررسی می کردم اصلا متوجه ایراد فنی نشدم
لطفا تاجایی که امکان داره مشکلات رو در بیارید PDF رو هم هر وقت که ست کردیم و یا شاید هم نکردیم بعد درمودرش بحث خواهیم کرد
موفق باشید
-
کامپوننت و ماژول خاصی روش نصب نبود که بتونیم ایراد های بیشتری رو بگیریم ، یه چند تا پیشنهادی نصب کنید ، معمولا مشکلات بیشتر سر اون ها هست که ظاهر می شه :
nokkaew
remository
fireboard
...
تا این جاش که به نظر میاد ایران فنی بیشتر از اون چیزی که بچه ها گفتن نداشته باشه...
-
سلام
و خسته نباشید
به طور اتفاقی سرچ میزدم که با گروه دیگه یی به غیر از این گروهی که میگید آشنا شدم
که روی جوملا کار می کنه و و عکس و نوشته ها در pdf مشکلی نداشتن و حل شده
البته تا اونجایی که حافظه ام یاری می کنه خود تیم عزیر قبلان در ورژن های قدیمی که برای تست گذاشته بود این مشکل به روشی حل کرده بودن .
دست گلتون درد نکنه من چیز خاصی ندیدم
فقط قسمت کامنت کار بر می تونه بدون پرکردن هیچ موردی کامنت خالی ارسال کنه .(البته میدونم کد امنیتی را می توان فعال کرد)
یا حق
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=13917.msg73945#msg73945 date=1212528414]
[quote author=سعید link=topic=13917.msg73940#msg73940 date=1212526602]
[/quote]
سلام.همونطور که دوست بسیار عزیزم فرمودند این مشکل به طور نسبی حل شده ولی تا اونجاییکه من خبر دارم :
نقل قول:
فقط مشکلی که داره عکس را نمیتونه لود کنه ، ولی بزودی این را هم حل میکنیم و در اختیارتون میزاریم
در ضمن همون دوستان هم گفتند که:
نقل قول:
لازم به ذکر است که مشکل جوملا در تبدیل pdf برای متون UTF-8 اولین بار توسط شخصی یونانی به نام emav حل شده .
خوب و همچنان عمده ترین مشکل ظاهری مامبو همان PDF فارسی است.
موفق باشید
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ـــلی
[/quote]
-
این آدرس رو هم وفتی می زنم صفحه به هم میریزه:
-
پیشنهاد در رابطه با نسخه جدید
سلام.
دو تا نکته در مورد ترجمه و کلا مامبو فارسی در ذهنم هست که خیلی وقته منتظرم همچین موقعیتی پیش بیاد که بگم.
1- دکمه عدم انتشار :
کلمه عدم رو وقتی به کار می برن که چیزی وجود نداشته باشه، یعنی از همون اولش هم وجود نداشته باشه.
ولی وقتی چیزی وجود داشته باشه و این وجود گرفته میشه، اینجا میگن " لغو " شد.
در مورد انتشار هم دکمه فعلی "عدم انتشار" برای مواردی به کار میره که قبلا منتشر بودن. بنابراین از لحاظ دستوری و زبانی، کلمه "لغو انتشار" برای این مورد بهتر به نظر می رسه.
2- فونت ویرایشگر mostlCE :
فونت پیش فرض ویرایشگر مامبو 462 نمی دونم چیه. ولی هم ریز هست و هم طوریه که خوب خونده نمی شه. موقع نوشتن مطلب، بارها و بارها اتفاق افتاده که به خاطر اینکه متن دیده نمی شه ، اشتباهاتی اتفاق می افته.
البته راهکارهایی هست . مثلا این که متن رو توی NotePad بنویسیم ، یا بعد از اینکه تایپ کردیم، فرمتش رو حذف کنیم و ... . ولی چرا لقمه رو دور سرمون دور بدیم ؟
از طرفی ، تغییر فونت متن ها در موقع نوشتن (از طریق خود ویرایشگر) ، باعث میشه که متن مطالب، انعطاف خودشون رو از دست بده و قالب نتونه فونت رو ست بکنه.
بنابراین پیشنهاد دارم، در قسمت ویرایشگر، مثل مامبو 461 از فونت Tahoma استفاده بشه.
-
سلام
آقای سعید راست میگن فونت متن توی ویرایشگر طوری که من مجبور توی word بنویسم بعد ببرم توی ویرایشگر paste کنم
-
نقل قول:
آقای سعید راست میگن فونت متن توی ویرایشگر طوری که من مجبور توی word بنویسم بعد ببرم توی ویرایشگر paste کنم
البته این کار هم باز معایب خودش رو داره. چون متنی که توی word یا حتی wordpad تایپ میشه، فرمت داره و اگر به همون شکل وارد سیستم بشه، بعدا موقع نمایش، مطالب نمی تونن از قالب سایت پیروی کنند. چون قالب و فونت مخصوص خودشون رو دارند.
مثلا بعشی از قالب ها فونت و سایز اون رو خودشون تعیین می کنند.
یا برخی از قالب ها امکاناتی دارند که میشه از طریق بخش کاربری فونت یا اندازه اون رو تغییر داد.
ولی اینطوری چون مطالب در یک تگ جدید قرار می گیرن، از قالب سایت طبعیت نمی کنند.
-
بررسی میشه
اما
پیشنهاد میکنم که هیچ وقت از word مستفیم Paste نکنید چون خطا هایی همراهش میاد !!!
یاعلی
-
عزیزان ما که نگفتیم مستقیم از word می بریم داخل ویرایشگر
داخل ویرایشگر یک دکمه برای برنامه های مثل ورد قرار داد من از اون استفاده میکنم تا مشکل قالب نداشته باشم.
***** جای این بحث اینجا نیست بهتر کشی دیگه پست نده
-
سلام به دوستان .
یه مدیت نبودم.
خبری از ورژن بتا نشد؟!
با تشکر.
-
تا چند روز دیگه ورژن نهایی منتشر میشه
-
-
ما هم منتظریم
اگه نمی شه بریم سراغ قبلی ها
-
سلام
مامبو 4.6.4 آماده و حاضر هست و قرار بود همین دیروز منتشر بشه . اما یک باگ کوچیک پیدا شد که در صورتی که register global روی سرور شما آن بود ممکن بود سایت شما رو بفرسته روی هوا
این مشکل رو حل میکنیم و منتشرش میکنیم که با خیال راحت از این نسخه استفاده کنید .
یا علی
-
قصدم از زدن این تاپیک فقط و فقط تشکر کردن هست و بس!!! ولی چون امکان تشکر اینجا تعبیه نشده منم شما رو تنبیه می کنم و این تاپیک رو می نویسم. ;D
واقعا از زحمات شما ممنونم. هم از طرف خودم و هم از طرف بقیه که اصلا به من همچین اجازه ای ندادن ;D
چقدر حرف زدم!!! خدافظ ;)
-
ممنونم محسن جان خسته نباشید.آقا من یه امکان داخل جوملا دیدم جالب بود واسم می خواستم ببینم روی نسحه جدید مامبو هم همچین چیزی وجود داره .وقتی Safe Mod on بود به وسیله FTp فایل هارو آپلود می کرد امکان خیلی جالبی بود و می تونستید رو سرور هایی که سیف مد اونها روشن بود همچیز نصب کرد
-
-
سلام
آقا محسن دست شما و بقیه دوستان درد نکنه و خسته نباشید
ما منتظریم .. .
-
سلام
من هم به نوبه خودم تشکر می کنم.امیدوارم همیشه در ادامه راهتان موفق و پیروز باشید.
قطعا دعای خیر اعضا پشت سرشماست.
-
منم تشکر میکنم ، واقعا خسته نباشید ... :-*
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13917.msg76922#msg76922 date=1214721670]
سلام
مامبو 4.6.4 آماده و حاضر هست و قرار بود همین دیروز منتشر بشه . اما یک باگ کوچیک پیدا شد که در صورتی که register global روی سرور شما آن بود ممکن بود سایت شما رو بفرسته روی هوا
این مشکل رو حل میکنیم و منتشرش میکنیم که با خیال راحت از این نسخه استفاده کنید .
یا علی
[/quote][size=14pt]
واقعا ازتون تشكر مي كنم
و براي اعضاي تيم مامبولرن آرزوي موفقيت هاي بيشتر مي كنم[/size]
[size=16pt]پر توان باشيد[/size]
more power to u!! :D