قرار دادن پسوورد روی فولدر administrator با htpasswd.
سلام.یه مشکل تابلو و عجیب برام پیش اومده.من با استفاده از دو فایل htpasswd. و htacces. روی پوشه ی administrator پسوورد گذاشتم.خوب...
حالا وقتی می رم به آدرس فولدر administrator پسوورد و یوزر ازم می خواد.تا اینجا هم مشکلی نیست...
اگه یوزر پسوورد را خالی بزارم یا فقط پسوورد را خالی بزارم ارور می ده.(که این هم درسته)
اگه یوزر را درست بنویسم و 8 کاراکتر اولیه ی پسوورد را هم درست بنویسم بازهم وارد میشه :o که اینجا دیگه جای اشکاله. :(
الان مثال هم براتون می زنم.من یه بار یه یوزر با یه پسوورد 10 کاراکتری درست کردم و یه بار هم یه یوزر با یه پسوورد 9 کاراکتری. در هر دو صورت امتحان کردم و دیدم که وقتی یوزر را درست وارد می کنم + 8 کاراکتر از پسوورد صحیح وارد فولدر administrator میشه. در صورتی که من پسوورد کامل را ننوشته بودم و هنوز 1 یا 2 کاراکتر دیگش مونده بود.فکر کنم این قفل میگه :"یوزر که درسته ، پسوورد هم که 8 تا از حرف هاش درسته ؛ خوب دیگه گناه داره بنده خدا بزار کمکش کنم و اون یکی دو تا حرف باقی مونده را بهش تخفیف بدم."[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا باید با مهربونی بیش از حد این قفل چی کار کنم؟
محتویات فایل های htpasswd. و htacces. را هم براتون می زارم.(البته نترسید پسوورد و یوزرش را بعدا عوض می کنم.پس لطفا هی تذکر ندید!)
[size=10pt]
محتویات htacces.[/size]
کد:
AuthName "Restricted Area"
AuthType Basic
AuthUserFile /home/vol5/***********/User/htdocs/site/administrator/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
require valid-user
[size=10pt]محتویات htpasswd.[/size]
دقت کنید که یوزر در اینجا admin بوده و پسوورد هم aklwmb587 که در فایل htpasswd. به صورت بالا در اومده.همونطور که می بینید پسوورد 9 کاراکتری هست ولی شما با وارد کردن تنها 8 کاراکتر صحیح اول اون می تونید وارد فولدر administrator بشید.
لطفا نگید از کنترل پانل هاست پسوورد بزار روی فولدر، چون فعلا امکانش نیست.
به صورت ضمنی هم اگر کسی از نحوه ی تبدیل پسووردی که با آبی نوشتم به آنچه که در فایل htpasswd. تعریف شده ، اطلاع داره لطف کنه و بگه که چه جوری aklwmb587 تبدیل شده به 8JqwIq5WoxEFc
ببخشید.خیلی زور زدم تا منظورم را درست و کامل عرض کنم خدمتتون.
پیشاپیش ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــاعــــــــــــــــ ــــــــــلی
پاسخ : قرار دادن پسوورد روی فولدر administrator با htpasswd.
سلام
شاید محدودیت تعداد کاراکتر داره ;)
یا علی علیه السلام
سلام.خوب این محدودیت را چطوری میشه تغییر داد؟ ???
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی
سلام
آقا نکن این کارو منم :'(
یه سرچ زدم و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو یه نگاه بکن ، توضیحات لازم رو داده .
آخر این صفحه یه چیز خوبی داره که من دیدم اینطوری شدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
بگه که چه جوری aklwmb587 تبدیل شده به 8JqwIq5WoxEFc
شرمنده :P چیزی پیدا نکردم
امید وارم مشکلت حل بشه و دیگه اینطوری نبینمت .
موفق باشید
امیر
سلام امير جان :)ممنوم از جواب كاملت. رفتم توي لينكي كه داده بودي و خوب يه سري چيزدر مورد مكانيزم اين كار ياد گرفتم :o
ولي خوب هنوز اون مشكل بالا پابرجاست :-[ من محتويات فايل ها را با آنچه كه در اون صفحه گفته بود مقايسه و حتي محتويات htpasswd. را جايگزين كردم ولي هنوز همونطوريه.
نقل قول:
آخر این صفحه یه چیز خوبی داره که من دیدم اینطوری شدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب كدومش را مي گي؟ همون كه يوزر و پسوورد را بهش مي دي و encrypted password بهت مي ده؟
نقل قول:
شرمنده :P چیزی پیدا نکردم
دشمن شرمنده.حضورت براي من ارزشمنده :)
در ضمن من اين قضيه را با اين سايت درست كردم كه خوب حالا لينكش را مي زارم ولي اين مشكلي كه بالا گفتم هنوز هست.مي تونه مشكل از سرور باشه؟
ممنون...
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــــــ ـــــلي
سلام
الان دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم ، وگر نه الان بازم می سرچیدم !
ولی باز بذار برگردم دفتر سعی می کنم به یه نتیجه ای برسونمش . انشاا... درست میشه . احتمال اینکه مشکل از سرور باشه هم هست !؟
موفق باشید
امیر
دستت درد نكنه امير جان. :)فقط اگر سرچيدي و به نتيجه رسيدي لطف كن غير از نتيجه ؛ اون كليد واژه ي سرچ را هم بزار . ::)
قربانت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــلي
چرا از امکانات خود هاستتون استفاده نمیکنید؟ اگه مثلا cpanel داشته باشید به داحتی میتونید با امکانات کنترل پنل روی هر دایرکتوری که خواستید پسورد بزارید
سلام دوست عزيز :)
نقل قول:
لطفا نگید از کنترل پانل هاست پسوورد بزار روی فولدر، چون فعلا امکانش نیست.
ممنونم ازت...
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
با درود و سپاس
همم، چنین کاستی رو در برنامه ندیده بودم ولی داشتم آزمایش می کردم، دیدم هست! و در پایان به این پاسخ رسیدم که اگر پس از حروف، عدد بکار برود، اگر تنها یک کارکتر درست باشه، نیازی به وارد کردن مابقی نیست.
برای نمونه، من این ها رو آزمایش کردم :
SiadatI : باید بی کاست وارد بشه
Siadat123 : تنها Siadat1 نیاز هست
Siadat123i : جالب اینجاست که هتا(حتی) در اینجا هم نیازی نیست که i آخر وارد شود و با وارد شدن Siadat1 به ما پاسخ درست را خواهد داد.
خب از دیدگاه من بهتر است این رو به Apache گزارش بدیم تا خودشون پیگیری کنند اگر به پاسخ درستی رسیدم بی گمان باشید در اینجا خواهم نوشت.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
سلام. خیلی ممنونم از پاسختون.بابا دمتون گرمممممممممم ;)
خوب حالا این آپاچی جایزه ای چیزی نمی ده به ما که این سوتی را پیدا کردیم ;D
حالا به هر حال از همون حروفش استفاده می کنیم فعلا.باز جای شکرش باقیه که این یه راه هست. :)
باز هم ممنونم ازتون آقای سیادتی و امیر جان و حسین عزیز و dj_ahmad. ::)
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــــــل ی