سلام دوستان
قصد داریم در این تاپیک قالب های انگلیسی شیکی را که پیشنهاد بدید فارسی کنیم
لطفا هنگام معرفی موارد زیر را قید کنید
1- پیش نمایش
2- لینک دانلود
3- سایت سازنده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
قصد داریم در این تاپیک قالب های انگلیسی شیکی را که پیشنهاد بدید فارسی کنیم
1- پیش نمایش
2- لینک دانلود
3- سایت سازنده
باسلام
نوید جان اگر لطف کنید و قالب Pn-Pn را فارسی کنید ممنون می شم
لینک قالب در سایت اصلی smf
باتشکرکد:http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=5
قالب خوبیهف رفت در دستور کار
با سلام
نوید جان این قالب رو فارسی نکردید ؟
باتشکر
راستشو بگم یادم رفته بود
الان روی کاغذ نوشتم تا یادم بمونه
ممنون
با سلام
من احتياج به يه تمپليت دارم كه اولا كادر نمايش متن و عكس زياد باشه و تقريبا كل صفحه رو بگيره و ترجيحا منو ها در بالاي صفحه قرار بگيرن و خود قالب هم فارسي باشه.
اگر زحمت اين كار رو بكشيد ممنون مي شم
p30cloob عزیز لطفا نوشته آقا نوید رو بخونید و وقت این دوستان رو که دارند زحمت می کشند رو نگیرید:
1- پیش نمایش
2- لینک دانلود
3- سایت سازنده
ممنونم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نام قالب : ..HFG 3..
لینک قالب :  [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم لینک دموی قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست یکی شد
مرسی نوید جان
کارت عالیه ....
بچه ها قدر نوید رو بدونید
من هم یه قالب پیشنهاد می کنم ...
ممنون
این قالب هم چشممو گرفته ....
بازم ممنون
[quote author=نوید link=topic=13965.msg74124#msg74124 date=1212667619]
1- پیش نمایش
2- لینک دانلود
3- سایت سازنده
[/quote]
[quote author=javid2005 link=topic=13965.msg93115#msg93115 date=1226363407]
مرسی نوید جان
کارت عالیه ....
بچه ها قدر نوید رو بدونید
من هم یه قالب پیشنهاد می کنم ...
[/quote]
پیش نمایش :
نام قالب : Fade2White
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=javid2005 link=topic=13965.msg93116#msg93116 date=1226363980]
این قالب هم چشممو گرفته ....
[/quote]
پیش نمایش :
نام قالب : ...The Hobbit...
دمو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
;)
ممنونم سعید جان .. خیلی زحمت کشیدی
من هم پیش نمایش قالب پیشنهادی تو و Enterhost رو قرار میدم
[quote author=سعید link=topic=13965.msg93100#msg93100 date=1226353174]
نام قالب : ..HFG 3..
لینک قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم لینک دموی قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست یکی شد
[/quote]
پیش نمایش:
[quote author=Enterhost link=topic=13965.msg75030#msg75030 date=1213376538]
باسلام
نوید جان اگر لطف کنید و قالب Pn-Pn را فارسی کنید ممنون می شم
لینک قالب در سایت اصلی smf
باتشکرکد:http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=5
[/quote]
پیش نمایش:
[quote author=javid2005 link=topic=13965.msg93157#msg93157 date=1226392916]
ممنونم سعید جان .. خیلی زحمت کشیدی
من هم پیش نمایش قالب پیشنهادی تو و Enterhost رو قرار میدم
[/quote]
متشکرم. امام من پیش نمایش رو گذاشته بودم!
روی QUOTE کلیک کنید ببینید توی سورس هست!
احتمالا simplemachines طوری تنظمی کرده بقیه نتونن عکس هاشو بخونن!
یا علی
[quote author=سعید link=topic=13965.msg93171#msg93171 date=1226397916]
متشکرم. امام من پیش نمایش رو گذاشته بودم!
روی QUOTE کلیک کنید ببینید توی سورس هست!
احتمالا simplemachines طوری تنظمی کرده بقیه نتونن عکس هاشو بخونن!
[/quote]
شک نکن همینطوره ... عکس های پیوست هم در همه smf ها اینطوریه ....
به همین دلیل من پیش نمایش نذاشتم تا با کلیک روی لینک پیش نمایش دیده بشه .. با این حال این کارمون بهتر شده .. چون کاربران همینجا پیش نمایش رو می بینند ... راستی من تا چند روز نیستم ... امیدوارم انجمن به خوبی پیش بره .. یا علی
من توی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بیان کردم که آقا سعید این تاپیک رو به من نشون دادن.
این قالب برای اس ام اف دو هست
چند رنگه و خیلی قشنگه
خیلی هم جذاب هست.
سلام و درود...
لطفا قالب مجید آنلاین رو که قالب vb هست تبدیل کنید به smf چون قالب پر ترفداری هست...
ممنون و یا حق...
سلام آقا نويد وبا تشكر از زحماتتون
اين قالب قبلا فارسي شده ولي .... گلاب به روت .... ^-^
اگه امكانش هست شما زحمتش رو بكشيد
پيش نمايش:
لينك:
http:// www. jpr62.com/theme/index.php?PHPSESSID=57f1c4518bb93866a93580ca304e79 f0&theme=110
و اگه بشه براي نسخه 2 هم كامل جواب بده كه عاليه
موفق باشد
حق نگهدارتون
سلام
برای نسخه 2 فعلا ابزاری ارائه نمیدیم تا نسخه فارسی را منتشر کنیم
[quote author=virangar65 link=topic=13965.msg109505#msg109505 date=1246978890]
سلام و درود...
لطفا قالب مجید آنلاین رو که قالب vb هست تبدیل کنید به smf چون قالب پر ترفداری هست...
ممنون و یا حق...
[/quote]
منظورتون این قالب هستش دوست عزیز
کدوم یک از قالب ها تا الان فارسی شده؟
قالب های فارسی شده در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هستند.