سلام
دوستان  سه تا قالب می زارم اگه کسی خواست دانلودش کنه . به نظر من که قالبهای توپین ;)
قالب شماره ا : :)
قالب شماره 2: :)
قالب شماره 3: :)
** لینک ها ویرایش شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان  سه تا قالب می زارم اگه کسی خواست دانلودش کنه . به نظر من که قالبهای توپین ;)
قالب شماره ا : :)
قالب شماره 2: :)
قالب شماره 3: :)
** لینک ها ویرایش شد
یک پیش نمایش ازشون بزاریذ و آیا فارسی هستن؟
لطفا اسم قالب ها رو بنویسید و در ضمن سایت بالا برای دانلود باز نشد
من لینک ها رو ویرایش میکنم که در صورتی که کامرشیال بودن قوانین رعایت شده باشه
اگر ممکنه دوباره به همراه یک عکس + یک اسم از قالب + لینک دانلود + اینکه فارسی هست یا خیر بگذارید
بسیار ممنون
یاعلی
باسلام
با عرض پوزش به دلیل ارسال ناقص کامنت به عرض می رسانم : بله هر سه قالب فارسی هستند
و اما قالب ها همراه عکس :
قالب شماره 1:
نام قالب :digitaleye_moon
تصویر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-------------------------------------------------
قالب شماره 2:
نام قالب :daydream2blue_451a
تصویر: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-----------------------------------------------
قالب شماره 3:
نام قالب:digitaleye_drop
تصویر:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--------------------------------
در ضمن خودم تست کردم لینک دانلودها هم سالم هستند و مشکلی ندارند . امیدوارم برای کاربران عزیز مامبو مفید واقع بشه. ;)
قالب های قشنگی من تست کردم جالب بود
فقط قالب وسطی یک خطا می داد
templates\daydream2blue_451a\index.php on line 23
موفق باشید
نمی دونم مشکل از من هست یا ...
ولی من عکس ها رو ندیدم ! لود نشدند
سلام :)
آقا مجید هم لینکها سالمه و هم عکسها لود می شه . ;)
بله دیدم الان مرسی
آقا اگر قالب ها رو تست کردید و مشکلی نداشت بفرمایید تا در مامبو دیگ هم منتشر کنیم دوست عزیز خودتون هم یک مرور دیگه بکنید اگر مشکلی نداره منتشر کنیم
دوستان دیگه هم خوب تست کنن و نظرشون رو بگن
یاعلی
مشکلی از بابت ارور نداره ولی خوب ماژول ها رو حوب نشون نمیده، یعنی همه ماژول ها رو توی یک کادر نشون میده و تفکیک نمیکنه.
آف تاپیک: میشه یه تاپیک در بخش متفرقه ایجاد کرد تا با بچه های مامبولرن تبادل لینک داشته باشیم؟
[quote author=مجید link=topic=14109.msg75272#msg75272 date=1213548289]
بله دیدم الان مرسی
آقا اگر قالب ها رو تست کردید و مشکلی نداشت بفرمایید تا در مامبو دیگ هم منتشر کنیم دوست عزیز خودتون هم یک مرور دیگه بکنید اگر مشکلی نداره منتشر کنیم
دوستان دیگه هم خوب تست کنن و نظرشون رو بگن
یاعلی
[/quote]
[quote author=emad_67 link=topic=14109.msg75284#msg75284 date=1213551124]
مشکلی از بابت ارور نداره ولی خوب ماژول ها رو حوب نشون نمیده، یعنی همه ماژول ها رو توی یک کادر نشون میده و تفکیک نمیکنه.
آف تاپیک: میشه یه تاپیک در بخش متفرقه ایجاد کرد تا با بچه های مامبولرن تبادل لینک داشته باشیم؟
[/quote]
سلام
آقا مجید بفرموده شما دوباره تست کردم مشکلی نداشتن . ارور هم که نداره . ولی شاید ایرادی که دوستان بگیرن از بابت کم بودن موقعیت ماژولها باشه که اونم می تونن به سیلقه خودشون اضافه کنن.
موفق باشید
پس ممنون میشم برای هر قالب یک تاپیک جداگانه باز کنید !
عکس + عکسی از موقعیت ماژول ها و کمی توضیحات در تاپیکتون بدید برای هر قالب عکس ها واضح باشن
اسم خودتون رو هم بنویسید تا با نام خودتون منتشر کنم
یاعلی
سلام
چشم . ;) آقا مجید ایجاد شد. adinehzadeh
مرسی از نظرات تقریبا تو cssحل شد
بدرود
در تا پیک های جداگانه شما
گفتم که اگر ممکنه هست در جایی دیگر هم آپلود کنید
لینک مشکل داشت و نشد به درستی دانلود بشه
ممنون میشم تصاویر رو هم اصلاح کنید و در تاپیک های مربوطه اش قرار بدید
این تاپیک قفل شد تا در تاپیک های مربوطه اش پیگیری شود
ممنون