-
InFo Bar
سلام دوستان اینم یه ماژول کوچولو ولی بدرد بخور فکر کنم تا الان اینو تو خیلی از انجمن ها دید ولی این یکی واسه صفحه اصلی مامبو و وقتی کسی تو سایت عضو نباشه براش به نمایش در میاد .کلا چیز جالبیه
[img width=640 height=22]http://i30.tinypic.com/28uofo1.jpg[/img]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : InFo Bar
سلام.بله اگه با مامبو درست كار كنه چيز كاربردي و در عين حال جالبي هست. :D
ممنون...
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــــلي
-
-
راستی فراموش کردم بگم اگه امکانش هست در Mambo digg هم قرار بدید ممنونم
-
-
سلام حتما دوستان همه چک کنن اگر مشکلی نباشه منتشر کنیم !
یاعلی
-
سلام.من چک کردم مشکلی نبود.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــــــلی
-
این ماژول رو باید در چه موقعیتی انتشار داد من توی هر موقعیتی انتشار میدم جواب نمیده
-
سلام
بستگی به قالب داره مثلا من توی قالب 2007 توی موقعیت user2 و user3منتشر کردم تا نمایش داده شد
شاید نیاز باشه خودتون یک موقعیت جدید تعریف کنید
یا حق
-
بله همون طور که مجید جان گفتن بهتر هستش یه موقعیت جدید خودتون تعریف کنید و اون موقعیت رو بالای صفحه بزارید.
راستی آقا محسن قرار بود این ماژولو تو مامبو دییگ قرار بدید خبری نشد
-
این ماژول دو تا مشکل داره 1 اینکه راست به چت نیست و دوم اینکه آیکونش کامل نشون نمیده خودتون ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=pctaz link=topic=14132.msg77631#msg77631 date=1215279484]
این ماژول دو تا مشکل داره 1 اینکه راست به چت نیست و دوم اینکه آیکونش کامل نشون نمیده خودتون ببینید
[/quote]
فکر کنم مشکل قالبتونه ! ;)
-
مشکلی نداشت روی این آدرسی که داشتید هم راست به چپ بود هم آیکون لود شده بود
-
من از کد دستی استفاده کردم
-
سلام
نمیخوام بزنم تو حالتون :) ولی فکر کنم این ماژول رو قبلا درست کردیم :) کارهای نهاییش رو هم بلال انجام داد... اگر کسی خاطرش باشه :)
به هر حال دستتون درد نکنه :)
یا علی علیه السلام