رفتن از جملای بی پشتیبان به مامبو
سلام
آقا من از جملای سایت joomla.ir مرحوم استفاده می کنم و با توجه به مشکلی که برای این سایت پیش اومد و یک سری مشکلات دیگه قرار بر این شدئ که به مامبو مهاجرت کنیم.
حالا چند تا سوال داشتم.
اولا من ورژن جملای خودمواز کجا بدونم؟
دوما مامبویی که در قسمت داونلود وجود دارد 4.5.3h است. من اونو داون و نصب کنم یا نسخه جدید به زودی بیرون می یاد؟ و برای اون صبر کنم؟
سوم اینکه. توی این مامبوی مامبو لرن چه قسمتهایی رو خود مامبو لرن گذاشته که نمی شه تغییر داد؟(البته برای من فوتر و اینکه پایینش نوشته باشه که اینو کی فارسی سازی کرده مشکلی پیش نمی یاره چون این حق تیم مامبو لرنه و سوال من درباره چیزهای مهمتر از اینه )
Re: رفتن از جملای بی پشتیبان به مامبو
سلام
کاری که آقای رادمهر گفتند روشی است که میتونید برای تبدیل از جوملا به مامبو استفاده کنید اما اگر میخوایید خیالتون راحت بشه و کار بودن نقص انجام بشه میتونید این کار رو به تیم خدمات مامبولرن بسپارید .
برای این منظور به info [at] mambolearn .com میل بزنید .
موفق باشید
سلام
آیا خودم هم می توانم انجام دهم. البته جسارت است :-X فقط خواستم سوال کنم.
یعنی کپی پیست کنم بره پی کارش؟
سلام
چرا که نه ... حتما میتونید
فقط قبلش بکاپ بگیرید تا در صورت بروز مشکل بتونید به حالت قبل برگردونید .
یا علی
پاسخ : رفتن از جملای بی پشتیبان به مامبو
آقا جون مادرتون یکی کمک کنه من جوملامو می خوام به مامبو تبدیل کنم . نمیشه. برای امتحان روی لوکال نصب میکنم اما کاملا قاط میزنه. پسوند دیتابیساشم از jos به مال مامبو تبدیل کردم ولی نشد. جوملا 1.0.15 هستش و می خواهم حداقل به مامبو 4.6.2 تبدیل کنم.
دارم منفجر میشم - کمک کنید
دوست عزیز ببخشید این قدر رک میگم این قدر شتاب زده همچین کاری انجام ندید !!! Joomla.ir و هر سایت دیگه ای را دور بریزید لطفا و منطقی برخورد کنید ! اول از همه شما اگه میتونید به 1.5 آپگرید کنید و مهم تر از اون اگه برای پشتیبانی میخواین بیاین مامبو همچین کاری نکنید ! چرا ؟ پشتیبانی مامبولرن برای مامبو خوبه اما ببینید کاری که میکنید در چه حدی میارزه ؟ مامبو از نظر جهانی اصلا به اندازه جوملا پشتیبانی نمیشه و کامپوننت ، ماژول و ... براش اصلا به اون اندازه نیست . شما سعی کنید فعلا مشکلاتتون را با استفاده از سایت انگلیسی زبان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رفع کنید تا ببینیم بعدا چه اتفاقی میوفته مامبو هم پشتیبانی خوبی ممکنه داشته باشه اما مشکلات فاحشی هم داره که نمیشه ازش گذشت . پیشنهاد بنده اینه که به 1.5 تبدیل کنید و از پشتیبانی انگلیسی اون انجمن استفاده کنید الان هم دارم توش میگردم پشتیبانی خوبی داره .
موفق باشید
[quote author=shariati link=topic=1482.msg70952#msg70952 date=1210423318]
آقا جون مادرتون یکی کمک کنه من جوملامو می خوام به مامبو تبدیل کنم . نمیشه. برای امتحان روی لوکال نصب میکنم اما کاملا قاط میزنه. پسوند دیتابیساشم از jos به مال مامبو تبدیل کردم ولی نشد. جوملا 1.0.15 هستش و می خواهم حداقل به مامبو 4.6.2 تبدیل کنم.
دارم منفجر میشم - کمک کنید
[/quote]
برای تبدیل می تویند با تیم مامبولرن تماس بگیرید تا به راحتی این تبدیل برای شما انجام بشه و به مامبو مامبولرن کوچ کنید بدون هیچ مشکلی
اگر نیاز دارید
موفق و پیروز باشید
من هنوز هیچ مبدلی ندیدم که بشه جوملا 1.0.15 را به 1.5 تبدیل کرد. اگه چیزی دیدین به منم بگین. ما زبانمون فارسیهو نیاز به پشتیبانی فارسی داریم برای همینه که می خوام به مامبو کوچ کنم. درسته که مامبو نسبت به جوملا مشکلات بیشتری داره و لی حداقل برای زبان فارسی پشتیبانیش خیلی بهتره.
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=1482.msg70954#msg70954 date=1210425145]
دوست عزیز ببخشید این قدر رک میگم این قدر شتاب زده همچین کاری انجام ندید !!! Joomla.ir و هر سایت دیگه ای را دور بریزید لطفا و منطقی برخورد کنید ! اول از همه شما اگه میتونید به 1.5 آپگرید کنید و مهم تر از اون اگه برای پشتیبانی میخواین بیاین مامبو همچین کاری نکنید ! چرا ؟ پشتیبانی مامبولرن برای مامبو خوبه اما ببینید کاری که میکنید در چه حدی میارزه ؟ مامبو از نظر جهانی اصلا به اندازه جوملا پشتیبانی نمیشه و کامپوننت ، ماژول و ... براش اصلا به اون اندازه نیست . شما سعی کنید فعلا مشکلاتتون را با استفاده از سایت انگلیسی زبان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رفع کنید تا ببینیم بعدا چه اتفاقی میوفته مامبو هم پشتیبانی خوبی ممکنه داشته باشه اما مشکلات فاحشی هم داره که نمیشه ازش گذشت . پیشنهاد بنده اینه که به 1.5 تبدیل کنید و از پشتیبانی انگلیسی اون انجمن استفاده کنید الان هم دارم توش میگردم پشتیبانی خوبی داره .
موفق باشید
[/quote]
مشکلات فاحش ؟
اگر لطف کنید لیست کنید ممنون میشم .
[quote author=shariati link=topic=1482.msg71100#msg71100 date=1210507638]
من هنوز هیچ مبدلی ندیدم که بشه جوملا 1.0.15 را به 1.5 تبدیل کرد. اگه چیزی دیدین به منم بگین. ما زبانمون فارسیهو نیاز به پشتیبانی فارسی داریم برای همینه که می خوام به مامبو کوچ کنم. درسته که مامبو نسبت به جوملا مشکلات بیشتری داره و لی حداقل برای زبان فارسی پشتیبانیش خیلی بهتره.
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک بالا را بخون فکر کنم بتونه کمکت کنه برای تبدیل به 1.5 .
[quote author=فیروزمندان link=topic=1482.msg71101#msg71101 date=1210507708]
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=1482.msg70954#msg70954 date=1210425145]
موفق باشید
[/quote]
مشکلات فاحش ؟
اگر لطف کنید لیست کنید ممنون میشم .
[/quote]
محسن جان یک مثال کوچیک در اسرع وقت لیست بیشتری در اختیارتون میگذارم :
مشکل صفحه بندی در مامبو برای مقالات ...
مشکل رو میشه باز تر کنید ؟ و دقیقا توضیح بدید .
منتظر لیست شما هستم .
[quote author=فیروزمندان link=topic=1482.msg71106#msg71106 date=1210508126]
مشکل رو میشه باز تر کنید ؟ و دقیقا توضیح بدید .
منتظر لیست شما هستم .
[/quote]
چرا نشه عزیزم ؟
شهر سخت افزار الان مشکل داره که هنوز حل نشده حل شد مثلا به لینک زیر برید : ( مقالات یا مطالبی که صفحه بندی شده ) :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد میبینید که وقتی از صفحه بندی پایین روی برای مثال 2 به معنای صفحه دوم کلیک میکنی میره لیست کل مطالب این مشکل فکر قدیمی بوده درسته ؟
اینکه سایت شما مشکل داره ممکنه دلیلش چیز دیگه ای باشه ....
شما مامبو 4.6.2 فارسی مامبولرن رو نصب کنید ببینید مشکلی میبینید !
یا بقول شما مشکل فاحشی داره !!!
اگر دیدید حتما لیست کنید چرا که بی صبرانه منتظر لیست مذکور هستم !
[quote author=فیروزمندان link=topic=1482.msg71109#msg71109 date=1210508506]
اینکه سایت شما مشکل داره ممکنه دلیلش چیز دیگه ای باشه ....
شما مامبو 4.6.2 فارسی مامبولرن رو نصب کنید ببینید مشکلی میبینید !
یا بقول شما مشکل فاحشی داره !!!
اگر دیدید حتما لیست کنید چرا که بی صبرانه منتظر لیست مذکور هستم !
[/quote]
چشم روی لوکال نصب میکنم یا روی یک هاست در همین تاپیک مشکل را روی اون سایت میگم ...
استادان گرامی اگه دعواتون تموم شد، منه حقیر هم راهنمایی کنید چکار کنم. برای تماس با تیم مامبولرن به همون ایمیل سایت ایمیل بزنم و اینکه دیتابیسمو که بک آپ گرفتم بفرستم؟
در ضمن مامبو رو با مامبو سرور تست کنید مشکل داشتن یادتون میره :D
سلام
اینجا دعوایی کسی با کسی نداره !
جناب شهریار "Shahrsakhtafzar" گفتن که مامبو اشتباهات فاحشی داره ! من هم برای این گفتشون ازشون دلیل خواستم . که انشالله ایشون لیست این اشتباهات رو برای ما ارسال میکنند !
درخواست خودتون رو به صورت خصوصی برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بفرستید .
یا علی