-
خطای پل smf
سلام من از راهنمایی هاتون استفاده کردم منتها وقتی می خوام که تنظیمات اولیه رو اعمال کنم این پیغام بالا میاد :
Notice: Undefined variable: cb_reg in /home/u114230/public_html/kahf/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 55
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
پاسخ : خطای پل smf
اگر نسخه PHP شما بالای 5.2 است این عمل را انجام بدید تا مشکل حل بشه:
فایل includes/core.helpers.php باز نمایید
این عبارت را پیدا کنید:
کد:
$my =& mamboCore::get('currentUser');
و با این عبارت جایگزین نمایید:
کد:
$configuration =& mamboCore::getMamboCore();
$my =& $configuration->get('currentUser');
-
مطمئنید که آدرس رو درست دادید
من تو پوشه includ فقط فایل core_classes رو می بینم فایلی رو که شما گفتید اصلا نیست
-
بله آدرس درسته ، من مجددا چک کردم
-
سلام
من هم این فایلی که فرمودید ندارم (البته روی لوکال)
-
روی مامبو دارید جستجو میکنید؟
-
من هم روی مامبو دنبالش گشتم هم SMF و هم کل دایرکتوری Wamp
-
میخواهید براتون آپلودش کنم تا ببینیدش؟
-
نوید خان باور کن توی مامبوی من نیست
در ضمن متشکر میشم در مورد مشکل من در مورد پل SMF با CB در اینجا هم یه نگاه بندازید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
در مورد CB هنوز وقت نکردیم بسته فارسی ساز را اصلاح نماییم
در مورد این موضوع هم نمیدونم ، شاید چون این فایل نیست ارور میده!
-
سلام
نوید خان میشه این فایل رو آپلود کنید تا قرارش بدیم همونجا که فرمودید شاید مشکل حل شد؟
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام ممنون خیلی بهتر شد اما هنوز این پیغام رو میده :
Notice: Undefined variable: smfbLanguage in /home/u114230/public_html/kahf/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 732
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u114230/public_html/kahf/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 732
-
می بخشید باید توضیح میدادم که پیغام بالا رو هنگام انتقال کاربران مامبو به smf و بلعکس میده
تو صفحه تنظیمات هم این ارور رو میده :
Notice: Undefined variable: cb_reg in /home/u114230/public_html/kahf/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 55