مشکل ایندکس (خیلی سرچ کرم اما به نتیجه نرسیدم)
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیز
دوستان من خیلی وقته که با اس ام اف یه انجمن راه انداختم، همه کاری هم برای ایندکس شدن انجام دادم(نصب بسته های SEF) اما تا این لحضه تاپیکهای من رو توی گوگل و سایر موتورها نمیاره
آدرس انجمن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته من قبلاً انجمن رو توی یه ساب دومین نصب کرده بودم! الان حدوداً 2 الی 3 ماهی میشه که به اینصورت نصبه :-\
از مدیران عزیز اگه نیاز به یوزر و پسورد ادمین دارن برای چک کردن بگید تا پیغام خصوصی بزارم براتون؟
ممنون از لطف و پشتیبانی تیم مامبولرن :)
پاسخ : مشکل ایندکس (خیلی سرچ کرم اما به نتیجه نرسیدم)
نصب بسته SEF به تنهایی کافی نیست
موارد زیر را رعایت کنید تا به سادگی سایتتون ایندس بشه:
1- xml انجمن را بدید به گوگل
2- بک لینک ایجاد کنید(مثلا لینک انجمنتونو بزارید تو امضاتون در مامبولرن)
همین 2 مطلب ساده به راحتی انجمن شما را ایندس میکنه ، برای ایندکس حرفه ای تر نیاز به مشاوره دارید
ممنون از راهنمایتوت
من لینک XML رو ست کردم یه بار با همون add url
اما زیاد تاثیر نداشت. من میزنم site:ir-agri.com/forum برای دیدن صفحات ایندکس شده ! اما اصلاً هیچ کدوم از تاپیک ها ایندکس نشده!
چطوری میتونم باهاتون مشاوره کنم در این زمینه؟
چقدر بک لینک دارید؟
برای مشاوره میتونید با sales [at] mambolearn.com تماس بگیرید ، راهکاری برای شما لحاظ خواهد شد و مسلما نتیجه آن را خواهید دید
موفق باشید
اگه بک لینک هم نداشته باشه بلاخره خود مطلب ایندکس نمیشه ؟
چشم من حتماً باهاتون تماس میگیرم! ممنون
[quote author=hadiroohi link=topic=14198.msg75450#msg75450 date=1213645027]
اگه بک لینک هم نداشته باشه بلاخره خود مطلب ایندکس نمیشه ؟
[/quote]اگ بک لینک نداشته باشید گوگل خیلی دیر ایندکستون میکنه
ولی آقای نوید درسته که تاپیک ها رو ایندکس نکرده ! اما خود اس ام اف و حتی کاربرانی که عضو میشن رو زود ایندکس میکنه
خب باید روش هایی رو در پیش بگیرید که سایر موارد رو هم زود و خوب ایندکس کنه !
نوید بالا براتون توضیح داد
تکنیک های SEO بحث گسترده ای داره که خیلی هاش هم رایگان نیست (در کل دنیا )
یاعلی
مجید جان و آقا نوید من خودم خیلی از تکنیک های SEO رو میدونم و روشون کار کردم!
اما توی اس ام اف نمی تونم جواب بگیرم! خیلی از روشها رو هم تست کردم
آخر سر برای اینکه بتونم خوب نتیجه بگیرم فکر کنم مجبورم از مجتمع سازها استفاده کنم تا لاقل توی سایت جوملای خودم بهتر نتیجه بگیرم :D
سلام
شاید خیلی از روش ها رو درست پیاده نکردید . خیلی از روش ها اگر درست استفاده نشن نه تنها سودی نداره بلکه ضرر هم داره
شما برای نمونه انجمن مامبولرن رو ببینید .
پست جدیدی بزنید و بعد 1-2 ساعت گوگل رو چک کنید میبینید که ایندکس شده ... انجمن مامبولرن از SMF استفاده میکنه ...
یا علی
آقای فیروزمندان میشه من یوزر و پسورد انجمن رو بهتون بدم شما یه چک کنید؟ ممنون میشم
سلام
چک کردم . فقط صفحه اول انجمن شما ایندکس شده
یه نمونه ساده از مشکل شما :
کد:
<meta name="keywords" content="انجمن های بحث و گفتمان کشاورزی - پرسش و پاسخ- رشته های کشاورزی- مقالات کشاورزی- آموزش کشاورزی" />
شما بین keyword ها از - استفاده کردید که کاملا اشتباه است ! شما میبایست بین کلمات کلیدی از , استفاده کنید
برای اینکه بیشتر با این مقوله آشنا بشید مقالات زیر رو مطالعه کنید :[size=13pt]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/size]
یا علی
ممنون از راهنمایتون آقای فیروزمندان
حتماً حل میکنم
راستی یه چیزه دیگه! آقای فیروزمندان من بسته های Advance SEF Urls - Override SEF Checks - Pretty URLs Base رو نصب کردم و ینکه سرور من ویندوز هست! از کجا میتونم بفهمم که ای بسته ها درست کار میکنن یا نه؟
بی نهایت از پشتیبانی و لطفتون ممنونم :x
[quote author=hadiroohi link=topic=14198.msg75884#msg75884 date=1213888655]
ممنون از راهنمایتون آقای فیروزمندان
حتماً حل میکنم
راستی یه چیزه دیگه! آقای فیروزمندان من بسته های Advance SEF Urls - Override SEF Checks - Pretty URLs Base رو نصب کردم و ینکه سرور من ویندوز هست! از کجا میتونم بفهمم که ای بسته ها درست کار میکنن یا نه؟
بی نهایت از پشتیبانی و لطفتون ممنونم :x
[/quote]
از آدرس هایی که ایجاد میشن متوجه میشید مثلا شدن از PHP به HTML
توی سرور ویندوز هم مگه این امکان وجود داره؟
به طور نرمال نمیشه کاری کرد باید Mod_rewrite نصب باشه تا بشه آدرس ها رو عوض کرد
اما به طور
راه حل هایی هم برای سرور ویندوز هست که البته 100 درصد باید سرور فراهم کنه برای شما
یاعلی