سلام
این یک سمینار در مورد فایرفکس 3 با اعطای گواهینامه کاربری فایرفوکس در ایران برگزار میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جالبه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این یک سمینار در مورد فایرفکس 3 با اعطای گواهینامه کاربری فایرفوکس در ایران برگزار میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جالبه
کرمان -کاش لا اقل تهران بود ما هم می تونستیم یه سر بزنیم
آره خیلی بعد شد کرمانه
نوید :
موضوعات مورد بحث دقیقا چیاست ؟
کیا قراره صحبت کنن ؟
چند ساعت هست ؟
اگر فیلم برداری بشه امکان در اختیار قرار دادن فیلمش هست ؟
این گواهینامه از طرف کجا صادر میشه ؟
یا علی
زمان سمینار 9 الی 12
اطلاع بیشتر تماس با :abbas.asjadi[at]gmail.com
1- موضوعات
- چرا فایرفوکس؟
- متن باز چیست
- الحاقات فایرفکس
- فارسی سازی فایرفکس
- مقایسه مرورگرها
- و 10 موضوع دیگر در این زمینه
2- زمان 3 ساعت
3- این گواهینامه را اتاق بازرگانی صادر میکنه
4- فیلم برداری هم میشه و خبرش در صدا و سیما و روزنامه ها میاد
5- سخنران ها تا روز سمینار اعلام نمیشن
10 موضوع دیگر چی هستن ؟ سکرِت ان مگه ؟
من به نمایندگی همه تون شرکت میکنم ، فقط امیدوارم فایده ای داشته باشه !
که احتمالاً داره ، رشد کاربرانِ فایرفاکس دولوپرها رو خوشحال میکنه !
** دو پست شما یکی شد !
[quote author=جاوید link=topic=14343.msg76271#msg76271 date=1214234187]
رشد کاربرانِ فایرفاکس دولوپرها رو خوشحال میکنه !
[/quote]
ایشالا که اینجوری شه! آخه من موندم این چهارصد هزار نفری که تو ایران فایرغاکسو دانلود کردن چرا ازش استفاده نمی کنن؟؟؟ هر چی من به آمار بازدید کننده های چند تا سایت عمومی نگاه می کنم. بالای 90% از IE استفاده می کنن!!!
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه. ;) اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و ارائه شدن بسته های اصلاحی هست که مایکروسافت هم می ده! (البته یه مدت می گه نه مشکلی نیست بعد خودش مثل بچه ی آدم بسته اصلاحی رو ارائه می کنه که به خاطر این داستان یه کم دیر اصلاحیه ارائه می کنه)
نکته بعد این که قربون فایر فوکس بشم الهی! قربونش برم همچین محیط کاربری باحالی داره که نگو! می گن قابلیت اضافه شدن پوسته داره! خوب به چه درد می خوره! مثلا در مورد همین نسخه 1 و 2 و 3 که همش مثل هم. مایکروسافت بدبخت حداقل با ارائه هر ورژن از Internet Explorer یه پوسته خوشگل ارادئه کرده که آدم تا مدت ها حالشو می بره و تا وقتی خسته بشه نسخه بعدی مرورگر رو عرضه کرده.
نکته بعد سرعت هست که می گن فایرفاکس سرعتش بیشتر از ie هست. پس این افراد بهتره برند نبال Browser های دیگه مثل Opera که سرعت بیشتری نسبت به Firefox داره یا Safari اپل که سرعت قابل ملاحظه تری نسبت به همشون داره و چندین برابر سریع تر از بقیه رقبا قرار می گیره.
یه نکته اینجا مخفی هست اونم اینه که کسانی که دنبال فایرفاکس هستند اصولا دنبال برنامه های متن باز یا همون اوپن سورس هستند و با برنامه هایی که به صورت تجاری عرضه می شه مخالفتند برای همین به شدت با IE که از جبهه ی مقابل هست مخالفت می کنند. البته جنگ بین جامعه اوپن سورس و مایکروسافت یه جورایی دیگه هم هست. جنگ گوگل و مایکروسافت. بزرگترین حامی فایرفاکس گوگل هست در مقابل اینترنت اکسپلورر مایکروسافت.
تازه برنامه جالب تر هم می شه. گوگل یه جور انحصار می کنه مایکروسافت یه جور. طبق قانون عقلی کسی که چیزی تولید می کنه باید از مزایای اون هم برخوردار بشه. تصور کن شما یه خانه بسازید و بعد یک نفر دیگه بیاد بگه طبق قوانین مثلا متن باز شما باید خونتون رو مفتی بدی بقیه حالشو ببرند! خداییش کی دیگه حال کار کردن داره. اگه همین حالا مایکروسافت کنار بکشه اوپن سورس هم اون روی سکه را، رو می کند.
براتون مثال بزنم. لینوکس برنامه متن باز هست اما به عنوان مثال رد هت به صورت تجاری عرضه می کنه! میترا از مشتقات CMS های رایگان هست اما نسخه پورتال با قیمت های باور نکردنی عرضه می شه! چرا؟ چون اگه طراح میترا پول نگیره چه کار کنه! نون خشک بخوره! هم حق داره بگیره و هم طبق نظرات خودشون در مورد متن باز حق نداره.
حالا اگه متن باز (اوپن سورس) توی این جنگ برنده بشه باز هم همین داستان ادامه داره با این تفاوت که افراد بیشتری روی یک برنامه کار می کنند و کار می گویند (تاکید می کنم می گویند) بهتر از آب در می آید. به ماند که لینوکس با این همه برنامه نویس در سراسر دنیا هنوز هیچ برتری خاص نصبت به ویندوز نداره.
شما بهترین برنامتون رو مجانی ارائه نمی کنید! بهترین برنامه نویس های دنیا (نابغه های رایانه) توی مایکروسافت جمع نشدند که زحمت بکشند و ما مفت مفت از دست رنجشون استفاده کنیم.
آقا خلاصه بگم، کشککی وارد جنگ اینا نشید چون سرو ته یه کرباس هستند. کسایی هم که می گند ویندوز بد لینوکس خوب! یا فایر فاکس خوب آی ای بد! اینا چشماشون رو به خوبی های IE بسته اند، همچنین همون چشماشون روی بدی های فایرفاکس بسته هست.
والسلام نامه تمام.
سلام دوست عزیز ،
شما نسبت خانوادگی چیزی با بیل گیتس دارید؟!
خیلی وقت بود کسی از ie تعریف نکرده بود...
دوست عزیز, ما همگی این قلم فرسایی شما رو ندیده میگیریم, شما هم لطفا جای دیگه این حرفها رو نزن چون فقط اسباب خنده دیگران میشی و فقط با این حرفها سفاحت خودتون رو اثبات میکنید, از اینکه رک گفتم معذرت ولی فکر نکنم جای شما تو اینجور مباحث باشه, بهتر قبل از اینکه چیزی رو بدونی راجع بهش اینجوری اظهار نظر نکنی.نقل قول:
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه. چشمک اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و ارائه شدن بسته های اصلاحی هست که مایکروسافت هم می ده! (البته یه مدت می گه نه مشکلی نیست بعد خودش مثل بچه ی آدم بسته اصلاحی رو ارائه می کنه که به خاطر این داستان یه کم دیر اصلاحیه ارائه می کنه)......
منم نظر دوستان رو تایید می کنم .فاحش ترین اشکال IE زمانی مشخص می شه که بخواید سایت طراحی کنید و خواهید دید که چه جوری آدمو کلافه می کنه تا سازگار بشه . این چیزی نیست که من می گم اینو همه می گن .شما هم برید یه مقدار تحقیق کنید و در مورد فایر فاکس اطلاعات جمع کنید تا یه وقت مشکلی واستون پیش نیاد و همون طور که دوستمون گفتن مورد تمسخر کسی قرار نگیرید
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76287#msg76287 date=1214255276]
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه. ;) اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و
والسلام نامه تمام.
[/quote]
سلام
آقا خدا دلت شاد کنه اول صبحی کلی خندیدیم
در ضمن آماری که من دارم مقدار استفاده از فایرفوکس برای بازدید از وب سایت ها یک مقدار کمتر از IE (5%) .
سلام
احتمالا این دوست عزیز پسر خله بیلی هست
عذرخواهی میکنم ولی خیلی خندیدیم
گویی اصلا هیچ اطلاعاتی ندارن و احتمالا با IE هم اصلا کار نکردن
یا حق
انگار واجب شد یه کم دیگه برای روشن شدن لامپ های بالا سرتون قلم بفرسایم. منم کار شما رو به حساب اون O3 تروپوسفری می زارم که بالاسرتون رو گرفته! شما چی کار می کنید که برای طراحی سایتتون کلافتون کرده. فکر کنم هنوز کار داره تا برنامه نویسیتون به سطح قابل قبولی برسه.بعد تازه آدم باید جنبه ی شنیدن نظر مخالف رو داشته باشه. آدم های با فهم و کمالات به قول قاف بدوید دنبال بازی تان! من نسبت خانوادگی خاصی هم با بیل گیتس ندارم! همین العان هم دارم از مرورگر Flock نسخه دوم بتا یک استفاده می کنم. پس از شما یه کم جلو تر هستم چون روی رایانه من تمام مرورگر ها نصب هست و هیچ تعصب خاصی هم نسبت به مرورگر خاصی ندارم بر عکس آقایان!
در ضمن دوست عزیز âHMâD وقتی که توی موضوعی به شخصیت فرد حمله می شه نشونه سفاحت و نادانی اون فرد نیست، همون پاک کردن صورت مسئله هست که شما انجام می دی! ما هم به این مصراع از این شعر شعر اعتقاد داریم که: گر مرد رهی میان خون باید رفت! (منظورم جنگ نیست اشتباه نگیرید بعد خر بیارو باقالی بار کن)
پس اگه فکر می کنید می تونید مثل آدمای عاقل بحث کنید بفرمایید! من هم جواب می دم اگه قانع شدم که خوب خوشحالم می شم! ولی اگه قرار بر توهین باشه با این که قدرت کل دارم اما ترجیح می دم دیگه شرکت نکنم و شما هم هی هندونه بغل فایرفاکس بزارید. و بقیه هم متوجه این مورد می شند که چیزی تو چنته ندارند گروه طرفدار فایرفاکس!
موفق و پیروز باشید.
و با هم رفیق هم باشیم این نکته یادتون نره. انجمن جای بحث هست نه هندونه بازی!
آخه اصلا جای بحث نداره
با کسی باید بحث کرد که حد اقل از کلیات اطلاع داشته باشه
یا حق
آقای عقل کل! مشكلش با فلش و برخي اسكريپتها رو چی می گی!
آقایون من همینجا تسلیم شدم تا کار به بدو بیراه نکشیده. من خودم مزیت های فایرفاکس رو هم می دونم و مشکلات IE رو هم می دونم. بگید این سمینار کجاست تا ما هم شرکت کنیم.
** دو پست شما یکی شد
این سمینار تو کرمانه
من خودم به این خاطر فایر فکس دوست دارم چون کلی Add-ons های مختلف برای کار های مختلف داره که خیلی به درد می خورند
مثلا یک نوار ابزار داره که کلی امکانات داخل برای وب مستر ها قرار داره .
avant هم سرعت خوبی داره و برای کابران عادی محیط فارسیش خوبه
موفق باشید
عمومی هست این سمینار یا افراد خاص می تونند فقط برند؟
سلام
طبق صحبت هایی که شده به نظر میاد عمومی هست و همه میتونند برن و استفاده کنند .
جای مارو هم خالی کنید ;)
یا علی
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76305#msg76305 date=1214282261]
شما چی کار می کنید که برای طراحی سایتتون کلافتون کرده. فکر کنم هنوز کار داره تا برنامه نویسیتون به سطح قابل قبولی برسه.بعد تازه آدم باید جنبه ی شنیدن نظر مخالف رو داشته باشه.
[/quote]
معمولاً طراحان حرفه ای صفحات وب برای پایه ریزی صفحات از استاندادردهای وب بهره می گیرن. شما اگه با این اصطلاح آشنا هستید، یک صفحه استاتیک بسیار معمولی با استفاده از HTML و CSS طراحی کنید و اون رو توی مرورگر های مختلف بررسی کنید.
متوجه می شین که صفحه شما بهترین نمایش خود رو تو FF و بهم ریخته ترین و اعصاب خوردکن ترین نمایش رو توی IE6 و بعد از اون توی IE7 بنمایش می ذاره!!!
از این حرفها هم که بگذریم، افزونه هایی که برای FF موجوده خیلی نفس کشیدن آدم رو راحت می کنه. مخصوصاً تو ویندوز که همه می دونن اگه بیشتر از 10 تا برنامه رو سیستم نصب بشن، ویندوز بدون هیچ دلیل خاصی بهم می ریزه و روز از نو، در نتیجه روزی هم از نو.
دلایل دیگری هم هست. ولی الان باید برم سر درسم. بعداً می یام می گم!!!
اااااااااااا بحث چه زود پیشرفت کرد. تا من اومدم اونو بنویسم. بحث تموم شد.
از دوستان کسی توی تیم برگذاری سمینار هست. اگه آره چرا از طریق شبکه ایترانت سازمان صنایع اونو پخش مستقیم و یا اصلاً ویدئو کنفرانس نمی کنید؟
ما تو اداره زندان هر روز داریم بیخود و بی جهت از ایترانتمون استفاده غیر مفید می کنیم. بقیه سازمان ها هم همین. چرا واسه این چیزا ازش استفاده نمی کنن، خدا می دونه!!!
** دو پست شما یکی شد
موفق و فایرفوکسی باشید...  ;)
دلایلت درست هست. تازه سخنت رو کامل کنم درباره ی IE8 Beta1 که برای نمونه با همین انجمن مامبو هم مشکل داره و به هم می ریزه. سرعت بالا اومدن خود مرورگر هم پایین هست. به علاوه سرعت نسبتا پایین تر در لود کردن سایت ها. من خودم در هر 10 باری که مرورگر باز می کنم تقریبا 8 بار فایرفاکس و Flock که فکر کنم طبق همون هسته موزیلا هست رو اجرا می کنم و 1 بار اینترنت اکسپلورر و یک بار هم اپرا.
یه نکته دیگه هم درباره IE8 Beta1 این که حتما باید گذینه Emulate IE7 رو فعال کنید تا صفحات رو به درستی ببینید که نکته خنده داری هست. برنامه نویسان مایکروسافت خودشون کشتند تازه باید مرورگرت طبق IE& کار کنه. اینم چیزی هست که در نسخه های بتای فایرفاکس تا جایی که اطلاع دارم اصلا اتفاق نیوفتاده.
چاکر همگی هم هستیم.
اگرچه کاربری فایرفاکس مخصوصاً فایرفاکس 3 به مراتب سریعتر و بهتر از IE هست، و نیز از لحاظ امکانات و گسترش خیلی جلوتر از IE حرکت میکنه، اما با توجه به اینکه کماکان IE عمده سهم بازار مرورگرها را در اختیار قرار داره، در نتیجه چه دوستش داشته باشیم و چه ازش متنفر باشیم، باز اولویت در طراحی و توسعه نرم افزارهای وب سازگاری با IE ردموند (مایکروسافت) هست. اگرچه موزیلا از محبوبیت خاصی بین کاربران اینترنت برخوردار است (از جمله بنده) ، اما نباید خودمون را گول بزنیم. مایکروسافت مدت ها با توجه به سهم بازار مرورگرها که در دست داره، در صدر خواهد بود.
اما فایرفاکس و مخصوصاً فایرفاکس 3 تغییر راندمان کاری بسیار ملموس است. کافیست 20-30 تا تب همزمان باز کنید ببینید چه غوغایی میکنه این ورژن سه. ورژن 2 بعلت Processor Usage بالا و نوع ساختاری که داشت، از این قابلیت ها برخوردار نبود.
مطلب دیگه Cold Startup فایرفاکس 3 هست که فوق العاده است و IE به گردش نمیرسه. Warm Startup فایرفاکس 3 که دیگه اصلاً حرف نداره.
بنده شخصاً بعنوان یکی از کاربران فایرفاکس که بدو انتشار آن با نام فایرفاکس از آن استفاده می کنم، باید بگم که برای کاربران حرفه ای اینترنت فایرفاکس بهترین انتخاب می باشد و برای کاربران عمومی اینترنت که فرق مرورگرها را لمس نمی کنند IE اولین انتخاب پیش رویشان می باشد، چرا که به محض نصب ویندوز در جلوی روی آنها قرار دارد.
IE از نظر هسته مرورگر باید بیشتر کار کنه، و خصوصاً در مورد باگ های خاص خودش که بعلت استفاده از تکنولوژی خاص مایکروسافت در نرم افزارهای تحت وب ایجاد می کنه!
خدمت اون آقایونی که به شخصیت افراد توهین می کنند عرض کنم که ما هر موقع در حد یکی از موفقترین و بزرگترین افراد متفکر این دنیا یعنی آقای بیل گیتس بودیم، می تونیم در مورد ایشون قضاوت کنیم. شخص بنده ایشان را بعنوان یک الگوی موفق در بیزنس و کارآفرینی (Entrepreneurship) و دنیای کامپیوتر قبول دارم و به تلاشی که برای بهبود وضعیت زندگی تک تک مردم دنیا کردند احترام میذارم.
ما انسان ها خصوصاً در کشورهای جهان سوم وقتی نمی تونیم در حد شخصی باشیم، سعی می کنیم با کم جلوه دادن و بدنام کردن فرد، او را به پایین بکشیم. این مشکل از ماست. ما جوونا اگر تعصبات را کنار بذاریم، خیلی چیزا باید از غول ردموند یاد بگیریم و در مملکت بحران زده خودمون پیاده کنیم که فردا مایکروسافت و غول های دیگه، پول Patentهای خودشون را از جیب خالی این مردم بیرون نکشند. چون دنیای بیزنس شوخی بردار نیست.
مایکروسافت و موزیلا خیلی دوستانه تر از کاربراشون با هم برخورد می کنن. جستجو کنید کیک هایی که برای هم به مناسبت انتشار major releaseها می فرستند را ببینید.
در پایان باید بگم که IE چیزای زیادی داره که از فایرفاکس یاد بگیره. اما مطمئن باشید به علت commercial بودن این نرم افزار و پشتیبانی جامعه موزیلا از فایرفاکس، حداقل از لحاظ امکانات و قابلیت ها به واسطه افزونه های فایرفاکس، فایرفاکس همیشه حرف اول را بین مرورگرهای وب خواهد زد.
خدمت جناب saebonic عرض کنم اینکه فایرفاکس فاصله releaseهاش کوتاهه بعلت این نیست که سریع نرم افزارش را میده بیرون. یکی از علت های مهمش اینه که چون متن باز هست، در نتیجه نفوذ به آن راحتتر خواهد بود، لذا موزیلا مجبوره که برای امن کردن مرورگر فایرفاکس زود به زود حفره های امنیتی را پر کنه. IE هم کم بروزرسانی نمیکنه خودش را. چون توی پس زمینه ویندوز آپدیت بروزرسانی میشه، شاید کمتر به آن توجه می کنیم.
امیدوارم دوستان بهره لازم را از چند خط برده باشند.
متشکرم
چطوره بیایم یه مرجع کاملاً فارسی راه اندازی کنیم واسه مرورگر ها که هر کسی هر مشکلی با هر مرورگری داشته باشه بتونه اونجا مطرح کنه. تا این همه جنگ و جدل بر سر این مرورگر ها کمتر شه !
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76287#msg76287 date=1214255276]
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه. ;) اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و ارائه شدن بسته های اصلاحی هست که مایکروسافت هم می ده! (البته یه مدت می گه نه مشکلی نیست بعد خودش مثل بچه ی آدم بسته اصلاحی رو ارائه می کنه که به خاطر این داستان یه کم دیر اصلاحیه ارائه می کنه)
نکته بعد این که قربون فایر فوکس بشم الهی! قربونش برم همچین محیط کاربری باحالی داره که نگو! می گن قابلیت اضافه شدن پوسته داره! خوب به چه درد می خوره! مثلا در مورد همین نسخه 1 و 2 و 3 که همش مثل هم. مایکروسافت بدبخت حداقل با ارائه هر ورژن از Internet Explorer یه پوسته خوشگل ارادئه کرده که آدم تا مدت ها حالشو می بره و تا وقتی خسته بشه نسخه بعدی مرورگر رو عرضه کرده.
نکته بعد سرعت هست که می گن فایرفاکس سرعتش بیشتر از ie هست. پس این افراد بهتره برند نبال Browser های دیگه مثل Opera که سرعت بیشتری نسبت به Firefox داره یا Safari اپل که سرعت قابل ملاحظه تری نسبت به همشون داره و چندین برابر سریع تر از بقیه رقبا قرار می گیره.
یه نکته اینجا مخفی هست اونم اینه که کسانی که دنبال فایرفاکس هستند اصولا دنبال برنامه های متن باز یا همون اوپن سورس هستند و با برنامه هایی که به صورت تجاری عرضه می شه مخالفتند برای همین به شدت با IE که از جبهه ی مقابل هست مخالفت می کنند. البته جنگ بین جامعه اوپن سورس و مایکروسافت یه جورایی دیگه هم هست. جنگ گوگل و مایکروسافت. بزرگترین حامی فایرفاکس گوگل هست در مقابل اینترنت اکسپلورر مایکروسافت.
تازه برنامه جالب تر هم می شه. گوگل یه جور انحصار می کنه مایکروسافت یه جور. طبق قانون عقلی کسی که چیزی تولید می کنه باید از مزایای اون هم برخوردار بشه. تصور کن شما یه خانه بسازید و بعد یک نفر دیگه بیاد بگه طبق قوانین مثلا متن باز شما باید خونتون رو مفتی بدی بقیه حالشو ببرند! خداییش کی دیگه حال کار کردن داره. اگه همین حالا مایکروسافت کنار بکشه اوپن سورس هم اون روی سکه را، رو می کند.
براتون مثال بزنم. لینوکس برنامه متن باز هست اما به عنوان مثال رد هت به صورت تجاری عرضه می کنه! میترا از مشتقات CMS های رایگان هست اما نسخه پورتال با قیمت های باور نکردنی عرضه می شه! چرا؟ چون اگه طراح میترا پول نگیره چه کار کنه! نون خشک بخوره! هم حق داره بگیره و هم طبق نظرات خودشون در مورد متن باز حق نداره.
حالا اگه متن باز (اوپن سورس) توی این جنگ برنده بشه باز هم همین داستان ادامه داره با این تفاوت که افراد بیشتری روی یک برنامه کار می کنند و کار می گویند (تاکید می کنم می گویند) بهتر از آب در می آید. به ماند که لینوکس با این همه برنامه نویس در سراسر دنیا هنوز هیچ برتری خاص نصبت به ویندوز نداره.
شما بهترین برنامتون رو مجانی ارائه نمی کنید! بهترین برنامه نویس های دنیا (نابغه های رایانه) توی مایکروسافت جمع نشدند که زحمت بکشند و ما مفت مفت از دست رنجشون استفاده کنیم.
آقا خلاصه بگم، کشککی وارد جنگ اینا نشید چون سرو ته یه کرباس هستند. کسایی هم که می گند ویندوز بد لینوکس خوب! یا فایر فاکس خوب آی ای بد! اینا چشماشون رو به خوبی های IE بسته اند، همچنین همون چشماشون روی بدی های فایرفاکس بسته هست.
والسلام نامه تمام.
[/quote]
خوبه !!! واقعا جالب بود ...
عزیزم جای بحثش توی این تاپیک نیست اما این قدر این مرورگر حتی نسخه های آخرش پایین هستند که حتی ما توی تست هامون هم دیگه تست از IE نگرفتیم !!!
در مورد این صحبت هایی که شما کردید اما یقین دارم که شما اطلاعاتتون زیاد نیست از FF و یا آپرا . حالا اگه حال بحث زیاد دارید پی ام بدید ...
آقای digitz حال کردم اینو می گن گفتگو. به نکات جالبی اشاره کردید که من خیلی ازش استفاده کردم. اگه پست ها رو نگاه کنید کلی می بینید که حرف های حاشیه ای زده شد. من می خواستم یه بحث بشه مثل کاری که شما کردید. دیدم همه از موزیلا تعریف می کنند با این که خودم کاربر فایرفاکس موزیلا بودم طرف IE رو گرفتم. تا یه چیزایی یاد بگیرم. آخه من هر چی توی این اینترنت و مجلات مثل عصر ارتباط و کلیک و امثال اونا می خونم تعریف از محاسن فایرفاکس هست. دوست داشتم ریزتر به مسئله نگاه بشه. ببینیم کدوم چه امکاناتی داره که اون نداره و چه مشکلاتی که این داره اون نداره و بالعکس. راستی نظرم رو در مورد متن باز هم ارائه کردم اگه نظری در این باره هم دارید خوشحال می شم بشنوم.
به امید پیشرفت ایرانی و ایران.
سلام دوست عزیز
برای اطلاعات بیشتر به این سایت یک سری بزنید
این هم دانشنامه فایر فاکس
اگر شما هم برنامه نویسی می کنید می توانید برای ff برنامه بنویسید
این هم جشن فایر فاکس 3 :D
احتمالا 13 تیر پارک گفتگو 6- 8 اطلاعات بیشتر از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته کلی جشن دار برگزار میشه در تهران و تمام شهر ها
اینجا هم سری بزنید
یا حق
آقا دستت درد نکنه لینک های جالبی گذاشته بودی مخصوصا فایرفاکس فارسی. دست مریزاد.
با سلام
به این لینک یه سری بزنید در رابطه با مرورگر جدید اپل هست همون safari.
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76589#msg76589 date=1214470578]
با سلام
به این لینک یه سری بزنید در رابطه با مرورگر جدید اپل هست همون safari.
[/quote]
خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی !
عزیزم تستی که توی سایت موزیلا ، آپرا یا سافاری باشه بدرد نمیخوره . 2- نسخه مرورگر ها کمی جالبه !
تست هایی هم که تا حالا دیدم سایت LifeHackers خوب بود این را هم ما توی ایران گرفتیم بین Safari 3.1.1 و آپرا 9.5 فینال و فایرفاکس 3.0 فینال و فایرفاکس 3.1a1pre
آن که دادند که نداند لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آن که نداند که نداند که نداند، تا ابد الدهر در جهل مرکب بماند!
من هم شعر در وصف شما بلدم. دایره شعر ضرب و المثل و کنایه من خیلی بالا تر از شماست!
عزیزان بحث فایرفاکس ما نداریم تاپیک و یه مرور بکنید این بحث تموم شده. این یه پیشنهاد بود. جالب بود براتون لینک گذاشتم. شما چرا نسبت به هر چیز جدیدی موضع می گرید! برام جای تعجب داره چه جوری خود فایر فاکس رو قبول کردید؟! (استفهام انکاری، آرایه ادبی که بلدید). یه کم به خودتون بیاید مسخره کردن هنر نیست. لطف هم کنید نسبت به هر چی که من می زارم عکس العمل تعصب آمیز نشون ندید. واقعا سطح فکریتون انقدر که بعد یه بحث این عکس العملتون از بچه های میترا یاد بگیرید واقعا که!
موفق باشید
سلام
حق با شماست من در جواب پست قبل شما هم این نکته رو بیان کردم اما مثل اینکه دوستان توجه نکردند !
هدف بحث و اضافه کردن بر تجربیات و دانشمون هست نه کل کل یا ....
بهتر هست هر حرفی رو با دلیل بزنیم یا اگر سوادمون قد نمیده به جای تعصب کور کورانه یا مسخره کنار واستیم و ببینیم بقیه که اطلاعات دارن نظرشون چیه
از سیاست این دوستمون در مورد بیان بهتر بودنIE برای ایجاد بحث و شنیدن دلیل های دوستان لذت بردم ...
saebonic عزیز من بجای بقیه دوستان از شما عذر میخوام
امیدوارم از این به بعد شاهد اینگونه برخورد ها نباشیم ...
یا علی
این لینکی که دوست عزیزمون Shahryar_NEO گذاشتند خیلی جالب بود پیشنهاد می کنم یه سر همه بهش بزنند مقایسه هاش جالبه بین اپرا و فایرفاکس البته اونجام یکم بحث تعصب دار می شه ولی خلاصه خیلی مفیده. من خودم تا نصفه خوندم و خیلی استفاده کردم. آقای فیروزمندان از شما هم متشرکرم. خداییش همین بچه ها توی بحث های دیگه وقتی من یه موضوعی رو بهش اشاره می کنم شروع به تیکه انداختن می کنند که جای تاسف داره.
راستی لینکی که گفتم من هم می زارم تا بچه ها استفاده کنند منظورم این لینکه:
راستی آقای فیروزمندان نظرتون راجب اون مقایسه هایی که توی سایت اپل ارائه شده چی هست؟
سلام
لینک زیر هم مطالب جالبی نوشته ... به نظر میاد نویسنده طرفدار سرسخت سافاری است ... ببینید :
[ltr]
Firefox 3 vs. Safari 3
After a few weeks in the arms of Firefox 3 betas, I’ve returned to Safari as my daily browser. Unsurprisingly, it’s the interface that drove me back.
But I’m not talking about cosmetic issues — or at least not only about cosmetic issues. The new default theme for Firefox theme looks pretty good, especially when you switch the toolbar icons to the small size. The Safari-style “GrApple” Firefox themes I linked to last month makes Firefox 3 look even better, albeit mostly by mimicking Safari.
But cosmetic appeal is just the surface. Steve Jobs, in a 2003 New York Times magazine interview, said:
    “Most people make the mistake of thinking design is what it looks like. People think it’s this veneer — that the designers are handed this box and told, ‘Make it look good!’ That’s not what we think design is. It’s not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
And that’s just it. Firefox 3’s shortcomings as a Mac app are behavioral, too. The main issues that drove me back to Safari:
    *
      Background Window Appearance — Starting with Leopard, standard application windows follow a simple, consistent rule: the frontmost window of the current application gets a medium gray color while all other windows have a lighter, flatter look. The idea is that with several windows visible at once, giving the active one a darker look makes it easier to pick out visually. (One of the long-standing gripes regarding the late brushed metal theme — Christ, remember that ugly thing? — was that its windows barely changed appearance when switching from active to inactive.)
      Firefox 3 doesn’t do this. Its windows all have the darker “active” look even when in the background. And I believe that its theming mechanism does not allow for it.
    *
      Text Editing Shortcuts — Firefox 3 still doesn’t support certain standard Mac text editing key bindings. For example, in a one-line text field, the Up and Down Arrow keys should move the insertion point to the beginning and end of the line, respectively. Drives me nuts.
    *
      Dictionary — Firefox doesn’t support the system-wide dictionary. In Safari (and most other apps), you can hover the mouse over any word and use Command-Control-D (by default) to display the definition of that word right there in the current window.
    *
      Services — Firefox doesn’t support the Services menu. Safari does, and I use this all the time for invoking text filters I’ve made using ThisService, and for sending the current text selection to LaunchBar as input.
    *
      Tabs — Firefox 3 does let you drag to reorder tabs within a window, and drag tabs between windows, but it doesn’t let you drag a tab out of a window to create a new window with just that tab. Safari 3 does. Picky-picky, I know, but I use this feature in Safari every day to group related tabs together in their own window.
    *
      Location Field — The new Firefox 3 location field, the so-called “AwesomeBar”, is too clever. When I click the mouse in the middle of a URL, I just want to place the insertion point. I don’t want to select the entire URL. If I wanted to select the entire URL, I’d double-click. Click to place, double-click to select — just like any other text field.
      Auto-completion in Firefox requires the use of the Down Arrow key to select something from the list of suggestions. In Safari you can just use Return to accept the first suggestion. It might just be habit, but it feels to me like Safari’s auto-completion works a little better. Also, in Firefox, during auto-completion, the Tab key acts like Down Arrow — it selects the next suggestion in the auto-completion list. In Safari Tab moves the focus to the Search field, as it should.
      In Firefox’s favor, its new location field does some very cool things that Safari’s doesn’t. For example, when matching what you’ve typed against the URLs in your bookmarks and history, it looks anywhere within the URLs, not just at the beginning as Safari does. This means you can type “foo” to match the URL “example.com/foo/”. You can’t do that in Safari.
    *
      History — I like Safari’s hierarchical History menu. What Safari does is list the 20 most recently loaded URLs, followed by sub-menus for each of the last seven days. Firefox only lists the 10 most recent URLs in the History menu. You can get more done right from the menu in Safari, whereas in Firefox you’ve got to open the History window.
    *
      Page Load Progress Indicator — Every time I dally with another browser, I immediately miss Safari’s in-location-field progress meter. Back in January 2003 when Apple released the first public beta of Safari 1.0, I described this feature as follows:1
          Hideous. It looks like partially-selected text. Please scrap it.
      Over time, the feature has not just grown on me, but I’ve come to appreciate the cleverness of its design. I was wrong, and whoever designed this for Safari was right. The truth is that page loading is the slowest and most unpleasant aspect of using a web browser. It’s important to know whether a page has finished loading yet, and so a browser’s progress indicator deserves a prominent spot. The best spot is near the location field, because that tends to be where your eyes are when a page starts loading. You can’t get any closer to the location field than being inside the location field itself. But, once a page has loaded, there’s no reason for a progress indicator to remain on screen.
      Firefox 3 has a small spinning progress indicator in the toolbar. It’s too subtle, and as a simple spinner, offers no indication as to how far along the page load has progressed, only that it is still loading. Firefox does offer a proper progress bar in the status bar footer, but (a) it’s far from rather than close to the location field in the toolbar; and (b) the status bar is optional — if you turn it off, the only progress indicator is the spinner.
      This one’s a total win for Safari.
    *
      New Tab Shortcut — In Safari, Command-T always creates a new tab, even if a browser window isn’t frontmost; it does the Right Thing and creates a new tab in the frontmost browser window and brings that window forward. In Firefox, invoking Command-T just beeps if, say, the Downloads window is frontmost, or if there is no open browser window.
    *
      Inline PDF Viewing — An obvious win for Safari.
    *
      AppleScript Support — Firefox 3 has almost none. Safari’s is pretty good.
Firefox 3 does have a lot going for it. Yes, it’s still in beta (b5 at this writing), but even in beta it is far better, at least Mac-wise, than Firefox 2. It also unquestionably offers certain advantages over Safari. For one thing, it does a far better job managing memory. The main reason I switched from Safari to Firefox in the first place was memory consumption on my PowerBook G4 — after just a few hours of my use, Safari 3 inevitably consumes at least 300 MB, often more, of private memory. In the same usage, Firefox 3 never seemed to use more than 90 MB, even after a few days.
On a machine like my PowerBook with “just” 2 GB of RAM, Safari’s memory consumption can be a system-wide performance bottleneck. There are few more effective ways to slow down Mac OS X than to force the system to start swapping. But last week I switched to a new MacBook Pro with 4 GB of RAM, so while Safari still uses significantly more memory than Firefox, it doesn’t lead to VM swapping on my MacBook Pro like it did on my PowerBook.
I love Firefox’s auto-restoration of tabs and windows. Quit Firefox, relaunch it, and your previously-open tabs and windows are restored. Safari 3 has this feature, but makes you do it manually via the “Reopen All Windows From Last Session” command in the History menu. I’m sure most Safari users have no idea this feature even exists. At least as a preference, Safari should offer the ability to do this automatically.
Another very cool history-related Firefox 3 feature: the History → Recently Closed Tabs sub-menu. If you accidentally close a tab in Safari, and that tab has been open for so long that you don’t know where it is in your history, it’s a pain to fish it out. With this Firefox feature, you get two histories: (1) the main, traditional one, which stores pages by when they were opened, and (2) a second one, which stores pages based on when they were closed. Both are useful. Firefox also has a shortcut (Shift-Command-T) for restoring the most recently closed tab — perfect for the common scenario of recovering from an accidental tab closure.
Firefox 3 adds a new inline toolbar for password saving, similar to the inline text search bar that both Safari and Firefox now have. This password bar is very slick — it’s small and non-modal, staying out of the way until after you’ve finished logging into a site, at which point you can decide whether you want to allow Firefox to save your credentials for this site. Safari, on the other hand, still uses a modal alert for this, demanding your attention.
Perhaps the biggest difference between Safari and Firefox is that Firefox offers an official, supported extension API. Safari supports “Internet plugins” for things like QuickTime and Flash, but offers no extension API for modifying or adding features to the application itself. Thus, anyone who seeks to modify Safari must resort to unsupported input manager hacks for things like ad-blocking, fancier search, etc. With Firefox, plugins such as these are fully supported. It does seem to be the case that many Firefox 2 plugins don’t yet work with Firefox 3, but it’s a tremendous advantage for Firefox that this extension mechanisms exists. This is so big a part of Firefox that it’s arguably downright criminal that I’ve buried mention of it at the bottom of this review. But the one I want most, FlashBlock, doesn’t yet work with the latest Firefox 3 betas.2
Most of my reasons for preferring Safari to Firefox are Mac-specific details. Camino gets some of them right, but not all, and it’s missing the best thing about Firefox — the extensions. For users new to the Mac, who aren’t aware of these details, Firefox 3 might be as good as or better than Safari in nearly every way. (For anyone more used to Windows than the Mac, the text editing behavior in Firefox might feel right rather than wrong, as it does to me.)
In short, competition in the Mac web browser space is strong and getting stronger. Firefox isn’t just a great web browser, but it’s a pretty good Mac web browser, too.
[/ltr]
لینک زیر هم مقایسه های جالبی انجام داده البته بروز نیست ولی دیدنش خالی از لطف نیست
این سمینار برگزار شد
184 نفر شرکت گرده بودن ، در آخر همه راضی بودن
به 30 نفر هم یک ماه اینترنت ADSL به عنوان هدیه تقدیم شد
در کل خوب بود
اینم ماشین یک نفر که خیلی با فایرفکس حال میکرد جلوی سالن:
اینم بنر سمینار
[quote author=نوید link=topic=14343.msg76630#msg76630 date=1214488248]
این سمینار برگزار شد
184 نفر شرکت گرده بودن ، در آخر همه راضی بودن
به 30 نفر هم یک ماه اینترنت ADSL به عنوان هدیه تقدیم شد
در کل خوب بود
اینم ماشین یک نفر که خیلی با فایرفکس حال میکرد جلوی سالن:
اینم بنر سمینار
[/quote]
اگه گفتین کیه !؟
نوید از کجا فهمیدین همه راضی بودن ؟
ADSL هدیه منو هم هنوز ندادن ، فقط شماره موبایل گرفتن ، گواهینامه!!!!!!!!!!!! هم که بعداً صادر میشه انگار.
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76611#msg76611 date=1214483038]
آن که دادند که نداند لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آن که نداند که نداند که نداند، تا ابد الدهر در جهل مرکب بماند!
من هم شعر در وصف شما بلدم. دایره شعر ضرب و المثل و کنایه من خیلی بالا تر از شماست!
عزیزان بحث فایرفاکس ما نداریم تاپیک و یه مرور بکنید این بحث تموم شده. این یه پیشنهاد بود. جالب بود براتون لینک گذاشتم. شما چرا نسبت به هر چیز جدیدی موضع می گرید! برام جای تعجب داره چه جوری خود فایر فاکس رو قبول کردید؟! (استفهام انکاری، آرایه ادبی که بلدید). یه کم به خودتون بیاید مسخره کردن هنر نیست. لطف هم کنید نسبت به هر چی که من می زارم عکس العمل تعصب آمیز نشون ندید. واقعا سطح فکریتون انقدر که بعد یه بحث این عکس العملتون از بچه های میترا یاد بگیرید واقعا که!
موفق باشید
[/quote]
دوست عزیزم بنده اون جمله ای که گفتم را برای شما نگفتم ((: نمیدونم چرا این جوری برداشت کردید :دی خیلی جالبه ! من این جمله را برای سایت سافاری گفتم بعد شما به خودتون گرفتید :دی اون لینکی هم که از پی سی نتورک بود مربوط به تست خود بنده به همراه تیم پی سی نتورک هست که در اونجا خوشحال میشیم کاملا بحث علمی و منطقی داشته باشیم . پس یک وقت سوء تفاهم نشه ! اون جمله بنده کاملا مربوط به سایت سافاری بود که خودش تست گذاشته بود .
و یک تشکر جانانه از محسن عزیز !!!!!!!! بد نیست اون تاپیکی که دوست عزیزم و بنده لینک دادم را ببینید ! در مورد بحث مرورگر که کاملا موافقم منطقی و با دلیل باید باشه ! محسن جان اگه اون لینکی که saebonic گذاشته بودند را نگاه میکردید متوجه جمله بنده میشدید که منظورم دست انداختن یا مسخره کردن saebonic عزیز نبود بلکه روی حرفم به سایت اپل بود .
موفق باشید
شهریار
[quote author=فیروزمندان link=topic=14343.msg76626#msg76626 date=1214487473]
سلام
لینک زیر هم مطالب جالبی نوشته ... به نظر میاد نویسنده طرفدار سرسخت سافاری است ... ببینید :
لینک زیر هم مقایسه های جالبی انجام داده البته بروز نیست ولی دیدنش خالی از لطف نیست
[/quote]
بله یکم غیر منطقی و متعصبانه برخورد کرده .
در مورد تست سایت HowToCreate تست فوق العاده بود زمان خودش الان هم به صورت یک مرجع برای تست گیری توسط ما و خیلی جاهای دیگه استفاده میشه . نتایجش کاملا حقیقی هست .
ما در مورد مرورگرها بحث نمیکردیم ، ولی بحث به اینجا کشیده شد.
مرورگر به نظرِ من یه نرم افزارِ خیلی سلیقه ایه ، به خاطرِ همین بحث و حرف و حدیث در مورش زیاده ، وهیچ وقت نمیتونیم بهترین ِ مطلق رو پیدا کنیم .
باید ببینیم از یه مرورگر چی میخواهیم ؟
ببخشید Shahryar_NEO من انقدر توی این تاپیک مسخره بازی در آوردند و به جای صحبت کردن بدو بیراه گفتند حالت تدافعی گرفتم. ببخشید من از صحبت شما سو برداشت کردم. (حق با شماست خود گویی خود خندی عجب مرد هنرمندی). همه ی ارائه کنندگان مرورگر از این حرفا زیاد می زنند مایکروسافت، اپل و بقیه... . باید دید که کدام واقعا سریع تر و بهتر هست. اونا می گن چون ما این کار و کردیم باید بشه نتیجش این و در واقعیت اون اتفاق شاید نیفته. مثل برد اسلحه که کارخونه یه چیز می گه اما در عمل یه عدد خیلی پایین تری هست. بازم ازتون پوزش می طلبم امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید.