-
بزرگترین پرتال و سایت اهواز
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران عزیز سایت بزرگ مامبولرن
منم سایت خودم رو حدود 10 روزه که راه اندازی کردم و البته با مامبو اون رو مدیریت میکنم ، دست همه دوستانی که از مامبو حمایت میکنند درد نکنه
سایت من در مورد معرفی اهواز و خوزستانه ، و محلی با صفا برای همه اهوازی ها و خوزستانی های سراسر جهان
اینم لینکشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوشحال میشم از این سایت بازدید کنید و هر نظر و انتقادی رو که دارید در خدمتم
-
پاسخ : بزرگترین پرتال و سایت اهواز
سلام دوست عزیز
صفحه اول(intro) مشکل داشت یعنی حروف درست نمایش داده نمی شند (علائم نامفهوم)
شما می تونید با قرار دارد این کد:
کد:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
در فایل Html صفحه اول این مشکل حل کنید
-
مرسی دوست عزیز
الان کد رو اضافه میکنم
ممنون از راهنماییت
-
سلام
سایت شما را دیدم از دید یک کاربر سایت عرض می کنم - کاری به مسائل تکنیکی و .... ندارم - به نظر من سایت شما هر چند بسیار زیبا است ولی دارای اشکالات زیر است
1- چون رزولوشن مورد استفاده من کمی بالاست - 1680 در 1050 - در صفحه اول بک گراند مورد استفاده چهار بار تکرار می شود که چندان زیبا نیست
2- حجم اطلاعات و داده های ارائه شده در هر صفحه بسیار زیاد است و از خوانایی و جذابیت سایت می کاهد مثلا چه لزومی دارد در تمام صفحات لینک های rss تکرار شود اگر کسی به استفاده از این لینک های علاقه داشته باشد می تواند از راه یک صفحه آنها را انتخاب کند
3 - حجم بالای تبلیغات و وجود متن های متحرک و فلش ها باعث سرگیجه می شه ( راستش را بخواهی من که به شخصه هیچ علاقه ای به صرف زمان در این نوع سایت ها ندارم )
4- همان طور که قبلا هم گفتم حجم اطلاعات موجود در هر صفحه زیاد است و همین باعث طولانی شدن بار گذاری صفحه می شه . احتمالاً خودتان از ای دی اس ال استفاده می کنید ;)
امیدوارم از ایراداتی که گرفتم ناراحت نشده باشید چون به هر حال هدف ما رسیدن به شرایط بهتر است و اگر خودمان مشکلاتمان را به هم گوش زد کنیم بهتر است
شاد باشید
:)
-
سلام
1- توجه کردید به اینکه حجم Background صفحه 135KB میشه!؟(معمولاً یه عکس کوچیک میزارن که Repeat شه)
2- احتمالاً به این هم توجه کردین که حجم ax.jpg (یا به اصطلاح Intro) هم 735KB میشه!؟(با این حجم یه Introی خیلی قشنگ با Flash میشه درست کرد )
3- فاصله ها رو طوری تنظیم کنید که صفحه اسکرول نداشته باشه بنظر من اینجوری بهتره
4- داستان دو تا Counter چیه؟
کلاً هدفتون از گذاشتن این Intro چی بوده!؟ فراری دادن بازدیدکننده ها یا هدف دیگه ای هم داشتین!؟ من که خودم سراغ بقیش نرفتم
یا علی
-
با تشکر از دوستان عزیزم ALMASSI و DesignX :)
واقعا ممنونم از اینکه وقت خودتونو گذاشتین و در مورد سایت من بحث کردید ، همین پیشنهادات و انتقادات هست که باعث پیشرفت میشه و من هیچوقت از این پیشنهادات هر چند که برخلاف میلم باشه ناراحت نمیشم و برای همه نظرات احترام قائل هستم . 8)
در مورد مواردی که جناب ALMASSI ذکر کردند :
1- منم رزولوشن رو بالا بردم و به همین مشکلی که شما فرمودید برخورد کردم ، ولی نمیدونم راه حلش چیه ؟؟؟ :-[
3- بله درست فرمودید و حجم تبلیغات بالاست و حتما از تعداد اونا کم میکنم .
در مورد مواردی که جناب DesignX ذکر کردند :
1-من در صورتی که از یه عکس کوچیک استفاده میکردم و میخواستم اونو تکرار کنم دیگه نمیشد بصورت سایه روشن پیاده سازیش کنم .
2-متاسفانه ماکرومدیا فلش بلد نیستم و اینتروی فلش نمیتونم طراحی کنم. :-\
4-یکی از دوستان میگفت که وبگذر علاوه بر پرشین استت باعث بالا رفتن رنک میشه !!! و شایدم اشتباه گفته باشه !!! ولی معمولا چون رنک اینجور سایت ها بالاست باعث میشه در جستجوها حتی اگه شده جستجوکننده از این سایت ها وارد سایت من بشه .
هدف خاصی نداشتم از گذاشتن اینترو . به نظر شما باعث فراری بازدید کننده میشه ؟ یعنی اینقدر مشکله که یه کلیک بکنه و وارد سایت بشه ؟ :(
در کل متشکرم که نظرات خودتونو بیان کردید :) :)
اگر راه حلی برای رفع مشکلات دارید ممنون میشم به من بگید . :) :)
-
سلام
درمورد مشکل بکگراند دوستمان DesignX راه حل را داده است یعنی " معمولاً یه عکس کوچیک میزارن که Repeat شه "
موفق باشید
:)
-
بله اینکارو میکنن ولی دیگه نمیشه مثل الانش دو رنگ و بصورت سایه روشن در اورد
-
سلام. حالا به اين صورت كه الان هست فكر مي كنم حق با شما باشه.ولي ميشه مثلا سايه روشن را عمودي زد ( نه مورب) اون وقت از repeat هم ميشه استفاده كرد.
يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلي
-
سلام
ببين دوست من. يه چنتا مسئله هست بهت ميگم انجام بده بد نيستش.
1 : تصويري كه هنگام ورود سايت قرار دادي خيلي سنگينه و 700 كيلوبايت اندازشه و تازه ريسايز هم ميشه كه كيفيت تصوير رو مياره پايين. اون عكس رو برات تغيير دادم و آپلود كردم . اگه خواستي ازش استفاده كن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2 : در رابطه با اون بك گراند نارنجي صفحه وروديت هم. ميتوني از برنامه نويسي در فايل استايل استفاده كني و اونموقع نيازي به عكس نخواهي داشت.(توي اينترنت بگردي چيزاي خوبي گيرت مياد.انواع مختلف داره) - راه علي هم راه خوبيه.
3 : صفحه اول سايت رو خيلي شلوغ كردين و بهتره مطالب رو خلاطه بنويسيد و به ادامه مطلب اعتماد كنيد.
4 : مشكل شما در فلش چي بوده كه نتونستيد سبك كار كنيد؟ اگه خواستيد فايل فلشتون رو براي من ارسال كنيد تا براتون سبك كنمش(اگه بشه سبكش ميكنم)
5 : براي مسئله رنك هم اگه سايت خوبي داشته باشيد رنكتون بالا ميره و فايده اي هم نداره كه 1000 تا استت بذاريد.البته خيلي از سايتها براي اينكه به حقانيت خودشون اشاره داشته باشن تعداد استتهاشون زياده! اما براي افزايش رنك بايد اصولي اقدام كنيد.
6 : بهتره كه يك ستون هم براي سمت چپ قالبتون اضافه كنيد. آخه ماژولهايي كه سمت راست گذاشتين انقدر طولانين كه آدم اصلاً نگاشون نميكنه!
7 : رنگ قالبتون هم از نظر من خوب نيست. بهتره كه يك رنگ آرامش بخش باشه نه اينكه يك رنگ داغ!
موفق و پيروز باشيد.
-
با اجازه پسر مهربون من این عکس کم حجمتر کردم الان حدودا 52 کیلوبایت یعنی 14 برابر از 700 کیلوبایت سبکرتره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
خوب مجيد جان دستت درد نكنه. ولي من نميخواستم ديگه انقدر توي سر كيفيت عكس بزنم. وگرنه 15 كيلوبايت هم ميشه كردش!
-
واقعا ممنونم از راهنمایی دوستای گلی مثل شما علی کاظم زاده ، majid-66 و پـــســـر مــهـربــــــــون
من به این مشاوره ها نیاز دارم ، چون اصلا از گرافیک سر در نمیارم و همین راه حل های شما عزیزان باعث بهتر شدن سایت میشه
در مورد عکس اینترو دستتون درد نکنه از اینکه حجم رو کم کردید
در مورد فلش اینترو چون به فلش آشنایی ندارم امکان طراحیش وجود نداره ، چکار میتونم بکنم ؟؟ اصلا فلش اینترو را پیشنهاد میکنید یا یه اینتروی ساده را ؟؟
در مورد قالب هم و رنگ اون هم ، ازتون درخواست دارم تا سایت هایی رو که قالب های مامبو را دارند به من معرفی کنید ، من خیلی در مورد قالب (مخصوصا قالب هایی که دو ستون در چپ و راست دارن) تو اینترنت و همین سایت مامبولرن گشت زدم ولی به چیزه جالبی برخورد نکردم ، بله حق باشماست رنگ های گرم باعث خستگی بازدید کننده میشه .
متشکرم
-
آقا تمنا دارم. من و ديگر دوستان اينجا هدفمون همينه.
اينترو فلش سالهاست كه ديگه پيشنهاد نميشه و منسوخ هست (مثل تركيب 3.5.2 توي فوتبال ميمونه). ولي اگه دلت ميخواد موردي نداره. بالاخره سايت خودته ديگه.
اصلاً بهتره كه صفحه اينترو ايندكس نداشته باشيد به نظر من. چون فايده اي نه براي شما داره و نه براي بيننده.
قالب زياده دوست عزيز توي سايت مامبوديگ رو بگرد. اگر هم خودت بخواي ميتوني بسازي (خواستن توانستن است)
اگر هم عجله داري ميتوني بدي يك نفر برات بسازه.
اما اين موضوع رو يادت باشه كه قالب زيبا بيننده رو جذب ميكنه.
موفق و پيروز باشيد.
-
در مورد قالب به مامبو دیگ سر زدم ولی قالب مورد نظرم رو پیدا نکردم ، اگرم بخوام خودم اقدام به طراحی کنم نه قشنگ در میاد نه بدون اشکال ;)
بنابراین ترجیح میدم قالب آماده استفاده کنم ، آیا منبع دیگری برای قالب مد نظرتون هست ؟؟ قالب های زیبا و مجذوب کننده :)
با تشکر از شما
-
سلام. توي گوگل بگرديد. "قالب رايگان مامبو ، free mambo template و ...
يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلي
-
بعضي سايتهاي فارسي هم قالب دارن. اگه انگليسي هم تونستي پيدا كني مشكلي نداره. اونم ميشه با كمي تغييرات سازگارش كرد.
موفق و پيروز باشيد.
-
حق با پسر مهربون اینترو اون هم از نوع فلش اصلا خوب نیست( مثلا fire fox بدون نصب پلاگین فلش پشتیبانی نمی کنه) و اصلا اینترو معملا برای وب سایت های 2 زبانه استفاده میشه
تا در صفحه اول (اینترو) نوع زبان انتخاب بشه)
برای قالب هم یک سری اینجا بزن
فعلا چیز دیگه ای خاطرم نیست
البته themebase.com هم هست ولی قالب های قشنگی نداره
-
برای قالب به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یه سری زدم و چیزای جالبی توش دیدم و دانلود کردم ، حالا اینا رو چطور میشه آماده استفاده کرد ؟؟؟
-
شما اولين كاري كه بايد انجام بدي اين آواتوري كه براي يوزرت در مامبولرن و انجمن انتخاب كردي رو با اين عكس عوض كني كه اين آواتور شما خيلي انجمن رو سنگين ميكنه!
اما در رابطه با سوالتون بايد بگم كه اگر اون قالبهايي كه پيدا كرديد كامرشيال نيستند بزاريد اينجا ببينيم.
اونموقع بهتون ميگم كه چطور امكان فارسي سازيش هست. (البته فكر كنم جوملا باشن كه كمي ممكنه پيچيده باشن كه بازم مشكلي نيستش ياد ميگيريد)
موفق و پيروز باشيد.
-
مرسی از همکاری شما
من قالب های زیادیو دان کرده بودم و انتخاب از بین این همه قالب قشنگ کار سختی بود و از اونجایی که روند فارسی سازی قالب ها تقریبا یکسان هست ، تصمیم گرفت یکی از قالب هایی رو که به نظرم از بقیه مجهز تر بود رو آپلود کنم ، تا روی این قالب بحث کنیم ، از لینک زیر قالب اصلی که از سایت joomlaos.de دانلود شده رو میتونید دانلود کنید :
منتظر آموزش های شما هستم .
متشکرم
-
خوب شما قالب بسيار خوبي رو انتخاب كرديد.
سبك - زيبا - راحت.
اما اين قالب تنها نياز به اينكار داره كه شما در فايل استايل (CSS) موارد مورد نظرتون رو RTL (راست به چپ) كنيد.
كار بسيار ساده اي هستش. بهتره كه خودتون دنبالش باشيد.
من براي اينكار نرم افزارهاي مربوط به ساخت CSS رو به شما پيشنهاد ميكنم. (دريم ويور و حتي فرانت پيج ميتونن به شما كمك كنن. هرچند كه نرم افزارهاي تخصصي تري براي اينكار موجود هستند)
فايل مربوط به CSS رو از فايل زيپ شده قالب در بياريد و ويرايش كنيد. از طريق خود مامبو هم ميتونيد اين فايل رو ويرايش كنيد.
موفق و پيروز باشيد.
-
سلام
اگه این قالبی رو که انتخاب کردید یه جای دیگه آپلود کنید خیلی خوب میشه.
یا علی
-
سلام
شرمنده از اینکه یه مدت نتونستم به انجمن بیام
قالب قبلی رو برای جناب DesignX عزیز در پارسا اسپیس آپلود کردم :
-
سلام
قالب رو فارسی میکنم و همین جا قرار میدم
یا علی
-
سلام خدمت همه دوستان و همراهان همیشگی
من بعد از مدت ها که از مامبو استفاده کردم ، و سایتم را با این سیستم مدیریت محتوا مدیریت کردم ، از ظاهر سایتم خسته شدم و از اونجایی که قشنگ ترین قالب ها برای جوملا موجود است و برای مامبو از تنوع کمتری در قالب روبرو هست ، راهی جز تبدیل مامبو به جوملا ندارم !!!!
حالا به نظر شما چکار کنم؟؟؟
راهی هست که بتونم جوملا 1.5.7 رو نصب کنم و مطالبی رو که تا حالا روی مامبو داشته ام رو روی جوملا داشته باشم ؟؟؟
به نظر شما کدوم نسخه از بین نسخه هایی که از جوملا به فارسی ترجمه شده بهتره ؟؟؟ (منظورم ورژن نیست بلکه گروهی که اونو فارسی کردن)
مطمئنم با کمک شما دوستان مثل گذشته بهترین راه را انتخاب خواهم کرد
-
سلام دوست عزیز
متاسفانه در مورد جوملا در این انجمن بحث نمیکنیم .
یا علی
-
سلام خدمت جناب فیروزمندان مدیر ارجمند و عزیز
بارها و بارها من سئوالم رو مطرح کردم و هم از شما و هم از دوستان عزیز دیگر جواب گرفته ام
مگر اسم این فروم "اولین و بزرگترین سایت مرجع مامبو - جوملا فارسی" نیست ؟!
اگر اینجا مطرح نکنم پس کجا سئوالم را بپرسم ؟؟؟
-
سلام. :)
قوانین انجمن :
نقل قول:
16 ) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!! لطفا سوالهایی که به مامبو مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد
سوالاتی را هم که می فرمایید قبلا بهش پاسخ داده شده اگر مربوط به مامبو بوده که فبها... اما اگر مربوط به جوملا بوده احتمالا پاسخگو متوجه نشده که سوال شما مربوط به جوملا بوده و پاسخ داده ولی اصل بر این هست که تنها سوالات مرتبط با مامبو پاسخ داده شوند ;)
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی
-
با تحقیقات و گفتگویی که با چند تن از دوستان مامبویی داشتم ، احتمال اینکه به جای مامبو از جوملا استفاده کنم کمتر شد ، و عمده ترین دلیل این تصمیم هم اینه :
ثبات نداشتن جوملا ، بخاطر اینکه بصورت متوسط هر ماه یه نسخه و پچ میده بیرون
اما در مورد قالبی که میخواستم بخاطر اون به جوملا مهاجرت کنم ، من یه تغییراتی روی اون انجام دادم ، اما یه سری مشکلات داره
آیا اساتید حاضرند منو در بررسی و رفع این مشکلات یاری دهند ؟؟
این کار باعث میشه که به سئوالات دیگر دوستان هم که در ذهنشون نقش بسته کمکی بشه !
-
سلام. در مورد فارسی سازی قالب شما سعی خودتون را بکنید و چنانچه به مشکلی بر خوردید در تاپیک جدیدی پی گیری کنید. دوستان در صورتی که مقدور باشه حتما به شما کمک خواهند کرد.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــلی
-
1. اگر این سایت مال شهر اهواز ایران است پس چرا دات یو اس
2. هیچ موقع نخواهیم که با کلمه بزرگترین واقعا بزرگترین باشیم. در عمل ثابت کنیم
3. پرتال سایتی است به کلی اطلاعات جامع (آیا همه را دارید)
4. وضعیت آب و هوا به نظر مهمتر از تبلیغات نیست؟
5.منوی بالا تکمیل نیست
6. جستجتو در وب را فکر نکن لزومی داشته باشد آنچنان بسط داده شده وارد کنید
7. لینک ورود مدیریت برا چی رو صفحه اصلی هستش
-
سلام مرسی دوست عزیز از اینکه از سایت انتقاد کردید ، چون همین انتقادات و رفع مشکلات هست که باعث پیشرفت در هر کاری میشه
1.بله این سایت اهواز ایران هست ، مگه کشور دیگه ای همشهری به نام اهواز داره !!! ؟؟؟ چون دامین های رند و جالب را ثبت کرده بودند ، مجبور به این انتخاب شدم.
2.حتما و به مرور زمان
3.با راهنمایی ها ، پیشنهادات ، انتقادات دوستان عزیزی مثل شما به این مهم هم دست پیدا می کنیم
4.بله درست میفرمایید ، در اولین فرصت به روز رسانی حتما لحاظ خواهد شد
5.فکر نکنم نیاز باشه که زیاد شلوغ بشه ، چون کاملترش در منوی اصلی هست
6.بله حتما اونو حذف خواهم کرد (در اولین فرصت به روزرسانی)
7.این هم حذف میکنم،چون واقعا نبایستی در صفحه اول باشه
بسیار ممنونم از لطف شما
-
سلام خدمت همراهان همیشگی
بعد از 10 روز فعالیت ، که شامل تغییر سرور هم میشه ، پرتال اهواز با ظاهری جدید و با همان سیستم مدیریت محتوای قدرتمند مامبو به روزرسانی گردید ، از شما دعوت می کنم تا با نظرات خودتون منو در کارم موفق تر نمایید .
متشکرم
-
سايت شما باز نميشه كه!
Firefox can't find the server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. us.
-
سلام
چون جدیدا تغییر سرور هم دادم ، بخاطر کش سرور های ISP ها این مشکل بوجود میاد که اونم طی گذشت زمان و در چند روز آینده این مشکل برطرف می شه
احتمالا با فریگیت امکان بازدید باشه .
-
دوستان سلام
امروز با چند تا اررور تو سایتم مواجه شدم ، که اونم دلیلش غیر فعال کردن یکی از توابع توسط سرورم بوده ، حالا راه حل برای این مشکل چیه ؟
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/*****/public_html/index.php on line 236
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/*****/public_html/index.php on line 237
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/*****/public_html/index.php on line 238
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/index.php:236) in /home/ahwazus/public_html/includes/core.classes.php on line 2907
-
هاستینگ شما در تنظیمات php تابع ini_set را غیرفعال کرده ، برای همین مشکل دارید
در ضمن سایتتون هم باز نمیشه نه با پروکسی نه با VPN
موفق باشید
-
من در گفتگویی که با ادمین هاستینگم داشتم ، گفت که مامبو را از اول نصب کن مشکلت حل میشه !
آیا به نظر اساتید واقعا با نصب مجدد مشکل من حل میشه ؟!
در مورد سایت هم خدمت جناب نوید عرض کنم ، این همون مشکل کش سرور های ISP است .
-
اين جزء ادبيات سرورها هستش!
آخه شما بهشون بگيد من مامبو رو از نو نصب كنم مشكل من حل ميشه؟!
اگر شما هرچيزي جز مامبو (مثلاً ساست سفارشي كدنويسي شده مخصوص) داشتيد به نظرتون ميتونستيد نصبش كنيد؟! نصب مامبو فقط يك فايل به فايلهاي شما اضافه ميكنه و اون configuration.php هستش!
پس نتيجتاً نصب مجدد مامبو تأثيري در اين مشكل نخواهد داشت!
اما شما حتماً در يك پوشه مامبو جديد نصب كنيد ببينيد مشكل حل ميشه! شايد حق با مدير باشه! در اون صورت هم مشخص ميشه كه سرور فايلهاي هسته مامبو رو خراب كرده!
يا حق