[quote author=siran link=topic=14446.msg76865#msg76865 date=1214654979]
3- تو نسخه 2 چی؟خدا کنه این 2 زودتر با فارسی سازش بیاد.
[/quote]
در نسخه 2 هم فعلا که خبری از امکانی که برای امضا پرسیدید نیست.
نقل قول:
تنظیمات عمومی انجمنها>>>تنظیمات کلی انجمن ها>>>در ایمیلهای باخبرسازی متن موضوع ها ارسال نشود؟
این یعنی چی؟
شما زیر یک تاپیک NOTIFY یا با خبرسازی رو می زنید تا در صورت جوابگویی به اون تاپیک، به شما توسط ایمیل خبر داده بشه.
اگر اینطور که اینجا گفته و درست ترجمه شده باشه ، با علامت زدن این گزینه متن تاپیک ارسال نمی شه و فقط عنوان و لینکش ارسال میشه.
نقل قول:
تنظیمات عمومی انجمنها>>>تنظیمات عمومی>>>فرمت نمایش شماره صفحه:
"3" برای مثال: 1 ... 4 [5] 6 ... 9
"5" برای مثال: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
چرا شماره 5 اون طوریه؟
یعنی اگه نگاه کنید نوشته 1...4 3 [5] 7 6 ... 9
اول 4 بعد 3؟!!!
(البته الان که متنشو کپی کردم این جا درست شده!)
این مربوط به DIRECTION هست که در قالب به درستی با نحوه نمایش مچ نشده. مثلا در قالب ها و زبان انگلیسی این مشکل نیس.
نقل قول:
تنظیمات عمومی انجمنها>>>امتیاز به کاربران>>>مدت زمان فاصله برای هر امتیاز ( برحسب ساعت)
یعنی چی؟یعنی اگه بگذاریم 1 هر کاربر به کاربر دیگه فقط 1 ساعت به 1 ساعت میتونه امتیاز بده؟مثلا من به شماره 1 امتیاز بدم بعد بخوام به 2 بدم باید 1 ساعت صبر کنم؟
لطفا این گزینه رو کامل توضیح بدید.
بله به خاطر این که افراد بی خود به بقیه امتیاز ندن !
البته فکر کنم مدیران استثنا باشند.
نقل قول:
تنظیمات عمومی انجمنها>>>امتیاز به کاربران>>> اعمال محدودیت مدت زمان برای مدیر انجمن
ادمین هم شامل میشه؟یعنی مثلا من اگه تیک این گزینه رو بزنم محدودیت ساعت برای مدیران و مدیران ارشد حساب میشه؟واسه مدیر کل چی؟یعنی منم محدودیت زمانی دارم؟
با توضیحات بالایی جوابش روشن هست.
نقل قول:
تنظیمات سرور>>>پیکربندی هسته>>>استفاده از اتصال پایدار
این چی هست؟به چه دردی می خوره؟
هاست من هاست رایگان گیگفا هست.پس باید فعالش کنم؟
چون تو راهنماش نوشته:
تماس همیشگی با بانک اطلاعاتی. چنانچه از هاست های رایگان استفاده می کنید و مدیریت کلی بانک اطلاعاتی در دسترس شما نیست باید از آن استفاده کنید.
از بانک اطلاعاتی به صورت مشترک استفاده می کنید؟
نقل قول:
تنظیمات سرور>>>پیکربندی هسته>>>ارسال ایمیل به مدیر سایت به هنگام بروز مشکل در بانک اطلاعاتی
می خوام غیر فعالش کنم.اشکال که نداره؟
تو ایمیل فقط اطلاع میده که مشکل به وجود آمده یا جزئیاتی هم مینویسه که لازم باشه این گزینه رو فعال نگهدارم؟
جزئیاتی هم در متن ایمیل هست. بهتر هست که این رو فعال نگه دارید تا اگر مشکلی در دیتا بیس بوجود بیاد یا هر مشکل دیگه ای ف سریعا به شما خبر بده.
نقل قول:
تنظیمات سرور>>>(caching) نهانگاه
اصلا کلا این قسمت به چه دردی میخوره؟ لبخند
باهاش میشه چکار کرد؟ لبخند
اصلا چطور میشه باهاش کار کرد؟!
مشخصه. ذخیره سازی یا caching انجام میشه تا یک سری قسمت ها بدون اینکه مجددا پردازش بشن، بتونن در خروجی استفاده بشن
سطوحش رو هم با توجه به توضیحات تنظیم کنید
بهتر هست از سطوح پیشرفته در ابتدای کارتون استفاده نکنید.
در مورد cache در اینترنت جستجو کنید. به نتیجه مطلوبتون می رسید اگر درست جستجو کنید.