-
کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
این کامپوننت یکی از نیاز های اصلی تمام سایت های مامبوی و جوملا می باشد این کامپوننت آدرس ها را به شکل زیر تغییر می دهید:
قبل از نصب این کامپوننت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /index.php?option=com_content&task=section& id=3&Itemid=32
بعد از نصب کامپوننت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثال بالا کاملا بیانگر این است که این کامپوننت باعث قابل فهم شدن آدرس ها برای انسان و موتور های جستجو می شود ودر نتیجه رتبه سایت را افزایش می دهد ولی شاید به ذهن شما برسد که شاید کامپوننت های مشابه هم همین کار انجام می دهند ولی در پاسخ باید گفت که تا به حال هیچ یک از کامپوننت های SEF برای مامبو وجوملا چنین قدرتی نداشته اند
قابلیت های این کامپوننت:
1- بهینه کردن آدرس ها
2- بهینه کردن آدرس کامپوننت های دیگر مانند سرویس دانلود ، SMF ، فروشگاه ساز، و....
3- ایجاد آدرس های بهینه به صورت دستی و اتوماتیک
4- قابلیت کنترل آدرس بهینه ایجاد شده به صورت اتوماتیک( درج نام بخش و مجموعه در آدرس)
5- جلوگیری از آدرس های تکرار
6- ار بین بردن آدرس های تکراری با اضافه کردن شماره بخش یا مجموعه در آدرس
7- حفظ پیکربندی و آدرس های بهینه بعد از حذف کامپوننت برای نصب ورژن جدید کامپوننت
8- سازگار با کامپوننت های دیگرSEF و قابلیت وارد ویا تبدیل آدرس ها آنها
9- پشتیبانی از SSL و HTTPS
10- قابلیت از قلم انداختن بعضی کامپوننت ها ویا مجموعه برای جلوگیری از بهینه سازی آدرس ها آنها
11- قابلیت مدیریت متا تگها و ایجاد آنها برای صفحات (مجزا ازخود مامبو)
12- قابلیت های امنیتی قوی
13- قفل کردن IP ها مشکوک به صورت اتوماتیک و تعریف شده
14- قفل کردن صفحه ها برای کاربران مشکوک سایت
15- قابلیت زد طغیان برای جلوگیری از کار افتادن سایت به علت مراجعه بیش از حد بازدیدکنندگان
16- پشتیبانی از پروژهHoney Pot برای قفل کردن IPها مشکوک به ایجاد اسپم به کمک بانک اطلاعاتی این پروژه بزرگ
17- مقابله با ربات های اسپم ساز در فرم های ورودی
18- گزارش از حملات وارد شده به وب سایت در خود کامپوننت و در یک فایل Log به صورت ماهانه همراه با شماره IP شخص خاطی
19- و .....
فکر می کنم تا به اینجا متوجه شدید که این فقط یک SEF نیست مخصوصا قابلیت های امنیتی و مبارزه با اسپم این کامپوننت یک وب مستر را به حیرت وا می دارد
ولی این کامپوننت فقط برای کاربران فعال به صورت رایگان ارسال می شود و باقی کاربران می توانند این کامپوننت به مبلغ 49000 تومان با پیغام خصوصی از من خریداری کنند
این کار فقط به جهت این می باشد که کاربران دیگر هم به فکر فعالیت و پاسخ دادن به سوالات دیگر کاربران باشند و فقط سوالات خود را مطرح نکنند
البته این کار قبلا با آقای فیروزمندان هماهنگ شده است و کاربران که پست های آنها بیش از 200تا می باشد با پیغام خصوصی تماس بگیرند که بعد از بررسی پست های آنها(به این جهت که فقط سوالی نباشند) کامپوننت در اختیار آنها قرار بگیرد
تصویری از این کامپوننت در مامبو 4.6.5
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
کلمه 4.6.4 اشتباه درج شده
این کامپوننت با مامبو 4.6.2 هم سازگار است
-
سلام
دستتون درد نکنه ولی یه چیزو فراموش کردی اونم لینک دانلودش ;)
-
دوست عزیز مطلب با دقت بخونید
"ولی این کامپوننت فقط برای کاربران فعال به صورت رایگان ارسال می شود و باقی کاربران می توانند این کامپوننت به مبلغ 49000 تومان با پیغام خصوصی از من خریداری کنند
این کار فقط به جهت این می باشد که کاربران دیگر هم به فکر فعالیت و پاسخ دادن به سوالات دیگر کاربران باشند و فقط سوالات خود را مطرح نکنند
البته این کار قبلا با آقای فیروزمندان هماهنگ شده است و کاربران که پست های آنها بیش از 200تا می باشد با پیغام خصوصی تماس بگیرند که بعد از بررسی پست های آنها(به این جهت که فقط سوالی نباشند) کامپوننت در اختیار آنها قرار بگیرد"
یا حق
-
باسلام دوستان نظر به اینکه این کامپونت مجانی بوده و شما و دوستان زحمت کشیدید فارسی کریده اید و چون کامپونتی دیگر وجود ندارد برای مامبو بهتر بدید اول استادان عزیز من چکش کنند و در مامبو دیگ برای عموم منتشرش کنند البته این فقط نظر شخصی من بود به شما همان طور که میبینید مامبو لرن فقط کامپونت های تجاری و خاص رو می فروشه و باقی را مجانی پشتیبانی میکنه و فارسی سازی و ...
و نکته دیگر اینکه کاربران فعال براشون راحت تر است یک کامپونت رو هر چند با زبان اصلی مشکلاتش رو رفع و بیرای خودشون استفاده کنند ولی کاربران ضعیف تر این جا بیشتر باید مورد حمایت باشند.
در مورد حذف index.php هم با دوستان مشورت کنید شاید باز هم بشه کاری کرد حذف بشه از آدرس .
یا علی
موفق و سر بلند باشید
-
سلام
جناب رجبی قصد ما فروش نیست(این فقط یک بهونست)
یا حق
-
سلام. پس شما تک تک ارسالها ( همون بالای 200 پست را میگم)
چک مکنید؟؟؟ ???
البته کاری نداره پستهایی که اولین ارسال نباشه در 90 درصد موارد یعنی پاسخ
;)
-
بله عزیزم ولی شما هم اگر فعالیت بیشتری داشته باشید حتی با 30 تا پست مفید من این کامپوننت برای شما ارسال می کنم
-
عالیه !
دوستان عزیز حتی نظر ما فروش هم نبود اینکه مجید جان گذاشتند برای فروش خودش باید ازش تشکر کنید به نظر من ! بله این کامپوننت مجانی هست اما کاری که روش انجام شد ارزش این را داره که به افرادی بدیم که ارزش کار های دیگران را با کار کردن خودشون پاسخ بدند .
ممنون مجید جان
شهریار
-
-
-
من هم با آقا مجید موافق هستم...
البته ایشالله که بتونم به 200 تا سئوال پاسخ بدم...
یکم مثل کنکور شده:d
-
ما که تا اونجا که بلد بودیم جواب سوالها رو دادیم.
اما خوب باید سعی کنیم بیشتر یاد بگیریم. ;)
موفق باشید
-
سلام
به نظر بنده هم طرح آقا مجید خوبه :) البته کاربران فعال با 200 تا پست یا ... مشخص نمیشه :) چون بعضی ها با 2 سال فعالیت اینجا 200 تا سوال داشتن که بپرسن ;) نه اینکه کمکی کنند
به هر حال تصمیم درستیه، ایشون(و یه تیم فکر میکنم ;) ) زحمت کشیدند این رو رفع عیب کردند، فارسی کردند، حق دارند که در مقابلش مبلغی دریافت کنند، یا اصلا به کسی نفروشند :)
امیدوارم در کارشون موفق باشند
یا علی علیه السلام
-
-
مجید جان اون کامپوننتی که شما برای من در پیغام خصوصی ارسال کردید فارسی نبود و چند تا ارور هم داشت .
در زیر تولبار این پیغام رو میده :
کد:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line
1242
-
چرا فارسی هست
ایشون فایل english.php را ترجمه کردن
شما از این فایل در همن فلدر یک save as بگیرید وا بانام Fa_IR.php ذخیره کنید یا persian.php
درست میشه
-
سلام
خیلی ممنون از آقا مجید.
مجید جان من همه مراحلی رو که گفتی بودی انجام دادم ولی وقتی میرم توی قسمت پیکر بندی این کامپوننت و اونو فعال می کنم آدرس ها هیچ تغییری نمیکنن و بعد از ذخیره هم همش می نویسه: "پروندها وجود ندارد"
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
-
به نظر من این کار باعث فعالیت همه ی کاربرا میشه حتی من!!!
-
عماد جان شما sef خود مامبو فعال کردید؟
-
[quote author=majid66 link=topic=14569.msg77846#msg77846 date=1215423350]
عماد جان شما sef خود مامبو فعال کردید؟
[/quote]
بله فعال هست.
یه بار با htaccess. و یه بار هم بدون اون تست کردم ولی جواب فرقی نمیکنه اصلا.
-
آقا این پیغام خطا رو میشه کاریش کرد یا نه !
کد:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242
-
در اولین فرست بررسی می کنم
باقی دوستان هم بررسی کنند
یا حق
-
مجید جان این کامپوننت فقط بدون .htaccess کار میکنه یا نه؟ چون من وقتی فایل .htaccess دارم کار نمیکنه و فقط تو حالتی که htaccess.txt هست کار می کنه.
یه شمل دیگه اینکه چه جوری فونت های اونو یه مقدار کوچیکتر کنم؟ الان وقتی وارد محیط کامپوننت میشم چون فونت اون یه مقدار درشتره، کل فونت های ادمین رو هم درشت می کنه.
-
شما فایل htaccess.txt از داخل پوشه مامبو توی سایت آپلود کنید و اون را خودتون نسازید وبعد دقیقا به این نام تغییر بدید htaccess. یعنی نقطه پشت کلمه باشه
بله این کامپوننت فعلا بدون htaccess. کار می کنه و به همین خاطر کلمه index.php داخل آدرس وجود داره انشا ا... این مورد هم حل میشه
یا حق
-
[quote author=majid66 link=topic=14569.msg77986#msg77986 date=1215530210]
در اولین فرست بررسی می کنم
باقی دوستان هم بررسی کنند
یا حق
[/quote]
ممنون از زحمات شما این مشکل روی لوکال نبود ولی روی سرور هست
-
[quote author=majid66 link=topic=14569.msg77517#msg77517 date=1215190741]
بله عزیزم ولی شما هم اگر فعالیت بیشتری داشته باشید حتی با 30 تا پست مفید من این کامپوننت برای شما ارسال می کنم
[/quote]
به نام خدا
سلام. مشکل اینه که من تازه کار هستم. چی میتونم بلد باشم؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
-
[quote author=plusboy2005 link=topic=14569.msg78258#msg78258 date=1215737113]
[quote author=majid66 link=topic=14569.msg77517#msg77517 date=1215190741]
[/quote]
به نام خدا
سلام. مشکل اینه که من تازه کار هستم. چی میتونم بلد باشم؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
[/quote]
با دوستانی مثل amir.d صحبت کن عزیزم در مورد بررسی اطلاعاتتون برای کمک کردن .
-
سلام
من این کامپوننت رو می خوام .... می خواستم بدونم که کسی می تونه به من بگه فعال هستم یا نه ؟ اگر فعال تشخیص دادید می تونید با پیام خصوصی برام ارسال نمایید.
چون شما گفته بودید که 30 تا پست فعال هم داشته باشی قبوله .... من هم وسوسه شدم ببینم که می تونم این کامپوننت رو بگیرم یا نه ؟
با تشکر .... موفق باشید.
-
[quote author=jbasoft link=topic=14569.msg79067#msg79067 date=1216167084]
سلام
من این کامپوننت رو می خوام .... می خواستم بدونم که کسی می تونه به من بگه فعال هستم یا نه ؟ اگر فعال تشخیص دادید می تونید با پیام خصوصی برام ارسال نمایید.
با تشکر .... موفق باشید.
[/quote]
[/quote]
من پست های شما را بررسی کردم به محض این که مشکل پیغام خصوصی انجم حل بشه برای شما راسال میشه یا می تونید ایملتون به من بدید
یا حق
-
دوستان این تاپیک که amir.d زحمتشو کشیده را حتما بخونند
[/url] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
سلام مجید جان
اگه میشه این فونتش رو هم یه کاریش بکن که وقتی وارد محیط کامپوننت میشیم فونت کل ادمین رو درشت نکنه.
راستی مشکل کار با htaccess. رفع نشده؟ یا اینکه آیا رفع میشه یا نه؟
من هنوز اینو روزی سرور نصب نکردم چون اگه با htaccess. کار نکنه همه لینک های فعلی سایت که ایندکس شده از بین میره.
با تشکر
-
ببخشید چشم فونت یک فکری به حالش می کنم(در مورد خودم هیچ مشلی با فونت ندارم ولی بررسی می کنم)
آقا محسن قرار شد بررسی کنه ولی هنوز که خبری نیست من یک تاپیک هم زدم به خاطر همین
یا حق
-
سلام
دوسانی که از این کامپوننت استفاده می کنن و با کار نکردن این کامپوننت با htaccess. و وجود index.php توی آدرس مشکل داشتن این کد رو توی فایل htaccess. قرار بدن:
کد:
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
سپس وارد تنظیمات کامپوننت بشید و از تب advamce قسمت Rewriting mode رو روی with .htaccess قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
فکر میکنم نسخه ترجمه شده 1.3.4 هست(دقیق نمیدونم) ولی به هر حال نسخه 1.3.8 اون هم منتشر شده. هر کی خواست می تونه از اینجا دانلود کنه:
-
دست درد تست می کنم نتیجه را همین جا می گم
-
آقاي شكرزاده , majid66 , آقاي فيروزمنديان يكي 30 تا پست به من قرض بده ...
-
این لینکی که آقا عماد گذاشته همین کامپوننتی هستش که آقا مجید میگن؟
-
سلا. بله این کامپوننت در اصل رایگان هست که نسخه ی انگلیسیش از لینکی که عمادجان گذاشته قابل دانلود هست.
منتها اون نسخه ای که توی این تاپیک بحثش بود نسخه ی فارسی شده ی این کامپوننت هست (و البته شایدم بهینه شده) که خوب غیر رایگان مطرح شده ! در کل اگه شما با نسخه ی انگلیسی می تونید کار کنید فکر کنم کارتون را راه بیندازه.
موفق باشد...
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ لی
-
دوستان اون لینکی که من گذاشتم نسخه انگلیسی هست و با مامبو فارسی مشکل داره، یعنی با نصبش و فعال کردنش زبان قسمت کاربری سایت انگلیسی میشه.
-
سلام. :)جالبه! این مشکل با نسخه ی فارسیش برای من پیش اومد. یعنی اول بخش کاربری و بعد از اون هم بخش مدیریت انگلیسی شد. :o
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــــلی