سلام،
دکمه PDF ی جلو نوشتهها قرار داره وقتی روش کلیل میکنم فایل را تبدیل میکنه به PDF ولی نوشتههاش درهم بر هم ق غیر قابل تفهیم نشون میده !! كسی میدونه چرا ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام،
دکمه PDF ی جلو نوشتهها قرار داره وقتی روش کلیل میکنم فایل را تبدیل میکنه به PDF ولی نوشتههاش درهم بر هم ق غیر قابل تفهیم نشون میده !! كسی میدونه چرا ؟
بله این مشکل در تمام تبدیل کنندگان به PDF تحت لینوکس موجود هست.
در حال کار برای رفع این مشکل هستیم. اینشالا به محض حل شدن اعلام میکنیم.
اگه بخاین یه نمونه تحت Perl نوشتم بهتون میدم.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1529.msg8072#msg8072 date=1152309722]
اگه بخاین یه نمونه تحت Perl نوشتم بهتون میدم.
[/quote]
آقا جواد نیکی و پرسش!؟
این کار رو کنی ممنون میشم . چون من هر مطلبی که میذارم مجبورم pdf هم درست کنم و زیر مطلب قرار بدم
چشم براتون واسه دانلود میذارم، البته اینو هم بگم که چیزی مثل کامپوننت یا ماژول یا حتی یه فایل تعویضی نیستش! خودتون باید براش یه رابط بنویسید.
من هم به نوبه ی خودم ممنون میشم که اگر این کار رو بکنید
خیلی دنبال هم چین چیزی می گشتم
شرا
جوادجان ممنون میشم منم چونکه سایتم روزنامهست خیلی به این نیازمندم !
ولی لطف کنید instructions و نحوه نصب و بکارگیری شا باسه مابنویسید....
بینهایت تشکر
چشم بزودی در وب سایتم نحوه کار با برنامه رو قید خواهم کرد (متاسفانه به دلایلی سرم شلوغه، برام دعا کنید)
در ضمن در پاسخ برخی دوستان خوبمون قید کنم که برنامه بصورت رايگان ( و نه OpenSource) عرضه خواهد شد.
ببخشید شاید شما وقت نداشته باشید !و لی من اینا هر چه زودتر لازم دارم ! میشه باسه من ایمیل کنید ؟
ممنون
پس آقا این چی شد ؟ کی میاد؟ مردیم از انتظار .................
[quote author=saqibarzani link=topic=1529.msg9932#msg9932 date=1154060204]
پس آقا این چی شد ؟ کی میاد؟ مردیم از انتظار .................
[/quote]
آی گفتی ...
من که دیگه تقریباً بی خیالش شدم .
جوادجان خوش قول کجایی ؟؟ چه کنیم؟
اینجا به اصطلاح سایت سپورت مامبو فارسی هست. اگه اینجا کمکمون نکنید پس بریم کجا ؟ سایت مامبو عربی؟
سلام
یک سوال مشکل شما با تبدیل متن فارسی به PDF هست یا انگلیسی به PDF ؟؟
یا علی/خداحافظ
[quote author=saqibarzani link=topic=1529.msg9984#msg9984 date=1154090894]
اینجا به اصطلاح سایت سپورت مامبو فارسی هست.
[/quote]
مگر تا به حال ساپرت نشدید؟
[quote author=saqibarzani link=topic=1529.msg9984#msg9984 date=1154090894]
اینجا به اصطلاح سایت سپورت مامبو فارسی هست. اگه اینجا کمکمون نکنید پس بریم کجا ؟ سایت مامبو عربی؟
[/quote]
اگر مبدل PDF عربی سراغ دارید حتما برای فارسی هم کار میکنه.
والا عربی بلد نیستم .... ولی مشکل ما وقتی که متن فارسی را تبدیل میکنمیم به PDF درهم برهم میشه و جواد عزیز گفتند که UNICODE سپورت نمیکنه ولی یه راه حل Perl داره که بهتون میدم...... ما هم تا بحال منتظریم ولی جوابی نشنیدیم !! ممنون میشم اگه کسی کمکمون بکنه !!!
پروژه PDF فارسی برای مامبو یکی از چند پروژه در دست اجرا مامبولرن می باشد که ان شا الله اگر کار ها خوب پیش بره در نسخه بعدی شاهد آنها خواهید بود
در هر صورت اگر پیشنهاد یا کمکی در این مورد یا هر چیزی که به ذهنتان می رسد اعلام نمایید .
یا علی/خداحافظ
دوستان این رو نگاه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اینکه تا این نسخه ای که آقای احمدزاده گفتند آماده بشه می تونید از این برنامه استفاده کنید .
نظرتون چیه؟!!
مرتضی بهمنی
یکی از دوستان گفتند که یک اسکریپت داره که فاراسی را PDF میکنه !! اگه میشه فعلا اونا با نحوه کارشا اینجا بذارید تا استفاده کنیم... چونکه شما با این همه پروژه سرتون خیلی شلوغ ...
احمد زاده جان میشه لطف کنید و اینا بذارید ... من لازمش دارم واقعا و این دوست شاعر هم لازم داره.... میخوای زیاتر امضا جمع کنیم ؟ :D
سلام
چی رو؟؟
یا علی/خداحافظ
این سکریپتی که به PDF تبدیل میکنه یا مودول یا هر چیزی که اسمشه که بتونه این نوشتههامونا تبدی به PDF بکنه !! اونی که توی مامبو یا جومله هست تبدیل میکنه ولی درهم برهم میشه !!!
اون آقای احمد زاده که قول اسکریپت دادن آقای جواد احمد زاده بودن! با این آقای احمد زاده فرق داره. البته جواد هم از بچهای خوب مامبولرن هستن.
خوب دوستان خوب ، احمد زادهها و سیامکها و فیروزمندان همه فن حریف مامبولرن... کسی نیست این مشکلا حل کنه؟ کسی از بچههای خوب مامبولرن سکریپتا نداره ؟ ممنون میشم
انشاالله با هماهنگی هایی که با دیگر اعضای تیم شده، Persian PDF Creator در پکيج آتی مامبو قابل دسترسی خواهد بود.