سلام
دوستان یکی دو روزی میشه که منوهای مدیریتی سایت انگلیسی شده و سایت بالا نمی یاد . >: :(( مشکل چی می تونه باشه ؟ :(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان یکی دو روزی میشه که منوهای مدیریتی سایت انگلیسی شده و سایت بالا نمی یاد . >: :(( مشکل چی می تونه باشه ؟ :(
سرورت تغییر نکرده ؟ مشکل باید از gettext باشه
سلام.ببینید مشکلتون با لینک زیر حل نمی شه؟ :)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــاعـــــــــــــــ ــــــــــــــلی
سلام
دست شما درد نکنه مشکل حل شد . ولی مشکل اساسی که هنوز حل نشده اینه که موقع ورود به سایت ارور می ده و سایت بالا نمی یاد :(
سلام
چه اروری میده ؟ لینک سایتتون رو لطفا اینجا قرار بدید
یا علی
سلام
اروری که میده اینه
در ضمن از موقعی که انگلیسی شده بود این مشکل پیش اومدهکد:ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/color]
The following error was encountered:
* Zero Sized Reply
Squid did not receive any data for this request.
Your cache administrator is [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
Generated Mon, 14 Jul 2008 10:28:34 GMT by cache5.tabriz.rasana.net (squid/2.5.STABLE14)
سلام
تغییری در سرور شما داده شده ؟
از کدوم ورژن مامبو استفاده میکنید ؟
تغییر خاصی در مامبو دادید که این مشکلات پیش اومد یا .. ؟
یا علی
سلام جناب فيروزمندان
من ار ورژن 4.6.2 استفاده مي كنم .
نخير هيچ تغييري در تنظيمات ايجاد نكرده ام . همانطوري كه عرض كردم اين مشكل از موقعي كه سايت خودبخود انگليسي شده بود بوجود اومده. :(
سلام
تابع phpinfo رو در یک فایل قرار بدید و آدرس اون رو به صورت خصوصی برای من ارسال کنید تا چک کنم
یا علی
سلام جناب فیروزمندان
مشکلو پیدا کردم .مشکل اصلی از هاستشه .
سلام جناب فیروزمندان
این مشکل سایت من دست بردار نیست .(دو باره روز از نو روزی از نو) :( در صورتی که قبول بفرمایین یوزر و پسورهای مدیریتی مامبو و هاستمو بصورت خصوصی در اختیارتون قرار بدم تا این مشکل لعنتی رو حل بفرمایین. مرسی
سلام
اگر مشکل از هاست باشه مدیر سرور باید به شما کمک کنه ...
در هر صورت بفرستید چک میکنم
یا علی
ُسلام
به نظر میاد مورد تحریم Cpanel قرار گرفتید ...
لطفا چک کنید
یا علی