-
میل سرور
سلام
من می خواستم یک سوال درباره نحوه کانفیگ کردن می سرور بپرسم. م یک سرور در اخیار دارم. چطور می توانم این سرور ا به میل سرور تبدیل کنم؟یعنی اکانتهایی به فرم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باز کنم؟
-
Re: میل سرور
سروری که در اختیار دارید چه امکانات نرم افزاری داره؟ یعنی به صورت فیزیکی بهش دسترسی دارید یا از طریق یه کنسول وب؟
سرور ویندوز یا لینوکس؟
اگر یه برنامه کنترل هاستینگ داشته باشید این کار به راحتی انجام میشه.
-
اين ميل سروري كه آقا رضا فرمودن من كاملا توضيح ميدم
من يه مشكل كوچيك(خيلي بزرگ) دارم
helm
مجاني پيدانميكنم يا هر كنترل پنلي كه رو سرور ويندوزي بتونم نصب كنم و باهاش وب سرور و ميل سرور راه بندازم
اداره مون هم شديدا ازم ميخواد رو سروراي خودمون اين كارو بكنم
من وب سرور با IIS
راه انداختم
ولي واسه ميل سرور موندم
آخه mdaemon
Exchangeو
رو امتحان كردم ولي جواب نگرفتم
هر كدوم يه هفته بيشتر سر پا نمي مونه
MDaemon
كه با هزار زحمت نصب ميشه اما دو روز كه كار مي كنه بعدش فقط رسيو داره و ارسال نمي كنه
Exchange
هم كه نصب ميشه اما يه هفته بعدش اونقدر اسپم و ويروس مي گيره كه سرور مي خوابه
در ضمن كار با كنترل پنلها راحت تره واسه همين مي خوام از اونا استفاده كنم
در ضمن مي خوام سايتمو با مامبو يا جوملا طراحي كنم كه رو آي آي اس كار نمي كنه
لطفا كمكم كنين اين مشكل رو حل كنم
-
البته sp جان . مامبو حتی با IIS مزخرف هم کار می کنه :-[
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
شما دو راه حل دارید
۱- لینوکس نصب کنید.
۲- روی سرور ویندوزی به جای IIS از APACHI استفاده کنید.
برای کنترل پنل هم اصلا مشکلی ندارید. چون کنترل پنل وقتی نیازش خیلی احساس میشه که به سرور دسترسی ندارید.
وقتی سرور دم دست شماست و فقط شما ازش استفاده میکنید میتونید تمام تنظیمات رو از روی کنسول انجام بدید!
-
برای میل سرور هم از امکانات پیش فرض لینوکس و Horde استفاده کنید.
-
سيامك جان ممنونم كه جواب دادي
خوب باشه از لينوكس استفاده مي كنم
يه مشكل كوچولو دارم ...
به لينوكس مسلط نيستم
تازه شروع كردم
ميتوني كمكم كني اين كارا رو انجام بدم ؟
-
بهترين كار اين هست كه كتاب راهنماي جامع Red Hat Linux كانون نشر علوم (مترجم: كامبيز سعيدي) 952 صفحه رو بخري و باهاش پيش بري.
با اين كار تسلط بسيار خوبي روي سيستم عامل لينوكس پيدا ميكني و به جمع حرفه اي ها وارد ميشي.
-
چشم اين كتاب رو ميخونم اما الان كتاب ديگه اي از فدرا رو دارم
در ضمن وقت كمي براي راه اندازي اين سرور دارم
يك هفته ...
كه نميشه تسلط كافي به لينوكس رو تو اين يه هفته پيدا كرد شما اگه لطف كنين و راه اندازي وب سرور و ميل سرور رو باهام كار كنين خيلي ممنون ميشم
-
ببينيد دوست عزيز
اگر يك هفته فرصت داريد بهتره كه فعلا آپاچي و بقيه برنامه ها رو روي ويندوز نصب كنيد و ازش استفاده كنيد.
نصب يه سرور لينوكس خيلي هم ساده نيست و مشكلات امنيتي فراواني براي شما پيش مياد كه شما رو دلسرد و زده ميكنه. بايد سر فرصت ياد بگيريد . از يه متخصص امنيتي هم بهره ببريد.
خيلي از مشكلاتي كه براي يك سرور پيش مياد بايد در كمترين زمان (يعني چند دقيقه) رفع بشه وگرنه خسارت مالي و يا حيثيتي سنگيني به بار مياره. پس تا اطمينان حاصل نكرديد سيستم رو تغيير نديد.
در ضمن خيلي از ميل سرور ها نسخه ويندوز هم دارن.
اكسچنج سرور هم سيستم خوبي هست. مشكل شما با اون چيه؟ آيا يك متخصص اون رو نصب و كانفيگور كرده؟
اگر مايل باشيد كه از سرور لينوكس استفاده كنيد ميتونم يك متخصص متبحر رو براي راه اندازي و نگهداري سرور بهتون معرفي كنم. اگر تمايل داشتيد پيام خصوصي بفرستيد.
-
اگه ممكنه كل اون برنامه هايي كه علاوه بر آپاچي بايد رو سرورم نصب كنم رو برام بگين تا شروع به كار كنم
راستي با نصب اين برنامه ها ميتونم يه ميل سرور هم رو همين سرور ويندوزيم راه بندازم؟
اسم نرم افزارايي كه واسه كل پيكر بندي سرورم لازم دارم رو لطفا واسم بگين
ممنونم
-
دوستان عزیز سلام دوباره
اولا ذکر یه نکته لازمه که متاسفانه توی ایران ما خودمون با هر سطحی از دانش در مورد برنامه ها، شروع به نصب و تنظیم اون میکنیم که واقعا کار اشتباهی هست و بقول دوست خوبمون آقا سیامک میتونه عواقب وخیمی داشته باشه. برنامه Exchange از محصولات مایکروسافت از بهترین های این زمینه است، که البته اگر بخوبی و توسط یک متخصص پیکر بندی شود میتواند تا ماه ها بی مشکل کار کند.
در زمینه مهاجرت به لینوکس هم خدمت دوستان عرض کنم که این سیستم عامل بخاطر طیف کاری تخصصی که داره تمرکز و دانش بیشتری رو می طلبه و متاسفانه هنوز آنچنان که شایسته هست در کشور بومی نشده، توصیه اکید میکنم تا زمانی که در حیطه لینوکس به تخصص های کافی (حداقل در حد RHCE) نرسیدید هیچگاه بعنوان یه راهکار بهش نگاه نکنید.
در صورتی که مایلید از سیستم های لینوکس خدمات بگیرید من گروه زیر را پیشنهاد میکنم:
سرویس دهنده: آپاچی
بانک اطلاعاتی: MySQL (یا PosSQL)
مفسر ها: CGI - PHP و دیگر موارد لازم + رابط های اضافی مثل Zend Optimizer
نرم افزار مديريت پست الکترونیک: Horde و يا Squire البته لازم بذکر هست که بخاطر مسئله OpenSource بودن باید به مقوله امنیت توجه وافری بشه
نرم افزار مديريت FTP: بر خلاف دیدگاه و نظر بسیاری از ذوستان سرویس دهنده Apache مثل IIS از یک خدمات دهنده FTP درونی بهره نمیگیرد. به صرفه ترین مسئله استفاده از برنامه هایی مثل PureFTP می باشد.
نرم افزار های مدیریت و Monitoring: بحث امنیت در سیستم های تحت شبکه و خصوصا تحت وب (بعنوان بخش کوچکی از شبکه) کم ارزش نیست، سعی کنید همواره اینگونه نرم افزار های سیستم خود را بروز نگه دارید: Security Monitor + Security Firewall + Virus Guard + IDS لازم بذکر است که شما در این مجموعه باید جلوی ورود عوامل ناخواسته را بگیرید نه اینکه همیشه نوشداروی بعد از مرگ سهراب باشید!
اگر هم میخواهید مجموعه ای مثل Host Provider ها تامین کنید لازم است نرم افزاری جهت مدیریت حساب های کاربران مثل cPanel را بخدمت بگیرید.
این نکته رو هم ذکر کنم که تمامی نرم افزار های فوق بجز cPanel و يکسری از نرم افزار های امنیتی کد باز و رایگان میباشد.
یا علی / خدانگهدار شما
-
خوب من تصميمم رو گرفتم ...
فعلا رو همين ويندوز سرورميمونم
لطفا نرم افزارايي رو كه لازم دارم تا روي سرور ويندوزيم نصب بشه و بتونم مامبو يا جوملا و كلا PHP رو
روش راه اندازي كنم (با توجه به اينكه سايتم ديتا بيس قوي هم بايد داشته باشه)
برام بنويسيد
از رضا - آقا سيامك گل و آقاي احمد زاده و همه بچه هاي خوب مامبو لرن خيلي خيلي ممنونم ...
-
شما دو راه داريد:
1- نصب دستي و جداگانه برنامه هاي PHP-MySql-Apachi-Zend Optimizer
2- نصب يك سيستم مديريت سرور مثل AppServer و همچنين Zend Optimizer كه همه برنامه ها را اتوماتيك مديريت كند.
اگر تسلط كافي بر روي برنامه ها داريد ميتونيد گزينه اول رو انتخاب كنيد.(ميتونيد به كتاب Apachi 2 Web Server انتشارات ناقوس مراجعه كنيد)
ولي اگر به شكل كامل تسلط نداريد بهتره از همون AppServer يا نرم افزارهاي مشابه استفاده كنيد. فقط به اين نكته توجه كنيد كه ورژن PHP بهتره 4.4.2 باشه(چون بعضي از كامپوننت هاي قديمي با PHP5 به درستي كار نميكنند)
در هر دو حالت هم بايد Zend Optimizer رو نصب كنيد.
ضمنا در سايتهاي مرجع اين برنامه ها دنبال پچهاي امنيتي باشيد و حتنا اونها رو نصب كنيد.
-
پاسخ : میل سرور
با سلام
من بر روی یک سرور لینوکس ردهت سرویس send mail را نصب کردم و برای استفاده از ارسال میل نیز cyrus-imapd را بر روی سرور تعریف کردم و با استفاده از سرویس appach صفحه webmail را بالا آوردم ولی محلی که در IMAP باید accont های میل و پسورد هارا تعریف کنم پیدا نکردم . ممنون میشم اگر کسی بلد هست کمکم کنه ..
-
من از سرويس ميل سرور roundcube استفاده ميكنم
تنظيماتش يه كم سخته ولي خيلي باحاله
با آجاكس كار ميكنه
و بانك هاي زيادي رو پشتيباني ميكنه
خودتون ببينين چطوريه
به من هم خبر بدين
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
از سرور xampp استفاده کن راحت و بی دردسر سازگار با تمام os های موجود با امکانات پاپ تری ، اف تی پی و میل سرور