مشکل با نمایش آخرین تاپیک ها
با سلام
بعد از حل مشکل تبدیل انجمن به کمک یوزر اینترهاست عزیز 8) حالا مشکل نمایش آخرین تاپیک ها در سایت وجود داره من کد زیر را در یک ویجت قرار می دهم در قالب اما تاثیزی نداره نمی دونم مشکلش از کجاست.
پاسخ : مشکل با نمایش آخرین تاپیک ها
از قسمت تنظیمات قالب جاری،
"تعداد آخرین ارسال های نمایش داده شده در صفحه اول انجمن ها "
رو مطابق تعداد دلخواهتون وارد کنید.
*ممنونم آقا نوید اما من منظورم این بود که در صفحه اول نمایش داده نمیشه و این مشکل هنوز هم وجود داره
سلام.....
دوست عزیز ... اگر یک سرچ بزنی مطلب در این باره که توسط جناب فیروزمندان ارائه شده (اگر اشتباه نکرده باشم) وجود داره .
در ضمن باید تنظیمات SSI رو هم چک کنی و نیز کد رو در قالب خود طراحی و جای گذاری نمایید.
موفق باشید.
متشکرم دوست عزیز
من قالب را تغییری ندادم من فقط کد بالا را در یک ویجت در قالب وبلاگ قرار دادم.
من راهنمایی سایت اس ام اف لرن را دیدم که فقط نوشته بود این کد را قرار دهید.
بنده از سیستم وردپرس استفاده می کنم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویجت یک امان توی ورد پرس هست که یک بخشی می تونی به قالب اضافه کنی
کد توشون بذاری و ....
می خواهید پسورد بدهم؟
سلام
در wd امکانی برای لود کردن RSS وجود داره ؟
یا علی
خوب آقای فیروزمندان
من کد را حالا قرار دادم و مشکل قبلی نسبتا بر طرف شد اما مشکل جدید این ارور می باشد.
Warning: include([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) [function.include]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 in /home/irdanesh/public_html/wp-content/plugins/exec-php/includes/runtime.php(42) : eval()'d code on line 3
Warning: include() [function.include]: Failed opening '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/irdanesh/public_html/wp-content/plugins/exec-php/includes/runtime.php(42) : eval()'d code on line 3
[quote author=فیروزمندان link=topic=14977.msg79667#msg79667 date=1216636331]
سلام
در wd امکانی برای لود کردن RSS وجود داره ؟
یا علی
[/quote]
سلام
اگر این امکان وجود داره خیلی راحت میتونید با استفاده از خروجی XML انجمن این کارو انجام بدید . بدون نیاز به SSI.php
از لینک زیر میتونید در وردپرس استفاده کنید :
یا علی
بسیار سپاس گزارم جناب آقای فیروزمندان
مشکلم حل شد.
خیلی لطفا کردید.