-
افرادی که ازNokkeaw وsh404SEF استفاده می نمایید، بخوانید!
سلام به همه دوستان خوبم در مامبولرن
همان طور که در جریان هستید من از هر دوی این کامپوننت ها استفاده می کنم و البته الان توضیح می دهم که چطوری !
اما اجازه بدید که صحبتم رو دسته بندی کنم تا همه بتونند ازش استفاده لازم رو بکنند (البته اگه کاربردی باشه) :
- اول Nokkeaw : در استفاده از این کامپوننت یکسری مشکلات جزئی دیده و در تاپیک های مختلف گزارش شده بود که با روش زیر می تونید به سادگی این مشکلات رو برطرف کنید .
اولین و مهمترین مشکل این بود که وقتی از دکمه پرینت و یا ارسال به دوستان (در مطالب) استفاده می کردیم ، متن فقط با زبان پیشفرض نمایش داده میشد . به عبارت دیگه در تمام زبان های موجود در سایت ،پرینت ها فقط با زبان پیشفرض (مثلا فارسی) نمایش داده میشد !
برای رفع این مشکل من یه تغییر کوچیک در برنامه هام دادم که به شکل زیر هست :
به شاخه components\com_content برید و فایل content.html.php را باز کنید . خط 453:
کد:
$print_link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&task=view&id='. $row->id .'&Itemid='. $Itemid .'&pop=1&page='. @$page ;
را با این جایگزین کنید :
کد:
$print_link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&task=view&id='. $row->id .'&Itemid='. $Itemid .'&pop=1&page='. @$page .'&lang='.$_REQUEST['lang'];
خوب این ماله پرینت بود . و در خط 633
کد:
$$link = $mosConfig_live_site .'/index2.php?option=com_content&task=emailform&id='. $row->id ;
را با این جایگزین کنید :
کد:
$link = $mosConfig_live_site .'/index2.php?option=com_content&task=emailform&id='. $row->id ."&lang=".$_REQUEST['lang'];
این هم برای ارسال به دوستان . من برای PDFاین کار رو نکردم ولی اگه شما دوست دارید در خط 608
کد:
$link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id='. $row->id;
را با این جایگزین کنید :
کد:
$link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id='. $row->id ."&lang=".$_REQUEST['lang'] ;
خوب فایل رو ذخیره کنید و به سراغ سایت برید . در هر چند تا زبانی که فعال دارید از دکمه پرینت و ارسال به دوستان در مطالب استفاده کنید . خوب درست شد ؟ با همون زبان نمایش میده ؟! ;)
** به همه دوستان توصیه می کنم قبل از اجرای این تغییرات یک بار روی لوکال این کار را انجام بدید تا از بروز هرگونه خسارت جلوگیری بشه .
دومین مشکلی که باهاش برخورد کردم بازهم در مورد همین دوتا لینک بود که بالا درست کردم . مشکل دقیقا اینجا بود که حتی با استفاده از کدی که بچه ها زحمت کشیده بودند و برای قالب قرار داده بودن باز هم این دوتا popup فقط با استایل ltr نمایش داده میشد .
شاید عجیب باشه ولی خیلی دور خودم چرخیدم تا فهمیدم که دقیقا چطوری میشه درستش کرد . ولی به نتیجه رسیدم (امان از بی تجربگی ). همون کد رو باید در فایل index.php خط 412 هم استفاده کنید . چون این popup ها از index2.php صدا زده میشه که .....
کد خط 412 :
کد:
<link rel="stylesheet" href="templates/<?php echo $cur_template;?>/css/template_css.css" type="text/css" />
کدی که دوستان زحمت کشیدند رو جایگزین کنید :
کد:
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?><link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $cur_template;?>/css/template_css_fa.css"/><?php }
else { ?> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $cur_template;?>/css/template_css.css"/><?php }?>
البته این کد رو به صورت های ساده تر هم میشه نوشت ;)
خوب باز هم همون تست قبلی رو انجام بدید و نتیجه رو ببینید .
/ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - \
- sh404SEF
و اما کامپوننت که خیلی دوستش دارم . خوب حتما اون تاپیک بلند بالا رو خوندید ، در اون تاپیک من با یه سری تغییرات ، مشکلش رو با ورژن 4.6.2 حل کردم و بعد هم موفق شدم به صورت آزمایشی با Nokkeaw استفاده کنم .
اما یه خبر جدید و عالی . این کامپوننت با 4.6.5 مامبولرن هیچ مشکلی نداره :)
بله با تغییرات که با صحبت با جناب فیروزمندان در مامبو 4.6.5 انجام شد ، این کامپوننت بدون نیاز به هرگونه تغییر، در ورژن جدید قابل استفاده هست .
این کامپوننت فوق العاده قوی و پرکاربرد هست ، یه نظر من یه نیاز اساسی به حساب میاد که خدا را شکر می تونید ازش استفاده کنید. این کامپوننت پیچیدگی هایی هم داره که آقا مجید زحمت فارسی سازی رو به طور کامل کشیدند و این پیچیدگی را برای کاربران فعال مامبولرن حل کردن . (حتما تاپیکی که مجید جان زده رو کامل بخونید !)
اما خبر دوم در مورد این کامپوننت :
البته خبر جدید نیست ولی برای خیلی از دوستانی که به دنبال استفاده این دوتا با هم بودن ،خوشحال کننده هست . موضوع اینکه این دوتا کامپوننت یه سازگاری نسبی دارن . بله اگه این دوتا کامپوننت را نصب دارید (در 4.6.5) می تونید با انجام یه تنظیم کوچیک این دو را باهم استفاده کنید . این کامپوننت رو با Joomfish سازگار کردن ولی با nokkeaw هم تقریبا قابل استفاده هست . ???
تنظیمات - > در تب language باید Translate URL و Insert language code in URL را مقدار yes بدید و ازش لذت ببرید .
ممنون میشم نتیجه تست و نظر خودتون رو بنویسید .
بازم اگه خبری شد یا تغییری دادم همینجا اعلام می کنم (احتمالا مشکل سرچ رو با Nokkeaw بعد بررسی نهایی می گم ). اگه این مطلب هم غلط دیکته ای وانشایی داشت ببخشید چون ساعت 3:40 صبح هست دیگه :)
موفق باشید
امیر
-
پاسخ : افرادی که ازNokkeaw وsh404SEF استفاده می نمایید، بخوانی
ممنون از زحمتی که کشیدی
یا حق
-
خواهش میکنم
اگه تست کردید نتیجه رو بگید که دوستان هم استفاده کنن ;)
موفق باشید
امیر
-
سلام
با NokKaew 1.6.2 Stable تست کردید یا ورژن قبلیش ؟ چون الان چند روزه ورژن NokKaew 1.6.2 Stable اومده
-
[quote author=developer link=topic=15227.msg79951#msg79951 date=1216717922]
سلام
با NokKaew 1.6.2 Stable تست کردید یا ورژن قبلیش ؟ چون الان چند روزه ورژن NokKaew 1.6.2 Stable اومده
[/quote]
بله خبرش رو خوندم و البته دانلود هم کردم . امروز روی این ورژن هم تست می کنم و خبر ش رو همینجا اعلام می کنم .
ممنون از تذکری که دادید.
موفق باشید
امیر
-
الان تست کردم درست بود .
خدا را شکر :)
موفق باشید
امیر
-
ميشه توضيح بدين اين دو كامپوننت دقيقا چكار مي كنند؟
-
سلام. خوبی؟ خوب دوسنت گلم سرچ را اختراع کردن برای همین روزا دیگه. ;)
حالا در هر صورت یه توضیح مختصری می دم امیدوارم کارت راه بیفته. :)
کامپوننت NokKaew که برای ایجاد زبان های مختلف برای سایت هست. یعنی شما با این کامپوننت می تونید یه سایت چند زبانه داشته باشید (فارسی، انگلیسی و ...)
کامپوننت sh404SEF هم که یه کامپوننت برای بهینه سازی آدرس لینک های سایت برای موتورهای جستجو هست.با این بهینه سازی، سایت شما در موتورهای جستجو بهتر ایندکس میشه و در نتیجه رتبه ی سایتتون در موتور های جستجو بالاتر می ره و در لیست جستجوی آن ها در مکان بالاتری قرار می گیره. (SEF : Search Engine Friendly)
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــــلی
-
امکانش هست بگید برای 4.6.5 کدوم ورژن رو نصب کنبم که کاملا" سازگار باشه
البته اگه لینک دانلودشم بدید واقعا" ممنون می شم
من این نسخه رو پیدا کردم که برای مامبو 4.6.2 هست
آیا همینه
منظورم اینه که این ورژن کامل با مامبو 4.6.5 سازگار است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
دوست عزیز شما می توانید از لینک زیر این کامپوننت را دانلود کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان عزیز ما رو هم از نتایج این تغییر در سیستم خود با خبر نمایید. ممنون ;)
موفق باشید
امیر
-
نقل قول:
سلام
دوست عزیز شما می توانید از لینک زیر این کامپوننت را دانلود کنید.
دوست عزیز واقعا" ممنون
خیلی عالی بود
نقل قول:
دوستان عزیز ما رو هم از نتایج این تغییر در سیستم خود با خبر نمایید. ممنون
پیشنهاد می کتم همه استفاده کنن
از نظر نصب و شیوه کار بسیار راحت و آسان است
از همه دوستان ممنونم
-
دوستان
با سلام
من كامپوننتهاي بالا رو طبق دستورالعمل نصب و تغيير دادم
هر دو با هيچ مشكلي كنار هم كار ميكنن
با تشكر ويژه از اساتيد محترم مخصوصا اميرخان
-
ببخشيد
مشكلي كه هست اينه كه هنگام ثبت نام اين پيغام رو ميده و كاربر نميتونه ثبت نامش رو كامل كنه
([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
404: Not Found
Sorry, but the content you requested could not be found
با ماژول user sxtention هم كه اصلا كار نميكنه
من SEF رو در قسمت advanced و در گزينه Rewriting mode روي گزينه اول with .htaccess ست كردم
دوستان كمك ميكنن؟
-
سلام
کاش این پست رو در تاپیک اصلی SEF می زدی ، بهتر بود .
شما در این کامپوننت قسمت تنظیمات ، می تونید SEF رو برای بخشهای مختلف غیر فعال کنید . ...
سرفراز باشید
امیر
-
سلام
بعد از اعمال این تغییرات در کامپوننت Nokkeaw . هنگامی که سایت برای بار اول لود میشه ( توی نوار آدرس نوشته[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) این ارور رو میده
کد:
Notice: Undefined index: lang in /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php on line 453
اما بعد از اینکه روی منوها کلیک شد و یا همون صفحه اول از طریق منو لود شد این ارور رو نمیده! ( توی نوار آدرس نوشته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
البته این مشکل با یه ریدایرکت معمولی قابل حله! اما فکر کنم با SEF مشکل داشته باشه و نشه استاندارد باشه. راه حله بهتری هم هست؟؟؟
-
سلام
بخشی که من تغییر دادم برای index2.php هست و سایت شما با index.php بالا میاد . پس نباید این مشکل وجود داشته باشه .
مراحل ذکر شده رو دوباره با دقت انجام بده . شاید مشکل حل شد .
من روی چندتا از سایت ها دارم از همین روش استفاده می کنم و مشکلی ندارم (البته دوستان دیگه هم این رو تست کردن ) . روشی که برای این کار اعلام کردم یه روش حرفه ای نیست . فقط کار راه انداز بوده .
اگه نیاز بشه و من هم فرصت کنم این کامپوننت رو طوری تغییر میدم که وجود کامپوننت Nokkeaw رو بررسی کنه و بعد این آدرس ها رو بر اساس اون تغییر بده . کار سختی نیست فقط فرصت می خواد .
سربلند باشید
امیر
-
[quote author=amir.d link=topic=15227.msg85739#msg85739 date=1220703856]
بخشی که من تغییر دادم برای index2.php هست و سایت شما با index.php بالا میاد . پس نباید این مشکل وجود داشته باشه .
مراحل ذکر شده رو دوباره با دقت انجام بده . شاید مشکل حل شد .
[/quote]
واللا من گیج شدم.
من روی مامبوی ۴۶۲ اینکار رو انجام دادم.
محتوای فایل index2.php موجود در فولدر روت اینه:
کد:
<?php
/**
* Entry point for popups
* @package Mambo
* @author Mambo Foundation Inc see README.php
* @copyright Mambo Foundation Inc.
* See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.
* @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL, see
* LICENSE.php
* Mambo is free software; you can redistribute it and/or
* modify it under the terms of the GNU General Public License
* as published by the Free Software Foundation; version 2 of the
* License.
*/
$indextype = 2;
include ('index.php');
?>
و تعداد خطوطش به ۲۰ هم نمیرسه!
البته این ارور با برداشتن این فیکس از فایل /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php قسمت پرینت درست میشه!!! سایر گزینه های ارسال به دوستان و PDF کار می منه و هیچ اروری هم نمی ده!!! فقط با دکمه پرینت مشکل داره!!!
شما فکر می کنید مشکل از چیه؟؟؟
اینم قسمت پرینت باتن فایل /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php روی سیستم من!!!
کد:
// link used by print button
$print_link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id='. $row->id .'&amp;Itemid='. $Itemid .'&amp;pop=1&amp;page='. @$page.'&amp;lang='.$_REQUEST['lang'];
?>
-
سلام
مهدی جان من فکر کنم منظورم رو اشتباه به شما رسوندم . به URL که تغییر دادی توجه کن از index2 استفاده میکنه ....
اما متاسفانه فرصت برنامه نویسی یا تست این کد رو ندارم ، خودت باید زحمت این تست رو بکشی ;)
توی همون فایل قبل از خط هایی که تغییر دادی این کد رو کپی کن
کد:
if ($_REQUEST['lang']){
$lang_ = $_REQUEST['lang'];
}else{
$lang_ = "";
}
و در خطوطی که اول تاپیک گفتم به جای
کد:
$_REQUEST['lang']
از
استفاده کن . نتیجه رو هم به بگو ...
سبز باشید
امیر
-
سلام
علاوه بر همون ارور اول. این ارور هم در صفحات دیگه می ده!!!
کد:
Notice: Undefined variable: lang_ in /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php on line 638
فعلاْ با یه ریدایرکت ماست مالیشمی کنم. و سر فرصت مشکل رو حل میکنم و نتیجه رو همینجا می گم.
بازم از امیر جان ممنون که همیشه انقدر با حوطله س!!!
-
سلام
مهدی جان ریدایرکت و یا استفاده از یه صفحه برای ورود به سایت فکر خوبیه ;)
خداوند از سر تقصیرات من بگذره . در اسرع وقت این بخش رو درست میکنم و فایل آماده رو برای بچه ها قرار میدم (شاید توی ورژن بعد هم استفاده شد !! )
اما همونطور که گفتم یه کد دستکاری شده و کار راه اندازه .... شما همون کدی که توی پست قبلی دادم رو توی تابع EmailIcon کپی کن چند خط بالاتر از خط خطا (638) .
مشکل حل میشه . با این روش (که مشابه روش های سرخپوست هاست ) فعلا از به وجود آمدن خطاها جلوگیری کن و برنامه رو به کاربرات درست نشون بده تا انشاءا... درستش کنم . ;)
پایدار باشید
امیر
-
سلام
مشکل حل شد.
با استفاده از تابع isset !!!
باید این کد رو بعد از هر بار لینک به پرینت - ارسال به دوستان و یا PDF وارد کنید.
بعد از خط ۴۵۳ - ۶۰۸ - ۶۳۳
کد:
if(isset($_REQUEST['lang'])) $print_link=$print_link.'&amp;lang='.$_REQUEST['lang'];
اینطوری حتی اگه Nokkeaw هم نصب نباشه بازم اروری نمی ده!
تست کنید و خبرشو بدید .(البته اگه با کد قبلی مشکلی داشتید!!!)
-
بازم سلام
مهدی جان خوبه اما درتمام خطوط ذکر شده از متغییر print_link استفاده نشده ;)
باید برای هر بخش نام متغییر خودش رو استفاده کنی ...
پیروز باشید
امیر
-
بله شما درست می گی!
من جدیداْ خیلی گیج شدم.
خودمم فقط بد از خط ۴۵۳ از این کد استفاده کردم و باقی خطوط کد پیشنهادی شما بود.
بابت این اشتباه عذر می خوام. تازه دارم یاد میگیرم دیگه!!! ;D ;)
-
سلام
این فوق العاده است که داری تجربه می کنی . :D
برات آرزوی موفقیت می کنم .
شاد باشید
امیر
-
[quote author=amir.d link=topic=15227.msg79919#msg79919 date=1216682860]
(حتما تاپیکی که مجید جان زده رو کامل بخونید !)
[/quote]
سلام
کجاست این تاپیک؟ مردم اینقدر گشتم...! دنبال یک تاپیک جامع آموزش Nokkkeaw
-
سلام. اون تاپیک مربوط به کامپوننت sh404SEF هست نه Nokkeaw . اگر دقت کرده باشین این مطلب هم تحت عنوان sh404SEF ذکر شده.لینک تاپیک : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اما در مورد فکر کنم جامع ترین تاپیک تا الان همون تاپیک معرفیش باشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی