چند قالب برای مامبو توسط [glow=red,2,300]DesignX[/glow]
نمایش نسخه قابل چاپ
چند قالب برای مامبو توسط [glow=red,2,300]DesignX[/glow]
سلام
جداً خسته نباشي
اين قالبارو ميفرستي ببينيم يا نه - تا نظر بديم براش
موفق و پيروز باشيد.
کجان پس ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه درخواست هم داشتم از مدیر انجمن(البته اگه تا حالا این کار انجام نشده) که اگه میشه یه جایی(با کمترین دردسر برای آپلود و دانلود) رو معرفی کنند که هر کی خواست فایلی رو آپلود کنه بره اونجا
ممنون
rapidshare.com اینحا آپلود کنید
اگر یک اسم و + یک عکس بزاری ازشون خیلی بهتر میشه بعد هم برای هر کدوم که فارسی کردین یک تاپیک جداگانه باز کنید
تا مشکلی نداشت منتشر کنیم
در ضمن یادتون باشه قالب ها همه مجانی باشن ها نه از کامرشیال ها !!!
ممنون
سلام می بخشید عکس نذاشته بودم
siteground39
siteground86
:)
خیلی مممنون خیلی عالی میشه دوستان تست کنن
و اگر مشکلی نبود در مامبو دیگ منتشر کنیم
یاعلی
سلام
siteground39 اين كه مشكلي نداشت
ولي يه ضعف داره اونم در main صفحه هستش كه پستها و اينجور چيزارو از هم تفكيك نميكنه - بهتره فايل css رو ويرايش كني و براش تيبل ايجاد كني تا پستها از هم تفكيك بشن و قالبت هم زيباتر بشه - ولي در كل قالب قشنگي بود و مشكل چيدماني كه نديدم.
siteground86 اين تنها مشكلي كه توش ديدم كه خيلي هم مهم هست اينه كه خيلي از عكسهاشو ميره از يه جا ديگه مياره كه اگه از اونجا حذف بشه ديگه قالب سالم كار نميكنه
البته ضعف قبلي رو هم داره كه بهتره رفع بشه
يه چيز ديگه هم هست كه مطمئن نيستم - ولي منوهاي بالاي اين قالب با مشكل چيدمان ميشن - يعني از قالب خارج هستن كه ممكنه كه از مامبو منم باشه - ديگر دوستان هم تست كنن ببينن همينطوري هست يا نه.
يه موضوع خيلي مهم هم بگم كه برطرف كني حتماً :
قالب 39 از طريق نصب كننده مامبو نصب نميشه
در ضمن دوست عزيز حرف درگوشي نداريم - اينجا همه از خودمون هستن و نيازي نيستش توي پيغام خصوصي نظرات رو جويا بشيد. اگه كسي احساس كنه كه بايد مطلبي خصوصي ارسال بشه حتماً اينكارو ميكنه و شما هم همينكار رو بكنيد. ولي براي سوال كردن و جويا شدن نظرات هرگز چنين كاري نكنيد.
مطمئن باشيد كه مثل همين بار بي جواب ميمونه - راستي اين جمله اي هم كه به شوخي گفتيد :
[quote author=DesignX link=action=profile;u=8767 date=1217276231]
شرمنده من دفعه اولمه که با اینترنت کار میکنم :'(
بنده خدا، گفتم بالاخره دو تا پیرهن بیشتر از ما تو مامبولرن پاره کردی، نظرتو پرسیدم (نخواستم تابلو شه)
ولی واقعآً دفعه اولمه ???
جدی میگم :(
[/quote]
رو حتماً يادم ميمونه و به خاطر محبتي كه به من داري ممنون.
اميدوارم دوستان خوبي در مامبولرن براي يكديگر باشيم.
در كل اميدوارم كه بعد از اين ؛ قالبهاي زيباي ديگهاي هم بسازي و بفرستي توي انجمن - مطمئن باش نظرات من درباره اونا هم برات ارسال ميشه.
موفق و پيروز باشيد.
در مورد قالب 39 ،
1- این قالب به درستی در مرور گر دیده نمی شه و هم با نسخه 462 و هم با 465 مشکل داره.
این هم عکس:
دلیلش هم این هست که منوی این قالب، به صورت اختصاصی لود میشه و تنظیمات منوهای و ماژول های منو روی اونها اثری نداره. بنابراین حتی با تنظیم ماژول منو به صورت افقی هم این مشکل حل نمی شه.
2- استانداردهای css در قسمت هایی که کدها تغییر داده شدن، به درستی رعایت نشدن.
3- قسمتی از کدهای html که تغییر داده شدند، استانداردهای xml و حتی html در اونها به درستی رعایت نشدن.کد:Warning: Unknown property 'filter'. Declaration dropped.
Source File: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Line: 30
مثلا در نحوه نوشتن تگ ها یک سری مشکلاتی دیده میشه.
به عنوان مثال لینک کپی رایتی که تغییر داده شده، اینطور هست:
کد:http :// localhost/mambo465/mailto%22 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] %22
در مورد قالب 86 ،
1- اون قسمت از کد های css این قالب که تغییر داده شدند، استاندارد نیستند.2- یک لکه عجیب در قالب دیده میشه!کد:Warning: Error in parsing value for property 'padding-right'. Declaration dropped.
Source File: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Line: 408
و ذکر چند مورد دیگه که
آدرس مامبولرن www هم داره! یعنی :
http: / / mambolearn.com = نادرست
http: / / [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] = درست
و
مطمئن هستید که این قالب رو خودتون طراحی کردید ؟نقل قول:
Powered by Mambolearn and Designed by: Mohammadreza.M
این یک قالب siteground هست که تغییر خاصی در طراحیش داده نشده. فقط در css قالب، یک rtl اضافه شده!
دوست عزیز!
اگر این قالب از قوانین GNU / GPL تبعیت کنه، این کار درستی نیست که شما لینک طراح رو حذف کنید و خودتون رو به عنوان طراح قالب معرفی کنید و طوری وانمود کنید که قالب رو خودتون طراحی کردید.
مطمئن باشید کسانی که با مامبو کار می کنند، می دونند که این یک قالب siteground هست. بنابراین دیدن اون لینک وجهه خوبی نخواهد داشت.
شما می تونستید بنویسید Edited By ...
و اینکه فارسی سازی، فقط در راست به چپ کردن body نیست . هر کاری نکات و قواعد خاص خودش رو داره که باید رعایت بشه.
دوست عزیز!
یک چیزی هم یادآوری کنم که احترام به حقوق تولید کننده، رو سعی کنید رعایت کنید.
کاری که شما در پیش گرفتید که لینک کپی رایت رو به هر قیمتی عوض کنید (حتی اگر قیمتش نقض حقوق دوستانتون در همین انجمن و تغییر بدون اجازه کپی رایت و ... باشه) این کار، اصلا کار درستی نیست. سعی کنید این عادت رو کنار بگذارید.
کسی مخالف کپی رایت شما در زیر قالب و ماژول نیست. اما شما می تونید یک اکستنشن خودتون بسازید و زیرش اسمتون رو بنویسید . نه اینکه باعث بشه که حقوق دیگران نقض بشه.
دوست عزیزمون البته به صورت خصوصی تماسی با من هم داشتند که اصلا مایل نیستم در اینجا مطرح کنم.نقل قول:
در ضمن دوست عزيز حرف درگوشي نداريم - اينجا همه از خودمون هستن و نيازي نيستش توي پيغام خصوصي نظرات رو جويا بشيد. اگه كسي احساس كنه كه بايد مطلبي خصوصي ارسال بشه حتماً اينكارو ميكنه و شما هم همينكار رو بكنيد. ولي براي سوال كردن و جويا شدن نظرات هرگز چنين كاري نكنيد.
و اونها رو نادیده می گیرم. امیدوارم مواردی که به صورت خصوصی مطرح کردید، تکرار نشه.
آقا سعيد سلام
معلومه نشستي سر فرصت ريزه كاريها رو در آوورديا. خسته نباشي.
اميدواريم دوست عزيزمون اين تاپيك رو از ياد نبرن و جواب بدن در رابطه با مشكلاتي كه هست و اونا رو برطرف كنن حتماً. من كه عجيب منتظر اين قالبها هستم!%
موفق و پيروز باشيد.
می بخشید من تا الان مشغول بودم در اسرع وقت این مشکلات رو برطرف می کنم
ممنون از دوستان به خاطر راهنماییهاشون
در ضمن در مورد اون لکه عجیب هم یه دستی به مانیتورت بکشی حل میشه(اول مانیتور رو خاموش کن بعدن لکه رو پاک کن ;))
سلام و شب خوش
بي صبرانه منتظر هستيم! ::)
در ضمن منم موافقم كه حتماً قانون كپيرايت رو كمي احترام بزاريد و اگه ميتونيد كمي در اينباره سرچ كنيد. البته designx بعيد ميدونم رعايت كنيد. شايد ديگران بگن چرا همچين حرفي زدم ولي اگه به اين تاپيك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سري بزنن متوجه ميشن كه كلاً با اين موضوع مشكل داريد. اميدوارم هرچه زودتر تمامي مشكلات با كمك خودتون حل بشه.
در ضمن شما كه بلدي مانيتور رو پاك كني حتماً مانيتور خودت رو تميز كن تا بتوني لكه رو ببيني! ;D ;)
موفق و پيروز باشيد.
دوست عزیز!نقل قول:
در ضمن در مورد اون لکه عجیب هم یه دستی به مانیتورت بکشی حل میشه(اول مانیتور رو خاموش کن بعدن لکه رو پاک کن
فکر نمی کنم مانیتور من مشکلی داشته باشه.
من با مرورگر Firefox 2 امتحان کردم و این مشکل رو داره. این هم عکسش هست که برای احتیاط، توی اون یکی سیستم تست کردم!
[img width=492 height=480]http://i38.tinypic.com/2ufby2p.jpg[/img]
منو اصلا به صورت افقی لود میشه!
ضمنا اگر فکر می کنید که مانیتور من مشکل داره ، بد نیست نظر بقیه دوستان رو هم ببینید :
نقل قول:
سلام به همه. من قالب siteGrounde39 را [ ... ] روی مامبو روی لوکال نصب کردم. اما توی فایر فاکس باهاش مشکل دارم. یعنی توی فایر فاکس به اندازه یک پیج باید به سمت راست اسکرول کرد تا صفحه را دید.
جالبه که هدر نمایش داده میشه در همون قسمتی که هیچچی نیس.
وقتی که به سمت راست اسکرول میکنم بقیه صفحه را میبینم اما هدر دیگه نیست .
اما توی اینترنت اکسپلورر هیچ مشکلی نداره.
در مورد این ، باز هم نشنیده می گیرم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
در ضمن در مورد اون لکه عجیب هم یه دستی به مانیتورت بکشی حل میشه(اول مانیتور رو خاموش کن بعدن لکه رو پاک کن
و لی من توصیه نمی کنم که شما یک آبی به چشماتون بزنید.
چون میگن خفته رو میشه بیدار کرد. ولی کسی رو که خودش رو به خواب زده، نه.
دوستان عزیزم
بار دیگر در انجمن و در تاپیک های مختلف توهین و تمسخر و یا به سخره گرفتن کسی رو مشاهده کنیم مطمئنان با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد
لطفا رعایت ادب رو بفرمایید و در نظر بگرید هر کسی که اینجا سوال می پرسه امروز سوالش سوال شما بوده روزی و اگر شما امروز بلد هستید جواب این سوال رو از جواب های کسی دیگر بوده که شما هم ...
به هر حال امیدوارم بیشتر دقت کنید و سعی کنید راهنمایی های دقیق بکنید
از همه دوستانی هم که زحمت کشیدند و دارن کار می کنن برای مامبولرن و توسغه مامبو بسیار سپاس گذاریم و انشا الله برنامه های آینده کارهایی نیز انجام خواهد شد و ...
ممنون یاعلی
سلام
قالب Siteground39 رو یه بازبینی کردم یه سری از مشکلاتی رو که دوستان گفته بودن، حل کردم
ولی جالبه که خود من (کلاً تو بعضی از قالب ها حتی قالب اصلی Mambo 4.6.5) تو IE باهاش مشکل دارم(حل شد) ولی تو [glow=red,2,300]FireFox 3[/glow] هیچ مشکلی باهاش ندارم!نقل قول:
نقل قول
سلام به همه. من قالب siteGrounde39 را [ ... ] روی مامبو روی لوکال نصب کردم. اما توی فایر فاکس باهاش مشکل دارم. یعنی توی فایر فاکس به اندازه یک پیج باید به سمت راست اسکرول کرد تا صفحه را دید.
جالبه که هدر نمایش داده میشه در همون قسمتی که هیچچی نیس.
وقتی که به سمت راست اسکرول میکنم بقیه صفحه را میبینم اما هدر دیگه نیست .
اما توی اینترنت اکسپلورر هیچ مشکلی نداره.
یادم رفت آدرسشو بزارم
فايل ويروسي هستش!
كسي نگيره - جدي ميگما - يه وقتي فكر نكنيد شوخي كردم
یک اسکن بکنید دوباره آپلود کنید
ویروس داشت
دوباره آپلود کردم
امیدوارم این سری مشکلی نداشته باشه تا دوستان بتونن از این قالب استفاده کنن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][quote author=سعید link=topic=15388.msg80792#msg80792 date=1217322410]
در مورد قالب 39 ،
1- این قالب به درستی در مرور گر دیده نمی شه و هم با نسخه 462 و هم با 465 مشکل داره.
2- استانداردهای css در قسمت هایی که کدها تغییر داده شدن، به درستی رعایت نشدن.
این یک قالب siteground هست که تغییر خاصی در طراحیش داده نشده. فقط در css قالب، یک rtl اضافه شده!کد:Warning: Unknown property 'filter'. Declaration dropped.
Line: 30
و اینکه فارسی سازی، فقط در راست به چپ کردن body نیست . هر کاری نکات و قواعد خاص خودش رو داره که باید رعایت بشه.
در جواب آقا سعید باید بگم:نقل قول:
1- FireFox 3 خیلی وقته اومده و میتونی از این آدرس دانلود کنی:
2- مطمئنی اگه فقط در css قالب، یک rtl اضافه بشه قالب فارسی میشه!!؟
سلام دوست عزيز.
منظور از متني كه آقا سعيد نوشته بودن و براي شما سوال بود. اين بوده كه شما قالب رو از نو بسازيد نه اينكه همان قالبي كه از سايت siteground دريافت كرديد را با تغييرات جزئي فارسي كنيد. بهترين كار براي فارسي سازي قالب همينه كه شما تمام جداول و چيدمان و فايل CSS رو خودتون بسازيد نه اينكه ويرايش كنيد . هر زباني براي خود ويژگيهايي دارد كه بايد به آنها احترام گذاشت.
در ضمن بد نيست اگه يه آنتي ويروس خوب روي سيستمت نصب كني تا انقدر فايلهاي ويروسي رو روي رپيدر شير لعنتي نگذاري.
اگه آنتي ويروس نميشناسي ، خصوصي پيغام بده بهت معرفي كنم. اميدوارم ناراحت نشده باشي از اين حرف من - من طبق همون صحبتي كه شما در يكي از پيغام هاي خصوصي فرموده بوديد به شما فكر ميكنم.(*)
درضمن فايرفاكس نسخه 3 رو هم من ميشناسم هم دوست گلمون ولي فايرفاكس 2 بنا به دلايلي براي اشكال گيري از قالبها بهتر هستش و باعث ميشه بدون مشكل قالبها پرداخت بشن.
يك تاپيكي رو اخيراً خودم باز كردم كه ميتوني درباره ساخت قالب و CSS و موارد مربوط به اون اطلاعاتي رو كسب كني - يه سر بزني بدك نيست.
همچنان منتظر هستيم - هرچه سريعتر فايل بدون ويروس رو لطف كني تا چك كنيم.
موفق و پيروز باشيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
در جواب آقا سعید باید بگم:
1- FireFox 3 خیلی وقته اومده و میتونی از این آدرس دانلود کنی:
در ضمن.
IE خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی پیش تر اموده بود ;)
سلام اسکن کردم
انشاءالله که این سری دیگه ایرادی نداشته باشه.
یا علی
سلام خسته نباشيد - يه تغييرات جزئي اعمال شده بود كه باز هم چنتا مشكل ديدم كه اعلام ميكنم.
راستي آنتي ويروسه خوب بودا كه انقدر سريع تونستي مشكل رو حل كني :P . از همين آنتي ويروس هميشه استفاده بكن. خودم كه ازش راضي هستم.
39 - باز هم از طريق مامبو نصب نميشه.
كلاً در هر سه مرورگر وبي كه دارم و در اندازه 800*600 مشكل داره - بقيه چيزا هم بمونه بعداً كه اين دوتا درست كردي
86 - در اپرا تنها اشكالي كه داره فونتي كه در بالاي هر ماژول نام اون رو نمايش داده ميشه مشكل داره. منظورم اينه كه اونجوري كه در فايرفاكس و اينترنت اكسپلورر ديده ميشه نيست.
در اندازه 800*600 مانيتور هم و البته تنها در اينترنت اكسپلورر مشكل داره. از صفحه بريده ميشه و اسكرول هم مياد.
در اپرا و فايرفاكس هم اسكرول مياد كه بهتره نياد.
البته اون مشكلي هم آقا سعيد گفته بودن رو شما كاري رو كردين كه بهش ميگن - پاك كردن صورت مسئله. كلاً اون قسمت رو خالي كرديد. اگه كسي خواست اونجا انتشار بده چي ميشه!؟ ميدوني.
در سه مرورگر اپرا 9 - اينترنت اكسپلورر 7 - فايرفاكس 3.1 مشكل ديگه اي رو در نمايش مشاهده نكردم. اما ممكن هست مشكلاتي در زيربنا داشته باشه كه دوستان لطف كنند و اعلام كنن. البته اگه موحود هست.
در ضمن نسخه بعدي كه اومد دقيق تر بررسي خواهم كرد.
موفق و پيروز باشيد.
کدوم مشکل ؟نقل قول:
البته اون مشكلي هم آقا سعيد گفته بودن رو شما كاري رو كردين كه بهش ميگن - پاك كردن صورت مسئله. كلاً اون قسمت رو خالي كرديد. اگه كسي خواست اونجا انتشار بده چي ميشه!؟ ميدوني.
هموني كه براش عكس آپلود كرده بوديد منظورم بود.
یعنی کلا لودر منوی بالا حذف شده ؟؟؟؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه خوبیه :)نقل قول:
اگه اینطوری پیش بره، ...
میگم اگه اینطوری مشکلی حل میشه، بهتر بود کل قالب رو پاک می کردید ???
سلام
لودر منوی بالا حذف نشده
شما می تونید یه منو به نام mainmenu ایجاد کنید و حالشو ببرید
در ضمن خدمت پیسر نامهربون هم بگم که من اگه این قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنم خیلی مَردَم.(از این به بعد این معیار رو باید به معیارهای مرد بودن اضافه کنیم یعنی اگه کسی تونست یک قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنه مرده در غیر این صورت زنه!)
در ضمن اونهایی هم که از مرورگر اپرا استفاده می کنند به خاطر این قالب هم که شده از اينترنت اكسپلورر یا فايرفاكس استفاده می کنند و حالشو می برند!
با اينكه با من نبودي ولي از طرف پيسر نامهربون جواب ميدم. (آخه من وكيلشم)
[quote author=DesignX link=topic=15388.msg81295#msg81295 date=1217796154]
خدمت پیسر نامهربون هم بگم که من اگه این قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنم خیلی مَردَم.(از این به بعد این معیار رو باید به معیارهای مرد بودن اضافه کنیم یعنی اگه کسی تونست یک قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنه مرده در غیر این صورت زنه!)
در ضمن اونهایی هم که از مرورگر اپرا استفاده می کنند به خاطر این قالب هم که شده از اينترنت اكسپلورر یا فايرفاكس استفاده می کنند و حالشو می برند!
[/quote]
باشه آقا شما اپرا رو بيخيال شو \ منم ميشم - ولي اون مشكل كه ديگه بحق گفتم كه توي 800*600 كار نميكنه و مشكل داره - اگه كمي توي سايتهاي stat رو بگردي ميبيني كه تعداد افرادي كه از اين اندازه استفاده ميكنن كم نيست.
اينكار كه شما در همه مرورگرها قالبت كار كنه مردونگي نيست و اگر هم نتوني زنونگي نيست. هنر هستش عزيزم.
ولي قبول دارم كمي زياد ايراد گرفتم. شرمنده (يه وقتايي آدم گيرينف ميشه ديگه)
اينم بگم كه من به اين فكر هستم كه شما مسائل رو اصولي ياد بگيريد و پيش ببريد. خداي نكره قصد اذيت شما رو ندارم و نخواهم داشت.
خيلي از قالبهاي منتشر شده بسيار ايراد دارن و منتشر هم شدن. حالا اينجا موضوع اين نيست كه نام ببرم. لطفاً نخواهيد كه نام ببرم.
ولي در هر صورت شما تا اونجايي كه ميتوني مشكلات رو برطرف كن تا قالب خوبي در بياد.
[size=14pt]راستي ديگه كسي اينجا نيست كه در اين تاپيك شركت كنه - بقيه بليط (**) دارن ؛ كه دارن تماشا ميكنن؟ اگه نداريد بريد تهيه كنين.[/size]
در هر صورت براي شما آرزوي موفقيت ميكنم و سعي ميكنم بار بعدي كمتر ايراد بگيرم و ايرادهاي مهم رو بهت بگم. بروي چشم.
موفق و پيروز باشي.
دوست عزیز!
به صرف اینکه کمتر از دو ماهی هست که نسخه 3 FireFox ریلیز شده، نمی شه منکر استفاده از نسخه 2 اون شد.
به چند دلیل:
1- بسیاری از کاربران، مرورگر یا سایر نرم افزارهای موردنیازشون رو از بسته ها و مجموعه های نرم افزاری تهیه و نصب می کنند.
از مدتی که نسخه 3 فایر فاکس منتشر شده، تقریبا مجموعه خاصی منتشر نشده یا بدست کاربر نرسیده .
بنابراین ممکن هست که این مرورگر رو نداشته باشند.
2- همیشه بلافاصله بعد از انتشار، حتی در صورتی که کاربران مطلع باشن که نسخه جدید منتشر شده، اون رو نصب نمی
کنند. چرا که معمولا تا دلیلی و یا به نوعی اجبار برای ارتقا نباشه، این کار رو انجام نمی دن.
این یک اصل هست. مقاومت کاربران در برابر تصمیمات MicroSOft برای عدم پشتیبانی از ویندوز XP به همین دلیل هست.
3- بسیاری از کاربران، حتی با وجود داشتن نسخه جدید و اطلاع از مزایا و توجیه برای استفاده از نسخه جدید، باز هم تمایل به
از نسخه قدیم فایرفاکس دارند. نظیر خود بنده. چرا که طراحان از فایرفاکس 2 به عنوان یک میزان برای تست استاندارد بودن کدها
و استفاده از کدهای مشترک بین مرورگر ها استفاده می کنند.
4- اگر همه موارد بالا رو هم نادیده بگیریم، باز هم به این سرعت یک برنامه پخش نمی شه.
حتی اگر این برنامه یک ویروس باشه!
5- به صرف وجود نسخه جدید، نمی شه منکر نسخه های قدیم شد.
چرا که با وجود این که نسخه 7 IE ، خیلی خیلی پیش تر از نسخه 3 FF منتشر شده،
اما استفاده از نسخه 7 IE ، هنوز یک سوم نسخه 6 هست!
یا با وجود اینکه ویندوز ویستا خیلی خیلی پیش تر از FF3 منتشر شده، اما اگر آمار رو بررسی کنید، می بینید که کمتر از 6
درصد کاربران در مرور صفحات از ویندوز ویستا استفاده می کنند!
آمار مرورگرهایی که از سایت ها بازدید می کنند رو کنترل کنید.
حتی در بعضی سایت ها، نامی از FF3 برده نشده!!! مواردی هم که بودند، استفاده از FireFox3 کمتر از یک دهم استفاده از
FF2 هست!
خیلی از سایت ها جزئیات آمارشون رو می بندن، اما از معدود موارد معتبر و پربازدید که آمارشون باز هست، می تونید اینها رو
چک کنید :
هفته نامه شهروند : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
IE 7.0 : 25%
IE6 : 53%
بزرگترین وبسایت تخصصی برق (eca.ir) - آمار : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
IE 7.0 : 20%
IE 6 : 59%
اینها از وبگذر بود که نسخه های مختلف FF رو جدا حساب نمی کنه. اما آمار IE رو مقایسه کنید .
و اما PersianStat
سایت معروف IrExpert - آمار : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
IE7.0 : 21%
IE 6 : 61%
FF2 : 13%
FF3 : هنوز ثبت نشده!
و آمار خیلی از سایت های دیگه که خودتون می تونید بررسی کنید .
بنابراین به صرف اینکه نسخه 3 فایرفاکس وجود داره که خودش رو با IE هماهنگ کرده، نمی شه قالب رو غیر استاندارد طراحی
کرد به هوای اینکه FF3 خیلی سفت و سخت نمی گیره.
مگر اینکه شما قالبتون رو طوری طراحی کنید که موقع نصبش، FF3 رو هم به صورت اتوماتیک نصب کنه!
چون مامبولرن نمی تونه کاربرانش رو مجبور کنه که از نسخه FF3 استفاده کنند!
پس یک قالب باید کد هاش استاندارد باشه تا حتی در مرورگرهایی که کاستی ها رو نادیده نمی گیرن ، به درستی نمایش داده
بشه و در هخمه مرورگرها یکسان نمایش داده بشه
البته در هر کاری راه پیشرفت وجود داره و نمیشه از مبتدی و کسی که برای اولین بار با اینترنت کار می کنه، انتظار داشت که
یک شبه، کار استاندارد و بدون عیب و نقص ارائه بده.
اما از شما که (به قول خودتون) مهندسی این کار رو از صنعتی اصفهان گرفتید!، انتظار بالاتری هست. شما مهندس این سرزمین
هستید. (منظورم همون سرزمین کپی رایت هست) و باید الگوی ما طلبه ها باشید.
شمایی که "با دقت" خیلی از کارهای پیچیده رو می تونید انجام بدید، با اندکی دقت سعی کنید که اینکار پیش پا افتاده رو هم از
پسش بر بیاید.
موفقیت شما رو در رسیدن به آرزوهاتون ، آرزو می کنم.
(مثل اینکه هنوز هم از دست ما ناراحتی!)
حرفت سندِ داش سعید
چشِ مایی
شما آمار دانلود فایرفاکس 3 رو هم یه نگاه بنداز.
ولی خوب ، در کل چش مایی آقا سعید.
دوست عزیز!
اگر به دنبال جایی برای سفسطه بازی می گردید، اینجا اصلا جای مناسبی برای اون نیست.
من هم فرصتی برای شنیدن حرف های سوفسطایی شما ندارم.
ببخشید. من نمی دونستم که برای اینکه اشکال یک قالب رفع بشه، آمار دانلود فایرفاکس موثر هست.
مثل این هست که شما یک برنامه تولید کنید که روی ویندوز XP کار نکنه و بعد استناد کنید که پرفروش ترین محصول مایکروسافت، ویندوز ویستا بوده.
پس خواهشا مغالطه نکنید.
مثل اینکه یک بار دیگه باید پست قبلی رو copy/paste کنم.
ولی برای اینکه حجم دیتابیس رو نگیره، لطفا یک بار دیگه با همون " دقتی " که خیلی از کارهای پیچیده دیگه رو انجام میدید، با همون دقت بخونید.
آمار دانلود این مرورگر هر چقدر هم که بالا باشه، استفاده از اون، فعلا همین مقداری هست که می بینید!
و حتی اگر استفاده اون هم بالا باشه، نمی شه منکر نسخه های قبل شد.
شما هم بهتر هست که به جای مغالطه، اگر اینکاره هستید اشکال قالبتون رو برطرف کنید، وگرنه با بحث های متفرقه وقت ما و منابع انجمن رو نگیرید.
عزت زیاد.
سلام - خواستم فقط محض اطلاع شما دوست عزيز بگم كه خيليها ممكن هستش كه يك برنامهاي رو مثل فايرفاكس 3 دانلود كنن ولي استفاده نكنن.خودم از نسخه 2 در كامپيوتر شخصيم استفاده ميكنم و 3 رو هم نصب دارم روي يك سيستم ديگه كه تو اينترنت باهاش ميچرخم و اينم بگم كه من نسخه 2 رو يكبار دانلود كردم ولي نسخه 3 رو 4 بار دانلود كردم. بنا به دلايلي.
در كل بحث اين تاپيك اصلاً به اين مسائل مربوط نيست و خواهش ميكنم هر دو شما دوست عزيز اين بحث رو خاتمه دهيد.
يك تاپيك كه اصلاً توش خبري نشده به صفحه 3 رسيده! خيلي عجيب هستش.
اميدوارم از اين پس تنها به ساخت قالب بپردازيد.
ما را بيش از منتظر قالبهاي زيباي خودتان نگذاريد.
موفق و پيروز باشيد.
سلام دوستان :)
مژده            :D                                                     :D                   :D            مژده
نسبت به نسخه قبلش خیلی تغییر کرده که مهمترینش حجمشه
مشکلاتش با IE حل شده
منوی بالا سر جاشه
و ...
اون یکی قالب رو هم دارم آماده میکنم شاید هم یکی دیگه (یا دو تا) بجاش بزارم!
اگه کسی خواست از این قالب ها استفاده کنه ولی مشکل داشت یا خواست سفارشی کنه، پیغام خصوصی بزاره .
تا قالب بعدی خدانگهدار ;)
**** در صورت مشاهده مجدد اینچنین برخورد هایی چه از جانب شما و چه از جانب سایر کاربر ها حساب کاربری بسته میشه ... اگر مشکلی با کسی دارید جاش توی انجمن نیست !