سلام
پس از ارتقا به 4.6.5 ویرایشگر رو که باز می کنم، برای آپلود عکس، اولین پاپ آپ باز میشه .
برای جستجوی عکس که روی Browse کلیک می کنم پاپ آپ باز میشه اما پیغام میده : Direct Access to this location is not allowed.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
پس از ارتقا به 4.6.5 ویرایشگر رو که باز می کنم، برای آپلود عکس، اولین پاپ آپ باز میشه .
برای جستجوی عکس که روی Browse کلیک می کنم پاپ آپ باز میشه اما پیغام میده : Direct Access to this location is not allowed.
شما پوشه userfile توی پوشه مامبو کپی کنید و استخراج کنید
سلام
متوجه نشدم!
این پوشه قبلاً وجود داشته البته بیرون از پوشه مامبو(مامبو را در روت نصب نکرده بودم)
قبلاً کار می کرد. الان باید چکار کنم؟
شما هر جا که مامبو نصب داخل همون پوشه مامبو باید این پوشه را قرار بدید خودتون ایجاد نکنید تو این مسیر وجود داره
mambots\editors\mostlyce
سلام
در این پوشه فقط این پوشه ها هستند. docs ، JSscript
در اینصورت من باید پوشه مزبور را که قبلاً در روت داشته ام را به اینجا منتقل کنم؟
خیلی به نظرم عجیب می آد!
سلام
یاسر جان این کار رو بکن اگر جواب نداد بازم بگو ببینیم چی میشه :)
یا علی علیه السلام
سلام
حسین آقا، در کمال تعجب و با اجازه بزرگتر ها ، بععععععععععععععله !
سلام.خوشحالم که مشکل دوستمون برطرف.
حالا برای من یه سوال پیش اومده! اینکه این فایل زیپ Userfile اگر وجودش ضروریه چرا خودش به طور اتوماتیک نصب نمی شه؟من هم قبلا روی هر مامبویی که امتحان می کردم همین مشکل بود. با این وجود وجود این فولدر در روت مامبو یک ضرورت هست ;) پس چرا ...؟نکنه فقط روی بعضی از مامبوها این طوریه؟
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ــلی
سلام
این مشکل که من گفتم حل شده فقط در فایرفاکس 3 صادق است!
متاسفانه در IE صفحه مزبور نه خطای اول را می دهد
و نه مثل فایرفاکس صفحه را لود می کند بلکه خطای 404 می دهد!!کد:Direct Access to this location is not allowed
ضمناً قالب و اسکین کادرهای باز شده در فایرفاکس بی مشکل بوده ولی در IE به هم میریزد و صفحه دارای اسکرول افقی می شودکد:The page cannot be found
سلام
مشکل من بایست!
در IE ادیتور باز میشه، اما برای درج عکس از پاپ آپ باز شده با زدن روی دکمه جستجو پاپ آپ باز میشه اما خطای 404 میده
در FF3 ادیتور باز میشه اما دکمه ها ظاهر نمیشوند. مثل وقتی که آدرس را متفاوت با چیزی که در تنظیمات کلی زده باشیم وارد کنیم
در هر صورت من الان ادیتورم در هر دو مرورگر مشکل داره!
سلام
تو یه فولدر دیگه مامبو رو نصب کن ببیند این مشکل وجود داره یا نه ... ؟
یا علی
سلام
همچنان که می دانید من روی سرور نصب کرده ام.
یعنی دوباره نصب کنم و دیتابیس را هم مجدد ساخته و ایمپورت کنم؟
سلام - با اجازه
منظور جناب آقاي فيروزمندان اين هست كه :
يك مامبو جديد به همراه يك ديتابيس جديد در يك پوشه جديد در هاست خود نصب كنيد و ببينيد اين مشكل پابرجاست يا نه.
سلام
مجدد نصب کردم و مشکلی نداشت
علت رو در فایرفاکس یافتم! ویرایشگر فشرده(کامپوننت ها> تنظیمات ویرایشگر) روشن بود!
اما مشکل در IE همچنان باقی است! تقریباً علت اونو هم یافتم اما راه حل رو نمیدونم
علت اینه که من مامبو رو توی روت نصب نکردم (در /fa نصب کردم) و وقتی پاپ آپ های IE باز میشوند آدرس رو بصورت پیشفرض (از روت) می خونن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حالی که باید آدرس اینطوری در نوار آدرسشون نوشته بشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
(با /fa)
دستی هم در نوار آدرس پاپا آپ نمیشه نوشتش.
1-
چکار باید کرد؟
2-
چرا همین پاپ آپ ها در فایرفاکس این مشکل را ندارند و /fa در نوار آدرسشون نوشته میشه؟
سلام. ببینید با تعریف کردن base توی مامبوتون از طریق پست طیر، مشکل حل میشه؟
در ضمن اگر مشکل حل نشد، علاوه بر راه هایی که توی پست بالا ذکر شده راه زیر را هم امتحان کنید :
توی فایل htaccess. فولدر مامبوتون را ست کنید :
کاراکتر # را هم اگر موجود هست، از ابتدای line بردارید.کد:# RewriteBase /YourMamboDirectory
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
سلام
تمام اون راه ها رو مرحله به مرحله انجام دادم و در هیچ مرحله ای هم مشکل(مشکل نمایش پاپ آپ درج عکس در ویرایشگر -در IE ) حل نشد.
htaccess هم جواب نداد. وقت داری یوزر و پس بدم یه نگاهی بندازی؟
من هم همین مشکل رو دارم
با این تفاوت که ارتقا ندادم
از اول همین ورژن رو نصب کردم
و الان همین ارور کذایی رو میده
چکار میشه کرد؟
سلام
جناب Šepehr دیروز 3 بار پیغام خصوصی زدی در این ساعات : 7:55 7:58 9:33
درسته این کار؟
نخیر مشکل منم حل نشد. همینجا پیگیری کنید
[quote author=یاسر link=topic=15612.msg101070#msg101070 date=1233729283]
سلام
جناب Šepehr دیروز 3 بار پیغام خصوصی زدی در این ساعات : 7:55 7:58 9:33
درسته این کار؟
نخیر مشکل منم حل نشد. همینجا پیگیری کنید
[/quote]
شرمنده ام بخدا
آخه پیغام هایی که میفرستم توی لیست سند شده ها نمیره
بعد از اونجایی که دیدم شما آنلاینید و جواب نمیدید فکر می کردم پیغام ها نمیرسه
::)
راستی شما از کدوم ورژن mostlyce استفاده می کنین؟